70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

O arkadaş ile meseleler uzun canım beni rakip gorup kazık attı bir kez 🤪birde kızlar biliyor kilo verdim diye kıskanıp demoralize etmişti 🤣

Ama bende şu psikoloji var sanırım son zamanlarda kesfediyorum sanki.
Küçük yaşta babamı vs kaybettiğim için hayatımdan kimseyi çıkaramıyorum 😔hayatta sevdiklerimden istemeden ayrı kaldığım için hayatıma giren hiç kimseyi çıkaramıyorum 😔 kimseden nefret edemem ,kin duyamam😔

Belki yine bağlanma ya evrilecek konu bilmiyorum 🤭

Canım iradene saygım sonsuz 💜fakat yeterli kalori almadigin için sağlığından endişe ediyorum😔bir kan testi yaptırıp vitamin kan değerlerine mı baktırsan.b 12 özellikle.

Faydalı sebze meyve lif et ye 💜kilo aldıracak şeyler değil çünkü.

Aktif bir kadın vücudu 2000 caloriye kadar yakabilir.

Metabolizmanı yavaşlatma sonra.

akşam menümde süzme yoğurt yedim, keten tohumu ile🥰

Civcivim dahil bir çok balım yok bugün😟

Aslı öğretmen de hiç uğramıyor😔

Hayranlık duymak değil de boncuğum 💜beni düşünmesi hoşuma giderdi mesela düşünür ince davranırdı tabi çoğu zaman akrep burcu idi değerli hissettirdiğinde çok değerli hissettirirdi tabi 🤭

Tekrar düşündüm hayran değildim 😎
Canım sen onu tamamen hayatından çıkarmamış mıydın? Ama mecbur okulda görüyordun di mi?

Kardeşim iki gündür bizim evde kalıyor, bu sabah şehir dışına çıkmıştı, şimdi geldi, karnım çok aç abla diyor,
Bizim evde pek yemek olmaz, genelde aperatif günlük şeyler yaparım, kalmaz ya da kayınvalidem de yeriz, omlet yapayım dedim istemedi, şimdi pizza söyledik, dayanamadı eşim bir de kendime söyleyeyim dedi, ben uyuyayım bari dedim😂
Birazdan pizza partisi yapacaklar🥳

O arkadaş ile meseleler uzun canım beni rakip gorup kazık attı bir kez 🤪birde kızlar biliyor kilo verdim diye kıskanıp demoralize etmişti 🤣

Ama bende şu psikoloji var sanırım son zamanlarda kesfediyorum sanki.
Küçük yaşta babamı vs kaybettiğim için hayatımdan kimseyi çıkaramıyorum 😔hayatta sevdiklerimden istemeden ayrı kaldığım için hayatıma giren hiç kimseyi çıkaramıyorum 😔 kimseden nefret edemem ,kin duyamam😔

Belki yine bağlanma ya evrilecek konu bilmiyorum 🤭

Hayranlık duymak değil de boncuğum 💜beni düşünmesi hoşuma giderdi mesela düşünür ince davranırdı tabi çoğu zaman akrep burcu idi değerli hissettirdiğinde çok değerli hissettirirdi tabi 🤭

Tekrar düşündüm hayran değildim 😎
Eveet tamamlandı burç da konuşulduğuna göre :D

Cnm akreplerin çok yüksek egosu oluyo ve belki farketmedin ama çoğu kez ince espriyle karışık laf çarpmıştır sana ve hele de sürekli kendinden bahsediyorsa sen birşey anlattığında seni suçlu gördüğünü ve eleştirdiğini anlarım cnm,insan karşısındakini sevince gözü kör ve kulağı sağır oluyor biraz, iyiliğim için bunları söyleyip uyarıyor diye düşünmüş olabilirsin ama no :KK12:

kazık attı ve demoralize ettiyse de demek ki seni egosunu besleyecek , dinleyecek ama ego savaşına girip sözel ve ne bileyim, ses tonu olarak,görüntü ,sosyal statü vs konusunda üstünlük kurmayacak biri olarak gördüğü için kaybetmemek adına sana göre iyi davranıp arada jestler yaptığını düşünürüm cnm ve dediğim gibi ince espriyle biraz şaşırdığını gördüyse ya da başka bi sözüyle,hemen tatlı dilli davranıp konuyu değiştirmiş olabilir :KK8:gerçek bi psikolojik savaşçılardır :D

gerçekten sevseydi sana özellikle anlattırırdı sorunlarını, hayatını ve dinlerdi aklı sende olurdu ,senin zevk aldığın şeylere de vakit ayırırdı beraber yapacağınız cnm iyi olmuş mesafe koyman ;)

