- 31 Temmuz 2020
- 20.424
- 60.299
- 598
İnşallah kuzumMaşallahbedenini çözdun
aynen devamke
benim 7 Haziran a 1 yıl dolacak diyete başlayalı
bir ömür koruyalım inşallah
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah kuzumMaşallahbedenini çözdun
aynen devamke
benim 7 Haziran a 1 yıl dolacak diyete başlayalı
bir ömür koruyalım inşallah
![]()
Hadi yaa, çok üzüldüm Negom, Allah korusunÇok tatlısın
Korona sonrası tansiyon sorunu oluyormuş,benim normalde de oruca alışana kadar tansiyonum biraz çıkardı ama bu sefer çok fenaydım,iki defa acilden döndüm.Geçer duralım diye diye 5 gün geçirmişim.Başımdaki ağrı dayanılır gibi değildi.16 ya çıkmıştı vs suyu da 2 litre içtim dikkat ettim ama
Neyse geçti çoook şükür
Ramazan geçince umarım artık yapabilirim diyetimi ,kimseye söylemiycem bu sefer,ne zaman söylesem iradem gidiyor![]()
Ooow, anneni iyi korkutmuşsun kuzumHadi yabenim annem istikrarlı sarilsa bile yalandan sarılır için üşür no derece
hep aynı kadın yani
geçen beni niye aramıyorsun dedi bende dedimki ben 18 senedir uzaktayım sen beni kaç kere aradın şimdi korkudan her hafta arıyor ne terör estirdiysem
Evet evet tilkiden haberdar hayvan dünyasını iyi bilir
hatta bir çok şeyi benden eşimden daha bilgili olduğu konu bile çok
Maşallah bize çekmemiş
Dün akşam kremimi sürdüm güzelceeşim diyoki parfüm mu sürdün odayı havalandıriyor
Sen geliştir kendini yaeşim kilo aldı ikna edersem biraz kilo verdireyim ben ona
Tabir düşünelimuyanık, gözü açık,
![]()
Canım tebrikler, çok iyi gidiyorsunoldum olduuum gördüm 5leriiii 59.2 dim pazartesi canım![]()
Neee, 'fena değil' miYürüdüm geldim ayaklarım altını hissetmiyorum11.758 adım olmuş fena değil yani
dünden hala bacaklar hamlamis
tam kapanma gelmeden son 3 gün iyi değerlendirmek lazım
![]()
TamamCanım tebrikler, çok iyi gidiyorsun
Sen git biz arkadan yetişiriz![]()
Canım annem öyle işteOoow, anneni iyi korkutmuşsun kuzum
Ama dediğin gibi aramıyorsa da çok haklısın yani
Maşallahhh oğluna, tam bir akıl küpü yani
Nasıl bir kokulu kremmiş o ya cam açacak kadar, oruç açmadan mı sürmüştün(açken daha çok koku alınırya) ya da sürmüşken dedin bol bol sürüneyim
Eniştenin bahanesiyle sende verirsin
Tamam 'ultra uyanık' ve 'ultra açıkgöz' olarak güncelliyorum, ultra diyelim de kavram pekişsin, anlamı zayıf kalmasın![]()
Bir kaç kez bu ara 15 bin olmuştu ya ondan artik maksimum 15 atıyorum canımNeee, 'fena değil' mi
Hımm, eski performanslarına göre doğru olabiliryine de çok güzel yürümüşsün
Bugün bende dışarıdaydım, yaklaşık 10 bin yürümüşümdür( 8-9 kesin vardır) ama teli evde unuttuğum için bilemiyorum tabi
Kaldı 2 gün ama yine markete çıkmak eskisi gibi galibaBir pazar kapalı. Netten bir daha bakayım bi yazmışlar mı saat vs.
Geçmiş olsun hafif atlatmanıza sevindimKızlarrrr
Kocaman selamlar hepinize
10 günlük karantinamız sona erdi, tahlillerimizi yaptırdık, gayet tertemiziz
Virüsü yendik yani
Hiç virüse bulaşmasak iyiydi ama kısmet, buna da şükür
10 günlük süreçte sıkıntı yaşamadık, eşim çok iyiydi evde çok sıkıldı, uzaktan çalışmaya devam etti.
Bense biraz öksürük, biraz boğaz ağrısı yaşadım, normal grip gibi yani.
Eşim bugün işe başladı, ofisine gitti.
Ben 1 hafta daha raporluyum, kanımda bakteri çıktı ama çok önemli bir durum değil, ilaç kullanıyorum.
Geçmişi okuyamadım çok birikmiş, sizler nasılsınız? Her şey yolunda mı??
