- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
Tünaydın balımm
İncim bitanesinnİyi aksamlar kizlar nasilsiniz . Şükür gelebildim. Kizmayin valla artik hasat falan bitti cok sukur. Bu hafta oglum rahatsizdi yine onla ilgilendim. Ama artik döndümmmvalla kizmayin yogunluktan geldim okudum hepsini bi turlu yazamadim ama begendim bakin okudugumu bilin yanii. enerji_kusagi canim insallah hersey yolundadir bekliyoruz seni. sudem34 korumada olmana ragmen iyi gidiyorsunn. Saricivcivcikcik ac karna kahvalti öncesi falan iciyorlar kahve ama ben icemiyorum cunku ac karna icersem ara ögun olarak ne yapsam diye kafam karisiyor
Olsun balim gelmissin isteTünaydın balımm
Evdeki hesap çarşıya uymadı maalesef, gelemedim bir türlü.
Haha evet zaten bastan dikti canım 42 bedenden 36 bedene daraltsa şaftı kayardi gelinliginBallarım biraz okuyabildim, yine karma yazıp çıkacağım. Cuma kilom 71.7 idi ve stresten hala regl de olamadım. Eş sorunum dünden beri minimum düzeye indi, biraz rahatladım.
Evlendiğimde bende 58-60 kilo arasıydım. Evlenmeden bir kaç ay öncesine kadar standart 52-53.5 arasıydım. Yani biraz almış halimle eşimle tanıştımevlendik biraz daha aldım. Senelerce 62ye çakıldım. Birkaç kere 53-55 arasına indim ama hiç korumadım. Son 2 senedirde 71e çakıldım. Ara ara insemde çıkınca max.71e takılı kalıyor. Dikkat edince çabuk verebiliyorum fakat iş konusu beni çok kasıyor, evde oturacak eşinin eline bakacak yapıda biri değilim, bunu hiçbir türlü aşamıyorum ve stres oldukça yiyorum, tam olarak sorunum bu. Bir kaç atlatamadığım sorunum daha var, bunlarda etkiliyor beni, çözümü ben biliyorumda işte, keşke sadece beni ilgilendiren ve benim çözmem gereken sorunlar olsa idi. Neyse...
Liste yazmaya başlarsak bende yazarım canlarım.
inci-tepik İncim, çarpıntıyı psikolojik noktada korkular çok etkiliyor ama fizyolojik olarak en çok da tiroit hormonu etkiliyor. Çay, kahve çok içince tiroit bezinin çalışması biraz baskılanıyor. Belki seninki az çalışıyor ise onun için kahve etkisini çabuk belli ediyor olabilir.
sudem34 Sudem gibi benimde ağzım durmuyor, sürekli sıcak bir şeyler içmeyi seviyorum. Kahveyi de çay bardağı ile, kupa ile
Saricivcivcikcik Civcivim sen nişanlıyken enişteye yiyerek zayıflıyorum dememiş miydin, keşke deseydin Eniştenin hırsı biraz gelinlik diken kadından çıktı gibi ama neyse Ben olsam sıfırdan diker uğraşmazdım da işte kadın bilmiyordu ne kadar kilo vereceğini
Calisacagim canim emin ol. Bide yarin baslayalim yazmaya sizlere de uygun olursa. Ne yapilacagini nasil yapacagimizi biliyoruz sonucta bu kez daha iyisini yaparizzAyy bu erkekler hep mi hadsiz olur yaaa..
Benimki de nisanliyken ben diyetteyim kacamak gunumde bulustuk. Hadi waffle yiyim dedim ama kac haftadir cikileta yemiyorum canim istedi yani kacamak gununde hakkmi kullaniyim dedimzayiflicam falan diyorum sohbet ediyoruz demesin mi bana waffle yiyerek mi zayiflican diye sonra bunu diyen adama 12 kilo verip 42 beden gelinliği 36 beden olarak yeniden diktirme şoku shjxjs
Simdi o da benimle diyette ama. Kilo veremiyroum diye agliyo bak yine sinirlendim ondan once zayifliyim da görsün koca göbek
Evet menü yazmaya devam etsek iyi olabilir.
