70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

He ya demisya bir de sütlü tatlı bisey olmaz diye kiyamam :KK70: cok tatlisin ya yicem:KK70: inci-tepik inci-tepik

vayy yarim yemissin o zaman tamam🤩 yapmissin fazlasiyla helal sana 🤩
O elbise buraya gelecek ulen:KK69:

Cezalar katlanarak devam ediyordu var mi arttiran :KK70:

Ya ben sürekli yapiyorum bunu aslinda. Elimde ip var gibi kollarimi kaldirarak atliyorum. Bazen hic leslie yapasim gelmiyo ısınıp sadece ip atlamak istiyorum.. O zaman dedigin gibiyse yapabilirim. Hem daha kisa sürede kalbim totomda atmaya başlıyo:KK53:

Keske 1 dilimin hepsini mi yeseydin:sinirli:
Yesene :KK62:
Yok yok yemem kalmadı zaten😂

21 Ekim menüm

Sabah .08.15 ılık limonlu su

Kahvaltı 08.35 kahvaltı 2 haşlanmış yumurta ince dilim peynir domates salatalık şekersiz çay

Ara öğün 10.00 türk kahvesi

Öğle yemeği 14.00 1 tabak kıymalı Makarna 1 dolu tabak mevsim salata tuzsuz yağsız limonlu bir bardak ayran 1 ince dilim ekmek

Akşam yemeği yok

Günlük 4 lt suyumu tamamladım
1 buçuk saat aletli pilates yaptım
20 dakikada bisiklet sürdüm
Akşam 9 gibi karanfil çayı içecem günü kapatıyorum ballarım🤩

Afiyet olsun kuzum, menün gayet güzel, spor da var daha ne olsun 😘 bu arada kabak candır 😋

Afiyet olsun balım, dolu dolu bir menü olmuş ama sakıncalı bir şey yok çok şükür 😘

Hahahh ben de okurken daha doğrusu sakıncalı bir durum var mı anlamaya çalışırken zorlandım 😂😂

Civcivim sonunda vuslata erdi, cezasını verdi 😂😂 bir taraftan da gözüm korktu, hiç affı yok maşallah 😂

İyi ki akşam girecek vakit bulamamışım, açlıktan ölüyordum ve bir şeyler yemek için (yememek değil dikkatinizi çekerim 😂) kendimi ikna etmeye çalışıyordum. Buraya gelsem kendimi mutfakta bulacakmisim çok belli 😂

Akıllardaki tek soru inci balım, değdi mi bunca şeye o yarım dilim trilece 😂😂

Afiyet olsun 😂😂

Ben derim ki inci-tepik inci-tepik balimdan sana tepikler gelmesi en uygunudur gibi 😂😂 bakalım cezanın acısını çıkaracak mı senden 😂
Valla şimdi ne desem ki sporuda yaptım valla degdi en azından tadı aklımd kalmadı😂 cezaya gelince bencw yarın karar verelim😂

21 Ekim menüm

Kahvaltı 08.35 kahvaltı 2 haşlanmış yumurta ince dilim peynir domates salatalık şekersiz çay

Öğle yemeği 14.00 1 tabak kıymalı Makarna 1 dolu tabak mevsim salata tuzsuz yağsız limonlu bir bardak ayran 1 ince dilim ekmek

Akşam yemeği yok

Afiyet olsın canım ama makarn ve ekmek olmamış sanki. Keske ekmegi yemeseydin

Afiyet olsun kuzum, menün gayet güzel, spor da var daha ne olsun 😘 bu arada kabak candır 😋

Afiyet olsun balım, dolu dolu bir menü olmuş ama sakıncalı bir şey yok çok şükür 😘

Hahahh ben de okurken daha doğrusu sakıncalı bir durum var mı anlamaya çalışırken zorlandım 😂😂

Civcivim sonunda vuslata erdi, cezasını verdi 😂😂 bir taraftan da gözüm korktu, hiç affı yok maşallah 😂

İyi ki akşam girecek vakit bulamamışım, açlıktan ölüyordum ve bir şeyler yemek için (yememek değil dikkatinizi çekerim 😂) kendimi ikna etmeye çalışıyordum. Buraya gelsem kendimi mutfakta bulacakmisim çok belli 😂

Akıllardaki tek soru inci balım, değdi mi bunca şeye o yarım dilim trilece 😂😂

Afiyet olsun 😂😂

Ben derim ki inci-tepik inci-tepik balimdan sana tepikler gelmesi en uygunudur gibi 😂😂 bakalım cezanın acısını çıkaracak mı senden 😂
Boynum kıldan ince cezalara :D korka korka girdim ama hic kimse ceza vermemiş:D ayy durun bu saatten sonra hic vermeyin yarin verirsiniz artik :D
20 Ekim Çarşamba menüsü

10.00 Kahvaltı
Yarım simit, sahanda çift sarılı bir yumurta, 1 dilim antep peyniri, 6 yeşil zeytin, 1 bardak çay.

14.00 Öğle yemeği
1 küçük fırın baget, 3 parça kabak mücver, salata, 1 biber turşusu.

20.00 akşam
1 kase mercimek çorbası, sabahtan kalan çeyrek simit.

22.00 1 orta boy muz.

