- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
Anaaa cayi kendim bi güzel ictim size yapmayi unuttumGünaydınnnnn Ballarımmmm
Güzel bir gün,
güzel bir hafta olsun.
Civcivimmm sadece temizliği yapmışsın?
Çay nerede?
Tamam canim bu konuyu 59 civarina düşünce hatirlarim insallah kaydedeyim mesajlarima.Günaydın Civcivim
Ellerine sağlıkÇay var mı çayy
Zor giden kilo için sana bir tavsiyem var canım. Sabah kahvaltıdan önce yaklaşık 1 tatlı kaşığı çörek otu yağı iç. Sende insülin duyarlılığının düşük olduğunu düşünüyorum. Çünkü çok aç kalınca gözünün dönmesi, bazen şekerinin düşmesini, tatlı krizlerininde bundan olduğunu düşünüyorum.
Canım ben hiç az yemedim az az sık sık ve hep çeşitli beslendim spor yaptım bol su içtim sadece son 1-2 kiloda yavaş gittiFelicio @sudem34 kizlar size bisey sorcam. Ben gecen sene kilo verirken son kilolarim( tam da son sayilmaz hedef 52ydi ben 59da yavaslamaya basladim) cok cok zor gitmeye basladi. Bide ben en basindan cok az yiyerek basladim diyete orda hata yaptim son zamanlar normal yesem bile arti gelebiliyodum hemen vücut tepki gösteriyodu.
Bu sefer yediklerimi yavas yavas azaltcam birden ögun kesince sonrasi zor oluyo.
Siz nasil atlattiniz bu yavaslama duraklama dönemini aklima takildi sorayim dedim.
Cunku bakiyorum ideal kilonuzda (degilseniz bile yakinsinizdir) olmaniza ragmen iyi veriyosunuz yine de. Ben 200 gr versem sukrediyodum. Sorayim dedim beni bi aydinlatin
1 saat uzakta olup burda nasil olmaz ya.Günaydın ballarımyere düşmeden erise de hafif kar kar yağışına uyandık bugün
Allah Allah masallah. Senin eski menülerine göz atayim ben bi kopya cekeyim o zamanCanım ben hiç az yemedim az az sık sık ve hep çeşitli beslendim spor yaptım bol su içtim sadece son 1-2 kiloda yavaş gitti
Bence de özellikle ödem konusunda süper olacak canım, bugün spor yapmayı da deneyeceğim,en kotu ihtimalle koşu bandında yürürümSongül balım
Hafta içi detoks menüsü sana çok iyi gelecek
Hem ödemin hem ağrın hepsi geçecek
Evde atılan bu adım mü kemm mellBugün Ne Yaptım ?Eki Görüntüle 2763380
Sadece adım attım.
Ayyy ben de yapayım benimkine. Bir haftayı geçti yapmayalıYarına pankek istedi mesela
Sağol canım balımCanim benim bol su ic iciyosundur zaten ama. En guzeli su. Zamanla atacaksin ödemi üzülme
68,6 olarak kaydettim civcivimKilo bildirimi
Eki Görüntüle 2763456
Gecen hafta 68.4
Dün 68.9
Bugün 68.6
Düne gore fark -300 gecen haftaya göre +200 sec begen al
Felicio sonngulen
Gecen haftaki artimi atmaya 200 gr kaldi
Başlangıç kg kaydettim Lotuscum
Günaydın ballar
ben de hafta sonu biraz abartmışım 52,1 geldim5 günlük programla 51 hedefliyorum
1200 kalorilik listem var ben onu atarım sanaAllah Allah masallah. Senin eski menülerine göz atayim ben bi kopya cekeyim o zaman
Bende isterim liste1200 kalorilik listem var ben onu atarım sanaçikolata poğaça yediğimde benim metabolizmam yavaşlıyordu yerimde sayıyordum çok onları hiç yemedim civcivim
yaza bence istediğiniz kiloda girersinizkeşke benim olsa ne güzel bi kilo resmidir bu
Canim en basindan beri hep 1200 cal mi yapiyosun? Hic dusurmedin mi?1200 kalorilik listem var ben onu atarım sanaçikolata poğaça yediğimde benim metabolizmam yavaşlıyordu yerimde sayıyordum çok onları hiç yemedim civcivim
88_89 arasi gidip geliyorken başladımyaza bence istediğiniz kiloda girersinizkorumak daha zor oluyor arkadaşlar sayesinde onu başarıyorum siz kaç kilo işe başladınız diyet yolculuğunuza ?
Afiyet olsun civcivim benim. Filtre kahve için de teşekkür ederiz. Çok güzel olmuş. Şamdan doğru demiş.Anaaa cayi kendim bi güzel ictim size yapmayi unuttum
Neyse canim bugünlük kahvaltiya filtre kahve yapiveriyim idare edin
kk birinci noteri güzel oluyo dedi
Ya seni yerim icmem de demiyo pammik kalpli hemsehrim benimAfiyet olsun civcivim benim. Filtre kahve için de teşekkür ederiz. Çok güzel olmuş. Şamdan doğru demiş.
Balım ben dunkunu tablomuz için aldım,bugünkü kilo kamp içinKilo bildirimi
Eki Görüntüle 2763456
Gecen hafta 68.4
Dün 68.9
Bugün 68.6
Düne gore fark -300 gecen haftaya göre +200 sec begen al
Felicio sonngulen
Gecen haftaki artimi atmaya 200 gr kaldi
Merhabalar, hoşgeldin demiş miydim hatırlayamadım, inşallah 5 gün sonunda güzel bir rakam göreceğiz.
Güzel aile hekimim benimGünaydın Civcivim
Ellerine sağlıkÇay var mı çayy
Zor giden kilo için sana bir tavsiyem var canım. Sabah kahvaltıdan önce yaklaşık 1 tatlı kaşığı çörek otu yağı iç. Sende insülin duyarlılığının düşük olduğunu düşünüyorum. Çünkü çok aç kalınca gözünün dönmesi, bazen şekerinin düşmesini, tatlı krizlerininde bundan olduğunu düşünüyorum.
Ahhh binde tutsa balım1 saat uzakta olup burda nasil olmaz ya.
Kuryeyle gondersen mi bi koli
Abartan halimiz bu olsa keşkeGünaydın ballar
ben de hafta sonu biraz abartmışım 52,1 geldim5 günlük programla 51 hedefliyorum
Hoşbuldum canımNegoo m günaydın, hoşgeldin
Ennn sevdiğim çiçekleri atmışsın bugün, gözüm gönlüm açıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?