70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Balım şöyle aniden baslayip aniden bitiyo. Tahmin ettigim gibi benim alerjiden kaynaklı bu..neyse ki hapım var cok kötü olursam iciyorum hemen geciyo.
Nerde okudum hatirlmiyorum gecen bi yerde oructan dolayi vücut su kaybettikce astim belirtileri daha cok ortaya cikiyomus muhtemelen ondan e bide tabi bahardayız tam mevsimi..
Burda mi okumustum acaba onu siz mi söylemiştiniz 🤔 aman neyse 😬😂
Geçmiş olsun canım evet bahar polen toz etkiler benim de gözüm alerji oldu şişti hastane dışarlarda çok vakit geçirince dezenfekte etcem diye heryere spreyle et damlalar aldım ettim geçti şükür

Geçmiş olsun canım evet bahar polen toz etkiler benim de gözüm alerji oldu şişti hastane dışarlarda çok vakit geçirince dezenfekte etcem diye heryere spreyle et damlalar aldım ettim geçti şükür
Ayy sana da cok gecmis olsun canim:( gecmesine sevindim aman dikkat et💚
Annen de iyilesiyomus inşallah cok daha iyi olur☺️💚

Balım şöyle aniden baslayip aniden bitiyo. Tahmin ettigim gibi benim alerjiden kaynaklı bu..neyse ki hapım var cok kötü olursam iciyorum hemen geciyo.
Nerde okudum hatirlmiyorum gecen bi yerde oructan dolayi vücut su kaybettikce astim belirtileri daha cok ortaya cikiyomus muhtemelen ondan e bide tabi bahardayız tam mevsimi..
Geçmiş olsun Civcivim 🐥🌸❤️🍀
Size de annenize de çok geçmiş olsun 💐

Günaydın güçlü muhteşem kadınlar ❤
Bir haftadır annemdeydim hastanede kaldık sonra onun evine geçtik iyi çok şükür ağrısı sancısı çok oldu ama vukuatsız atlattık , kızıma ayrı anama ayrı mutfak ev temizliği vs imanım gevredi 🤣🤣🤣 9 daakşam bayıldım hergün resmen
ketojenik beslenmeye devam ediyorum çizgimden bu kadar yoğunluğa rağmen çıkmadım kısa sürede yine regli oldum 17 gün sonra hormonlar dalga geçiyor benle şişlik ödem poffff tartılamadım hiç evimize dün döndük kızımla aslında bu hafta hep annemde kalcaktık ama kapanma şeysine planlar değişti bu hafta yürüyüşe kaçtım yeme içme ayarlarını yapıp tam kapanmayı duyunca zaten yürüyemiycem diye moralim bozuldu bana terapi oluyordu çünkü neyse artık işe yarasın tam kapanma işallah
blondeblond blondeblond çok sevindim iyi olmanıza çok şükür🙏❤️
özledim hepinizi 😍
Hoşgeldin 🌺 özledik 🤗 annene ve sana çok geçmiş olsun 💐 iyi olmanıza çok sevindim🌺
Günaydın ballar ☀️☀️🍀🌹🌸
Gününüzün çok güzel geçmesini dilerim ❤️❤️❤️
Günaydın bal 🍯 Leylam

Dersim bitince yürüyüşe cikicam inşallah 🧿
Sizler ne yapacaksınız bugün?
Yasaktan önce son gün 😉

blondeblond blondeblond nerelerdesin?

Kızlar 2.doz aşı randevumu aldım .28 Mayıs a verdi en erken .
İki aşı arası 44 gün oluyor.

Keşke herkes bir an önce aşılansa da normal hayatımıza dönsek 🤗

Erken doğan çocuklar hep mi alerjik oluyor ya .
Geçmiş olsun 💐

Neyse en azından senin enişte sevmeyi biliyor 😅benim de oğlan öyle yapışiyor bazen 🤭bir sal oğlum diyorum 😅

Erkek çocuk sanki daha zor 😉kız olmadığı için fikrim ne kadar geçerli bilemem 😅

İftarda hemen tikaniyorum zaten 😁 sahur da da uyku basıyor almam bence.😉

Öyle haklısın 🤗 sokakta parfüm kokan biri görünce bir tuhaf geliyor 🤪 insan unutuyor hâlbuki eskiden ne severdim sıkıp sıkıp gezmeyi 😅

