70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Günaydınnnnn Ballarımmmm

Güzel bir gün,

güzel bir hafta olsun.

Civcivimmm sadece temizliği yapmışsın?
Çay nerede?
Anaaa cayi kendim bi güzel ictim size yapmayi unuttum
Neyse canim bugünlük kahvaltiya filtre kahve yapiveriyim idare edin
kk birinci noteri güzel oluyo dedi

Tamam canim bu konuyu 59 civarina düşünce hatirlarim insallah kaydedeyim mesajlarima.
Su an iyi veriyorum ideal kilomdan cok uzak oldugum icin. su an ekstra biseye gerek yok o yüzden☺

Canım ben hiç az yemedim az az sık sık ve hep çeşitli beslendim spor yaptım bol su içtim sadece son 1-2 kiloda yavaş gitti

Songül balım
Hafta içi detoks menüsü sana çok iyi gelecek
Hem ödemin hem ağrın hepsi geçecek
Bence de özellikle ödem konusunda süper olacak canım, bugün spor yapmayı da deneyeceğim,en kotu ihtimalle koşu bandında yürürüm
Bugün Ne Yaptım ?
Sadece adım attım.
Eki Görüntüle 2763380
Evde atılan bu adım mü kemm mell
Yarına pankek istedi mesela
Ayyy ben de yapayım benimkine. Bir haftayı geçti yapmayalı Afiyet olsun yavruya.
Canim benim bol su ic iciyosundur zaten ama. En guzeli su. Zamanla atacaksin ödemi üzülme
Sağol canım balım

Allah Allah masallah. Senin eski menülerine göz atayim ben bi kopya cekeyim o zaman
1200 kalorilik listem var ben onu atarım sana çikolata poğaça yediğimde benim metabolizmam yavaşlıyordu yerimde sayıyordum çok onları hiç yemedim civcivim

1200 kalorilik listem var ben onu atarım sana çikolata poğaça yediğimde benim metabolizmam yavaşlıyordu yerimde sayıyordum çok onları hiç yemedim civcivim
Canim en basindan beri hep 1200 cal mi yapiyosun? Hic dusurmedin mi?
Surekli ayni seyi sormus gibi oldum ama gözlerime inanamadim ben cok zorlanmistim da 50lerde insallah benimki de senin gibi olur

Kilo bildirimi
Eki Görüntüle 2763456
Gecen hafta 68.4
Dün 68.9
Bugün 68.6
Düne gore fark -300 gecen haftaya göre +200 sec begen al
Felicio sonngulen

Gecen haftaki artimi atmaya 200 gr kaldi
Balım ben dunkunu tablomuz için aldım,bugünkü kilo kamp için
Merhabalar, hoşgeldin demiş miydim hatırlayamadım, inşallah 5 gün sonunda güzel bir rakam göreceğiz.
Güzel aile hekimim benim
1 saat uzakta olup burda nasil olmaz ya.
Kuryeyle gondersen mi bi koli
Ahhh binde tutsa balım dur ben üfleyerek havayı sizin oraya yönlendirecem
Günaydın ballar
ben de hafta sonu biraz abartmışım 52,1 geldim 5 günlük programla 51 hedefliyorum
Abartan halimiz bu olsa keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…