70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Çok tatlısın😅
Korona sonrası tansiyon sorunu oluyormuş,benim normalde de oruca alışana kadar tansiyonum biraz çıkardı ama bu sefer çok fenaydım,iki defa acilden döndüm.Geçer duralım diye diye 5 gün geçirmişim.Başımdaki ağrı dayanılır gibi değildi.16 ya çıkmıştı vs suyu da 2 litre içtim dikkat ettim ama
Neyse geçti çoook şükür😊
Ramazan geçince umarım artık yapabilirim diyetimi ,kimseye söylemiycem bu sefer,ne zaman söylesem iradem gidiyor🤣🤣
Hadi yaa, çok üzüldüm Negom, Allah korusun 🙏 Korona da ne yapmıyor ki, bütün ayarları bozuyor demek ki baksana 😟

Allah Allah, söyleyince hevesin mi kaçıyor ki acaba. Bir de söylemeden dene bakalım nasıl olacak, verince bize sürpriz yaparsın canım 😍

Hadi ya 🤪 benim annem istikrarlı sarilsa bile yalandan sarılır için üşür no derece 🤣hep aynı kadın yani🤪geçen beni niye aramıyorsun dedi bende dedimki ben 18 senedir uzaktayım sen beni kaç kere aradın şimdi korkudan her hafta arıyor ne terör estirdiysem 😁

Evet evet tilki 🦊 den haberdar hayvan dünyasını iyi bilir 😁hatta bir çok şeyi benden eşimden daha bilgili olduğu konu bile çok 😎 Maşallah bize çekmemiş 🧿

Dün akşam kremimi sürdüm güzelce 🤪eşim diyoki parfüm mu sürdün odayı havalandıriyor 😁

Sen geliştir kendini ya 😁 eşim kilo aldı ikna edersem biraz kilo verdireyim ben ona 😉

Tabir düşünelim 😅 uyanık, gözü açık,🤣
Ooow, anneni iyi korkutmuşsun kuzum 😂
Ama dediğin gibi aramıyorsa da çok haklısın yani 😶

Maşallahhh oğluna, tam bir akıl küpü yani 💕
Nasıl bir kokulu kremmiş o ya cam açacak kadar, oruç açmadan mı sürmüştün(açken daha çok koku alınırya) ya da sürmüşken dedin bol bol sürüneyim 😂

Eniştenin bahanesiyle sende verirsin 😍

Tamam 'ultra uyanık' ve 'ultra açıkgöz' olarak güncelliyorum, ultra diyelim de kavram pekişsin, anlamı zayıf kalmasın :D

Yürüdüm geldim ayaklarım altını hissetmiyorum 😅11.758 adım olmuş fena değil yani 🤪 dünden hala bacaklar hamlamis😁tam kapanma gelmeden son 3 gün iyi değerlendirmek lazım 🤣
Neee, 'fena değil' mi 😂
Hımm, eski performanslarına göre doğru olabilir 😜 yine de çok güzel yürümüşsün 👣

Bugün bende dışarıdaydım, yaklaşık 10 bin yürümüşümdür( 8-9 kesin vardır) ama teli evde unuttuğum için bilemiyorum tabi 😬

Kaldı 2 gün ama yine markete çıkmak eskisi gibi galiba😑 Bir pazar kapalı. Netten bir daha bakayım bi yazmışlar mı saat vs.

Ooow, anneni iyi korkutmuşsun kuzum 😂
Ama dediğin gibi aramıyorsa da çok haklısın yani 😶

Maşallahhh oğluna, tam bir akıl küpü yani 💕
Nasıl bir kokulu kremmiş o ya cam açacak kadar, oruç açmadan mı sürmüştün(açken daha çok koku alınırya) ya da sürmüşken dedin bol bol sürüneyim 😂

Eniştenin bahanesiyle sende verirsin 😍

Tamam 'ultra uyanık' ve 'ultra açıkgöz' olarak güncelliyorum, ultra diyelim de kavram pekişsin, anlamı zayıf kalmasın :KK70:
Canım annem öyle işte 🤭 ben ararim çok nadir bı kez aradım maydonoz dikecem kapat dedi 🤪 bir tek abime düşkün nasil bir duygu ise 😁

Çok şükür canım oğlan iyi ama ergenlik vs yeni nesil çok zor doğru yönlendirmek vs.
Oyun internet Z kuşağı ni korumak da uzak tutmak da zor 🙄