Ultra teyze de iyiymiş 😅tam soracaktım sen yazdın 😉kara dut a iyi dayanmış sin 😁yol su elektrik olacak tabi akıllı kadın seni 😅onda yılların ultra ligi olsada çocuk yok karşısında 🤭

Sen nasılsın ,neler yapıyorsun?
Ben regl dim bugün başladım oruca akşama doğru baş ağrısı oldu yeni başlayınca olur ya .Başa sardım resmen bir iki güne alışırım 😅
Sadakatsiz izliyorum bir yandan 😅
Bende tecrübe sıfır tabi, tek bildiğim oğlan anneye kız babaya deniyor ama onunda garantisi yok galiba çünkü erkek yeğenim babasına aşırı düşkün, annesi çıldırıyor Bu nasıl erkek çocuğu niye bana düşkün değil diye :D Yani böyle şeylerde var.

Sahurda bende ıvır zıvırla geçiştiriyorum. Az yiyince hem daha kolay tutuluyor gibi. İftarda da kesin çorba ve bir miktar yemek oluyor. Fazlasını mide de almıyor. Spor pek yok tabi sabit gibi gidiyorum. Biraz daha azaltır veya biraz sporu arttırırsam güzel vereceğim. Songülümün de bahanesiyle daha çok dikkat edeceğim 😍

Ne yapayım canım, bugün yarın regl olacağım karışık duygular içerisindeyim 😂
Soya fasulyesini araştırıyordum. Vegan mı olsam diye düşünmedim değil hani :D
Arada ingilizce çalışıyorum. Şuan benimki sinir ediyor onunla uğraşıyorum. Bir bırakmadı ki yazayım 😬 Falan filan işte...

Ayy sana da cok gecmis olsun canim:KK43: gecmesine sevindim aman dikkat et💚
Annen de iyilesiyomus inşallah cok daha iyi olur☺️💚
Canım benim çok teşekkürler ❤️
Geçmiş olsun Civcivim 🐥🌸❤️🍀

Size de annenize de çok geçmiş olsun 💐
Çok teşekkürler ❤️
Hoşgeldin 🌺 özledik 🤗 annene ve sana çok geçmiş olsun 💐 iyi olmanıza çok sevindim🌺

Günaydın bal 🍯 Leylam

Yasaktan önce son gün 😉

Canım çok teşekkürler ❤️ Ben de sağlam bir yürüyüş jubilesi yaptım😂😂😂 haftasonları yasaklarda fena oluyorum sahile gidince böyle bir meditatif hale geliyorum bakalım 17 gün nolcak🤣🤣🤣
Aşı ne güzel oluyorsun evet herkesler olsa biran önce 🙏

Bebişim son cümlene güldüm ha aman yanlış anlaşılmasın ❤
Senin bu unutkanlık ne olacak acaba ya 😑
Biberiye çayında da bol miktarda B vitamini var deniyor. Baklagillerde, soya da ve maş fasulyesinde de varmış. Olmazsa bunları daha çok diyetine ekle. Alerji de evet ya, bol su içmek bir çok şikayetin etkisini azaltıyor.

Çok teşekkürler ❤️

Canım çok teşekkürler ❤️ Ben de sağlam bir yürüyüş jubilesi yaptım😂😂😂 haftasonları yasaklarda fena oluyorum sahile gidince böyle bir meditatif hale geliyorum bakalım 17 gün nolcak🤣🤣🤣
Çiçeğim hoşgeldin 💐
Özledim seni kaç gündür❤
İyisin değil mi?
Sen hangi şehirdeydin söylemiş miydin daha önce? Maşaallah ülkemizin üç bir tarafı deniz görüyor 😍
Benim gibi evde yürürsün artık 😂
Evin en uç kısmındaki iki odanın kapılarını açıp, eşyaların arkasından dönecek kadar boşluk açıyorum ve 8 çiziyorum evde :D
Bu şekilde 25 bin adım atmışlığım vardır bak evde :D

Öyle mi oluyomuş? Bilmiyodum valla.
Sağ ol canim😘☺️
Erken doğan çocuklar da görülebiliyor, alerji zaten şehir hastalığı.
Bende tecrübe sıfır tabi, tek bildiğim oğlan anneye kız babaya deniyor ama onunda garantisi yok galiba çünkü erkek yeğenim babasına aşırı düşkün, annesi çıldırıyor Bu nasıl erkek çocuğu niye bana düşkün değil diye :KK70: Yani böyle şeylerde var.

