- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
Evet ben de yazarken farkettim sabahtan tüm ara öğünleri bitirmişim resmenHiç öyle olamadım ben de balım, zoraki yapıyorum resmen.
Aman yapma diyecektim, neyse ki şeytana uymamışsın balım
Bilgim yok kuzum
Maşallah canım çok güzel menü olmuş.
Afiyet olsun canım, çok güzel olmuş. Bugün ben de çok acıktım, yulaflı kahvaltı beni tok tutmuyor malesef.
Ne bulursak yulafın içine dolduruyoruz resmenEvet ben de yazarken farkettim sabahtan tüm ara öğünleri bitirmişim resmenneyseki yarin yumurtaya devam
Afiyet olsun canim bence güzel menü. Sabah yulafi yazmayı unutmussun sanirim19 Ocak salı menüsü
10.00 hindistan cevizi yağlı şekersiz türk kahvesi
11.00 kahvaltı
3 kaşık yoğurt, 3 çilek, çeyrek muz, yarım çay kaşığı tarçın, 3 ceviz, 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi.
Araları yapamadım.
16.00 akşam
Kuyuda tavuk kebabı, biraz lavaş, domates soğan söğüş.
17.00
Çay yanı 3 kuru kayısı, 10 çiğ badem.
Günü kapatmış oldum.
2 lt su
Sporu sonradan yazacağım.
Taze fasulye bulamadım, bamya yaparım dedim markete gittim. Oğlum ve eşim tavuğu görünce alalım dediler, ben de ayrı yemek yapmadan tavuktan yedim. Tavuk gününü kullanmış oldum. Yarın köfte, son iki gün sebze menüsünü uygulamış olacağım böylece.Felicio balım günlerin değişmiş olması çok sorun yaratır mı.
Evet canım unutmuşum, 2 kaşık da yulaf vardıAfiyet olsun canim bence güzel menü. Sabah yulafi yazmayı unutmussun sanirim
Masallah hemserim tam gaz gidiyosun insan bi elmayi falan fazla yer ama nerdee hep tamtakır menülerİyi Akşamlar Ballarım10.15 2 bardak limonlu su
Bugün Ne Yedim?
11.00 5 yk yoğurt, 2 yk yulaf ezmesi, 2 gün kurusu incir
16.00 1 yeşil elma
18.30 5 köfte, 2 yk bulgur pilavı, yeşil salata ve yoğurt
3 litre su
( Biraz küçük değişikliklerle bu kadar oldu LeylamFelicio )
Ayy dogru gercibenim koca da diyette olunca ne versem onu yiyo garibim benden cok kilo veriyo bide üstüne
Tak picagi gitsin
Hiç öyle olamadım ben de balım, zoraki yapıyorum resmen.
Aman yapma diyecektim, neyse ki şeytana uymamışsın balım
Bilgim yok kuzum
Maşallah canım çok güzel menü olmuş.
Afiyet olsun canım, çok güzel olmuş. Bugün ben de çok acıktım, yulaflı kahvaltı beni tok tutmuyor malesef.
Şarj mağdurlarıAnnem aradi kiz tam yazarken iki saattir tekrar sarjim sıfırlandı yeniden sarja koydum
Valla bu sefer uyumaya gittim
Sağol balımSudem meşgulmüş beni yolladı temsilci olarak
Ne getirmis yaReis darda
Misafir en sevdiğim tatlılardan almış gelmişYani böyle misafire can kurban, hem az oturdu, hem haberli geldi, hem tatlı getirmiş
Civcivimin bir türküsü vardı dokunmayın aman çok fenayaamm diye onu çalacam tatlı kutusuna bakarken
Liste olunca ne pisirecegim derdi olmuyor ne güzel
Ben de benimkilere listem bu, size uymazsa söyleyin ekstra yapayım diyorum, çok şükür genelde uyum sağlıyorlar.
Benimkine bugün diyet kahvaltı Yulaf karışim verdimben de sabah kahvaltısını diyet verdim eşiminsenin diyet sayesinde benim de göbek gidiyo dedi
benim eşim iradesiz yahiç düzenli bı diyet yapıp istediği kiloya gelemedi kaç senedir
Benimkine bugün diyet kahvaltı Yulaf karışim verdim
Midesi kötü oldu diye kendineyaptı
Olan malzemeye oldu chia tohumu sonuna yakını idi bideyok ben dünkü kahvaltıda hazırladım eşimeçayını da demledim. yulaf falan yiyemez benimki narin
ne kadar güzel dengelenmiş yulafı;D
Afiyet olsun balımİyi Akşamlar Ballarım10.15 2 bardak limonlu su
Bugün Ne Yedim?
11.00 5 yk yoğurt, 2 yk yulaf ezmesi, 2 gün kurusu incir
16.00 1 yeşil elma
18.30 5 köfte, 2 yk bulgur pilavı, yeşil salata ve yoğurt
3 litre su
( Biraz küçük değişikliklerle bu kadar oldu LeylamFelicio )
Maşallah sağlam yiyici demek ki benim eşim gibiay benim eşim beş çeşit olan sofradan yiyip yiyip aç kaldım diyen bı tip
sormuyorum genelde yapıyorum yiyolar
çok şükür artık eskisi gibi yemek secmiyo oğlum:)
Açığı hemen kapatmışBenimkine bugün diyet kahvaltı Yulaf karışim verdim
Midesi kötü oldu diye kendineyaptı
Sen hiç mi tanimiyosun kocanı, insan malzemeyi israf eder mi hiçOlan malzemeye oldu chia tohumu sonuna yakını idi bide
Bı da kim alacak şimdi chia tohumu
Girsen kazanırdin belkimMecburi temizlik yapıyorum,maalesef yarışa icabet edemiycem
5200 olmuş adımım
Bende bugün hızlıca sebze yemekleri bakip ardıma bakmadan kaçtım yemek sitesindenSen de olursun gel bakalim yamacima
Haha ne tatlisi getirmis kizo zaman siradaki sarkimiz enercinin tatli misafiri icin
Aman dokunmayin cok fenayyaaamm baykus tünemiss binayaaaa eeeyyhhh
Ben de hep gece uyumadan yemek tatli tarif videolari izliyorum galiba ben de mazoşistimsabah haşlanmış yumurtaya devamke tabi
Dervişin fikri ne iseNe çöreği gızz
Çeyrek aydır diyormuş
Allahım açlık ne hallere düşürdü bizi
Bende anlamadım da netten baktım
Şamdan im iki gözümün iki çiçeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?