Yatmadan önce yüzümü kremlemisken elimi kolumu ayağımı bileğimi de derken krem banyosu oldu 🤪 ikisinin kokusu da ayrı tabi 🤭 organik aile biz çocuk alerjik diye 9 senedir rolon kolonya harici yumos, parfüm,oda kokusu hiç bir şey yok 🤪

Enişte vermeyecek canım yemeye karar bende Allah a emanet artık 😁almasam kar 🧿

Ultra teyze ultra yenge iyiymiş 😁
Neee, 'fena değil' mi 😂
Hımm, eski performanslarına göre doğru olabilir 😜 yine de çok güzel yürümüşsün 👣

Bugün bende dışarıdaydım, yaklaşık 10 bin yürümüşümdür( 8-9 kesin vardır) ama teli evde unuttuğum için bilemiyorum tabi 😬

Kaldı 2 gün ama yine markete çıkmak eskisi gibi galiba😑 Bir pazar kapalı. Netten bir daha bakayım bi yazmışlar mı saat vs.
Bir kaç kez bu ara 15 bin olmuştu ya ondan artik maksimum 15 atıyorum canım 🤗
Senin de iyi yaklaşık 80-90 dk yürümüş olmalısın 😎
Market , kasap,manav onlar 10-17 arası free diye biliyorum 😉
Ben öyle bişey stoklamadim ekstradan hiç.
İhtiyaç oldukça çıkıp alınır.
Sadece yürüme stokladim kendime 🤗ozluycem çünkü 🥺yeni girdim eve 🏫 okul a gittim ordan park ta oğlanla oynadık vs biraz yürüyüş .
Bugün baya az oldu 5454 daha 😁

Kızlarrrr🌸🌿🌸
Kocaman selamlar hepinize🙋🏼‍♀️
10 günlük karantinamız sona erdi, tahlillerimizi yaptırdık, gayet tertemiziz🙏🏻
Virüsü yendik yani😄
Hiç virüse bulaşmasak iyiydi ama kısmet, buna da şükür🙏🏻🍀
10 günlük süreçte sıkıntı yaşamadık, eşim çok iyiydi evde çok sıkıldı, uzaktan çalışmaya devam etti.
Bense biraz öksürük, biraz boğaz ağrısı yaşadım, normal grip gibi yani.
Eşim bugün işe başladı, ofisine gitti.
Ben 1 hafta daha raporluyum, kanımda bakteri çıktı ama çok önemli bir durum değil, ilaç kullanıyorum.
Geçmişi okuyamadım çok birikmiş, sizler nasılsınız? Her şey yolunda mı??
Bu arada diyetler devam di mi😋
Ben bugün leslie bile yaptım✌🏻
kilo almadım ama kilo da vermedim, hala verilecek 3-4 kilom var😄
Sizinle diyete devam, en önemlisi sağlık olsun her şey olur diyorum😇🌸💕
Geçmiş olsun hafif atlatmanıza sevindim 🌸
asliogretmen asliogretmen
Hemdemimden yine haber yok :KK61:

birmuhendisanne birmuhendisanne petibörümde tam kayboldu. iyi misin canım?
Hislerim beni yanıltmıyordur iyilerdir diye düşünüyorum enerjim ❤️
asliogretmen asliogretmen birmuhendisanne birmuhendisanne

Canım annem öyle işte 🤭 ben ararim çok nadir bı kez aradım maydonoz dikecem kapat dedi 🤪 bir tek abime düşkün nasil bir duygu ise 😁

Çok şükür canım oğlan iyi ama ergenlik vs yeni nesil çok zor doğru yönlendirmek vs.

Yatmadan önce yüzümü kremlemisken elimi kolumu ayağımı bileğimi de derken krem banyosu oldu 🤪 ikisinin kokusu da ayrı tabi 🤭 organik aile biz çocuk alerjik diye 9 senedir rolon kolonya harici yumos, parfüm,oda kokusu hiç bir şey yok 🤪

Sadece yürüme stokladim kendime 🤗ozluycem çünkü 🥺yeni girdim eve 🏫 okul a gittim ordan park ta oğlanla oynadık vs biraz yürüyüş .
Yine de iyi atmışsın tebrik ederim Sudem balım bu yasaklardan vakit kalmıyor ki adım bile atamıyoruz

Senin anne de benim babam gibi 😬
Hoş babam abimede pek düşkün değildir. Kendini daha çok sever 😂
Kedi gibi sevilmeyi seven bizim tipler için zor bir aile profili. Üzücü. Gerçi üzücü kısmını büyük oranda atlatmış gırgıra vuruyoruz ama..

