70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

ben işyerimde alıştırıldım😂
Kahve görevlisi ablamız sağolsun🥰

çoook süper bir şey, bence deneme🤣
Normalde hamurlu tatlı sevmem ama bu sütlü ve kakaolu olduğu için başka bir âlem olmuş😋😋😋
Eşim 185 cm 95 kg
Göbeği var ama çok kilolu değil, boylu poslu kalıplı, iri diyelim biz ona😂
Benimki 183 cm 90-93 kilo baya kilolu bence 😁göbek yan simit sırt kollar 🤭benle diyet yapıp 90 olur sonra bir iki hafta sonra hop 93 kilo 😁 eskiden araba tekerleği gibi der dalga 🌊 geçermisim gobegiyle 🤪
Hemde nasıl yaa benim kızım yapılı da yaşıtlarına göre boylu pozlı bana yaklaştı bayağı 1.54 tü boyu geçen ay ölçmüştüm şaka gibi zaman çok çabuk geçiyor iyi ki varlar😍🙏

Alllahhh yaşama sevincine kurban öyle ama yaa yaşamak gerçekten çok güzel ki😍
Süt ürünlerini ben çocukken babannemin köyünde inek sağmaya gitmişti ben yanındayım sütün içine ineğin üstündeki saman parçaları düşmüştü onla tereyağ yaptılar 🤣🤣🤣🤣 ben beş altı yaşındayım yıllarca süt ve süt ürünü yemedim ki peynir falan hiç sevmezmişim keza şimdide kokulu peynir yiyemem tek tip damağıma uygun kokusuz olursa
Babamlar çiftlikte yaşıyor istanbula yakın bir yer babam torunları olunca organik beslensinler diye aldırdı ordan işte yoğurdumuzu yağımızı yapıp yolluyorlar ayıptır söylemesi gezen inek bunlar😂😂😂 sebzeler meyveler vs vs şanslıyız bu konuda

Zaten ikinizi kasttettim züberciler derken😂😂😂
Anladım zaten 🤭 ben de çocukken nefret ederdim çünkü yeni sagilmis süt mutfakta çok ağır kokardı 😁 oyle pişen süt filan içmezdim yani 🤪
Ünv.den sonra pastörize süt lere alışınca kahveye tatlıya alıştık işte.🤭bir tek hamilelik döneminde sek içtim 😁
Kokulu peynir ben severim hele tulum bayılirim 😋
Tuzlu yoğun tatlı peynirler favorim.
Daha önce de çok bahsettim eski kaşar ve Ezine tek geçerim 🎯
Şimdi herkes hazır alıyor.Bizde ben lisedeyken filan bıraktı bizimkiler tavuk inek beslemeyi.Sadece sebze ve meyve kaldı evde .Doğal demeye bin şahit ister ama o kadar çok ilaç koyuyor lar ki . Böcekler den korumak için.

Hemde nasıl yaa benim kızım yapılı da yaşıtlarına göre boylu pozlı bana yaklaştı bayağı 1.54 tü boyu geçen ay ölçmüştüm şaka gibi zaman çok çabuk geçiyor iyi ki varlar😍🙏

Alllahhh yaşama sevincine kurban öyle ama yaa yaşamak gerçekten çok güzel ki😍
Süt ürünlerini ben çocukken babannemin köyünde inek sağmaya gitmişti ben yanındayım sütün içine ineğin üstündeki saman parçaları düşmüştü onla tereyağ yaptılar 🤣🤣🤣🤣 ben beş altı yaşındayım yıllarca süt ve süt ürünü yemedim ki peynir falan hiç sevmezmişim keza şimdide kokulu peynir yiyemem tek tip damağıma uygun kokusuz olursa
Babamlar çiftlikte yaşıyor istanbula yakın bir yer babam torunları olunca organik beslensinler diye aldırdı ordan işte yoğurdumuzu yağımızı yapıp yolluyorlar ayıptır söylemesi gezen inek bunlar😂😂😂 sebzeler meyveler vs vs şanslıyız bu konuda

