70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Bence bu azimle verirsin😍
Spora yazilmak cok iyi olmus sporla kilo verince ekstra ince görünüyo insan.
Diyetisyene de gidiyo musun yoksa kendin mi dikkat ediyosun?
Kendim yapıyorum canım dikkat ediyorum aynen spor çok avantajlı ince gösteriyor insanı ister istemez kaçamaklar da oluyor arada

Aralıklı oruç yapayım diyorum bakalım yarın etkiliymis baya öyle diyorlar
Ben de bi donem yapmistim onu. Bayagi da güzel kilo vermistim.
Hem de insanin midesi dinleniyo bos mideyle uyumak cok iyi geliyo bana.
Su an da uygulamaya calisiyorum..
Aksam 5-5.30 civari aksam yemegimi yiyip o saatten sonra hicbir sey tüketmiyorum sekersiz cay, kahve haricinde.

Baska versiyonlari da varmis aksam 8de kapatmak gibi. Bana erken yemek iyi geldi. Sabah da erken uyandigim icin.

Sen evli misin nasil aldin bu kilolari kac yasindasin calisiyo musun☺️

Otobüsteki ogluna kiz bakan teyzeler gibi oldu ama kusura bakma:D :D :D

Ben de bi donem yapmistim onu. Bayagi da güzel kilo vermistim.
Hem de insanin midesi dinleniyo bos mideyle uyumak cok iyi geliyo bana.
Su an da uygulamaya calisiyorum..
Aksam 5-5.30 civari aksam yemegimi yiyip o saatten sonra hicbir sey tüketmiyorum sekersiz cay, kahve haricinde.

Baska versiyonlari da varmis aksam 8de kapatmak gibi. Bana erken yemek iyi geldi. Sabah da erken uyandigim icin.

Sen evli misin nasil aldin bu kilolari kac yasindasin calisiyo musun☺️

Otobüsteki ogluna kiz bakan teyzeler gibi oldu ama kusura bakma:KK70: :KK70: :KK70:
Evliyim evlenmeden önce 60 kiloydum evlendikten sonra 70 oldum sonra 80 vermeye çalıştım bir. Zamanlar iyice vermiştim 53 kiloya düşmüştüm daha sonra koruyamadim böyle çoğaldı işte şimdi 2 ay önce spor salonuna yazıldim bi 9 kilo gitti o şekil devam edecem bakalım 25 yaşındayım koca parası yiyenlerdenim😂 bu defa kararlıyım 70 kiloya bile razıyım ve gidecek o kilolar 🤩🤩

7 Ekim Perşembe Menüm

Sabah 12:00
1/3 peynirli otlu kır pidesi
1/4 patatesli gözleme
1/4 peynirli gözleme

Ara 14:00
1 sade Türk Kahvesi, 2 kuş lokumu
1 badem,1 çekirdek, 5 leblebi, 3 fıstık

Akşam 19:30
1 tabak yoğurtlu sarımsaklı makarna

Su 2,5 lt
Spor 60 dk kondisyon bisiklet

Evliyim evlenmeden önce 60 kiloydum evlendikten sonra 70 oldum sonra 80 vermeye çalıştım bir. Zamanlar iyice vermiştim 53 kiloya düşmüştüm daha sonra koruyamadim böyle çoğaldı işte şimdi 2 ay önce spor salonuna yazıldim bi 9 kilo gitti o şekil devam edecem bakalım 25 yaşındayım koca parası yiyenlerdenim😂 bu defa kararlıyım 70 kiloya bile razıyım ve gidecek o kilolar 🤩🤩
Herkesin bi verip koruyamadigi dönem oluyo demek ki ben de koruyamadigim icin bu haldeyim:D
Bu sefer bi vereyim her sey farkli olacak🤣
Ben de 27 yasindayim 28 olcam ama kabul etmiyorum 27yim hatta belki de 26:KK53:
Evliyim ben de dugun icin 2 3 ayda 11 kilo vermistim sonra geri aldim yavas yavas maalesef.

7 Ekim Perşembe Menüm

Sabah 12:00
1/3 peynirli otlu kır pidesi
1/4 patatesli gözleme
1/4 peynirli gözleme

Ara 14:00
1 sade Türk Kahvesi, 2 kuş lokumu
1 badem,1 çekirdek, 5 leblebi, 3 fıstık

Akşam 19:30
1 tabak yoğurtlu sarımsaklı makarna

Su 2,5 lt
Spor 60 dk kondisyon bisiklet
Enercim menü cok kötü degil spor kurtarmistir bence kacamaklari.

Slm Kızlar bende geldim aranıza kilo verme Yolunda ilerliyorum 2 ay önce spor salonuna yazıldim 9 kilo civarı verdim ama yediğime içtiğime de dikkat ederek şimdi biraz motive olmaya ihtiyacım var
Merhaba Mor Lale, aramıza hoşgeldin 💐
2 ayda 9 kilo çok hızlı ve güzel vermişsin, maşaallah. Bizde diyete başlayalı daha 3 hafta olacak. İlk hafta tam adapte olamadık şöyle böyle geçti. Birbirimizi motive edebiliriz. Hangi sporlara ağırlık verdin, bir çalışma sistemin var mı yoksa karışık mı çalışıyorsun?