Sahurda bende ıvır zıvırla geçiştiriyorum. Az yiyince hem daha kolay tutuluyor gibi. İftarda da kesin çorba ve bir miktar yemek oluyor. Fazlasını mide de almıyor. Spor pek yok tabi sabit gibi gidiyorum. Biraz daha azaltır veya biraz sporu arttırırsam güzel vereceğim. Songülümün de bahanesiyle daha çok dikkat edeceğim 😍

Soya fasulyesini araştırıyordum. Vegan mı olsam diye düşünmedim değil hani :KK70:
Arada ingilizce çalışıyorum. Şuan benimki sinir ediyor onunla uğraşıyorum. Bir bırakmadı ki yazayım 😬 Falan filan işte...
Oğlan babasına daha düşkün onun lafını daha çok dinler 🤭beni o kadar tinlamaz😅 otorite onda .
Benim de işime geliyor çocuğun hemen herşeyi onda 🤣yemek çamaşır bulaşık hariç .

Şu an kilonu korusan bile 10 kilo iyi verdin kısa sürede sporun da iyiydi etin de sıkı zaten güzelsin 💜

Regl zamanı çaya kahveye aliscan şimdi 😁 mola olacak senin için 😅veganlik hiç bana göre değil ya 😁
Enişte seni yanındayken bile özlüyor garip 😅

Çok teşekkürler ❤️

Benim de bugün 9212 adım oldu 😉
Sen baya çok yürüyordun özleyeceğiz 💜
İnşallah canım herkes bir an önce olsa da normal hayata dönüş olsa .
İlaç da bulundu artık hastalık etkisi azalacak inşallah 🧿

Çiçeğim hoşgeldin 💐
Özledim seni kaç gündür❤
İyisin değil mi?
Sen hangi şehirdeydin söylemiş miydin daha önce? Maşaallah ülkemizin üç bir tarafı deniz görüyor 😍
Evin en uç kısmındaki iki odanın kapılarını açıp, eşyaların arkasından dönecek kadar boşluk açıyorum ve 8 çiziyorum evde :KK70:
Bu şekilde 25 bin adım atmışlığım vardır bak evde :KK70:
Hangi arada derede yaptın 25 bin vuu 👏👏👏
Hemde evde 8 çizerek helal sista 😉😉😉

Bebişim son cümlene güldüm ha aman yanlış anlaşılmasın ❤
Senin bu unutkanlık ne olacak acaba ya 😑
Biberiye çayında da bol miktarda B vitamini var deniyor. Baklagillerde, soya da ve maş fasulyesinde de varmış. Olmazsa bunları daha çok diyetine ekle. Alerji de evet ya, bol su içmek bir çok şikayetin etkisini azaltıyor.
Yanlis anlamam gül balım devamke😂
Evet canim onlari daha cok yersem belki azaltabilirim. biraz dikkatsizlik de var bende sanki😬 ondan da unutuyo olabilirim. Eşim mesela cok dikkatlidir bana o söyler ben şok geçiririm ben bunu nasıl farketmedim diye. Yani dikkat daginikligi var akli bi karis havada da diyebiliriz bence :D :D :D

Evet balım artik eminim oructan kaynakli artiyo. Bikac gündür kendimi tartiyorum acken inanilmaz tıkaniyorum sanirsin grip olmuşum 😂 yemek yiyince aksam geciyo şıp diye 😬😂

İyi akşamlar kızlar🌸
Ben hala evdeyim, şansımıza hava çok güzel gidiyor, yasaklar öncesi hergün sahile inip kızımla yürüyüş yapıyoruz anne-kız💕 ev hayatına alıştım mı anlamadım😀
Bir yandan işimi özledim, iş ortamımı, iş arkadaşlarımı, topuklu ayakkabı giymeyi😂
cicekcikkk cicekcikkk çok iyiyim canım, sana ve annene de geçmişler olsun özledim sohbetini🍀
Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik her soğuk algınlığı covid değildir canım ya panik olmamak gerek, ben de çok defa covid öncesi üşüttüğüm oldu, iyi misin şimdi?
sudem34 sudem34 devamlı yürüyüşlerde misin, süper valla👏🏻
enerji_kusagi enerji_kusagi her sey yolunda mı oralarda enerjicim🙋🏼‍♀️
sonngulen sonngulen canım cok tesekkürler, atlattık şükür🙏🏻 sizler iyi misiniz?
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak minnos neler yapıyorsun? 🤗