Zaten ikinizi kasttettim züberciler derken😂😂😂

evet züberci ikilisi olduk Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak komisyon almak lazım bu züberden🤪

benim kızım 2012 ekim doğumlu ama 12 yaş giyiyor, hem eni hem boyu var😄
Ben cocukken cok zayıftım, kızım bana değil halaya ve baba tarafına çekmiş😂
Mesela benim bileklerim çok incedir, onun tam tersi, keşke bana çekseydin diyorum🤣

Benimki 183 cm 90-93 kilo baya kilolu bence 😁göbek yan simit sırt kollar 🤭benle diyet yapıp 90 olur sonra bir iki hafta sonra hop 93 kilo 😁 eskiden araba tekerleği gibi der dalga 🌊 geçermisim gobegiyle 🤪

Anladım zaten 🤭 ben de çocukken nefret ederdim çünkü yeni sagilmis süt mutfakta çok ağır kokardı 😁 oyle pişen süt filan içmezdim yani 🤪
Ünv.den sonra pastörize süt lere alışınca kahveye tatlıya alıştık işte.🤭bir tek hamilelik döneminde sek içtim 😁
Şimdi herkes hazır alıyor.Bizde ben lisedeyken filan bıraktı bizimkiler tavuk inek beslemeyi.Sadece sebze ve meyve kaldı evde .Doğal demeye bin şahit ister ama o kadar çok ilaç koyuyor lar ki . Böcekler den korumak için.

yaa kilolu evet ama aşırı da denmez sanki😂
Göbek, yanlar evet maşallahı var🤣
Eşim çok memnun halinden gayet mutlu, o yüzden diyet olaylarına hiç girmez ki😄
Bana da yedirmeye çalışır😄
Şimdi 54 lere düşünce daha verme sakın,
2-3 kilo al diyor🤣
Evlenirken 80 kilo bile değildi, ben yine 54 kiloydum, hala aynıyım diye takılırım bazen, o da sen beni mahvettin beni seni gençleştirdim diyor😄😋

ayy ben de çk merak ediyorum onu denenecekler listemde :rolleyes:

kesinlikle denemen lazım🤣
Ama züberimiz kadar masum değil kendileri😂

Hoşgeldinnnn😍 hangimizin dengesi dengeli aceba😂😂😂

Ehuehu kalorinin önemi bir yere kadan iyi sağlıklı içerikli 1000 kalori ile sağlıksız abur cubur 1000 kalori aynı değil misal🤪 lifim tam ya bayağı sağlam hatta ekstra chia keten karnıyarık otu vs katıyorum az aldığımı sebzeyi salatayı az yediğimi düşünürsem falan fatsecret uygulamasına gramlarla yediklerimi içtiklerimi yazıyorum biiiip (burda ayıp bi şey diyom😂😂) olmuyor olmuyor kuzum farklı şeyler de denedim iniyorum ödemi atıyorum sonra kaçamak yapmasam da 1-1,5 kg geliyo 😱😱😱 tamam çok kilom yok göbek ve basen de yağlanma oldu üç dört kilo ama kas oranım da çok arttı sanırım eskiye nazaran maşallah fit duruyorum da göbek basen yyağğğğğ beni deli ediyor hep evde kapalı kalıp kendimle uğraşmaktan azıcık salınsak sokaklarda kendiliğinden gidicek adım gibi biliyorum daa daası var düşük karbonhidrata geçcem aslında güyya üç dört kiloyu verirsem 😂😂😂 korkmasam da aslında bir tahlil neyim yaptırsam iyi olcak insülin kortizon troit menapozsal hormonlara baktırsam falan du bakalım allah büyük 🤓 onbeş günde bir regli olmaya başladım mesela 😵
Valla benim annemde maşallah hep fit bir kadındı ben çok şanslıyım genetik olarak ailede nadir şişman kadın var ama menapoza girdiği ara benle aynı boyda 55 lerden 65 lere çıktı o süreçte sadece sonra iyice artık yerleşip bünye alışınca eski haline döndü benim de sanırım geçiş döneminin sancıları bunlar uzun sürmez umuyorum 🙏

