- 17 Mart 2010
- 26.612
- 68.230
- 1.123
Benimki 183 cm 90-93 kilo baya kilolu benceben işyerimde alıştırıldım
Kahve görevlisi ablamız sağolsun
çoook süper bir şey, bence deneme
Normalde hamurlu tatlı sevmem ama bu sütlü ve kakaolu olduğu için başka bir âlem olmuş
Eşim 185 cm 95 kg
Göbeği var ama çok kilolu değil, boylu poslu kalıplı, iri diyelim biz ona![]()

Anladım zatenHemde nasıl yaa benim kızım yapılı da yaşıtlarına göre boylu pozlı bana yaklaştı bayağı 1.54 tü boyu geçen ay ölçmüştüm şaka gibi zaman çok çabuk geçiyor iyi ki varlar
Alllahhh yaşama sevincine kurban öyle ama yaa yaşamak gerçekten çok güzel ki
Süt ürünlerini ben çocukken babannemin köyünde inek sağmaya gitmişti ben yanındayım sütün içine ineğin üstündeki saman parçaları düşmüştü onla tereyağ yaptılarben beş altı yaşındayım yıllarca süt ve süt ürünü yemedim ki peynir falan hiç sevmezmişim keza şimdide kokulu peynir yiyemem tek tip damağıma uygun kokusuz olursa
Babamlar çiftlikte yaşıyor istanbula yakın bir yer babam torunları olunca organik beslensinler diye aldırdı ordan işte yoğurdumuzu yağımızı yapıp yolluyorlar ayıptır söylemesi gezen inek bunlarsebzeler meyveler vs vs şanslıyız bu konuda
Zaten ikinizi kasttettim züberciler derken![]()

Ünv.den sonra pastörize süt lere alışınca kahveye tatlıya alıştık işte.

Kokulu peynir ben severim hele tulum bayılirim

Tuzlu yoğun tatlı peynirler favorim.
Daha önce de çok bahsettim eski kaşar ve Ezine tek geçerim

Şimdi herkes hazır alıyor.Bizde ben lisedeyken filan bıraktı bizimkiler tavuk inek beslemeyi.Sadece sebze ve meyve kaldı evde .Doğal demeye bin şahit ister ama o kadar çok ilaç koyuyor lar ki . Böcekler den korumak için.