- 31 Temmuz 2020
- 20.424
- 60.299
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başladığın zamanın gezegen durumu da önemliymiş cnm , mesela güneş akrepte güzel bi zaman istikrar ve irade veriyorİdeal kilon 61 olmalı
Zayıfladıkça gençleşiyor insan
Daha seksi vücut hatları insanı aynada mutlu ediyor
İyi yapmışsin
Kasımda başladın zaten bikmazsin daha
6 ay olmuş boğam
Doğru muyum Kasım diye hatırlıyorum![]()
Mutlu pazarlaarGünaydın Ballarrr
Güzel bir pazar geçirmek dileğiyle![]()
Bağırsak da çalıştırıyo di mi smoothie ler süper cnmGünaydın güzellikler
Dünkü menümü yazıyım
10:00 smothie
12:00 bir avuç fıstık
15:40 smothie( sabah yaptığıma benzer muz yerine yeşil elma koydım birde keten tohumu koymadım) 10 badem 15 yer fıstığı yedim
Toplamda 950 kalorilerde kaldı ama o kadar şiştim ki yiyemedim ve kaçamak yapmadım kendimi tebrik ederimbağırsaklarım pek fena çalıştı
Dün spor yapmadım kaç gündür 20binlerde adım atıyorum bugün kardiyo ağırlık çalışcam bakalım evde![]()
Evet canim inanilmaz sıkılastiriyo yapın yaptirin.. ama 1 2 ay sonra hafif gelmeye baslicaktir. O zaman ben bilek agirligi takiyorum kollarima ya da ayak bileklerime. Onlarla devam ediyorum.Kızlar Leslie yi devamlı yapan varmı aranızda fayda gördünüz mü ?
Canım aramızda en düzenliSaricivcivcikcik yapıyor. Epey sıkılaştırdığını söyler her zaman.
Canım bilgilerinde eksik ya da yanlış varsa düzelteyimAyy ellerine sağlık artık ben de listedeyim![]()
Sen iste yeter ki neden olmasınNe güzel yazmışsın ya valla beni ikna ettinya sağol işin rast gitsininşaallah senin gibi istikrarlı ve süreklilik haline getiririm bende
![]()
Ben yürüyüş ve Leslie boosted ile verdim kilolarımiKızlar Leslie yi devamlı yapan varmı aranızda fayda gördünüz mü ?
7 Haziran da başladımBaşladığın zamanın gezegen durumu da önemliymiş cnm , mesela güneş akrepte güzel bi zaman istikrar ve irade veriyor
Hımm güneş ikizlerdeymişCanım bilgilerinde eksik ya da yanlış varsa düzelteyimaklımda ne kaldıysa onu yazdım
geçen hafta başlangıc kilon aynı mıydi bilemediğim için boş bıraktım
Sen iste yeter ki neden olmasın4-5 ay yap sıkılınca korumaya geçersin
Ben yürüyüş ve Leslie boosted ile verdim kilolarımi
7 Haziran da başladımşükür 10 ay bitti
![]()
Afiyet olsun :)Günaydın ballar
Kahvaltım bitti
Bol yeşil soganli yumurta salatası yaptım
Normalde hiç yapmam değişiklik olsun dedim hem de diyet zeytinyağlı limonlu
Bir saate kahve keyfine geçerim
blondeblond kahveler içildi mı?
Bir de dün bir sürü zumba videosu indirdimbiraz da dans ile kilo koruyalım
Fırsat buldukça zumba yapicam hatta kareografi calisicam ezberleyebilirsem![]()
Canım aramızda en düzenliSaricivcivcikcik yapıyor. Epey sıkılaştırdığını söyler her zaman.
Ayy inşaallah banada fayda verir bende yapıyorum uzun zamandır ama çok aşırı fark olmuyo sankiYa da jilliana geçiyorum bi tık daha zorluyor.
Ama yap yani 1 ay düzenli yap farkı gör. Sekillenceksin ciddi anlamda.