Evvettt sağlık olsun elbet göreceğizdir 😍

Öyle ya bozuldu valla hepimize sabır diliyorum😞

Öyle kuzum hep özlüyoruz kollektif olarak patlamak üzereyiz benim de hiçbirşey yapasım yok bir ara kendimi toparlar gibi olmuştum ama yok yani şükür yine de halimize ama insanız neticede😞
Hosbuldummm çiçeğim 😍💚
Ha ha 🤭 ben dibek sevmem eşim istedi kaç zaman önce daha yapicam 😁 her akşam önce Türk kahvesi yapıyorum 🤪sonra nescafe 🤭dibek arada kaynıyor 🤣
Bende bu ara muz dilimleri üstüne az sos çok pis alıştım 🍌

Tunaydin Çiğdem 🌹💜
Muz dilimlerine sos ne suruyosun orayi anlamadim tam😬
Ayy muz demisken ben de dün gece muzlu süt yaptim azcik bal kattim aman yarabbi nasil iyi geldi serin serin. Saglikli bi secenek daha cikti bana🤭
Dibege ben de asiri duskun degilim ama evet menengic harikadir daha demin ictim:D

Neyse dizime gidiyorum biraz izliyim gelince kalan sayfalari okurum :D

2-3 kilo al diyor🤣
Evlenirken 80 kilo bile değildi, ben yine 54 kiloydum, hala aynıyım diye takılırım bazen, o da sen beni mahvettin beni seni gençleştirdim diyor😄😋

Ha ha 🤣 benimki aldığımda 82 idi zayıf dedim hâlbuki çok iyiydi 3 ay yedirdim 10 kilo aldirdim 14 yıldır o kilolar yapıştı 😅Dukan ile 10 verdi geri 10 aldı .
Aynı lar muhtemelen.
Ama benimki şişko hisseder kendini.
Ailede çevrede de dalga geçerler şişko diye.
Kardeşleri fit.
Benim aile eskiden fit idi şimdi onlar da tosun gibi olmuş 😁
Ben evlendiğimde de 68 kiloydum ama Kh yediğim için kalça basen çok büyüktü.

Hosbuldummm çiçeğim 😍💚

Ayy muz demisken ben de dün gece muzlu süt yaptim azcik bal kattim aman yarabbi nasil iyi geldi serin serin. Saglikli bi secenek daha cikti bana🤭
Dibege ben de asiri duskun degilim ama evet menengic harikadir daha demin ictim:KK70:

Neyse dizime gidiyorum biraz izliyim gelince kalan sayfalari okurum :KK70:
Hazir çikolata 🍫 karamel sos filan var ya onlardan.
Trileçe ye ben karamel eritmem hazır alip istediğim kadar dökerim.
Bu sefer markette karamel kalmamisti.
Çikolata sos aldım mecburen öyle olunca meyvelere tatlılara ne bulursam ona döküyorum 🤭sen bitter eritirsin ben diyet yapmayınca kalorisine bakmıyom 🤪
Civcivim 🐣 hangi diziyi izliyorsun?
Ben you izliyorum son 4 bölüm kaldı bitiyor.

