70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Merhabalar, biz eski arkadaşlar burda sohbet ediyoruz. Kendi kendimize de diyet yapmaya çalışıyoruz. Eğer disiplinli şekilde kilo vermek istiyorsanız takımlara bakmanızı öneririm.

Çok geçmiş olsun tatlım 😘 inşallah hemen çözüm bulursunuz.

Leslie ya da adım hepimize uygun oluyor genelde canım, ikisi de adım kabul ediliyor. İp de süper canım, listeyi uygulayacak mısın.

Ya ben 😂

Bayağı uygulama yapılmış canım, çok geçmiş olsun.

Benim de gözüm çok aç, kalkıp bir şeyler yiyesim var yaa 😂😂

Yukarıda açıklama yaptım size. Burası sizin için uygun olmayabilir.
Tesekürler

Canım keşke çocuk dişçisine götürseydin🤗
Onlar çocuklar ile daha iyi diyalog kuruyor.

Bizimki iyiydi oğlum ile ilgilendi filan.

Aynı diyetisyen in canım 💕
Biz daha önce 4-5 kez yaptık bu listeyi çok güzel 😍
Hatta ben 1400-1800 verdiğim bile olmuştu 😍
Canım, çok güvendiğimiz bir doktordu, kızımı küçükken hep ona götürürdük ama o cesaretiydi. Oğlum öyle değil. Ders oldu, şimdi çocuk dişçisine götüreceğim. 🙏🏻

Bugün Ne Yedim?
😋
12.00 1 yumurta, 1 domates, 4 çatal kuymak, 3 zeytin, 1 tk bal

( evdekilere mantı, bana da dünden kalan et sote 😉)
18.45 6 yk sote, yeşil salata ,1 kase yoğurt ve elma

3 litre su
Afiyet olsun canım yine çok güzel bir menü 😘

Merhabalar, biz eski arkadaşlar burda sohbet ediyoruz. Kendi kendimize de diyet yapmaya çalışıyoruz. Eğer disiplinli şekilde kilo vermek istiyorsanız takımlara bakmanızı öneririm.

Leslie ya da adım hepimize uygun oluyor genelde canım, ikisi de adım kabul ediliyor. İp de süper canım, listeyi uygulayacak mısın.

Ya ben 😂

Teşekkür ederiz bal Songülüm ❤️

Ya ben 😂

evet canım yarın sabah ben de başlıyorum beş günlük programa😍😍

Leslie yapmak bı nasıp olmadı ama yapcam inşallah:)

Canım keşke çocuk dişçisine götürseydin🤗
Onlar çocuklar ile daha iyi diyalog kuruyor.

Bizimki iyiydi oğlum ile ilgilendi filan.

Aynı diyetisyen in canım 💕
Biz daha önce 4-5 kez yaptık bu listeyi çok güzel 😍
Hatta ben 1400-1800 verdiğim bile olmuştu 😍

ne diyorsun hem de beş günde 😱😱 muhteşem bişey o zaman

Kızlar haydin bakalım, yarın herkes yeni listeye hazır mı, sanırım evdeki düzenle devam edecek olanlar da var.

Listeye uyacak olanlar sabah tartilsin ballar 🍯
Liste bitince en çok kim verdi ona bakacağız🤩
Bir de bu 5 gün için spor da belirleyelim, etkiyi tavan yaptıralım 🤩🤩
Tamam canim yarin sabah tartılıyorum. Yarı evdeki duruma yari listeye göre ayarlama yapicam inşallah elimden geldigince uymaya caliscam 💚
Haklısın Leylam, bugün böyle oldu. Yemekten sonra da ufaklığın dişi ağrıdı. Hastaneye gidip geldik. 😔 çürük maalesef. Zamanında dolgu yaptırmadı. Şimdi çekiyor. Antibiyotik verip gönderdiler. Bana nazlanıp duruyor, bir de çok asabi🤦🏻‍♀️ İnşallah bu gece sabah olur. 😔
Gecmis olsun canim ya :(

