70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

İncim bitanesinn Okumaya beğenmeye çalışman, genel olarak yazman o kadar çok hoşuma gitti ki, yapamasan bile çabalaman yüreğime dokundu, çok teşekkür ederim
Hasat bittiğine göre bir süre daha rahat olacaksın
Balım benim durumlarda dünden beri düzelme var çok şükür. Biraz yorucu ve kırıcı günler atlattım ama sonunda istediğim noktaya ulaştım gibi. Gerçekten bir evliliği yürütmek zor ya, hele benimki gibi çok zor bir adamla yürütmek ekstra zorluyor, bildiğin ömür törpüsü. Umarım bu ayarda gider de bende gönül rahatlığı ile gelip giderim günlüğümüze

Ballarım biraz okuyabildim, yine karma yazıp çıkacağım. Cuma kilom 71.7 idi ve stresten hala regl de olamadım. Eş sorunum dünden beri minimum düzeye indi, biraz rahatladım.
Evlendiğimde bende 58-60 kilo arasıydım. Evlenmeden bir kaç ay öncesine kadar standart 52-53.5 arasıydım. Yani biraz almış halimle eşimle tanıştım evlendik biraz daha aldım. Senelerce 62ye çakıldım. Birkaç kere 53-55 arasına indim ama hiç korumadım. Son 2 senedirde 71e çakıldım. Ara ara insemde çıkınca max.71e takılı kalıyor. Dikkat edince çabuk verebiliyorum fakat iş konusu beni çok kasıyor, evde oturacak eşinin eline bakacak yapıda biri değilim, bunu hiçbir türlü aşamıyorum ve stres oldukça yiyorum, tam olarak sorunum bu. Bir kaç atlatamadığım sorunum daha var, bunlarda etkiliyor beni, çözümü ben biliyorumda işte, keşke sadece beni ilgilendiren ve benim çözmem gereken sorunlar olsa idi. Neyse...

Liste yazmaya başlarsak bende yazarım canlarım.
inci-tepik İncim, çarpıntıyı psikolojik noktada korkular çok etkiliyor ama fizyolojik olarak en çok da tiroit hormonu etkiliyor. Çay, kahve çok içince tiroit bezinin çalışması biraz baskılanıyor. Belki seninki az çalışıyor ise onun için kahve etkisini çabuk belli ediyor olabilir.

sudem34 Sudem gibi benimde ağzım durmuyor, sürekli sıcak bir şeyler içmeyi seviyorum. Kahveyi de çay bardağı ile, kupa ile

Saricivcivcikcik Civcivim sen nişanlıyken enişteye yiyerek zayıflıyorum dememiş miydin, keşke deseydin Eniştenin hırsı biraz gelinlik diken kadından çıktı gibi ama neyse Ben olsam sıfırdan diker uğraşmazdım da işte kadın bilmiyordu ne kadar kilo vereceğini

Tünaydın balımm
Evdeki hesap çarşıya uymadı maalesef, gelemedim bir türlü.
Olsun balim gelmissin iste
Haha evet zaten bastan dikti canım 42 bedenden 36 bedene daraltsa şaftı kayardi gelinligin valla kadin da haketti ben ona dedim simdi alma ölcülerimi zayifliyorum diye bilmişlik yapti. Iyi oldu ders olmuştur

Calisacagim canim emin ol. Bide yarin baslayalim yazmaya sizlere de uygun olursa. Ne yapilacagini nasil yapacagimizi biliyoruz sonucta bu kez daha iyisini yaparizz

Olabilir cnm gunde 1 fincan duble sade turk kahvesi yeterli benim icin es durumunda da insallah hersey yolunda gider cnmm. Cok takmamak lazim bence. Birde bu adamlar sorunlu ya valla bak insallah o sorunlar da bi an once hallolur. Paylasmak istersen her zamn dinleriz belki birlikte fikir uretebiliriz

Evet ballar yarin menu yazmaya baslayalimm. Hadi su kilolari bi verelim 71 de takilanlar enerji_kusagi belki kendimizi baska alana diyete spora falan sararsak sorunlar kendiliginden cozulur. Yani cözmek istesekte baktik olmuyor birazda birakmak lazim belki de. Saricivcivcikcik o motivasyonu sagliyacagim canim belki sizede full enerji gonderirim sudem34 okulda zor olacaktir ama valla o kadar sivi tuketmeye bence olur bu iş zaten sen korumadasin degil mi birde bende zayifliyim su korumada bana bi el atarsiniz artik

Saricivcivcikcik gelinlik konusuna bayildimmmm ohh iyi olmuss. Zayiflada o aglasin dursun. Bu seferde o senden bisey isterse yemekle alakali sende ayni kelimeyi kullann. Ayy tam kisasa kisas

Ayy o gün WC den çıkamadım şimdi bir şey içmeye korkuyorum artık bir iki bardakla çayı bırakıyorum kahve de içmeyince başım ağrıyor dün içmedim bugün öğlene kadar başım ağrıdı

Calisacagim canim emin ol. Bide yarin baslayalim yazmaya sizlere de uygun olursa. Ne yapilacagini nasil yapacagimizi biliyoruz sonucta bu kez daha iyisini yaparizz
Balim yarin annemlere gitme durumum var belki giremeyebilirim. ama yazmaya calisirim. Annem de durmaz simdi tatlilar pogacalar havada ucar yememem lazim
Ben koydeydimm cnm bugun ama mantar aradik ormanda bi 10.000 adim olmustur
Ooo sporun alasini yapmissin sen incim
Bence de yani takildik kaldik. Kendi adima bu sefer kararliyim valla. Bikac gecedir ac uyuyorum. Dün gece 4te uyandim midem agriyodu acliktan zor uykuya daldim kendime cok acidim su an
Pogacalari börekleri yerken iyiydi tabi
Saricivcivcikcik gelinlik konusuna bayildimmmm ohh iyi olmuss. Zayiflada o aglasin dursun. Bu seferde o senden bisey isterse yemekle alakali sende ayni kelimeyi kullann. Ayy tam kisasa kisas
Kesinlikle öyle
Erkeklere ölüm diyip bagliyomusum konuyu tövbe yarabbim
Aynen hemen totolari kalkiyo valla biz zayiflayalim da görsünler el mi yaman biz mi yaman hadi bakalim sinsice hedefe ilerlicez

Valla ben o gun sende bi ekşınlar olacagini tahmin etmistim ne yalan soyliyim bence sen kahveyi cayi belli miktarda tuket digerlerini su ike degis tokus et

Allahim insanlar wcden cikamiyo ben giremiyom yok mu bunun ortasi yaaa wghdjsjs nasip et yarabbim
Gerci bu ara beslenmemi düzene sokunca bagirsaklarim da girdi gibi de

Allahim insanlar wcden cikamiyo ben giremiyom yok mu bunun ortasi yaaa wghdjsjs nasip et yarabbim
Gerci bu ara beslenmemi düzene sokunca bagirsaklarim da girdi gibi de
Zeytinyağı içtim gece uyanıp içtim sabah uyanıp içtim kayısı ıslattım suya onu yedim gir çık bir kaç günde düzeldi

Ahh bu analarrr

Sen hiccc merak etme canimm bu sefer yapiyoruzz birakmadan artik totolara gobeklere vedaa

Senin su sopayi görünce bi irkilme geliyor bana

Valla zayiflayalim onlari su sekilde pisman edebiliriz benim planim gardrobu giyip tarzimi tamamen degistirmek eee cepler yaninca zaten pisman olurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…