2-3 kilo al diyor🤣

Ayyy sudem34 sudem34 benim haber beklediğim yengeç burcu yağuşuklu da o boylara ve kiloda :D o gitti ama haber bekliyorum yine de şans dileyiin :D :D :D belki merkür retrosunda yazarr :D :D

evet züberci ikilisi olduk Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak komisyon almak lazım bu züberden🤪

Mesela benim bileklerim çok incedir, onun tam tersi, keşke bana çekseydin diyorum🤣
aynen yaaa 5.takımda da çok reklamını yapıyorum trendyol da komisyon versin karrşiiim 😂

severim onun bileğiniii :KK74:

Ayyy sudem34 sudem34 benim haber beklediğim yengeç burcu yağuşuklu da o boylara ve kiloda :KK70: o gitti ama haber bekliyorum yine de şans dileyiin :KK70: :KK70: :KK70: belki merkür retrosunda yazarr :KK70: :KK70:

aynen yaaa 5.takımda da çok reklamını yapıyorum trendyol da komisyon versin karrşiiim 😂

Ha ha 🤣 yakışıklı alma tirt çıkıyor 😁bir arkadaşım beni uyarmıştı 😅 güzellik ekmeğe sürülmez boşver diye 🤪ama ben burnumun dikine 🤣

Evrene mesaj yolluyoruz yengeç 🦀 burcu yakışıklı 180 boy 78 kilo akılli uslu cengaver gel 🎯

Ha ha 🤣 bende de görümce yok iyi ki yok bence.🤪

Kv kp Şans mı değil mi bakış açısına göre değişir 🤭ama beni severler ayrı mesele 😁kötü ler diyemem ama zor tarafları da var tabi 😅

Sana düşününce geniş bir zamandan özelden yazacağım 🎯 burayı ağlama duvarı olarak kullanmak istemiyorum artık. 😁kimsenin modunu düşürmeyim 💜

şimdidi iyiyim şükür 💜💃🧿

Sen nasılsın?🌹

Karınca 🐜 kardeş lerin 3 gün muhleti vardı 2 gün kaldı bakalım 😁 vedalaş şimdiden sonra ayrılık zor gelmesin 😅

Şaka bir yana zor ya börtü böcek uğraşmak 😉

biz de karavan baktık bu akşam hep.
Bortu böcek onda daha mı çok olur ne 🤪
ilerisi için baktık tabi 🤭 vakit geçsin işte 😁haberde gördum akşam çok ilgimi çekti 😅 yazlıktan daha çok övüyorlar 😁gerçi ben konfor severim ama kısmet bakalım 😉o zaman a kim öle kim kala 😅

Karınca 🐜 bereket mıydı çiçeğim 🌹
Teyzem napıyo ?
Çocuklari geldi mi güzel annelerinin (senin tabirinle ultra teyzenin )gününü kutlamaya 😍
Rahat bırakıyor mu seni?
Bayramda ne yapacaksın?
Doğum günü ne az kaldı 4 gün var🎯pasta yapacak misin kendine 🎂
Şans galiba canım ya, tabiri caizse melek bile olsan sevmeyecekse sevmezdi 😂 çok manyak insanlar var inanamazsın 😬

Teyzeyi Kadir gecesinde aradım. Hem kandilini kutladım hem karıncaları söyledim. Teyze bahçe için adam tuttu. Toprağı bellediler mi denir ondan işte. Sanırım ondan dolayı karınca bastı her yeri. Çünkü ot vs çıkmasın diye ilaç döküyor, işi bitmiş kızartma yağı vs döküyor. Bahçedeki kalebodurlara kadar bol deterjanla yıkıyor o da toprağa akıyor. Toprağa zarar veriyorsun diye ikaz ettim ama... Birde yeraltı sularına karışıyor keşke anlasa. Sanırım karıncalar ondan dolayı topraktan çıkıp evlere sardı. Ben ilaç aldım hepsi öldü, sana da alayım diyor. İstemem ben başka şekilde hallerim deyince kısa kesti görüşmeyi 😂 Ölçü koydum ya eskisi gibi değil artık. Günlerdir de görüşmüyorduk 😜 Ne yapıyor, geleni gideni var mı görmüyorum hiç.

Karavan çok iyi fikir canım ya. Daha önce bende ilgilenmiştim. Kullanışlı ve daha geniş olması için çok güzel dizaynlar vardı.