İyi akşamlar kızlar🌸
Ben hala evdeyim, şansımıza hava çok güzel gidiyor, yasaklar öncesi hergün sahile inip kızımla yürüyüş yapıyoruz anne-kız💕 ev hayatına alıştım mı anlamadım😀
Bir yandan işimi özledim, iş ortamımı, iş arkadaşlarımı, topuklu ayakkabı giymeyi😂
cicekcikkk cicekcikkk çok iyiyim canım, sana ve annene de geçmişler olsun özledim sohbetini🍀
Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik her soğuk algınlığı covid değildir canım ya panik olmamak gerek, ben de çok defa covid öncesi üşüttüğüm oldu, iyi misin şimdi?
Yürüyüş bugün bitti canım 🤗
Yasak kalkinca başlarım geri 😉

Haklısın balım 🍯🐝
Her şeyin zorluğu ayrı 😉
Sağlıklı olalım da idare edicez 🧿
Sana da şifa olsun kuzum 🤗 inşallah kurtul şu hastalıktan 💜
Amin canım çok sağol :KK200:
Günaydın güçlü muhteşem kadınlar ❤
Bir haftadır annemdeydim hastanede kaldık sonra onun evine geçtik iyi çok şükür ağrısı sancısı çok oldu ama vukuatsız atlattık , kızıma ayrı anama ayrı mutfak ev temizliği vs imanım gevredi 🤣🤣🤣 9 daakşam bayıldım hergün resmen
ketojenik beslenmeye devam ediyorum çizgimden bu kadar yoğunluğa rağmen çıkmadım kısa sürede yine regli oldum 17 gün sonra hormonlar dalga geçiyor benle şişlik ödem poffff tartılamadım hiç evimize dün döndük kızımla aslında bu hafta hep annemde kalcaktık ama kapanma şeysine planlar değişti bu hafta yürüyüşe kaçtım yeme içme ayarlarını yapıp tam kapanmayı duyunca zaten yürüyemiycem diye moralim bozuldu bana terapi oluyordu çünkü neyse artık işe yarasın tam kapanma işallah
blondeblond blondeblond çok sevindim iyi olmanıza çok şükür🙏❤️
özledim hepinizi 😍
Çok geçmiş olsun diyorum tekrardan. Çok yorucu geçmiş belli ki, Allah beterinden saklasın.
Kuzum bu astım ve alerji her şeyden etkileniyor maşallah. Sen çok dikkat et kendine olur mu, sağlık her şeyden önemli.
Çok geçmiş olsun.

Günaydın bal 🍯 Leylam

Yasaktan önce son gün 😉

Aminnn aminn, artık kurtulsak şu koronadan.
Bende tecrübe sıfır tabi, tek bildiğim oğlan anneye kız babaya deniyor ama onunda garantisi yok galiba çünkü erkek yeğenim babasına aşırı düşkün, annesi çıldırıyor Bu nasıl erkek çocuğu niye bana düşkün değil diye :KK70: Yani böyle şeylerde var.

Soya fasulyesini araştırıyordum. Vegan mı olsam diye düşünmedim değil hani :KK70:
Birlikte inşallah tekrar yola gireceğiz canım ama sen bana daha çok destek olacaksın her zamanki gibi, keşke benim de sana şöyle bol bol faydam dokunsa.
Çiçeğim hoşgeldin 💐
Özledim seni kaç gündür❤
İyisin değil mi?
Evin en uç kısmındaki iki odanın kapılarını açıp, eşyaların arkasından dönecek kadar boşluk açıyorum ve 8 çiziyorum evde :KK70:
Bu şekilde 25 bin adım atmışlığım vardır bak evde :KK70:
O adımlar unutulur mu hiç :KK70::KK70:

İyi akşamlar kızlar🌸
Sağol canım biz de iyiyiz çok şükür, evdeydim zaten sürekli, pek bir şey değişmedi benim için. Uzun zamandır okula falan da gitmiyordum, derslere devam.

Back
X