Valla bi kere yapan yine yapar daha iyisini yapar.. bu sefer sıfirdan değil tecrübelerden başlıyosun
Ama her gün 1 mesaj bile olsa gelmeye çalışırsan sevinirim kendi adima.. bu sekilde her an birakti gibi bi algi olusuyo bende. Grup motivasyonu icin önemli bir sey bu.
Olabilir cnm gunde 1 fincan duble sade turk kahvesi yeterli benim icinBallarım biraz okuyabildim, yine karma yazıp çıkacağım. Cuma kilom 71.7 idi ve stresten hala regl de olamadım. Eş sorunum dünden beri minimum düzeye indi, biraz rahatladım.
Evlendiğimde bende 58-60 kilo arasıydım. Evlenmeden bir kaç ay öncesine kadar standart 52-53.5 arasıydım. Yani biraz almış halimle eşimle tanıştımevlendik biraz daha aldım. Senelerce 62ye çakıldım. Birkaç kere 53-55 arasına indim ama hiç korumadım. Son 2 senedirde 71e çakıldım. Ara ara insemde çıkınca max.71e takılı kalıyor. Dikkat edince çabuk verebiliyorum fakat iş konusu beni çok kasıyor, evde oturacak eşinin eline bakacak yapıda biri değilim, bunu hiçbir türlü aşamıyorum ve stres oldukça yiyorum, tam olarak sorunum bu. Bir kaç atlatamadığım sorunum daha var, bunlarda etkiliyor beni, çözümü ben biliyorumda işte, keşke sadece beni ilgilendiren ve benim çözmem gereken sorunlar olsa idi. Neyse...
Liste yazmaya başlarsak bende yazarım canlarım.
inci-tepik İncim, çarpıntıyı psikolojik noktada korkular çok etkiliyor ama fizyolojik olarak en çok da tiroit hormonu etkiliyor. Çay, kahve çok içince tiroit bezinin çalışması biraz baskılanıyor. Belki seninki az çalışıyor ise onun için kahve etkisini çabuk belli ediyor olabilir.
sudem34 Sudem gibi benimde ağzım durmuyor, sürekli sıcak bir şeyler içmeyi seviyorum. Kahveyi de çay bardağı ile, kupa ile
Saricivcivcikcik Civcivim sen nişanlıyken enişteye yiyerek zayıflıyorum dememiş miydin, keşke deseydin Eniştenin hırsı biraz gelinlik diken kadından çıktı gibi ama neyse Ben olsam sıfırdan diker uğraşmazdım da işte kadın bilmiyordu ne kadar kilo vereceğini
Ben koydeydimm cnm bugunNapiyosunuz kizlar? Esim evde diye giremedim pek.
Leslie mi yaptim dusumu aldim geldim
Ayy bu erkekler hep mi hadsiz olur yaaa..
Benimki de nisanliyken ben diyetteyim kacamak gunumde bulustuk. Hadi waffle yiyim dedim ama kac haftadir cikileta yemiyorum canim istedi yani kacamak gununde hakkmi kullaniyim dedimzayiflicam falan diyorum sohbet ediyoruz demesin mi bana waffle yiyerek mi zayiflican diye sonra bunu diyen adama 12 kilo verip 42 beden gelinliği 36 beden olarak yeniden diktirme şoku shjxjs
Simdi o da benimle diyette ama. Kilo veremiyroum diye agliyo bak yine sinirlendim ondan once zayifliyim da görsün koca göbek
Evet menü yazmaya devam etsek iyi olabilir.
Valla bi kere yapan yine yapar daha iyisini yapar.. bu sefer sıfirdan değil tecrübelerden başlıyosun
Ama her gün 1 mesaj bile olsa gelmeye çalışırsan sevinirim kendi adima.. bu sekilde her an birakti gibi bi algi olusuyo bende. Grup motivasyonu icin önemli bir sey bu.
