70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

İdeal kilon 61 olmalı 😍
Zayıfladıkça gençleşiyor insan 😁
Daha seksi vücut hatları insanı aynada mutlu ediyor 😍
İyi yapmışsin 🤓
Kasımda başladın zaten bikmazsin daha 😎
6 ay olmuş boğam 😍
Doğru muyum Kasım diye hatırlıyorum 🧐
Başladığın zamanın gezegen durumu da önemliymiş cnm , mesela güneş akrepte güzel bi zaman istikrar ve irade veriyor

Günaydın güzellikler😍
Dünkü menümü yazıyım

10:00 smothie
12:00 bir avuç fıstık
15:40 smothie( sabah yaptığıma benzer muz yerine yeşil elma koydım birde keten tohumu koymadım) 10 badem 15 yer fıstığı yedim

Toplamda 950 kalorilerde kaldı ama o kadar şiştim ki yiyemedim ve kaçamak yapmadım kendimi tebrik ederim😂😂 bağırsaklarım pek fena çalıştı😎
Dün spor yapmadım kaç gündür 20binlerde adım atıyorum bugün kardiyo ağırlık çalışcam bakalım evde🤓
Bağırsak da çalıştırıyo di mi smoothie ler süper cnm
Cnm ben de haftaya 2 gün sıvı detoks yapmayı denicem vegan :KK76: , bugün migrostan hcevizi sütü alıcam hala indirimdedir inşallah 🤗

Kızlar Leslie yi devamlı yapan varmı aranızda fayda gördünüz mü ?
Evet canim inanilmaz sıkılastiriyo yapın yaptirin.. ama 1 2 ay sonra hafif gelmeye baslicaktir. O zaman ben bilek agirligi takiyorum kollarima ya da ayak bileklerime. Onlarla devam ediyorum.
Ya da jilliana geçiyorum bi tık daha zorluyor.
Ama yap yani 1 ay düzenli yap farkı gör. Sekillenceksin ciddi anlamda.
Canım aramızda en düzenli Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik yapıyor. Epey sıkılaştırdığını söyler her zaman.
😍😍😍

Ayy ellerine sağlık artık ben de listedeyim🤩💃🏾🤣
Canım bilgilerinde eksik ya da yanlış varsa düzelteyim 💜aklımda ne kaldıysa onu yazdım 😁 geçen hafta başlangıc kilon aynı mıydi bilemediğim için boş bıraktım 😅
Ne güzel yazmışsın ya valla beni ikna ettinya sağol işin rast gitsin 😍😍🥳 inşaallah senin gibi istikrarlı ve süreklilik haline getiririm bende 🤲🏻
Sen iste yeter ki neden olmasın 🎯 4-5 ay yap sıkılınca korumaya geçersin 🎯
Kızlar Leslie yi devamlı yapan varmı aranızda fayda gördünüz mü ?
Ben yürüyüş ve Leslie boosted ile verdim kilolarımi 😍
Başladığın zamanın gezegen durumu da önemliymiş cnm , mesela güneş akrepte güzel bi zaman istikrar ve irade veriyor
7 Haziran da başladım 🎯 şükür 10 ay bitti 💜

Günaydın ballar🍯
Kahvaltım bitti 😁
Bol yeşil soganli yumurta salatası yaptım 😁
Normalde hiç yapmam değişiklik olsun dedim hem de diyet zeytinyağlı limonlu 😋

Bir saate kahve keyfine geçerim ☕

blondeblond blondeblond kahveler içildi mı?

Bir de dün bir sürü zumba videosu indirdim💃biraz da dans ile kilo koruyalım 🤗
Fırsat buldukça zumba yapicam hatta kareografi calisicam ezberleyebilirsem😅

Canım bilgilerinde eksik ya da yanlış varsa düzelteyim 💜aklımda ne kaldıysa onu yazdım 😁 geçen hafta başlangıc kilon aynı mıydi bilemediğim için boş bıraktım 😅

Hımm güneş ikizlerdeymiş 😁 yani fikir değiştirebilir yadamazlık yapabilirsin yeni diyetler ve diyet tarifler deneyebilirsin demek 😘

Günaydın ballar🍯
Kahvaltım bitti 😁

Afiyet olsun :)

Canım aramızda en düzenli Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik yapıyor. Epey sıkılaştırdığını söyler her zaman.

Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik Evet canim inanilmaz sıkılastiriyo yapın yaptirin.. ama 1 2 ay sonra hafif gelmeye baslicaktir. O zaman ben bilek agirligi takiyorum kollarima ya da ayak bileklerime. Onlarla devam ediyorum.
Ya da jilliana geçiyorum bi tık daha zorluyor.
Ama yap yani 1 ay düzenli yap farkı gör. Sekillenceksin ciddi anlamda.

