70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Afiyet olsun canim ne kadar temiz besleniyosun maşallah 😍
Kız eşin de mi tatli yap demiyo benimki her dakika aserdgi icin resmen dinozorlarla savasiyorum aslanlarla güresiyorum o derece zorlaniyorum:KK70: :KK70: :KK70:
Yok kuzum fazla tatlı falan istemez ara sıra birşeyler ister çayın yanına onuda yapıyorum yemiyorum mecbur ama senin işin baya zor birde tatlı seviyorsan 😄

Yok kuzum fazla tatlı falan istemez ara sıra birşeyler ister çayın yanına onuda yapıyorum yemiyorum mecbur ama senin işin baya zor birde tatlı seviyorsan 😄
Hiç sorma seviyorum😂
Aslinda biraz aliskanlik meselesi bence. Kilo verdiğim dönem o kadar az tatli yemistim ki artik canim cekmiyodu yiyemiyodum da. O halime dönmek istiyorum:(

Ay canım benim ya verirsin sende tasalanma sadece biraz vücudu şaşırtmamiz lazım ben öyle düşünüyorum aralıklı oruç denemeyi düşünmüyormusun yani bugün 2 günüm biraz hafiflik hissediyorum ben kendimde ama spor olmadan hiç bir şeye yaramıyor spor çok önemli cidden 😍 aynen kuzum yılbaşına kadar güzel bi kilo verelim inşallah 🤲😊
Bazen aralıklı oruç gibi besleniyorum canım. Bunu özellikle yapmıyorum, normal beslenmem öyle aslında. Bir sabah bir akşam yiyorum, gerisi çay kahve su. Ama işte bir süredir karışık gitti menülerim. Bu hafta daha düzenli olurum. Sporu da artırıp 2 katına çıkaracağım 😜 İnşallah vereceğiz canım 🙏😍

Bazen aralıklı oruç gibi besleniyorum canım. Bunu özellikle yapmıyorum, normal beslenmem öyle aslında. Bir sabah bir akşam yiyorum, gerisi çay kahve su. Ama işte bir süredir karışık gitti menülerim. Bu hafta daha düzenli olurum. Sporu da artırıp 2 katına çıkaracağım 😜 İnşallah vereceğiz canım 🙏😍
Hadi inşallah bakalım bu hafta bol eksilerimiz olsun biz kadınlar istedikten sonra her şeyin üstesinden geliriz bununda ötesinden geleceğimize eminim 😂

Hiç sorma seviyorum😂
Aslinda biraz aliskanlik meselesi bence. Kilo verdiğim dönem o kadar az tatli yemistim ki artik canim cekmiyodu yiyemiyodum da. O halime dönmek istiyorum:KK43:
Yemiyecem yememem lazım diye düşünme düşünürsen eğer o yiyeceği hemen yemek istiyorsun kendimden bilmiyorum ben mesala diyet düşüncesiyle yapmıyorum diyetimi sağlıklı besleniyorum vücuma sağlıklı yiyecekler aliyorum kafasıyla yapıyorum tüm bunları olurda sağlıksiz yiyecek yersem çok az yiyebilirsin ama durman gereken yeri biliyorsun diyorum kendi kendime😂 ve inanırmısın gerçekten azla yetinmeyi öğrendim vücudum fazlasını istemiyor bile 😊

Üzülme bu hafta biraz sıkılaştır yemeyede dikkat et verirsin canım eminim sen yaparsın bunu😊
Kesinlikle yapıcam canım bu aliskanligi oturtcam💚 inadim inat 🤣
Yemiyecem yememem lazım diye düşünme düşünürsen eğer o yiyeceği hemen yemek istiyorsun kendimden bilmiyorum ben mesala diyet düşüncesiyle yapmıyorum diyetimi sağlıklı besleniyorum vücuma sağlıklı yiyecekler aliyorum kafasıyla yapıyorum tüm bunları olurda sağlıksiz yiyecek yersem çok az yiyebilirsin ama durman gereken yeri biliyorsun diyorum kendi kendime😂 ve inanırmısın gerçekten azla yetinmeyi öğrendim vücudum fazlasını istemiyor bile 😊
Evet gercekten öyle oluyo biliyo musun ters psikoloji midir nedir..
Ayni fikirdeyim keskin sınırlardansa saglikli beslenip arada bi cok az caninin cektigini yemek hem mantikli hem olmasi gereken hem de sürdürülebilir..

Bu arada enerjin cok iyi gerçekten teşekkür ederim destegin için💚☺️

Kesinlikle yapıcam canım bu aliskanligi oturtcam💚 inadim inat 🤣

Evet gercekten öyle oluyo biliyo musun ters psikoloji midir nedir..
Ayni fikirdeyim keskin sınırlardansa saglikli beslenip arada bi cok az caninin cektigini yemek hem mantikli hem olmasi gereken hem de sürdürülebilir..

Bu arada enerjin cok iyi gerçekten teşekkür ederim destegin için💚☺️
Ne demek canım benim inşallah verecez sen tasalanma sadece biraz dikkat et birde suyu biraz çoğalt ben günlük 4 lt içiyorum su ödem atmada çok etkili hadi bakalım sana güveniyorum bu defa oturtacaksin😊💐

M Morlale8 Spor salonuna hafta ici mi gidiyosun😊
Bu ara yuruyus bandi alasim var ikinci el ama kararsiz kaldim hevesim gecince kenara atarsam bi anlami kalmaz diye.
Hafta içi gidiyorum can hafta sonu dinleniyorum evet hafta sonuda dikkat etmeye çalışıyorum tabiki al bence pişman olmazsın eşimde bana alacak en azından spor saatini kendin ayarlarsın iyi olur 😊

Bende iyiyim simdi sağlık ocağına gidiyorum dersim bitti okula devam yine diyete başlayınca size de bir slm vereyim dedim 🤗 sen nasilsin
İyi yaptin hosgeldin☺️
Ben de iyiyim napalim düştük yine diyet mapusuna:D
Senin okul bitmedi mi canım, pandemide gidemediniz zaten dimi online oldu?

İyi yaptin hosgeldin☺️
Ben de iyiyim napalim düştük yine diyet mapusuna:KK70:
Senin okul bitmedi mi canım, pandemide gidemediniz zaten dimi online oldu?
Hosbuldum🤗yok daha bitmedi hatta uzadı malesef gecen sene online idi ben katılamadım bu sene bi kısmı online bi kısmı yuzyuze

Canım, peki canın çok sıkkınken nasıl idare ediyorsun yeme durumunu? Bir taktiğin tüyon vs var mı?

Back
X