70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Kizlar çok geç kaldım kusura bakmayın.
Geçen cumartesi 64,85 kg
Bu hafta: 63,95 kg
Fark: -900 Gr
Son iki gün pilav ve pasta yemesem muhtemelen daha güzel eksi görürdüm, sağlık olsun 🤭

Eklentiler

• IMG_20210220_161836.webp
    IMG_20210220_161836.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 26
Kız Allah seni 🤭
Nasıl güldürdün beni Allah da seni güldürsun :KK70:

Nasılsın 💕
İyiyim canım, sen nasılsın? Bu hafta karda kıyamette ofisteydim... Allah'ım 4 saatte ofise zor vardigim günler oldu, eve gelince haliyle bitmiş haldeydim. Artık hava düzeldi, bende tekrardan aktif olabilirim 🥳🥳

Geçen cumartesi 64,85 kg
Son iki gün pilav ve pasta yemesem muhtemelen daha güzel eksi görürdüm, sağlık olsun 🤭
Dediğin çıktı 😁
Baklava da yesem haftada 1 kilo bazen daha fazla veriyordum dedin ve istikrarlı biçimde her hafta vermeye devam 👏
Tebrikler 🏆
Yiyip yiyip kilo veren ilan ediyorum seni 😁

Dediğin çıktı 😁
Baklava da yesem haftada 1 kilo bazen daha fazla veriyordum dedin ve istikrarlı biçimde her hafta vermeye devam 👏
Tebrikler 🏆
Yiyip yiyip kilo veren ilan ediyorum seni 😁
Geçen sene 1 kilo baklava yiyip normalden daha güzel eksi gordugum zamanlar oldu sudem 🤭 gerçi o zaman çok dikkat ediyordum, abartınca vücudu şaşırtmis oluyordum sanırım. Bu hafta yorgunluk etkili oldu bence. Günde 3 saat falan uyudum, birde ofiste işler yoğundu cnm.

İnci m ❤️
Onlar ne güzel öyle 😍
Sen resmen benim çocukluğumu yaşıyorsun😁
Ben çocukken annemler üç gün ekmek 🍞 yapardı 😁
Bahçe işleri tarla vs hiç bitmezdi😁

Elma bahçemiz vardı 100 kusur ağaç vardı Eylül de günlerce elma toplardik 🍎🍏

Bahçede tavuk 🐔 kedi 🐱 köpek 🐶 hepsi vardi😁

Şimdi hiç biri kalmadı 😔

Bir tek bahçe bir kaç çeşit ağaç bir kaç çeşit sebze vs
Ahh canim benimm❤️ valla bizde hersey ayni yaa🤗 ekmek yapiyoruzz , bahce isleru desen hic bitmiyor sen boyle guzel guzel soyleyince cok hosuma gitti 😍 ama biz galiba surekli yaptigimizdan biraz biktik diyebilirim😂😂 benim ailem ciftci zaten esiminkilerde oyle . Baharda yani annemlerde portakal mandalina vs. Meyve toplama kv. Kiraz toplama zamani oldukca yorucu yani😂

Tebrikler canim cook iyi bence😍 gerisi de ödemdir zaten hemencecik verirsin merak etme😍
Yok balım bu sefer ödem değil bence 😂😂 annemlerde tutamadım kendimi eve gelince de çok bişey değişmedi 😂😂 ama bugün güzel başladı ve güzel devam edecek 😍
Kolay gelsin canim bol enerjiler☺️💕
Sağol canım, daha bir kat süpürdüm şimdi ara verdim 😂😂 gönderdiğin enerji yolda takıldı galiba 😂😂
Balım birkaç sene önce Ataşehir Şifa hastanesine gitmiştik annem için aynı yerlerden geçmek bile heyecanlandırdı beni 😍

Böyle olunca haliyle hoşlanmıyor insan bu kadar bekletip muayene etmemek de neymiş ne halleri varsa görsünler 😞
Aman ya çok sinir oldum zaten, ağrım artarak eve geldim sinirden 😡 bı daha da gitmem herhalde oraya Leylam.
Benim bugün kilo bildiririm 😞😞😞
Geçen hafta 50,3
Bugün 51,00
+700
Artı Yüzde %1,391 😭 kendimi durduramadım bu hafta 🥺
Arada serbest takılmak iyidir canım 😘
İş getirmedim bu haftasonu bizbizeyiz kesin yardım ederim balım şu temizlik olayı hiç sevmediğim birşey halbuki 😂

Süper eksi tebrik ederim İncim ❤️❤️❤️

Harikasın Sarıcivcivim ne güzel bir eksi ile gelmişsin 🌹🌹🌹

Aslım çok güzel bir eksi tebrik ederim

Güzel eksi Songülüm tebrik ederim temizlikte ve ödev hazırlamada başarılar dilerim 💕💕💕
Teşekkür ederim Leylam, temizlik bitecek de yemek yapacağım daha, bu tembellikle benim işim Zor 😂😂
Cok uzuldum canin doktora gorunememene ama unutma balim her şerde bi hayir vardir😊 bugun bildirimler bitti galiba isterseniz hep beraber konusup ayarlayalim biseyler. Ama herkesin kararina gire ilerleyelim😍
Hayırlısı olsun canım. Bildirimleri akşam bilgisayara geçince not edeceğim canım. O konuyu da akşam konuşuruz öyleyse.
Eki Görüntüle 2786970 kizlar sobada cok kotu seyler oluyor😂😂 ama ben yemiycem🙅🙅
Tatlı yemek yassak 😂😂
Geçen Cumartesi 64.5
Bu Cumartesi 65.2