😍😍😍
Ayy inşaallah banada fayda verir bende yapıyorum uzun zamandır ama çok aşırı fark olmuyo sanki

Boosted fena ya ☠️😂 beynime kazıdım artık desteklerinizi eksik etmeyin bana en büyük motivasyon kaynağı sizlersiniz bende elimden ne geliyorsa yaparım sizler için 😍

Hımm güneş ikizlerdeymiş 😁 yani fikir değiştirebilir yadamazlık yapabilirsin yeni diyetler ve diyet tarifler deneyebilirsin demek 😘
İf benim için işte bide senin carb cyling mı idi 😁
Sağol hocam 😉 şimdi çiğ kuruyemis tabağı ile hibiskus çayı ☕ağzım boş durmuyor 🤪
Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik Evet canim inanilmaz sıkılastiriyo yapın yaptirin.. ama 1 2 ay sonra hafif gelmeye baslicaktir. O zaman ben bilek agirligi takiyorum kollarima ya da ayak bileklerime. Onlarla devam ediyorum.

Ayy inşaallah banada fayda verir bende yapıyorum uzun zamandır ama çok aşırı fark olmuyo sanki

Boosted fena ya ☠️😂 beynime kazıdım artık desteklerinizi eksik etmeyin bana en büyük motivasyon kaynağı sizlersiniz bende elimden ne geliyorsa yaparım sizler için 😍
İşte bu aranan kan bulundu 💜

İf benim için işte bide senin carb cyling mı idi 😁

Sağol hocam 😉 şimdi çiğ kuruyemis tabağı ile hibiskus çayı ☕ağzım boş durmuyor 🤪

İşte bu aranan kan bulundu 💜
Ben gargara yaptm 2 saat yeme içme yok 😂
Evet carb cycling bi de vegan ve vejetaryen günler arada cnm 😘
Yüzeyel cevap veriyosun kafan çok dolu sanki 🤔 okul mu sıkıntılı kuzum? Ailede mi kafanı kurcalayan bişey var gel anlat :KK74: :KK200:

Ben de 500 gr su şişeleriyle yapıyorum artık :) bi de fitness blender ve popsugar fitness videoları ekliyorum cnm
Mesajımda neye şaşırdın 🤭

sudem34 sudem34 in bi derdi olduğunu nasıl anladın öyle 😊o yüzden
Yazdı da kaçırdım mı yoksa cnm :skandal:
Hiç kırmak istemez cevapsız bırakmak istemez kuzum sudem34 sudem34 :KK74::KK200:
Ama mesela klasik konular işte kalori, yediklerimiz, aralıklı oruç vs dışı bi konuda ,biraz şu anki düşüncelerinden stresinden vs sıyrılıp odaklanması gereken farklı bişey söylediğimde biraz alakasız cevap alıyorum 😞

Bağırsak da çalıştırıyo di mi smoothie ler süper cnm
Cnm ben de haftaya 2 gün sıvı detoks yapmayı denicem vegan :KK76: , bugün migrostan hcevizi sütü alıcam hala indirimdedir inşallah 🤗
Evet hemide fena kefiri ilk denedim ben de elimde ki şişe bitsin 😂 suyla sodayla yapicim ama sıkılmaya başladım bugün sıcı sıvı sanırım yarın tek öğünü smothieye çevirip gidicem🤓 ay işallah indirimdedir 💃🏾

Ehuehu bilgiler şahane geçen hafta 60,5gibiydim bence düzeltme 😂😂😂 artıda görünücüm çünkü😂😂😂 çok ödemim var bu hafta istikrar yakalayabilirsem abartma eğilimi yapmazsam 59 u görürüm gibi geliyor da du bakalım🤣🤣🤣
Günaydın ballar🍯
Kahvaltım bitti 😁

Ay zumba mumba dansı nassı severim nassı ben de kafama göre arada dans ederim lakin dün gece verimsiz uyudum mel mel dolanıyorum bakalım 5 gibi bende bişeyler yaparım🤩

Ben de geçen pandemi başlamasıyla bir sürü youtube videosundan faydalandım ağırlıklar aldım hatta arttırdım 3 kilo sonra 5 er kiloya pilates lastiği de aldım hoş o lastiği pek verimli kullanmadım çok sevdiğim Sydney Cummings in videoları oldu 30 dakikalıktan 60 dakikalığa kadar bür sürü videoları var ve güngün çalışmalarıda var ben en sevdiklerime göre çalışmıştım hep artık kafadan ezbere yapıyorum açıyorum film yada dizi kendi potporimle😂😂😂

Ben de geçen pandemi başlamasıyla bir sürü youtube videosundan faydalandım ağırlıklar aldım hatta arttırdım 3 kilo sonra 5 er kiloya pilates lastiği de aldım hoş o lastiği pek verimli kullanmadım çok sevdiğim Sydney Cummings in videoları oldu 30 dakikalıktan 60 dakikalığa kadar bür sürü videoları var ve güngün çalışmalarıda var ben en sevdiklerime göre çalışmıştım hep artık kafadan ezbere yapıyorum açıyorum film yada dizi kendi potporimle😂😂😂
Ağırlıklar çok pahalı ya, ben de lastiğe geçicem 500 gr su şişeleri hafif gelince

Back
X