Hocam mesleki tecrübeyle çocuk yetiştirmeyi siz daha iyi bilirsiniz 😜

Enişte vermesin de sende alma canım😬

Aslında çocuğun alerjik olması şu açıdan iyi, sizi zararlı kimyasalları temastan ve solumaktan zaruri uzak tutuyor. Bu bir avantaj 😍

Bende sadece su aldım. Stok yapmaya gerek yok. Zaten buzluk dolu. Kuru bakliyat var. Ekmeği de kendimiz yapıyoruz. Su için çıkmama da gerek kalmadı.

Ultra teyze de bugün bahçeden kırmızı dut toplamış bize, getirdi. İftara doğru yine geldi, komşusu pide ekmek yapmış yarısını bana kesmiş getirdi. Artık bir şey getirme rahatsız oluyoruz, kusura bakma lütfen, çok teşekkür ederiz düşündüğün için dedim almadım ama :confused:
Samimiyet kurmanın yollarını arıyor gibi😬
Yani paylaşmayı severim de sonra bunlar yol su elektrik olarak geri dönüyor. Kiradan kiraya görüşsek mutlu olacağım, ibanda vermiyor illa yüzyüze görüşecez 😂

Yine de iyi atmışsın tebrik ederim Sudem balım bu yasaklardan vakit kalmıyor ki adım bile atamıyoruz
Geçecek inşallah balım 🍯🐝 inanalım olsun 🤗 pozitif düşünmekten başka çare yok😉

Kedi gibi sevilmeyi seven bizim tipler için zor bir aile profili. Üzücü. Gerçi üzücü kısmını büyük oranda atlatmış gırgıra vuruyoruz ama..

Aslında çocuğun alerjik olması şu açıdan iyi, sizi zararlı kimyasalları temastan ve solumaktan zaruri uzak tutuyor. Bu bir avantaj 😍

Bende sadece su aldım. Stok yapmaya gerek yok. Zaten buzluk dolu. Kuru bakliyat var. Ekmeği de kendimiz yapıyoruz. Su için çıkmama da gerek kalmadı.

Ultra teyze de bugün bahçeden kırmızı dut toplamış bize, getirdi. İftara doğru yine geldi, komşusu pide ekmek yapmış yarısını bana kesmiş getirdi. Artık bir şey getirme rahatsız oluyoruz, kusura bakma lütfen, çok teşekkür ederiz düşündüğün için dedim almadım ama :confused:
Yani paylaşmayı severim de sonra bunlar yol su elektrik olarak geri dönüyor. Kiradan kiraya görüşsek mutlu olacağım, ibanda vermiyor illa yüzyüze görüşecez 😂
Neyse en azından senin enişte sevmeyi biliyor 😅benim de oğlan öyle yapışiyor bazen 🤭bir sal oğlum diyorum 😅

Erkek çocuk sanki daha zor 😉kız olmadığı için fikrim ne kadar geçerli bilemem 😅

İftarda hemen tikaniyorum zaten 😁 sahur da da uyku basıyor almam bence.😉

Öyle haklısın 🤗 sokakta parfüm kokan biri görünce bir tuhaf geliyor 🤪 insan unutuyor hâlbuki eskiden ne severdim sıkıp sıkıp gezmeyi 😅

Ultra teyze de iyiymiş 😅tam soracaktım sen yazdın 😉kara dut a iyi dayanmış sin 😁yol su elektrik olacak tabi akıllı kadın seni 😅onda yılların ultra ligi olsada çocuk yok karşısında 🤭

Sen nasılsın ,neler yapıyorsun?
Ben regl dim bugün başladım oruca akşama doğru baş ağrısı oldu yeni başlayınca olur ya .Başa sardım resmen bir iki güne alışırım 😅
Sadakatsiz izliyorum bir yandan 😅

Hislerine güveniyorum balım, umarım yakında aramıza dönerler ❤

Canım tamam inşallah 🧿 ölçü tablosu ben yardım etmeye çalışırım gerekirse herkes iki ayın ölçüsünü verirse farkı da belirtiriz 🧿

Canım bizde iyiyiz şükür 💜 oğlana raket aldık evde yemek masasında tenis 🎾 oynuyoruz.Arada top sektirme yapıyor.Ama ben çok tek çocuk ile evde bunaldım bütün gün üstümde ilgi bekliyor 😁evde hayvan istiyor ben korkuyorum yerimiz de müsait degil🙄hamster 🐹 alalım dediler 🤓 çok uruyormus vs.