İyi akşamlar Canlarım

18 Ocak-22 Ocak arası 5 günlük bir diyet programımız olacak. Hedefimiz günlük 1 saatlik sporla birlikte 5 günde 1 kilo vermek ❤️ Herkes kendi kilosuna göre ve eldeki malzemelere göre protein karbonhidrat dengesini bozmadan listeyi revize edebilir❤️ Değişimler için isterseniz sorabilirsiniz❤️ Çok güzel sonuçlar alacağımızdan eminim ❤️ Programa Pazartesi kilo resminizi paylaşıp beni etiketleyerek başlıyoruz❤️ Akşam menü ve spor bildiriminde de etiketlerseniz süper olur ❤️ Cumartesi sabah tartı bildirimi ile programı bitirmiş oluyoruz ❤️ Bol eksilerimiz olsun ❤️

asliogretmen asliogretmen @enerji_kusagi Felicio Felicio inci-tepik inci-tepik @Negoo @birmuhendisanne kk birinci noteri kk birinci noteri Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik @sudem34 sonngulen sonngulen @Mysonismysun
inci-tepik inci-tepik listeler burada canım ❤️

Haklısın Leylam, bugün böyle oldu. Yemekten sonra da ufaklığın dişi ağrıdı. Hastaneye gidip geldik. 😔 çürük maalesef. Zamanında dolgu yaptırmadı. Şimdi çekiyor. Antibiyotik verip gönderdiler. Bana nazlanıp duruyor, bir de çok asabi🤦🏻‍♀️ İnşallah bu gece sabah olur. 😔
Çok geçmiş olsun 🌸🌸🌸 soğuk olumsuz etkiledi demek ki dişini ☹️ Antibiyotikle uyur balım acil şifalar 🌸🌸🌸

İyi akşamlar Canlarım

18 Ocak-22 Ocak arası 5 günlük bir diyet programımız olacak. Hedefimiz günlük 1 saatlik sporla birlikte 5 günde 1 kilo vermek ❤️ Herkes kendi kilosuna göre ve eldeki malzemelere göre protein karbonhidrat dengesini bozmadan listeyi revize edebilir❤️ Değişimler için isterseniz sorabilirsiniz❤️ Çok güzel sonuçlar alacağımızdan eminim ❤️ Programa Pazartesi kilo resminizi paylaşıp beni etiketleyerek başlıyoruz❤️ Akşam menü ve spor bildiriminde de etiketlerseniz süper olur ❤️ Cumartesi sabah tartı bildirimi ile programı bitirmiş oluyoruz ❤️ Bol eksilerimiz olsun ❤️

asliogretmen asliogretmen @enerji_kusagi Felicio Felicio inci-tepik inci-tepik @Negoo @birmuhendisanne kk birinci noteri kk birinci noteri Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik @sudem34 sonngulen sonngulen @Mysonismysun
leylam emegine saglikkk yarin hemen basliyorumm . Ama belki birazcik +gelebilirim. Onuda sporla kapatacagim bu hafta bomba gibi geliyorum😍

Merhaba kızlar ara ara okuyorum sizleri bende katilabilirmiyim 😊
Merhaba hoşgeldiniz 🌸🌸🌸 Takıma misafir olarak kabul ediyoruz istediğiniz kadar gelebilir ve isterseniz tam uymak şartıyla 5 günlük diyetimize katılabilirsiniz 🌸

Merhaba hoşgeldiniz 🌸🌸🌸 Takıma misafir olarak kabul ediyoruz istediğiniz kadar gelebilir ve isterseniz tam uymak şartıyla 5 günlük diyetimize katılabilirsiniz 🌸
Tşk ederim 🥰9takimda yarışıyorum biraz motivasyon kaybı yaşıyorum
5gunluk diyeti uygulamayi çok isterim 🤩
Sabah tarti resmi atarim 😊

Tşk ederim 🥰9takimda yarışıyorum biraz motivasyon kaybı yaşıyorum
5gunluk diyeti uygulamayi çok isterim 🤩
Sabah tarti resmi atarim 😊
Süper ❤️ Listeleri bir önceki mesajımda inci arkadaşım için etiketlemiştim 🌸 güzel eksilerle geleceğimize eminim bu hafta ❤️❤️❤️

Back
X