Bu arada diyetler devam di mi
Ben bugün leslie bile yaptım
kilo almadım ama kilo da vermedim, hala verilecek 3-4 kilom var
Sizinle diyete devam, en önemlisi sağlık olsun her şey olur diyorum![]()
Hislerim beni yanıltmıyordur iyilerdir diye düşünüyorum enerjim
Yine de iyi atmışsın tebrik ederim Sudem balım bu yasaklardan vakit kalmıyor ki adım bile atamıyoruzCanım annem öyle işteben ararim çok nadir bı kez aradım maydonoz dikecem kapat dedi
bir tek abime düşkün nasil bir duygu ise
Çok şükür canım oğlan iyi ama ergenlik vs yeni nesil çok zor doğru yönlendirmek vs.
Oyun internet Z kuşağı ni korumak da uzak tutmak da zor
Yatmadan önce yüzümü kremlemisken elimi kolumu ayağımı bileğimi de derken krem banyosu olduikisinin kokusu da ayrı tabi
organik aile biz çocuk alerjik diye 9 senedir rolon kolonya harici yumos, parfüm,oda kokusu hiç bir şey yok
Enişte vermeyecek canım yemeye karar bende Allah a emanet artıkalmasam kar
Ultra teyze ultra yenge iyiymiş
Bir kaç kez bu ara 15 bin olmuştu ya ondan artik maksimum 15 atıyorum canım
Senin de iyi yaklaşık 80-90 dk yürümüş olmalısın
Market , kasap,manav onlar 10-17 arası free diye biliyorum
Ben öyle bişey stoklamadim ekstradan hiç.
İhtiyaç oldukça çıkıp alınır.
Sadece yürüme stokladim kendimeozluycem çünkü
yeni girdim eve
okul a gittim ordan park ta oğlanla oynadık vs biraz yürüyüş .
Bugün baya az oldu 5454 daha![]()
Senin anne de benim babam gibiCanım annem öyle işteben ararim çok nadir bı kez aradım maydonoz dikecem kapat dedi
bir tek abime düşkün nasil bir duygu ise
Çok şükür canım oğlan iyi ama ergenlik vs yeni nesil çok zor doğru yönlendirmek vs.
Oyun internet Z kuşağı ni korumak da uzak tutmak da zor
Yatmadan önce yüzümü kremlemisken elimi kolumu ayağımı bileğimi de derken krem banyosu olduikisinin kokusu da ayrı tabi
organik aile biz çocuk alerjik diye 9 senedir rolon kolonya harici yumos, parfüm,oda kokusu hiç bir şey yok
Enişte vermeyecek canım yemeye karar bende Allah a emanet artıkalmasam kar
Ultra teyze ultra yenge iyiymiş
Bir kaç kez bu ara 15 bin olmuştu ya ondan artik maksimum 15 atıyorum canım
Senin de iyi yaklaşık 80-90 dk yürümüş olmalısın
Market , kasap,manav onlar 10-17 arası free diye biliyorum
Ben öyle bişey stoklamadim ekstradan hiç.
İhtiyaç oldukça çıkıp alınır.
Sadece yürüme stokladim kendimeozluycem çünkü
yeni girdim eve
okul a gittim ordan park ta oğlanla oynadık vs biraz yürüyüş .
Bugün baya az oldu 5454 daha![]()
Geçecek inşallah balımGeçmiş olsun hafif atlatmanıza sevindim
asliogretmen
birmuhendisanne
Yine de iyi atmışsın tebrik ederim Sudem balım bu yasaklardan vakit kalmıyor ki adım bile atamıyoruz
Neyse en azından senin enişte sevmeyi biliyorSenin anne de benim babam gibi
Hoş babam abimede pek düşkün değildir. Kendini daha çok sever
Kedi gibi sevilmeyi seven bizim tipler için zor bir aile profili. Üzücü. Gerçi üzücü kısmını büyük oranda atlatmış gırgıra vuruyoruz ama..
Hocam mesleki tecrübeyle çocuk yetiştirmeyi siz daha iyi bilirsiniz
Enişte vermesin de sende alma canım
Aslında çocuğun alerjik olması şu açıdan iyi, sizi zararlı kimyasalları temastan ve solumaktan zaruri uzak tutuyor. Bu bir avantaj
Bende sadece su aldım. Stok yapmaya gerek yok. Zaten buzluk dolu. Kuru bakliyat var. Ekmeği de kendimiz yapıyoruz. Su için çıkmama da gerek kalmadı.