Cevaplarım rötarlı oluyor hep, yarından sonra eski düzene dönemezsem sekreter işi ciddiye binecek gibi :D

Ha ha 🤣 yakışıklı alma tirt çıkıyor 😁bir arkadaşım beni uyarmıştı 😅 güzellik ekmeğe sürülmez boşver diye 🤪ama ben burnumun dikine 🤣

Evrene mesaj yolluyoruz yengeç 🦀 burcu yakışıklı 180 boy 78 kilo akılli uslu cengaver gel 🎯
Evrene grupça mesaj ritüeli mi yapsak ne yapsak, herkesin bir isteği var 😂

Geçen sene bir arkadaşımız kafası güzelken evrene masaj yolluyor, çok değil bir borşşş ya, bi borşşş istiyorum diyor. Diğer arkadaşımızda hemem atlıyor, ya düzgün söylesene deli misin ne borç borç deyip duruyorsun, mesajı yanlış yolluyorsun porşş desene :D Bizimkinin kafa kıyak porş demeye dili de dönmüyor. Bende borşşş diyorum diyor :D

Şans galiba canım ya, tabiri caizse melek bile olsan sevmeyecekse sevmezdi 😂 çok manyak insanlar var inanamazsın 😬

Teyzeyi Kadir gecesinde aradım. Hem kandilini kutladım hem karıncaları söyledim. Teyze bahçe için adam tuttu. Toprağı bellediler mi denir ondan işte. Sanırım ondan dolayı karınca bastı her yeri. Çünkü ot vs çıkmasın diye ilaç döküyor, işi bitmiş kızartma yağı vs döküyor. Bahçedeki kalebodurlara kadar bol deterjanla yıkıyor o da toprağa akıyor. Toprağa zarar veriyorsun diye ikaz ettim ama... Birde yeraltı sularına karışıyor keşke anlasa. Sanırım karıncalar ondan dolayı topraktan çıkıp evlere sardı. Ben ilaç aldım hepsi öldü, sana da alayım diyor. İstemem ben başka şekilde hallerim deyince kısa kesti görüşmeyi 😂 Ölçü koydum ya eskisi gibi değil artık. Günlerdir de görüşmüyorduk 😜 Ne yapıyor, geleni gideni var mı görmüyorum hiç.

Karavan çok iyi fikir canım ya. Daha önce bende ilgilenmiştim. Kullanışlı ve daha geniş olması için çok güzel dizaynlar vardı.

Cevaplarım rötarlı oluyor hep, yarından sonra eski düzene dönemezsem sekreter işi ciddiye binecek gibi :KK70:
Teyzeyi halletmiş olmana sevindim🤗 karıncalar da senin evi mesken tutmaktan vazgeçmiş gibi 🎯
Çok değişik lüks ultra lüks sade minimal her telden her fiyattan mevcut 30.000 - 5 milyon arası değişiyor 💸
Evrene grupça mesaj ritüeli mi yapsak ne yapsak, herkesin bir isteği var 😂

Geçen sene bir arkadaşımız kafası güzelken evrene masaj yolluyor, çok değil bir borşşş ya, bi borşşş istiyorum diyor. Diğer arkadaşımızda hemem atlıyor, ya düzgün söylesene deli misin ne borç borç deyip duruyorsun, mesajı yanlış yolluyorsun porşş desene :KK70: Bizimkinin kafa kıyak porş demeye dili de dönmüyor. Bende borşşş diyorum diyor :KK70:
Off Porsche en sevdiğim araba hele Cayenne aşığım desem yeridir💜 Primera yi bile o kadar sevmiyorum 🤪 ilerde bir gün hayırlısiyla benim olacak hissediyorum 😁 binecem basicam gaza basicam gaza 🏎️ (sezercik den esinti.. : D )