Merhaba Mor Lale, aramıza hoşgeldin 💐
2 ayda 9 kilo çok hızlı ve güzel vermişsin, maşaallah. Bizde diyete başlayalı daha 3 hafta olacak. İlk hafta tam adapte olamadık şöyle böyle geçti. Birbirimizi motive edebiliriz. Hangi sporlara ağırlık verdin, bir çalışma sistemin var mı yoksa karışık mı çalışıyorsun?
Hoşbuldum canım teşekkür ederim ben diyet daha önceleri yapmıştım ama hiç birşey bence tek başına etkili olmuyor nasıl yaptım ilk başta spor salonuna yazılmaya karar verdim ve çok ama çok dikkat ettim sabah akşam tarçınlı türk kahvesi içtim her şeyden azar azar yedim ve ilk 2 haftada 3 kilo 700 verdim hem yediklerime dikkat ederek yaptığım sporları sayacak olursak haftanın 3 günü pilates diğer 2 gün kardiyo olarak yaptım haftada sadece 5 gün spor hafta sonları kaslarımi dinlendirdim şimdi biraz durakladi kilo vermem bende aralıklı oruça başladım bakalım artık inşallah herkes istediği kiloya iner hemencecik şuan hem aralıklı oruç hemde bu şekil spora devam edecem bakalım 😊

Selam canlar 🌹

Tartı sonucum 71 kilocuk 😋

Spor yapmamanin sonucu 😌itiraf ediyorum bir kez asansöre bindim 😂hafta içi yürüyüş yapmadim .

Neyse bugün başladım yürümeye 9558 adım oldu.

Regl de bitti .

Korumayi sporla dengeleyim bari.Bogazdan kesemiyorum çünkü.😌

Hoşbuldum canım teşekkür ederim ben diyet daha önceleri yapmıştım ama hiç birşey bence tek başına etkili olmuyor nasıl yaptım ilk başta spor salonuna yazılmaya karar verdim ve çok ama çok dikkat ettim sabah akşam tarçınlı türk kahvesi içtim her şeyden azar azar yedim ve ilk 2 haftada 3 kilo 700 verdim hem yediklerime dikkat ederek yaptığım sporları sayacak olursak haftanın 3 günü pilates diğer 2 gün kardiyo olarak yaptım haftada sadece 5 gün spor hafta sonları kaslarımi dinlendirdim şimdi biraz durakladi kilo vermem bende aralıklı oruça başladım bakalım artık inşallah herkes istediği kiloya iner hemencecik şuan hem aralıklı oruç hemde bu şekil spora devam edecem bakalım 😊
Hoşgeldin 💐

Haklısın canım, tek başına yetmiyor, az yiyip yattıktan sonra ancak olanı koruyorsun gibi bir durum oluyor. Spor şeklin güzelmiş. Şu pilatese bir ben başlayamadım ama ahdım var, bir gün bende başlayacam😂 Benimde menülerimin yarısı yoğunluktan çok dengesiz oldu. Onun için her gün spor yapıyorum ki fazlası sporla gitsin diye yoksa artı olacam. Aslında dediğin gibi benimde kaslarımı dinlendirmem lazım, umarım düzene girerimde dinlenme günleri yaparım. Spor şeklini beğendim. Bizde asıl Cumartesi günleri tartılıp bildiriyoruz. Pazartesileri de kontrol tartısı gibi bir şey yapıyoruz. Cuma ve pazar spora ara vermek lazım çünkü tartı günleri kaslar şiş oluyor. Şahsen henüz buna uyacak vaktim olmadı. Sen 9 kiloyu hızlı verdiğin için vücudun bir sıkıntı var gibi anlayıp kendince çalışmasını yavaşlatmış koruma moduna girmiş olabilir canım. Aralıklı oruç belki bunu kırabilir. Yaşayıp görelim birlikte 😊

Haklısın canım, tek başına yetmiyor, az yiyip yattıktan sonra ancak olanı koruyorsun gibi bir durum oluyor. Spor şeklin güzelmiş. Şu pilatese bir ben başlayamadım ama ahdım var, bir gün bende başlayacam😂 Benimde menülerimin yarısı yoğunluktan çok dengesiz oldu. Onun için her gün spor yapıyorum ki fazlası sporla gitsin diye yoksa artı olacam. Aslında dediğin gibi benimde kaslarımı dinlendirmem lazım, umarım düzene girerimde dinlenme günleri yaparım. Spor şeklini beğendim. Bizde asıl Cumartesi günleri tartılıp bildiriyoruz. Pazartesileri de kontrol tartısı gibi bir şey yapıyoruz. Cuma ve pazar spora ara vermek lazım çünkü tartı günleri kaslar şiş oluyor. Şahsen henüz buna uyacak vaktim olmadı. Sen 9 kiloyu hızlı verdiğin için vücudun bir sıkıntı var gibi anlayıp kendince çalışmasını yavaşlatmış koruma moduna girmiş olabilir canım. Aralıklı oruç belki bunu kırabilir. Yaşayıp görelim birlikte 😊
Aynen canım bende başladım bugün bakalım aralıklı oruça biraz vücudu şaşırtmam lazım bildirecem sonucu buraya tavsiye ederim pilates gerçekten sıkılaştırıcı etkisi çok fazla ben 9 kilo verdim ama vücut daha fazla vermişim gibi şekle giriyor yapma şansin varsa dene bence zumbada yapıyoruz biz pilatesten önce hem ısınma gibi oluyor iyi oluyor sen kaç kilo daha vereceksin benim bi 20 kilo civarı var inşallah veririz ya😊

Back
X