Ultra teyze de bugün bahçeden kırmızı dut toplamış bize, getirdi. İftara doğru yine geldi, komşusu pide ekmek yapmış yarısını bana kesmiş getirdi. Artık bir şey getirme rahatsız oluyoruz, kusura bakma lütfen, çok teşekkür ederiz düşündüğün için dedim almadım ama
Samimiyet kurmanın yollarını arıyor gibi
Yani paylaşmayı severim de sonra bunlar yol su elektrik olarak geri dönüyor. Kiradan kiraya görüşsek mutlu olacağım, ibanda vermiyor illa yüzyüze görüşecez![]()
Hislerine güveniyorum balım, umarım yakında aramıza dönerler ❤Geçmiş olsun hafif atlatmanıza sevindim
asliogretmen
birmuhendisanne
Yine de iyi atmışsın tebrik ederim Sudem balım bu yasaklardan vakit kalmıyor ki adım bile atamıyoruz
Evde hayvan işi zor canım, biliyorsun biz kedi bakıyoruz, çok güzel ama tüyü temizliği derken bazen zorlayabiliyor. Hamster gibi elime alıp sevemeyeceğim bir hayvanı besleyemezdim sanırım. Çocuklar da iyice sıkıldı evde bize sarıyor, malesef bizim işlerin yoğunluğu sebebiyle oğlum da teknolojiye fazlasıyla düştü, önceden ben daha çok ilgilenip uzak tutabiliyordum. Bir süre daha elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz mecburen.Canım tamam inşallahölçü tablosu ben yardım etmeye çalışırım gerekirse herkes iki ayın ölçüsünü verirse farkı da belirtiriz
Canım bizde iyiyiz şüküroğlana raket aldık evde yemek masasında tenis
oynuyoruz.Arada top sektirme yapıyor.Ama ben çok tek çocuk ile evde bunaldım bütün gün üstümde ilgi bekliyor
evde hayvan istiyor ben korkuyorum yerimiz de müsait degil
hamster
alalım dediler
çok uruyormus vs.
Tartilmiyorum ki balım
3 haftadır nerdeyse tartıya çıkmıyorum.
Çıksam da ya tok karnına ya da kalın kıyafetle gün içi öylesine oluyor.
Ama 69-70 arası en az varimdir .
Yazlık geçen giyince basen göbek çıkınca anladım yani.
Sebahat geçen 5 günlük if kampı yaptı yine Ramazan başında onu kaydettim . Fırsat bulursam 5 gün uyarlanabilir.
Sen kaçsın balım
Kaç günde bir tartiliyor sun.
2 Temmuz a okul kapaniyor.Evrak işi için haftada bir en kotu okuldayız o yüzden İstanbul dışına daha erken çıkamam.
4 Temmuz da Çorlu da kuzenin düğün var Ankara dan akrabalar gelir biz düğüne gitmesek de bir trafik olur.
Ablam da eniştemin izni dolayısıyla 16 Temmuz-15 Ağustos arası tr de olabiliyor ancak.
Canım çocuk olduğundan beri tatil anlayışı ancak aile ziyareti oldu bana göre tatil değil tabikisiçocuk yokken bol bol tatile gitmek lazım
benim sıpa narin zira biz hiç gidemedik
hayatım çocuktan önce ve çocuktan sonra diye ikiye ayrılıyor
Canım Manavgat tarafına şelale ye filan gelmiştik güneydoğu turu dönüşü ama uzun kalmadik .
Hayat suyun kaynağı var oraya filan uğramıştık güzeldi
Kısmet ya İstanbul'da bile görüşmek nasip olmadı.
Aşı birinci doz oldum 14 Nisan da ikinci doz bekliyorum canım.
Yoga ve pilates çok zor yazumba daha kolay daha eğlenceli
poşet şarkısı mesela Ayşegül un aç bak hem kareografi kolay hem yapması zaten 2-3 dk bişey çok güzel oluyor.
Evde giyin şöyle spor kıyafet yap adamın dibi düşsun![]()
Ya ben gerçekten çok tembelim yoga da krem de öylece duruyorkrem 3 kez kullandım yoga da en son sen hatırlatinca yaptım sanırım
İftar söyle bir çorba bir yemek bir tatlı bir de ayran veya salata gibi oluyordaha fazlası yok.
Yeni şeyler deniyorum ama risk almadan az yapıyorum mesela.
Dün soğan dolması denedim.
Önceki gün Şıhıl Mahşi yaptım
Mesela bunları az az yaptım bir öğün de bitti hemen.
