70 kilodan 63 hedef

SakuraSP

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
743
1.682
158
nisan ayına kadar ve yaz dönemine kadar 7-8 kilo vermeye çalışıcam hergün yediklerimi içtiklerimi bu konu başlığı altında yayımlicam desteklerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum yardım isteyenlerede yardım ederim
kilo:70
boy:1.70
hedef:63 :) yavaştan azaltıp bidaha almamak üzereee elvedaaa demeye kilolaraaa :KK9::KK54::KK25:

pazartesi iş başıyla birlikte sağlıklı yaşamım başlıyoo :) bitkisel çayımı kepekli dilimli ekmeklerim ve sevdiceğimin motivasyonu ve yanımda desteği sayesinde bu yıl aldığım kiloları bu yaza kadar yooook edeceğimm :)

ay yakın sayılırız bende 170 cm 68 kiloyum 8 kilo vermek istiyorum ama bir kiloyu bile vermek çok zor geliyor çikolata krizlerim tutuyor benim resmen bağımlıyım

ay yakın sayılırız bende 170 cm 68 kiloyum 8 kilo vermek istiyorum ama bir kiloyu bile vermek çok zor geliyor çikolata krizlerim tutuyor benim resmen bağımlıyım
ben azaltmaya başladım hepsini pazartesi hızlandırcam tam diyet olucak artık ama diyet kafasıyla değil sağlık açısından düşüncem tek sıkıntı spor benimde onuda ilerki zamanlarda spora yazılcam

selam kızlar bende saglıklı besleniyorumm boyun 1.70 kilom 75 . 60 a kadar yolum var :)

ilk günüm ve su içmeye devam ediyorum elimden geldiğince hareketli olmaya çalışıyorum sabah kahvaltım küçük pizza oldu ve 2 şekerli çay devamında öğlene kadar su :)

spor da yapacak mısın tatlım neler yapmayı planlıyorsun?

şimdilik evde yapıcam egzersizleri saat 8 den 9 a kadar egzersiz yapcam google playdan hareketler indirdim hepsini her akşam düzenli yapıcam daha sonra spora yazılmayı düşünüyorum :)

ben spora yazılmıştım esimle beraber ama gidemedik gitti boşa paralar simdi evde yapıyorum daha iyi oluyo leslie squat mekik gibi hareketler yapıyorum aksamları çok yorgun değilsem eğer bir saate yakın bakalım faydası olur insallah

ben spora yazılmıştım esimle beraber ama gidemedik gitti boşa paralar simdi evde yapıyorum daha iyi oluyo leslie squat mekik gibi hareketler yapıyorum aksamları çok yorgun değilsem eğer bir saate yakın bakalım faydası olur insallah
ya spora para vermeme gerek yok bizim 2 sokak arkada belediye bedavaya yaptırıyo ve çok güzel biyer :) orda başlicam

öğle yemeğimi saat 12 buçukta yedim 3 4 çatal yeşil fasulye,4 çatal yoğurt,3 çatal bulgur pilavı ve 1 bardak su içtim
su içmelerimi düzenli şekilde devam ettiriyorum

Back
X