Çok savaş verdim dün akşam yememek için, ancak bu kadarı olmuş yazınca farkettim :KK48:

Su 2.5 lt
Spor 6000 adım
Afiyet olsun balım adaptasyon sürecinde iyi bi menü adimlar da güzel. Vücudun hemen cevap vermeye baslicak eminim💚
Yine de savaşı güzel atlatmışsın Boncuğum, afiyet olsun, haklısın kabak candır 😂 Adımında güzel hemen hemen 1 saat yürümüşsün 😍

Yalnız sana kpss tadında bir sorum olacak 😂 Songül 1 simitin sabah 1/2 sini yedi, akşam kalan 3/4 simitin 1/4 ünü daha yedi ise, sabah ve akşam arası kaybolan 1/4 simiti kim yedi :KK70: Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik
Minnak oğlusu ya da eniste dicektim ama songülüm spoiler vermis görmüs bulundum cevabi :D kopya sayilir mi hocam:D
21 Ekim menüm

Akşam yemeği yok

Afiyet olsun balım öğlen karbonhidrat agirlikli olmus sanki ama zaten erken kapattığın icin dengeler diye düşünüyorum 💚 sporlar yakiyo zaten masallah🤩

21 Ekim Perşembe
Sabah 08.45 biberli omlet, cherry domates, zeytin, 1 dilim peynir, 1 lokma ekmeğe yarim cay kaşığı tahin pekmez
Ara 10.00 nescafe
Ara 12.00 1 elma, 1 mandalina
Ara 15.00 7 cig findik, türk kahvesi
Akşam 17.30 1 kase tarhana çorbası, yarim dilim ekmek
Yemegin ustüne maden suyu.

Spor; yok
Su; 1.5 litre

21 Ekim Perşembe menüsü

Kahvaltı yok

11.00 ara
Nescafe

13.30 öğle yemeği
1 lahmacun (yuvarlak, orta boydan birazcık büyük, incecik hamur), salata

17.30 akşam
IMG_20211021_172011.webp

3 mantar ve 2 yumurtalı omlet (yumurtanın biri yine çift sarılı çıktı), 3 parça hellim, çay. (Ekmek yok 😬), yemekten önce 1 mandalina yemiştim.

Su 1.5 lt, en az 2.5 yaparım
Spor 11.000 adım

Boynum kıldan ince cezalara :KK70: korka korka girdim ama hic kimse ceza vermemiş:KK70: ayy durun bu saatten sonra hic vermeyin yarin verirsiniz artik :KK70:

Afiyet olsun balım adaptasyon sürecinde iyi bi menü adimlar da güzel. Vücudun hemen cevap vermeye baslicak eminim💚

Minnak oğlusu ya da eniste dicektim ama songülüm spoiler vermis görmüs bulundum cevabi :KK70: kopya sayilir mi hocam:KK70:

Afiyet olsun balım öğlen karbonhidrat agirlikli olmus sanki ama zaten erken kapattığın icin dengeler diye düşünüyorum 💚 sporlar yakiyo zaten masallah🤩
Aynen balım zaten spora güveniyorum 🤩

21 Ekim Perşembe
Sabah 08.45 biberli omlet, cherry domates, zeytin, 1 dilim peynir, 1 lokma ekmeğe yarim cay kaşığı tahin pekmez
Ara 10.00 nescafe

Spor; yok
Su; 1.5 litre
Her zaman ki gibi menü güzel balım spor yok ama liste güzel baya😍

Ballarım şehir dışındayım, pek bakamıyorum.
Sağlıkla dön canım evine inşallah 😘 iyi yolculuklar.
Boynum kıldan ince cezalara :KK70: korka korka girdim ama hic kimse ceza vermemiş:KK70: ayy durun bu saatten sonra hic vermeyin yarin verirsiniz artik :KK70:

Minnak oğlusu ya da eniste dicektim ama songülüm spoiler vermis görmüs bulundum cevabi :KK70: kopya sayilir mi hocam:KK70:

Ceza yarına kalır ama yanına kalmaz civcivim 😂😂

Bugün akşam tartıldım balım ona rağmen eksi gördüm, büyük motivasyon oldu. Yarın ödül hakkımı kullanırım ama 🤩

21 Ekim Perşembe
Ara 10.00 nescafe

Spor; yok
Su; 1.5 litre
Tam bir cuma menüsü olmuş balım 😘 yarın çok umutluyum senden 🤩

21 Ekim Perşembe Menüm

06:00 300 ml süt

20:00
3 kaşık nohutlu bulgur pilavı
4 kaşık tavuk sote
5 kaşık salata
1 kepçe yayla çorbası

21:00 - 01:00
(Bu saatleri hayatımdan çıkarmak istiyor muyum? Bilemiyorum, olmasa iyiydi 😂)

1 dilim yaş pasta, 3 kurabiye, 1 kare çikolata, 3 sade Türk Kahvesi, 6 duble çay, 1/2 kase şekersiz hoşaf (üzüm,kayısı)

Su 2 lt
Spor yok

*Gelir gelmez tartıldım 69.8, sabah aç karnına merak ediyorum.
** Sonunda akşam adet oldum. Yola çıkmayı bekliyordu galiba 😑

Back
X