![]()
Boosted fena yaCanım bilgilerinde eksik ya da yanlış varsa düzelteyimaklımda ne kaldıysa onu yazdım
![]()
İf benim için işte bide senin carb cyling mı idiHımm güneş ikizlerdeymişyani fikir değiştirebilir yadamazlık yapabilirsin yeni diyetler ve diyet tarifler deneyebilirsin demek
![]()
Sağol hocamAfiyet olsun :)
İşte bu aranan kan bulunduSaricivcivcikcik Evet canim inanilmaz sıkılastiriyo yapın yaptirin.. ama 1 2 ay sonra hafif gelmeye baslicaktir. O zaman ben bilek agirligi takiyorum kollarima ya da ayak bileklerime. Onlarla devam ediyorum.
Ayy inşaallah banada fayda verir bende yapıyorum uzun zamandır ama çok aşırı fark olmuyo sanki
Boosted fena yabeynime kazıdım artık desteklerinizi eksik etmeyin bana en büyük motivasyon kaynağı sizlersiniz bende elimden ne geliyorsa yaparım sizler için
![]()
Eksik olmaİf benim için işte bide senin carb cyling mı idi
Sağol hocamşimdi çiğ kuruyemis tabağı ile hibiskus çayı
ağzım boş durmuyor
İşte bu aranan kan bulundu![]()
Ben gargara yaptm 2 saat yeme içme yokİf benim için işte bide senin carb cyling mı idi
Sağol hocamşimdi çiğ kuruyemis tabağı ile hibiskus çayı
ağzım boş durmuyor
İşte bu aranan kan bulundu![]()
Ben de 500 gr su şişeleriyle yapıyorum artık :) bi de fitness blender ve popsugar fitness videoları ekliyorum cnmSaricivcivcikcik Evet canim inanilmaz sıkılastiriyo yapın yaptirin.. ama 1 2 ay sonra hafif gelmeye baslicaktir. O zaman ben bilek agirligi takiyorum kollarima ya da ayak bileklerime. Onlarla devam ediyorum.
Ayy inşaallah banada fayda verir bende yapıyorum uzun zamandır ama çok aşırı fark olmuyo sanki
Boosted fena yabeynime kazıdım artık desteklerinizi eksik etmeyin bana en büyük motivasyon kaynağı sizlersiniz bende elimden ne geliyorsa yaparım sizler için
![]()
Ben de 500 gr su şişeleriyle yapıyorum artık :) bi de fitness blender ve popsugar fitness videoları ekliyorum cnm
Mesajımda neye şaşırdın![]()
Yazdı da kaçırdım mı yoksa cnm
Evet hemide fena kefiri ilk denedim ben de elimde ki şişe bitsinBağırsak da çalıştırıyo di mi smoothie ler süper cnm
Cnm ben de haftaya 2 gün sıvı detoks yapmayı denicem vegan, bugün migrostan hcevizi sütü alıcam hala indirimdedir inşallah
![]()
Ehuehu bilgiler şahane geçen hafta 60,5gibiydim bence düzeltmeCanım bilgilerinde eksik ya da yanlış varsa düzelteyimaklımda ne kaldıysa onu yazdım
![]()
Ay zumba mumba dansı nassı severim nassı ben de kafama göre arada dans ederim lakin dün gece verimsiz uyudum mel mel dolanıyorum bakalım 5 gibi bende bişeyler yaparımGünaydın ballar
Kahvaltım bitti
Bol yeşil soganli yumurta salatası yaptım
Normalde hiç yapmam değişiklik olsun dedim hem de diyet zeytinyağlı limonlu
Bir saate kahve keyfine geçerim
blondeblond kahveler içildi mı?
Bir de dün bir sürü zumba videosu indirdimbiraz da dans ile kilo koruyalım
Fırsat buldukça zumba yapicam hatta kareografi calisicam ezberleyebilirsem![]()
Ağırlıklar çok pahalı ya, ben de lastiğe geçicem 500 gr su şişeleri hafif gelinceBen de geçen pandemi başlamasıyla bir sürü youtube videosundan faydalandım ağırlıklar aldım hatta arttırdım 3 kilo sonra 5 er kiloya pilates lastiği de aldım hoş o lastiği pek verimli kullanmadım çok sevdiğim Sydney Cummings in videoları oldu 30 dakikalıktan 60 dakikalığa kadar bür sürü videoları var ve güngün çalışmalarıda var ben en sevdiklerime göre çalışmıştım hep artık kafadan ezbere yapıyorum açıyorum film yada dizi kendi potporimle![]()