Tartilmiyorum ki balım 🍯
3 haftadır nerdeyse tartıya çıkmıyorum.
Çıksam da ya tok karnına ya da kalın kıyafetle gün içi öylesine oluyor.
Ama 69-70 arası en az varimdir .
Yazlık geçen giyince basen göbek çıkınca anladım yani.

Sebahat geçen 5 günlük if kampı yaptı yine Ramazan başında onu kaydettim . Fırsat bulursam 5 gün uyarlanabilir.

Sen kaçsın balım 🍯
Kaç günde bir tartiliyor sun.

2 Temmuz a okul kapaniyor.Evrak işi için haftada bir en kotu okuldayız o yüzden İstanbul dışına daha erken çıkamam.

4 Temmuz da Çorlu da kuzenin düğün var Ankara dan akrabalar gelir biz düğüne gitmesek de bir trafik olur.

Ablam da eniştemin izni dolayısıyla 16 Temmuz-15 Ağustos arası tr de olabiliyor ancak.

Canım çocuk olduğundan beri tatil anlayışı ancak aile ziyareti oldu bana göre tatil değil tabikisi 🤪 çocuk yokken bol bol tatile gitmek lazım 😁 benim sıpa narin zira biz hiç gidemedik😁 hayatım çocuktan önce ve çocuktan sonra diye ikiye ayrılıyor 😂

Canım Manavgat tarafına şelale ye filan gelmiştik güneydoğu turu dönüşü ama uzun kalmadik .
Hayat suyun kaynağı var oraya filan uğramıştık güzeldi 😍
Kısmet ya İstanbul'da bile görüşmek nasip olmadı.
Aşı birinci doz oldum 14 Nisan da ikinci doz bekliyorum canım.
Yoga ve pilates çok zor ya 🤪 zumba daha kolay daha eğlenceli 😍poşet şarkısı mesela Ayşegül un aç bak hem kareografi kolay hem yapması zaten 2-3 dk bişey çok güzel oluyor.

Evde giyin şöyle spor kıyafet yap adamın dibi düşsun :KK70: :KK70:

Ya ben gerçekten çok tembelim yoga da krem de öylece duruyor 😂 krem 3 kez kullandım yoga da en son sen hatırlatinca yaptım sanırım 😁

İftar söyle bir çorba bir yemek bir tatlı bir de ayran veya salata gibi oluyor 😁 daha fazlası yok.
Yeni şeyler deniyorum ama risk almadan az yapıyorum mesela.
Dün soğan dolması denedim.
Önceki gün Şıhıl Mahşi yaptım 😁
Mesela bunları az az yaptım bir öğün de bitti hemen.
Aksi gibi beğendiler 🤪
Sahura da çubuk pişi denedim,tavada yufkasız börek denedim yani denemeye devam 😂

Yine kaşar tabiri 😅
Evde hayvan işi zor canım, biliyorsun biz kedi bakıyoruz, çok güzel ama tüyü temizliği derken bazen zorlayabiliyor. Hamster gibi elime alıp sevemeyeceğim bir hayvanı besleyemezdim sanırım. Çocuklar da iyice sıkıldı evde bize sarıyor, malesef bizim işlerin yoğunluğu sebebiyle oğlum da teknolojiye fazlasıyla düştü, önceden ben daha çok ilgilenip uzak tutabiliyordum. Bir süre daha elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz mecburen.