Aksi gibi beğendiler
Sahura da çubuk pişi denedim,tavada yufkasız börek denedim yani denemeye devam
Yine kaşar tabiri![]()
Geçmiş olsun canım, umarım artık daha iyisindir.Başlamıştım 3 kilo vermişim tartıldım iki gün önce ama devam edemedim,orucun ilk haftası yüksek tansiyon ve baş ağrısı yaşadım çok kötüydüm,şimdilik veto yedim diyet için
Diyet yapmadığım zaman hiç tartılmam,gereksiz aksiyona lüzum yok derim
Ramazan geçsin de bakalım,mecbur vermek zorundayım
Çok geçmiş olsun canım tekrardan, atlatmış olmanıza sevindim, uzak olsun artık inşallah.Kızlarrrr
Kocaman selamlar hepinize
10 günlük karantinamız sona erdi, tahlillerimizi yaptırdık, gayet tertemiziz
Virüsü yendik yani
Hiç virüse bulaşmasak iyiydi ama kısmet, buna da şükür
10 günlük süreçte sıkıntı yaşamadık, eşim çok iyiydi evde çok sıkıldı, uzaktan çalışmaya devam etti.
Bense biraz öksürük, biraz boğaz ağrısı yaşadım, normal grip gibi yani.
Eşim bugün işe başladı, ofisine gitti.
Ben 1 hafta daha raporluyum, kanımda bakteri çıktı ama çok önemli bir durum değil, ilaç kullanıyorum.
Geçmişi okuyamadım çok birikmiş, sizler nasılsınız? Her şey yolunda mı??
Bu arada diyetler devam di mi
Ben bugün leslie bile yaptım
kilo almadım ama kilo da vermedim, hala verilecek 3-4 kilom var
Sizinle diyete devam, en önemlisi sağlık olsun her şey olur diyorum![]()
Geçmiş olsun canım, nasıl oldun hala devam ediyor mu belirtiler.İyi yapmissin canim devam et vücuduna iyi gelcek
Nasil oldun bu arada?
Ya senin belirtilerde burun akintisi falan var miydi?
Bugün grip gibiyim bi tuhafim ama esimde bisey yok ben evdeyim zaten bilemedim. Alerjik sanirim.
Teyze çok fena içeri sızmaya calışıyor canım. Ben de çok sevemiyorum malesef samimi olmayı, neyse ki çok ısrarcı insanlar çıkmıyor genelde. Sen çok güzel cevap vermişssin teyzeye umarım anlamıştır balım.Senin anne de benim babam gibi
Hoş babam abimede pek düşkün değildir. Kendini daha çok sever
Kedi gibi sevilmeyi seven bizim tipler için zor bir aile profili. Üzücü. Gerçi üzücü kısmını büyük oranda atlatmış gırgıra vuruyoruz ama..
Hocam mesleki tecrübeyle çocuk yetiştirmeyi siz daha iyi bilirsiniz
Enişte vermesin de sende alma canım
Aslında çocuğun alerjik olması şu açıdan iyi, sizi zararlı kimyasalları temastan ve solumaktan zaruri uzak tutuyor. Bu bir avantaj
Bende sadece su aldım. Stok yapmaya gerek yok. Zaten buzluk dolu. Kuru bakliyat var. Ekmeği de kendimiz yapıyoruz. Su için çıkmama da gerek kalmadı.
Ultra teyze de bugün bahçeden kırmızı dut toplamış bize, getirdi. İftara doğru yine geldi, komşusu pide ekmek yapmış yarısını bana kesmiş getirdi. Artık bir şey getirme rahatsız oluyoruz, kusura bakma lütfen, çok teşekkür ederiz düşündüğün için dedim almadım ama
Samimiyet kurmanın yollarını arıyor gibi
Yani paylaşmayı severim de sonra bunlar yol su elektrik olarak geri dönüyor. Kiradan kiraya görüşsek mutlu olacağım, ibanda vermiyor illa yüzyüze görüşecez![]()
Haklısın balımEvde hayvan işi zor canım, biliyorsun biz kedi bakıyoruz, çok güzel ama tüyü temizliği derken bazen zorlayabiliyor. Hamster gibi elime alıp sevemeyeceğim bir hayvanı besleyemezdim sanırım. Çocuklar da iyice sıkıldı evde bize sarıyor, malesef bizim işlerin yoğunluğu sebebiyle oğlum da teknolojiye fazlasıyla düştü, önceden ben daha çok ilgilenip uzak tutabiliyordum. Bir süre daha elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz mecburen.
Balım şöyle aniden baslayip aniden bitiyo. Tahmin ettigim gibi benim alerjiden kaynaklı bu..neyse ki hapım var cok kötü olursam iciyorum hemen geciyo.Geçmiş olsun canım, umarım artık daha iyisindir.
Çok geçmiş olsun canım tekrardan, atlatmış olmanıza sevindim, uzak olsun artık inşallah.
Geçmiş olsun canım, nasıl oldun hala devam ediyor mu belirtiler.