Böyle giderse senden önce psikolojiyi de okuyacam bak az kaldı

Aman amann başlamayım, vazgeçtim, zaten liste kabarık, şimdi hemen bitmez de, birde onu tamamlamakla uğraşmayayım
Tamam, şimdi biraz ciddi olalım
Valla balım fazla özgüvende çok sıkıntı, hani nasıl olsa hallederim, zaten yaparım, her türlü başarırım olayı oluyor. işte o zaman tembellik devreye giriyor. Fazla güven varya, hep ileri atıyorsun, hep bahaneler bahaneler bahaneler, sanki hallettik bitti gibi garanti görüyoruz, bu arada ani gelişebilecek hiç bir ihtimali de hesaba katmıyoruz tabi. Bence bir an önce elinde ne varsa at direkt başla, devamı gelir. Çalıştıkça zaten ne kadar çok konu olduğunu anlayınca bu sefer neden daha erken başlamadım ki pişmanlığı olur, onun için vakit kaybetme canımm. Bu mesleği seviyorsan, ne istediğini biliyorsan hedef belli zaten, kararsızlığa gerek yok. Ömür çok hızlı geçiyor. Bir an önce uzmanlığını hallet, kariyerini ilerlet. Yaş ilerledikçe heves ve tahammülde azalıyor ister istemez. Dişti kuştu derken belki yarın eş olur, iş olur, birde çocuk olursa sürpriz bir şekilde... Çünkü her an hesapta olmayan herşey gelişebilir. Geçen boş vakitlere yanma derim. Ben ne yaptıysam çoğunu bekarken yaptım. Evliyken sadece 2.üniversiteyi okuyabildim ama nasıl, birde bana sor

Eş ister istemez bağlıyor seni. Kafana göre yatıp kalksan bir dert, yapmasan bir dert. Sen çalışmak istersin o dışarı çıkmak, sen dinlenmek istersin o dertleşmek, sen uyumak istersin o birlikte kahvaltı vs vs...
Feleğin çemberinden geçmiş bir kocakarı bildirdi, tövbe estağfirullah