Amanda amann

hiç bir işini de ihmal etmez, birde bize yetişir Bitanem benim

Şimdi seninde bir çok şey tezi bitirmeye kaldı. Spor olsun, direksiyon kursu olsun. Bakalım gideceğiniz yerde iş ortamı nasıl olacak, eviniz nasıl olacak. İnşaallah herşey çok güzel olacak. Gitmeden kiloyu da çözdük mü herşey mükemmel olacak
Canımın içi

bisikleti bende çok severim. Bisikletle çok meceralarım olmuştu. Yazarsam destan olacak yine
Aminn, Canımın içi inşaallah olur

Bence büyük bir hayal çünkü yapmak için ailedeki herkesin aynı şeyi istemesi gerekiyor
Önümüzdeki aya görürüz o zaman di miii

Ah doğru birde o vardı. Karın germede de biraz eksiltirler yani
Edelim Balım, Seninle her şeye varım ben ❤
Şimdi ben bu mesajı niye aldım, yazacak çok şeyim vardı ama... Ne güzel aheste aheste cevaplar yazacaktım ki bir telefon geldi az önce, tutuştu her yerim

Sabah erkenden bir görüşmemiz var ve maalesef eve gelecekler

Ortalık toplamaya koyuldum. Ne güzelde yayılmış tembellik yapacaktım. Yarında temizlik günümdü. Neyse bakalım. Aha ne yazacağımı buldum. Ergenken bir ara bende kilo aldım, takmaya başladım. Ortaokul 1deydim galiba. Çocuğun biri benimle dalga geçti, o kadar da obez değildim ama o çocuk sinirimi bozuyor çok uğraşıyordu benimle. Bir gün fil gibisin, fil aşağı fil yukarı vs tersledim, kötü bir laf etti şakkk diye bir tokatladım, bir anda nasıl yaptım hiç aklıma gelmezdi

Saç baş yolduğun oluyordu ama herhalde ilk tokat attığım kişiydi. Çocuk şaşırdı, şok oldu, kızardı, bozardı derken sonra sonra aşık oldu iyi mi

Boşuna dememişler demek ki dayak cennetten çıkma

O zamanlar sınıfın en uzunlarındandım o da en kısası gibi bir şey. Sonra nasıl oldu herkes uzadı ben pek uzamadım ya

Hep kortizonlardan galiba
Valla Neşem bende çok inanıyorum Civcivim e
Canım Leylamm❤ çok teşekkür ederim