Başlamıştım 3 kilo vermişim tartıldım iki gün önce ama devam edemedim,orucun ilk haftası yüksek tansiyon ve baş ağrısı yaşadım çok kötüydüm,şimdilik veto yedim diyet için😬
Diyet yapmadığım zaman hiç tartılmam,gereksiz aksiyona lüzum yok derim🤣
Ramazan geçsin de bakalım,mecbur vermek zorundayım
Geçmiş olsun canım, umarım artık daha iyisindir.
Kızlarrrr🌸🌿🌸
Kocaman selamlar hepinize🙋🏼‍♀️
10 günlük karantinamız sona erdi, tahlillerimizi yaptırdık, gayet tertemiziz🙏🏻
Virüsü yendik yani😄
Hiç virüse bulaşmasak iyiydi ama kısmet, buna da şükür🙏🏻🍀
10 günlük süreçte sıkıntı yaşamadık, eşim çok iyiydi evde çok sıkıldı, uzaktan çalışmaya devam etti.
Bense biraz öksürük, biraz boğaz ağrısı yaşadım, normal grip gibi yani.
Eşim bugün işe başladı, ofisine gitti.
Ben 1 hafta daha raporluyum, kanımda bakteri çıktı ama çok önemli bir durum değil, ilaç kullanıyorum.
Geçmişi okuyamadım çok birikmiş, sizler nasılsınız? Her şey yolunda mı??
Bu arada diyetler devam di mi😋
Ben bugün leslie bile yaptım✌🏻
kilo almadım ama kilo da vermedim, hala verilecek 3-4 kilom var😄
Sizinle diyete devam, en önemlisi sağlık olsun her şey olur diyorum😇🌸💕
Çok geçmiş olsun canım tekrardan, atlatmış olmanıza sevindim, uzak olsun artık inşallah.
İyi yapmissin canim devam et vücuduna iyi gelcek☺️
Nasil oldun bu arada?
Ya senin belirtilerde burun akintisi falan var miydi?
Bugün grip gibiyim bi tuhafim ama esimde bisey yok ben evdeyim zaten bilemedim. Alerjik sanirim.
Geçmiş olsun canım, nasıl oldun hala devam ediyor mu belirtiler.

Teyze çok fena içeri sızmaya calışıyor canım. Ben de çok sevemiyorum malesef samimi olmayı, neyse ki çok ısrarcı insanlar çıkmıyor genelde. Sen çok güzel cevap vermişssin teyzeye umarım anlamıştır balım.

Evde hayvan işi zor canım, biliyorsun biz kedi bakıyoruz, çok güzel ama tüyü temizliği derken bazen zorlayabiliyor. Hamster gibi elime alıp sevemeyeceğim bir hayvanı besleyemezdim sanırım. Çocuklar da iyice sıkıldı evde bize sarıyor, malesef bizim işlerin yoğunluğu sebebiyle oğlum da teknolojiye fazlasıyla düştü, önceden ben daha çok ilgilenip uzak tutabiliyordum. Bir süre daha elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz mecburen.
Haklısın balım 🍯🐝
Her şeyin zorluğu ayrı 😉
Sağlıklı olalım da idare edicez 🧿
Sana da şifa olsun kuzum 🤗 inşallah kurtul şu hastalıktan 💜

Günaydın güçlü muhteşem kadınlar ❤
Bir haftadır annemdeydim hastanede kaldık sonra onun evine geçtik iyi çok şükür ağrısı sancısı çok oldu ama vukuatsız atlattık , kızıma ayrı anama ayrı mutfak ev temizliği vs imanım gevredi 🤣🤣🤣 9 daakşam bayıldım hergün resmen
ketojenik beslenmeye devam ediyorum çizgimden bu kadar yoğunluğa rağmen çıkmadım kısa sürede yine regli oldum 17 gün sonra hormonlar dalga geçiyor benle şişlik ödem poffff tartılamadım hiç evimize dün döndük kızımla aslında bu hafta hep annemde kalcaktık ama kapanma şeysine planlar değişti bu hafta yürüyüşe kaçtım yeme içme ayarlarını yapıp tam kapanmayı duyunca zaten yürüyemiycem diye moralim bozuldu bana terapi oluyordu çünkü neyse artık işe yarasın tam kapanma işallah
blondeblond blondeblond çok sevindim iyi olmanıza çok şükür🙏❤️
özledim hepinizi 😍

Geçmiş olsun canım, umarım artık daha iyisindir.

Çok geçmiş olsun canım tekrardan, atlatmış olmanıza sevindim, uzak olsun artık inşallah.

Geçmiş olsun canım, nasıl oldun hala devam ediyor mu belirtiler.
Balım şöyle aniden baslayip aniden bitiyo. Tahmin ettigim gibi benim alerjiden kaynaklı bu..neyse ki hapım var cok kötü olursam iciyorum hemen geciyo.
Nerde okudum hatirlmiyorum gecen bi yerde oructan dolayi vücut su kaybettikce astim belirtileri daha cok ortaya cikiyomus muhtemelen ondan e bide tabi bahardayız tam mevsimi..
Burda mi okumustum acaba onu siz mi söylemiştiniz 🤔 aman neyse 😬😂

Back
X