Kardeşim iki gündür bizim evde kalıyor, bu sabah şehir dışına çıkmıştı, şimdi geldi, karnım çok aç abla diyor,
Bizim evde pek yemek olmaz, genelde aperatif günlük şeyler yaparım, kalmaz ya da kayınvalidem de yeriz, omlet yapayım dedim istemedi, şimdi pizza söyledik, dayanamadı eşim bir de kendime söyleyeyim dedi, ben uyuyayım bari dedim😂
Birazdan pizza partisi yapacaklar🥳
eyvah ya 😢

Canım sen onu tamamen hayatından çıkarmamış mıydın? Ama mecbur okulda görüyordun di mi?
Ya işte çıkaramıyorum 😔 hamile idi bebek nasıl diye aradım aramadan kendimi kötü hissediyorum 😔bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı var 😔kimse dört dörtlük değil o da bende evet ama işte silemiyorum olmuyor 😔

akşam menümde süzme yoğurt yedim, keten tohumu ile🥰

Aslı öğretmen de hiç uğramıyor😔
Afiyet olsun rapunzelim 😍

Aslımın evinde tadilat vardı en son. Bitmedi galiba yoksa gelirdi. Gelemediğine göre oldukça yoruluyor olsa gerek😟

Songülümün tezi, Leylamın mesaisi, Mühendisimizin kosturmacası,....

cicekcikkk cicekcikkk canım seni göremedim pek, özgürlüğün dibine mi vuruyorsun nereye kayboldun? Umarım regl seni üzmüyordur🙏

Eveet tamamlandı burç da konuşulduğuna göre :KK70:

Cnm akreplerin çok yüksek egosu oluyo ve belki farketmedin ama çoğu kez ince espriyle karışık laf çarpmıştır sana ve hele de sürekli kendinden bahsediyorsa sen birşey anlattığında seni suçlu gördüğünü ve eleştirdiğini anlarım cnm,insan karşısındakini sevince gözü kör ve kulağı sağır oluyor biraz, iyiliğim için bunları söyleyip uyarıyor diye düşünmüş olabilirsin ama no :KK12:

kazık attı ve demoralize ettiyse de demek ki seni egosunu besleyecek , dinleyecek ama ego savaşına girip sözel ve ne bileyim, ses tonu olarak,görüntü ,sosyal statü vs konusunda üstünlük kurmayacak biri olarak gördüğü için kaybetmemek adına sana göre iyi davranıp arada jestler yaptığını düşünürüm cnm ve dediğim gibi ince espriyle biraz şaşırdığını gördüyse ya da başka bi sözüyle,hemen tatlı dilli davranıp konuyu değiştirmiş olabilir :KK8:gerçek bi psikolojik savaşçılardır :KK70:

gerçekten sevseydi sana özellikle anlattırırdı sorunlarını, hayatını ve dinlerdi aklı sende olurdu ,senin zevk aldığın şeylere de vakit ayırırdı beraber yapacağınız cnm iyi olmuş mesafe koyman :KK66:
Sağol çiçeğim 🌹
Uzun uzun üşenmedim yazmışsın bir de.
Aslında kişilere değil olaylara takılırım çok .
Tesbitler in için thanks baby 💜

Ya işte çıkaramıyorum 😔 hamile idi bebek nasıl diye aradım aramadan kendimi kötü hissediyorum 😔bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı var 😔kimse dört dörtlük değil o da bende evet ama işte silemiyorum olmuyor 😔
canım silmek değil, mesafe koymalısın o senin çocuğun değil sana muhtaç da değil maşallah bi de akrep :D
herkes yetişkin ve tercihlerini kendi belirler kuzum, seni beğenmemiş ve tercih etmemiş bunu kabul et.Herkes herkesi sevemez öle olsa özel insan olmazdı değil mi ;)
insanları kategorilere ayırabilirsin-o sadece iş arkadaşı
ailen
özel ve sana değer veren, sana iyi gelen mutlu eden dostların
arada konuştuğun ve mutlu eden arkadaşların
ve diğerleri :D