Ayy o gün WC den çıkamadımEvet ballar yarin menu yazmaya baslayalimm. Hadi su kilolari bi verelim 71 de takilanlarenerji_kusagi belki kendimizi baska alana diyete spora falan sararsak sorunlar kendiliginden cozulur. Yani cözmek istesekte baktik olmuyor birazda birakmak lazim belki de. Saricivcivcikcik o motivasyonu sagliyacagim canim belki sizede full enerji gonderirim sudem34 okulda zor olacaktir ama valla o kadar sivi tuketmeye bence olur bu iş zaten sen korumadasin degil mi birde bende zayifliyim su korumada bana bi el atarsiniz artik
Balim yarin annemlere gitme durumum var belki giremeyebilirim. ama yazmaya calisirim. Annem de durmaz simdi tatlilar pogacalar havada ucar yememem lazimCalisacagim canim emin ol. Bide yarin baslayalim yazmaya sizlere de uygun olursa. Ne yapilacagini nasil yapacagimizi biliyoruz sonucta bu kez daha iyisini yaparizz
Ooo sporun alasini yapmissin sen incimBen koydeydimm cnm bugunama mantar aradik ormanda bi 10.000 adim olmustur
Bence de yani takildik kaldik. Kendi adima bu sefer kararliyim valla. Bikac gecedir ac uyuyorum. Dün gece 4te uyandim midem agriyodu acliktanEvet ballar yarin menu yazmaya baslayalimm. Hadi su kilolari bi verelim 71 de takilanlarenerji_kusagi belki kendimizi baska alana diyete spora falan sararsak sorunlar kendiliginden cozulur. Yani cözmek istesekte baktik olmuyor birazda birakmak lazim belki de. Saricivcivcikcik o motivasyonu sagliyacagim canim belki sizede full enerji gonderirim sudem34 okulda zor olacaktir ama valla o kadar sivi tuketmeye bence olur bu iş zaten sen korumadasin degil mi birde bende zayifliyim su korumada bana bi el atarsiniz artik
Kesinlikle öyleSaricivcivcikcik gelinlik konusuna bayildimmmm ohh iyi olmuss. Zayiflada o aglasin dursun. Bu seferde o senden bisey isterse yemekle alakali sende ayni kelimeyi kullann. Ayy tam kisasa kisas
Valla ben o gun sende bi ekşınlar olacagini tahmin etmistim ne yalan soyliyimAyy o gün WC den çıkamadımşimdi bir şey içmeye korkuyorum artık bir iki bardakla çayı bırakıyorum kahve de içmeyince başım ağrıyor dün içmedim bugün öğlene kadar başım ağrıdı
Allahim insanlar wcden cikamiyo ben giremiyom yok mu bunun ortasi yaaa wghdjsjsAyy o gün WC den çıkamadımşimdi bir şey içmeye korkuyorum artık bir iki bardakla çayı bırakıyorum kahve de içmeyince başım ağrıyor dün içmedim bugün öğlene kadar başım ağrıdı
Ortam yok illa abartacamValla ben o gun sende bi ekşınlar olacagini tahmin etmistim ne yalan soyliyimbence sen kahveyi cayi belli miktarda tuket digerlerini su ike degis tokus et
Zeytinyağı içtim gece uyanıp içtim sabah uyanıp içtim kayısı ıslattım suya onu yedim gir çık bir kaç günde düzeldiAllahim insanlar wcden cikamiyo ben giremiyom yok mu bunun ortasi yaaa wghdjsjsnasip et yarabbim
Gerci bu ara beslenmemi düzene sokunca bagirsaklarim da girdi gibi de
Ahh bu analarrrBalim yarin annemlere gitme durumum var belki giremeyebilirim. ama yazmaya calisirim. Annem de durmaz simdi tatlilar pogacalar havada ucar yememem lazim
Ooo sporun alasini yapmissin sen incim
Bence de yani takildik kaldik. Kendi adima bu sefer kararliyim valla. Bikac gecedir ac uyuyorum. Dün gece 4te uyandim midem agriyodu acliktanzor uykuya daldim kendime cok acidim su an
Pogacalari börekleri yerken iyiydi tabi
Kesinlikle öyle
Erkeklere ölüm diyip bagliyomusum konuyutövbe yarabbim
Aynen hemen totolari kalkiyo valla biz zayiflayalim da görsünler el mi yaman biz mi yaman hadi bakalim sinsice hedefe ilerlicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?