70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Bu annelerin de ortası yok valla canım, benimki beni en son 65 kilo civarı gördü, pek beğendi. Eskiden 70 kilo üzerini görünce çok kilo almışsın versen keşke derdi. Bu aralar hastalıklar üst üste gelince bana diyor ki sen bu diyet işini abarttın ondan hasta olup duruyorsun

Simdi bana hay aenin tabatana diyceksiniz ama vallahi bu tabatanin bana cok faydasi oldu ben ona yoruyorum yani suan inanir misiniz spor yapmama ragmen karnim agriyo karnimin acisindan duramiyorum felaket karin ve kalca calistiriyo inceltiyo yagdan gidiyo verilen kilo
Bide ceviz abi... Aciktikca ceviz tikiyom agzima bide su goturuyo o da gunu bitirtiyo
3. Sirada da filtre kahve felaket tikiyo hindistan cevizi yagi... Gece acikmiyosun velhasil beyle

Senin anne demek ki balık etli beğeniyor, benimki hep eskisi gibi olayım istiyor
Şimdi ne zaman görse az ye, biraz kilo ver deyip duruyor yine
Benimki tam sosyete anaları gibi de evlat yanlış olmuş

Ne yapsın anneciğin, ana işte,o da kuzusunun vücut direnci düştü diye endişeleniyor. Benimki gibi değil

Yarınki detoksa sende katıl bence.

Balık filan yiyorsun zaten.

Balık kilo vermek için en doğru besinlerden.

İnsan kendine neyin iyi geldiğini bilmeli canım, böylece senin gibi maksimum fayda sağlıyor. Bana yürüyüş inanılmaz iyi geliyor ama bir türlü çıkamıyorum. senin tabataları denemeyi de cok istiyorum. Kahveyi de deneyeyim ben pek sevmiyorum aslında ama gerçekten tıkıyor.

Ben çocukken de hep hastaydım canım, annem çok çekti benden. En çok da benim üzerime titrer hala, bi de en iyi anlaştığı çocuğu benim, ondan uzakta olan tek cocuğu da benim, tüm oklar benim üzerimde yani

Senin annen zayıf mı peki, ona benzemeni mi istiyor acaba balım.

Konuşmadan icraat yapmayı düşünüyorum
Umarım becerebilirim
Lafla peynir gemisinin yurumedigini gördük bu ay
Yaparsın tabiki , kararlıysan o iş tamam

Benim motivasyon bozulmuştu bazı sebeplerden. 2 haftadır lay lay lom...
Dün itibari ile kafamı toparladım

Harfiyen aynı ben yaa
veya ben aynı sen

Evet benden 10 kg daha zayıf
Yok ona benzememi istediğinden değilde çevresi hep entel tipler kendi de biraz enteldir. Her zaman muntazam olmamı ister, öyle alıştı. Beni bakımlı süslü formda görünce keyif alıyor, herhalde gurur duyuyor.

Yarınki detoksa sende katıl bence.

Balık filan yiyorsun zaten.

Balık kilo vermek için en doğru besinlerden.
Evet canim yok ya detoks lafi beni irite ediyo yani biseye uymak iatemiyorum kendim kafama gore gidersem daha az kasiliyorum ama detokusnhz cok guzel

Evet canim demekku zamanla ogreniyo insan ama iste yapmak mesele. İnsallah dene belki seversin. Kahveden igrendim ben sirf tikasin diye yani iciyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…