Sen ne istiyorsun evrenden söyle bakalım 😁 Ramazan in son günü dua vakti tutar mı tutar 😍

Teyzeyi halletmiş olmana sevindim🤗 karıncalar da senin evi mesken tutmaktan vazgeçmiş gibi 🎯
Çok değişik lüks ultra lüks sade minimal her telden her fiyattan mevcut 30.000 - 5 milyon arası değişiyor 💸

Off Porsche en sevdiğim araba hele Cayenne aşığım desem yeridir💜 Primera yi bile o kadar sevmiyorum 🤪 ilerde bir gün hayırlısiyla benim olacak hissediyorum 😁 binecem basicam gaza basicam gaza 🏎️ (sezercik den esinti.. : D )

Sen ne istiyorsun evrenden söyle bakalım 😁 Ramazan in son günü dua vakti tutar mı tutar 😍

Sağol canım hepsini hallettim gibi 😜
Onlar vazgeçmedi de ben silah doğrultum, mecbur kaldılar diyelim😂
Karıncaların çıktığı delikleri tek tek tespit edip hobi için kullandığım sıcak silikon tabancasıyla ateş ettim 😂
Deliklerin bu taraftaki ucu tıkanınca diğer ucundan çıktıklarını zannediyorum. Arada yine 3-5 serseri uğruyor, alıştılar tabi bana kaç gündür, onları da kapı dışarı attım 😂
Galiba kurtuldummmm :KK73:

Para var huzur var diyorsun yani :D

İnşaallah hepsi de gönlüne göre olur 🙏
Sen yine de çok basma rallici misin sen 😂

Bineklerde yakıtlı olacaksa yıldızdan🕖, yakıt olmayacaksa beygir gücünden 🐎 yararlanmaya devam :D

Baktığımız bir arazi var o olsun yeter 😜

Ya pastörize olayı çıktı fena oldu tatlısal bağapta😂😂😂

Benim ki 2010 smal giyiyor artık çocuk şeysileri yetmiyor benim kıyafetlerimi giyiyor 😂😂😂😂 babasına çekmiş boy pos irilik bağbında benimki de eşşek sıpalarıı 🤣🤣🤣
Ayyy sudem34 sudem34 benim haber beklediğim yengeç burcu yağuşuklu da o boylara ve kiloda :KK70: o gitti ama haber bekliyorum yine de şans dileyiin :KK70: :KK70: :KK70: belki merkür retrosunda yazarr :KK70: :KK70:

Ah o zaman evrenden istek hakkımı senün üçün kullancammm allammmm kulu kölesi olsunnnnnn yengeç erkekiii senün üçün💃🏾😍

Cevaplarım rötarlı oluyor hep, yarından sonra eski düzene dönemezsem sekreter işi ciddiye binecek gibi :KK70:
Teyzem parodi gibim yaa resmen iyi idare ediyorsun düşündüm de yaşlanınca ben de cins olur muyum diye 😂😂🤣🤣 olabülme ihtimalim yüksek bence 😂😂😂🤣
Sağol canım hepsini hallettim gibi 😜
Onlar vazgeçmedi de ben silah doğrultum, mecbur kaldılar diyelim😂
Karıncaların çıktığı delikleri tek tek tespit edip hobi için kullandığım sıcak silikon tabancasıyla ateş ettim 😂
Deliklerin bu taraftaki ucu tıkanınca diğer ucundan çıktıklarını zannediyorum. Arada yine 3-5 serseri uğruyor, alıştılar tabi bana kaç gündür, onları da kapı dışarı attım 😂
Galiba kurtuldummmm :KK73:

Para var huzur var diyorsun yani :KK70:

İnşaallah hepsi de gönlüne göre olur 🙏
Sen yine de çok basma rallici misin sen 😂

Bineklerde yakıtlı olacaksa yıldızdan🕖, yakıt olmayacaksa beygir gücünden 🐎 yararlanmaya devam :KK70:

Baktığımız bir arazi var o olsun yeter 😜
Yaaa canım benim çok yaşa sesli kahkaha attım 🤣🤣🤣 karıncalarla barışcıl çözüm üretme sürecinde takdire şayan gösterdiğin çabadan dolayı seni şövalye ilan ediyorum 😍😘😂😂😂 ne dilersen dile evrenden bence tez vakit olcaktır 😍

Hosbuldummm çiçeğim 😍💚

Dibege ben de asiri duskun degilim ama evet menengic harikadir daha demin ictim:KK70:

Neyse dizime gidiyorum biraz izliyim gelince kalan sayfalari okurum :KK70:

Ha ha 🤣 benimki aldığımda 82 idi zayıf dedim hâlbuki çok iyiydi 3 ay yedirdim 10 kilo aldirdim 14 yıldır o kilolar yapıştı 😅Dukan ile 10 verdi geri 10 aldı .
Aynı lar muhtemelen.
Ama benimki şişko hisseder kendini.
Ailede çevrede de dalga geçerler şişko diye.
Kardeşleri fit.
Benim aile eskiden fit idi şimdi onlar da tosun gibi olmuş 😁
Ben evlendiğimde de 68 kiloydum ama Kh yediğim için kalça basen çok büyüktü.

Hazir çikolata 🍫 karamel sos filan var ya onlardan.
Trileçe ye ben karamel eritmem hazır alip istediğim kadar dökerim.
Bu sefer markette karamel kalmamisti.
Çikolata sos aldım mecburen öyle olunca meyvelere tatlılara ne bulursam ona döküyorum 🤭sen bitter eritirsin ben diyet yapmayınca kalorisine bakmıyom 🤪
Civcivim 🐣 hangi diziyi izliyorsun?
Ben you izliyorum son 4 bölüm kaldı bitiyor.
benim de muzları dilimleyip, üzerine fıstık ezmesi ile yemek favorim, kakao da olur, kahveyle süper gidiyor🍭
o hazır sosları pek sevemedim nedense. benmari usulü de olur, fondü gibi😋

you dizisini yarım bıraktım😨

68 nasıl duruyor sende, sanki boyun benden 4 cm uzun diye hatırladım😀
ben artık 54-56 arası gidip gelirim, idealim bu çünkü🥰
ama 58-59-60 a bi çıkarsam facia oluyor bana, hiç sevmiyorum😝

voltran oluşturalım senin yengeç için😂🤗

enerjiciiiim nerelerdesin sen? ✋🏻
bahçeli evin derdi de börtü böcek di mi 😂 her güzelin bir kusuru var işte😜

bir ben mi karavan sevmiyorum acaba😂
işi gücü temizliği çok olur diye düşünmüşümdür hep😂
yazlıkta öyle mesela, biz yazın gittiğimizde annem hiç dinlenemezdi, mutfaktan çıkamazdı,
sürekli evi temizlemekle uğraşırdı,
bense denizden geldiğim gibi çıplak ayaklarla her yeri batırırdım, o zaman aklım bir karış havadaydı, şimdi anlıyorum tabii kadının çektiğini😂

sekreter istemeyiz biz seni isterizzzz🙋🏼‍♀️

kızlar günaydınn🙋🏼‍♀️ koskocaman ramazan bile bitti gitti, zaman çok mu çabuk geçiyor🤷🏼‍♀️
dünkü menümün akşamında yediğim soğuk baklavalar sebebiyle, bugün dengelemeye çalışacağım.
salata, yoğurt, bol su ile günü geçiririm🙄

evdeyken yapacak yemek bulamıyorum yaa, eşim hep et, hamurişi, tatlı seviyor,
bense daha sağlıklı, sebze, meyve tarzı beslenmeyi seviyorum😒
kızım dersen o da her yemeği seçiyor, mahvediyor beni😣
işim çooook zorrr😒

Son düzenleme:
Back
X