Sonunda geldim canım buralardayım

Kusur ararsak doluuuu, ben güzele güzel demem, güzel benim olmadıkça

Evrene mesajı daha sık atayım
Yine bu kadar haşere sorunu da olmazdı da adam gibi ev yaptırmayı bilmeyince işte.. Şöyle uzaktan baksan minyatür bir yalı, içine baksan her şeyin en ucuzuna kaçılmış. Birde çok eski. Pimapenlerin altında bile açıklık var. Camlarda sineklik yok. Yani artık bu eve giremeyen haşerede ne bileyim

Ayy çok sinirlerim bozuldu bu evde
Az önce Migrosta kapağında Rapunzel olan bir kitap gördüm❤ Kapağını çekip sana atacaktım, tam profillik çok güzel bir resimdi, kalabalık ve açlıktan geçip gitmişim

Adını sor bir onu da hatırlamıyorum hiç, beynime giden oksijende kesiklik olduğu bir andı galiba
Canım karavan bende pek sevmiyorum. Ara sıra kampçılardan dolayı bir özenir gibi oluyorum ama her yerin evim olabilmesi biraz heyecanını kaybediyor gibi gözümde. Arabama binip aheste aheste gezip gittiğim yerlerde ruh halime uygun bir yerde konaklamak daha cazipmiş gibi. Belki karavanımız olsa fikir değişir mi onu da bilmiyorum. Önce kiralayıp bir denemek lazım sanki.
Anneciğin yazlıkta da ev düzenine aynen devam ediyorsa dediğin gibi tatilinde anlamı kalmıyor. Severek yapılmıyorsa yardımcı şart. Eskiden bende kafa dağıtmak için arada bulaşık yıkar veya viledayla yer silerdim, balkon vs yıkardım. Suyla uğraşınca güzel terapi oluyor. İşi bırakıp da temizlik mecburiyet hallerini alınca terapide doz aşımı gibi toksik etki oldu
Bu mesaj uzadığı için toplu mesaja dönüştüreyim komple
Geçen Balkan dili demiştin, bende merak uyandırdın canım. Boşnakça ile bildiğim kadar Rusçayı kıyasladım. Dediğin gibi oldukça örtüşüyor birbirine. Ona bakmışken bizimkilerin kullandığı bir kaç kelimeye de baktım. Sırpça ve Bulgarca kökenli çıktı

Sırbistan tarafı nereee, Türkmenistan tarafı neree, çarşı iyice karıştı

Birde Rusçada da bazı Türkçe kelimeler var. Sanıyorum Sovyet Birliği dağılmadan önce o civardaki toplumlar arası etkileşimler olmuş. Ta İran a kadar dil etkisi ulaşmış. Oradan dağılanlardan kimi Balkanlar ve Avrupa tarafına, Kimi Suriye Mısır tarafına, kimi Anadoluya vs vs göç etmişler. Bu incelemedeki gidişin sonu Nuh'un gemisi, burada dur diyeyim
İspanyolca kolay diyorsun, beni de tav ediyorsun canım. O zaman İngilizce biterse Rusçaya, o biterse Çince ye, oradan İspanyolca ya,..... Bu iş de Nuh a döndü, çivi yazısı ile tabletlere kadar yolu var, tutmayın beni
Eşlerin boyu konuşuldu, benimki de 187 cm, 105 kilo, sadece göbek ve biraz simitler var gibi gibi. Seninki ile benimkinin beslenme tarzı benzediğinden sanırım göbekte bir yoğunluk var

Bende evlendiğim sene biraz kilo almıştım 58 civarıydım. Ara ara aldım indim. İlk defa bu sefer çok almıştım
Soğuk baklava da dadından yenmez şimdi

Soğuk demişken normal baklayavı da buzdolabından çıkarıp sabah açken yemeyi çok severim. Hatta buzluğa atmayı da denedim. Şu an fazla aç olabilirim, yoksa tüm baklavalı fantezileri sayacam, muhallebi dökmekten buzluğa atmaya kadar o arada çok deneyler yaşandı, şimdilik yakasını bıraktım
Daha mesajı bitiremeden şimdi birisi ev baklavası getirdi Rapunzelim

Kaderimin bir oyunu mu bu
"Evrenciğim diğer dileklerimi öncelik sırasına alsak, önden baklava yollayıp işkillendirmesen hani, hadi canım, seviyorum seni, unutma önce arazi sonra ev, öptüm.kib.by" gönder
Böylece bugünlük mesaj kotamı da seninle doldurdum Kuşum