Fark +700 gr

(sabah adet oldum ondan mı bilmiyorum)
Adet yüzündendir balım 😘 haftaya güzel eksi gelir kesin.
Geçen cumartesi 64,85 kg
Çok güzel bir eksi canım, onları da hayatımızdan tamamen çıkarmak mümkün değil, belki de en iyisi onları da kontrollü yiyerek zayiflamaktir kuzum 😍😍

İyiyim canım, sen nasılsın? Bu hafta karda kıyamette ofisteydim... Allah'ım 4 saatte ofise zor vardigim günler oldu, eve gelince haliyle bitmiş haldeydim. Artık hava düzeldi, bende tekrardan aktif olabilirim 🥳🥳
Tartinin stresi vardı kaç gündür 😁
Artı martı attım stresi bugün🤪
Haftaya verme zamani🤭

Derslerin başlaması iyi oldu yogunluk bana göre tatilde cok bunalmıştim😁

Geçen sene 1 kilo baklava yiyip normalden daha güzel eksi gordugum zamanlar oldu sudem 🤭 gerçi o zaman çok dikkat ediyordum, abartınca vücudu şaşırtmis oluyordum sanırım. Bu hafta yorgunluk etkili oldu bence. Günde 3 saat falan uyudum, birde ofiste işler yoğundu cnm.
İf yapman bence çok etkili 😍
Leptin için bol bol zaman tanıyorsun bünyeye 😍
Ve çalışıyor olman beden zihin bütün gün aktif bol bol kalori harcıyorsun.😍
Ahh canim benimm❤️ valla bizde hersey ayni yaa🤗 ekmek yapiyoruzz , bahce isleru desen hic bitmiyor sen boyle guzel guzel soyleyince cok hosuma gitti 😍 ama biz galiba surekli yaptigimizdan biraz biktik diyebilirim😂😂 benim ailem ciftci zaten esiminkilerde oyle . Baharda yani annemlerde portakal mandalina vs. Meyve toplama kv. Kiraz toplama zamani oldukca yorucu yani😂
Ha ha 🤭
Bende iş yapmayı hiç sevmem 😅
Bahçeli evde evden pek çıkmazdım 😂
İş de söylene söylene yapardım 😅

Şimdi buyuyup bir de pandemi de İstanbul'da küçücük evlere hayatı sigdirinca bı özledim bağ bahçe ama iş değil yeme içme keyif :D

20 Şubat Menüm
Sabah 09.30 1 krep (yagsiz) 2 cay kasigi bal cherry domates yarim dilim peynir sekersiz cay

Ara 11.00 sütlü kahve+3 badem
Ara 14.00 filtre kahve(sutsüz)+ 1 lokum

Akşam 17.30 5 dilim cigköfte (ev yapimi) bol marul 1 bardak ayran
Ara 17.45 türk kahvesi + 1 petibör arasina lokum sıkıstırma (sıvadım cok şükür)

Spor; leslie 5 mil 32 dk+10 dk pilates
Su 2 litre

** Bugün filtre kahve siparisim geldi adam hediye lokum göndermis yani suc tamamen kahvecinin ben bisey yapmadim hediye diye sey ettim ona göre degerlendirirseniz cok seviniciiim:KK8::KK8:

Tartinin stresi vardı kaç gündür 😁
Artı martı attım stresi bugün🤪
Haftaya verme zamani🤭

Derslerin başlaması iyi oldu yogunluk bana göre tatilde cok bunalmıştim😁

İf yapman bence çok etkili 😍
Leptin için bol bol zaman tanıyorsun bünyeye 😍
Ve çalışıyor olman beden zihin bütün gün aktif bol bol kalori harcıyorsun.😍

Ha ha 🤭
Bende iş yapmayı hiç sevmem 😅
Bahçeli evde evden pek çıkmazdım 😂
İş de söylene söylene yapardım 😅

Şimdi buyuyup bir de pandemi de İstanbul'da küçücük evlere hayatı sigdirinca bı özledim bağ bahçe ama iş değil yeme içme keyif :KK70:
Ahhh bizde isleri bitirp keyifte yapiyoruz ama iste. Bende evde oturunca sıkıliyorum bu aralar 😂

Ya kizlar ne dusundum biliyomusunuz ben takimlarda olmayinca kendime geldim yahuuu üzerimde baski olunca ben benlikten cikiyorum😂
Bizim takımlarla hiç işimiz yok İncim ❤️ Bu hafta çok güzel kilo verdin 🧿 böyle bozmadan gidersen bir bakmışsın ideal kilona gelmişsin bile 🧿🧿💕

20 Şubat Menüm
Sabah 09.30 1 krep (yagsiz) 2 cay kasigi bal cherry domates yarim dilim peynir sekersiz cay

Ara 11.00 sütlü kahve+3 badem
Ara 14.00 filtre kahve(sutsüz)+ 1 lokum

Akşam 17.30 5 dilim cigköfte (ev yapimi) bol marul 1 bardak ayran
Ara 17.45 türk kahvesi + 1 petibör arasina lokum sıkıstırma (sıvadım cok şükür)

Spor; leslie 5 mil 32 dk+10 dk pilates
Su 2 litre

** Bugün filtre kahve siparisim geldi adam hediye lokum göndermis yani suc tamamen kahvecinin ben bisey yapmadim hediye diye sey ettim ona göre degerlendirirseniz cok seviniciiim:KK8::KK8:
Civcivim gerisini eşine yedir de kurtul o lokumlardan 😂😂😂

Back
X