Sağol çiçeğim 🌹
Uzun uzun üşenmedim yazmışsın bir de.
Aslında kişilere değil olaylara takılırım çok .
Tesbitler in için thanks baby 💜
Olaylara takılmalısın zaten cnm, insanların tavırlarını ve asıl niyetlerini gösteren şeyler bunlar, karşı tarafın sözlerini biraz düşününce anlıyorsun aslında

Eveet tamamlandı burç da konuşulduğuna göre :KK70:

kazık attı ve demoralize ettiyse de demek ki seni egosunu besleyecek , dinleyecek ama ego savaşına girip sözel ve ne bileyim, ses tonu olarak,görüntü ,sosyal statü vs konusunda üstünlük kurmayacak biri olarak gördüğü için kaybetmemek adına sana göre iyi davranıp arada jestler yaptığını düşünürüm cnm ve dediğim gibi ince espriyle biraz şaşırdığını gördüyse ya da başka bi sözüyle,hemen tatlı dilli davranıp konuyu değiştirmiş olabilir :KK8:gerçek bi psikolojik savaşçılardır :KK70:

gerçekten sevseydi sana özellikle anlattırırdı sorunlarını, hayatını ve dinlerdi aklı sende olurdu ,senin zevk aldığın şeylere de vakit ayırırdı beraber yapacağınız cnm iyi olmuş mesafe koyman :KK66:
Aaa bide bak noldu.
Bes yıldır aynı okuldayız.
Ben hep kilomdan yakınır üzülürdüm zayıf noktam olduğu aşikar idi.
Kilo verince mutlugumu paylaşmak yerine kıskanması beni çok şaşırttı işte 🤣 benim mutsuzluğumdan mı besleniyor dedim 😅ama galiba olay o değil 😂 çevresinde kendinden üstün kimse olmasın di 😅

Okulda çok güzel bir kız vardı çok süslü hatta sinemada filan oynadı mudur yardımcılığı yaptı filan 🤭herkes o kıza bayılırdi 😅bu beğenmezdi 😂

Aaa bide bak noldu.
Bes yıldır aynı okuldayız.
Ben hep kilomdan yakınır üzülürdüm zayıf noktam olduğu aşikar idi.
Kilo verince mutlugumu paylaşmak yerine kıskanması beni çok şaşırttı işte 🤣 benim mutsuzluğumdan mı besleniyor dedim 😅ama galiba olay o değil 😂 çevresinde kendinden üstün kimse olmasın di 😅

Okulda çok güzel bir kız vardı çok süslü hatta sinemada filan oynadı mudur yardımcılığı yaptı filan 🤭herkes o kıza bayılırdi 😅bu beğenmezdi 😂
bütün akrepler öyle değil tabi ama tam akrepse ya çok sever ya da nefret eder cnm arada kalanları da kullanır :D :D :D
yükseleni insancıl bir burçsa tabi o yumuşatıyor :D ama hatunun değil anlaşılan :D

canım silmek değil, mesafe koymalısın o senin çocuğun değil sana muhtaç da değil maşallah bi de akrep :KK70:
herkes yetişkin ve tercihlerini kendi belirler kuzum, seni beğenmemiş ve tercih etmemiş bunu kabul et.Herkes herkesi sevemez öle olsa özel insan olmazdı değil mi :KK66:
insanları kategorilere ayırabilirsin-o sadece iş arkadaşı
ailen
özel ve sana değer veren, sana iyi gelen mutlu eden dostların
arada konuştuğun ve mutlu eden arkadaşların
ve diğerleri :KK70:
Tamam çiçeğim 🌹
Daha da dikkat edicem🤗
Olaylara takılmalısın zaten cnm, insanların tavırlarını ve asıl niyetlerini gösteren şeyler bunlar, karşı tarafın sözlerini biraz düşününce anlıyorsun aslında
:KK19:

Canım çekmedi nedense şimdilik😂
Kokusunu duyunca belki bi şeyler hissederim🤨
Yok asla bu saatte pizza yemem, hem yoğurt çok iyi geldi bana, çok tokum🍀

Afiyet olsun rapunzelim 😍

Aslımın evinde tadilat vardı en son. Bitmedi galiba yoksa gelirdi. Gelemediğine göre oldukça yoruluyor olsa gerek😟

Songülümün tezi, Leylamın mesaisi, Mühendisimizin kosturmacası,....

cicekcikkk cicekcikkk canım seni göremedim pek, özgürlüğün dibine mi vuruyorsun nereye kayboldun? Umarım regl seni üzmüyordur🙏

Evet tadilat koşuşturmacası yoruyordur.
Gözlerim alışmış görmeye menülerini😕
Herkes yoğun anlaşılan,
benim kızım erken uyuyor, iş yoğunluğum da çok yok bu ara, ondan rahatım🤓
Ama keşke herkes girebilse, yazabilse, tatlı kadınlar var çünkü burda🌸🍩🍓🌿

bütün akrepler öyle değil tabi ama tam akrepse ya çok sever ya da nefret eder cnm arada kalanları da kullanır :KK70: :KK70: :KK70:
yükseleni insancıl bir burçsa tabi o yumuşatıyor :KK70: ama hatunun değil anlaşılan :KK70:
Kız bizim felicio da akrep maşallahı var🧿dört dörtlük kız 💜

Anksiyete filan var ben ona bağlıyorum.

Sadece burç değildir.

Herkes yoğun anlaşılan,
Kızın 6 yaşında mıydı ?
Okula gidiyor mu?
Annen mı bakıyordu?

bütün akrepler öyle değil tabi ama tam akrepse ya çok sever ya da nefret eder cnm arada kalanları da kullanır :KK70: :KK70: :KK70:
yükseleni insancıl bir burçsa tabi o yumuşatıyor :KK70: ama hatunun değil anlaşılan :KK70:

Burç analizi mi yapıyorsunuz kızlar sudem34 sudem34 🙋🏼‍♀️
Kızın 6 yaşında mıydı ?
Okula gidiyor mu?
Annen mı bakıyordu?

Canım kocaman oldu 9 yaşında😄
Bir de boylu poslu görsen😃
Gitmiyor uzaktan eğitim veriyor öğretmeni, virüs çıktığından beri gitmiyor.
Hatta dans ve drama dersleri bile uzaktan eğitim.
Benim annem uzakta, kayınvalidemle yakınız, o bakıyor sağolsun,
o olmasa napardım bilmiyorum💕

Herkes yoğun anlaşılan,
Tamam cnm 😘
Hiiiii donut mu gördüm ordaaaa :rolleyes:yolla yollaaaa 🤣

Kız bizim felicio da akrep maşallahı var🧿dört dörtlük kız 💜

Anksiyete filan var ben ona bağlıyorum.

Sadece burç değildir.
cnm güneş esas etkileyen ya , özümüz, eğer sabit burçlardan ya da gezegenlerden etki aldıysa huyları daha çok ortaya çıkar ya da jüpiter arttıran bi gezegendir kötü huyları da arttırabilir
kadınlarla ilişkiyi gösteren ay ve venüs kötü etki almış olabilir
yani olabilir de olabilir :D

Burç analizi mi yapıyorsunuz kızlar sudem34 sudem34 🙋🏼‍♀️

Canım kocaman oldu 9 yaşında😄
Bir de boylu poslu görsen😃
Gitmiyor uzaktan eğitim veriyor öğretmeni, virüs çıktığından beri gitmiyor.
Hatta dans ve drama dersleri bile uzaktan eğitim.
Benim annem uzakta, kayınvalidemle yakınız, o bakıyor sağolsun,
o olmasa napardım bilmiyorum💕
Anah benim tospik ile aynı yaşta sayılır 🎯
Benim oğlum 8.5 yaş .
Seninki de mi 3 e gidiyor?

Senin yaşın çok genç di sanki 😁
Kızın burcu ne?
Evet burç istediğin yorumlayalim🤭

Back
X