Bu annelerin de ortası yok valla canım, benimki beni en son 65 kilo civarı gördü, pek beğendi. Eskiden 70 kilo üzerini görünce çok kilo almışsın versen keşke derdi. Bu aralar hastalıklar üst üste gelince bana diyor ki sen bu diyet işini abarttın ondan hasta olup duruyorsunEskiden çok zayıfken annem kızardı hep aç itler gibi gezip duruyorsun biraz yemek ye diye
Bir dönem sıkıntıdan yemeğe sardım ama ne sarmak (almış halim 58 di). Annem bir şey arıyor evde, soruyor neredeydi bu, anne ben onu yedim. Başka zaman soruyor. Onu da yedimBu seferde yakında beni de yiyeceksin biraz az ye, ocağıma incir ağacı diktin diyor
Anne yiyeyim mi yemeyeyim mi bir karar ver
Boğa işte vur deyince öldürür
Yeşil salata kuzum, havuç kara lahana marul gibi yeşilliklerle yapılıyor.
Bu ay artık çok güzel geçsin lütfenOcak ayı sonuçları
Yüzde kategorileri
1.Mysonismysun
2.Felicio
3.birmuhendisanne
Kilo bazında kategori
1.Mysonismysun
2.inci-tepik
3.asliogretmen
Evet ballar
Şubat ayı için hepimiz 3 kilo ve yüzde 4 hedefi koyalım
Umarım hepimiz ulaşırız
Simdi bana hay aenin tabatana diyceksiniz ama vallahi bu tabatanin bana cok faydasi oldu ben ona yoruyorum yani suan inanir misiniz spor yapmama ragmen karnim agriyo karnimin acisindan duramiyorum felaket karin ve kalca calistiriyo inceltiyo yagdan gidiyo verilen kiloOcak ayı sonuçları
Yüzde kategorileri
1.Mysonismysun
2.Felicio
3.birmuhendisanne
Kilo bazında kategori
1.Mysonismysun
2.inci-tepik
3.asliogretmen
Evet ballar
Şubat ayı için hepimiz 3 kilo ve yüzde 4 hedefi koyalım
Umarım hepimiz ulaşırız
Senin anne demek ki balık etli beğeniyor, benimki hep eskisi gibi olayım istiyorBu annelerin de ortası yok valla canım, benimki beni en son 65 kilo civarı gördü, pek beğendi. Eskiden 70 kilo üzerini görünce çok kilo almışsın versen keşke derdi. Bu aralar hastalıklar üst üste gelince bana diyor ki sen bu diyet işini abarttın ondan hasta olup duruyorsun
Benim de oyle yemem de cok fena yememem de uclardayimDerece yapan Ballarım
Felicio
birmuhendisanne
Mysonismysun
Çoook tebrik ederim
Umarım yakında bizede nasip olur
Yarınki detoksa sende katıl bence.Simdi bana hay aenin tabatana diyceksiniz ama vallahi bu tabatanin bana cok faydasi oldu ben ona yoruyorum yani suan inanir misiniz spor yapmama ragmen karnim agriyo karnimin acisindan duramiyorum felaket karin ve kalca calistiriyo inceltiyo yagdan gidiyo verilen kilo
Bide ceviz abi... Aciktikca ceviz tikiyom agzima bide su goturuyo o da gunu bitirtiyo
3. Sirada da filtre kahve felaket tikiyo hindistan cevizi yagi... Gece acikmiyosun velhasil beyle
İnsan kendine neyin iyi geldiğini bilmeli canım, böylece senin gibi maksimum fayda sağlıyor. Bana yürüyüş inanılmaz iyi geliyor ama bir türlü çıkamıyorum. senin tabataları denemeyi de cok istiyorum. Kahveyi de deneyeyim ben pek sevmiyorum aslında ama gerçekten tıkıyor.Simdi bana hay aenin tabatana diyceksiniz ama vallahi bu tabatanin bana cok faydasi oldu ben ona yoruyorum yani suan inanir misiniz spor yapmama ragmen karnim agriyo karnimin acisindan duramiyorum felaket karin ve kalca calistiriyo inceltiyo yagdan gidiyo verilen kilo
Bide ceviz abi... Aciktikca ceviz tikiyom agzima bide su goturuyo o da gunu bitirtiyo
3. Sirada da filtre kahve felaket tikiyo hindistan cevizi yagi... Gece acikmiyosun velhasil beyle
Allahım bize de nasip ettt nolur nolurHak ettin boğa kardeş
Hem en fazla kiloyu veren hem en yüksek yüzde ile vücudu sıkılaşan sensin bu ay.
İki kategoride de birincisin
Tadını çıkar
Konuşmadan icraat yapmayı düşünüyorumAllahım bize de nasip ettt nolur nolur
Ben çocukken de hep hastaydım canım, annem çok çekti benden. En çok da benim üzerime titrer hala, bi de en iyi anlaştığı çocuğu benim, ondan uzakta olan tek cocuğu da benim, tüm oklar benim üzerimde yaniSenin anne demek ki balık etli beğeniyor, benimki hep eskisi gibi olayım istiyor
Şimdi ne zaman görse az ye, biraz kilo ver deyip duruyor yine
Benimki tam sosyete anaları gibi de evlat yanlış olmuş
Ne yapsın anneciğin, ana işte,o da kuzusunun vücut direnci düştü diye endişeleniyor. Benimki gibi değil
Yaparsın tabikiKonuşmadan icraat yapmayı düşünüyorum
Umarım becerebilirim
Lafla peynir gemisinin yurumedigini gördük bu ay
Harfiyen aynı ben yaaBen çocukken de hep hastaydım canım, annem çok çekti benden. En çok da benim üzerime titrer hala, bi de en iyi anlaştığı çocuğu benim, ondan uzakta olan tek cocuğu da benim, tüm oklar benim üzerimde yani
Senin annen zayıf mı peki, ona benzemeni mi istiyor acaba balım.
27 Şubat a o zaman yüzde 4 ile en az 3 kilo ile gir balımYaparsın tabiki, kararlıysan o iş tamam
Benim motivasyon bozulmuştu bazı sebeplerden. 2 haftadır lay lay lom...
Dün itibari ile kafamı toparladım
Evet canim yok ya detoks lafi beni irite ediyo yani biseye uymak iatemiyorum kendim kafama gore gidersem daha az kasiliyorum ama detokusnhz cok guzelYarınki detoksa sende katıl bence.
Balık filan yiyorsun zaten.
Balık kilo vermek için en doğru besinlerden.
Evet canim demekku zamanla ogreniyo insan ama iste yapmak mesele. İnsallah dene belki seversin. Kahveden igrendim ben sirf tikasin diye yani iciyorumİnsan kendine neyin iyi geldiğini bilmeli canım, böylece senin gibi maksimum fayda sağlıyor. Bana yürüyüş inanılmaz iyi geliyor ama bir türlü çıkamıyorum. senin tabataları denemeyi de cok istiyorum. Kahveyi de deneyeyim ben pek sevmiyorum aslında ama gerçekten tıkıyor.
Tamamdır İnşaallah27 Şubat a o zaman yüzde 4 ile en az 3 kilo ile gir balım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?