70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Ahh kuzum sorma sağlı sollu üst azılar tam çiğneme şeysi🤣🤣🤣 git gel git gel fenalık geldi son kalıcı yapışması için gidicem zaten de olmamış gibi geliyor bekliyorum geçer diye ona göre şikayetlerimi dile getircem🤗 oruç tutmuyorum ☺️

Ehuehu ben fıstık tüketemedim badem tüketemedim acısını çıkarıyorum bir haftadır ama yinede yerken pek keyifli olmuyor insanın kendi dişi gibim olmuyor yafff🤣🤣🤣 inan sert olup kalorili olanlarda var 😂😂😂

Ayy canım ya kıyamam uykusuzluk ah ahh ilk zamanlar hele geçcek gitcek sağlıcakla işallah🤗 ne güzel kalabalık olunca sofralar coronayla nasılda yalnızlaştık:KK43:
yaa :anne:tamam cnm haberdar et :KK66:
fıstık ezmesi badem kaju ezmesi :KK8: hahaha keyifli olmuyor mu :KK70:
cnm bir de şu resmindeki karikatüründe ne yazıyor :D

Son düzenleme:
yaa :anne:tamam cnm haberdar et :KK66:
fıstık ezmesi badem kaju ezmesi :KK8: hahaha keyifli olmuyor mu :KK70:
cnm bir de şu resmindeki karikatüründe ne yazıyor :KK70:
Yok yapmıyorum onları yaparsam daha tehlikeli😂😂😂😂 fıstığı ayıklarken oyalanıyorum en azından o şekilde seriye bağlanmış vaziyette yersem 😱😂😂😂😂
Benimde knal tedavileri oldu kaplamadan önce bazılarına dolgular vs acılı süreç koronada gitmedim bir de aylarca ağrı çektim en son kırıldı bir diş mecbur yeter ya dedim cesaret edip gittim😁

Eklentiler

• B06815AF-76B5-4B75-8C26-609A32A78B0A.webp
    B06815AF-76B5-4B75-8C26-609A32A78B0A.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 37
Yok yapmıyorum onları yaparsam daha tehlikeli😂😂😂😂 fıstığı ayıklarken oyalanıyorum en azından o şekilde seriye bağlanmış vaziyette yersem 😱😂😂😂😂
Benimde knal tedavileri oldu kaplamadan önce bazılarına dolgular vs acılı süreç koronada gitmedim bir de aylarca ağrı çektim en son kırıldı bir diş mecbur yeter ya dedim cesaret edip gittim😁
hazır satılıyoo :D bayağı yerel marka da çıktı hacı anne şekersiz kaju ezmesi vs :D :D
tamam o zmn oyalanmaya devam :D
ayy geçmiş olsuun :KK74:

hazır satılıyoo :KK70: bayağı yerel marka da çıktı hacı anne şekersiz kaju ezmesi vs :KK70: :KK70:
tamam o zmn oyalanmaya devam :KK70:
ayy geçmiş olsuun :KK74:
Kız yok hazır almak değil ben de yaparım yapmasına ama porsiyon kontrolü tehlikeli hale gelir korkum o😂😂😂 çok ama çok yiyebülürüm🤣 o yüzden uzak duruyom
Corona öncesi hiç böyle korkularım yoktu yaa valla aylarca fıstık ezmeleri bademler durur bozulur bayatlardı ne olduysa bir yıldır oldu içimdeki açgözlü canavar gün yüzüne çıktı😂😂😂

Açtığım konuya beklerim diyet egzersiz yürüyüş yapıyorum 32.günüm diyet arkadaşı olabilirsiniz yaptıklarınızı paylaşarak motive edebiliriz birbirimizi konu: ‘Sağlıklı beslenmede ilk adım💪🏻
Hoşgeldiniz konunuz hayirli olsun komşu biz de bekleriz :KK54:

Açtığım konuya beklerim diyet egzersiz yürüyüş yapıyorum 32.günüm diyet arkadaşı olabilirsiniz yaptıklarınızı paylaşarak motive edebiliriz birbirimizi konu: ‘Sağlıklı beslenmede ilk adım💪🏻
Hayırlı olsun konunuz 🌺 sağlıklı günler sizin olsun 💐
Ayy canım benim mersilerden kocaman bir demet sana😍🥰😘 o senin tatlişliğin 🤗 tatlı bakamayan tatlıyı göremez 😍

Ah kuzucum hep yaşıyoruz ki🤗

Aynı derinleri bitti dört diş kaplama olcaktı yaptı ama tam yapıştırmadılar kullanım nasıl rahat olcak mı diye ilk beş gün şiddetli ağrılar oldu iki gündür azaldı ama rahat değilim ağrı sızı hala yapıyor normal değil yani ilk günler normal demişti gitmeye korkuyorum çıkarcak tekrar takcak yine acı pofff smothie içmek ordan aklıma geldi bu olaydan beri sıvı ağırlıklı mecbur besleniyordum😂😂😂

Yakışııırr😍
Tatlıyim tatlısın tatlıyiz 🍬🍬🍬
Hayırlı Ramazanlar kızlar ben çok heyecanlıyım neden bilmiyorum ama geçen sene oruç tutmadım bebeğimin daha 40 ı çıkmamıştı sütüm geri vurmasın diye tutmadım o yüzden yasaktı pandemiydi derken hiç anlamamıştım Ramazanı şerifi ama bu sene çok mutluyum Rabbim nasip etti hayırla sağlıkla bayrama ulaştırsın cümlemizi 😊 sahura küçük bi misafirimizde vardı soframız ballandı ve hâlâ uyutmaya çalışıyorum hanımefendiyi ben uyuyacağım o direniyo 😴
Ayy ne tatlı ya hele bı de kız çocuğu op sev bol bol bizim yerimize de en tatlı zamanları 🤗ben koca danayi hala kucağıma alıp severim 😅biraz sigmasa da 🤓

Tamam tamam sakinleştim 😂😂😂 relax :deli:
Diş işim için stres olmuştum bi de makarnadan kilo alır mıyım diye korkmuştum ama olmadıı 😍 donuttan sonra bile eksi geldim bu sabah 😂😂😂
Dişçiden çıktım az uyuyayım gelicem kimler sahurcu 😀
Diyetisyenimiz de ay o şekerli unlu yeme derse oklavamı alırım :sinirli::super:tamamdır

donut :KK36: afiyetler olsun.
boşver sen diyetisyeni, biz bize yetiyoruz:KK48:

12 nisan menüm
08:00 smothie (1 dilim ananas küçük kivi bir tane küçük salatalık yarımdan az greyfurt 150ml kefir acı pul biber tarçın zencefil)

11:30 yer fıstığı türk kahvesi keyfi

12:15 detoks çorbası
( 2 kabak,2 avuç ıspanak,3 kereviz sapı,2 soğan,4diş sarımsak,9 minnak domates yarım havuç üstüne çıkarmadan suyla pişiyor sonra bızzt altını kapayınca zerdeçal kimyon karabiber fesleğen nane azıcık tuz limon )

14:00 %99bitter iki küçük parça
labne , süzme salatalık çubuk kraker biraz
17:00 çorba küçük kase

09:00/11:00 yürüyüş 14bin adım (580kal)
Gün içinde toplam 19bin adım atmışım
3lt su belki fazla
Türlü bi

pul biber, tarçın, zencefilin tadını kafamda oturtamadım bi türlü :KK48:
benim smoothieler hep meyveli ve tatlımsı oluyor, sneinkiler çok ilginç canım.
çorban tam benlik, vitamin deposu, bir benzerini bende yapıyorum.

Veee menüm geliyorr-900 kalori
Uyanınca ılık limonlu sirkeli su
Kahvaltı 2 dilim çiyalı ekmek,tahin,fıstık ezmesi,muz,çilek ,1 parça bitter çoklıt, tarçın,sade kahve
Öğlen 1 koca tabak beyaz makarna :kk77:(4 dilim ekmek kadar) ,az zeytinyağında kabak sote, acı biber,karabiber, kimyon,zerdeçal
Ara dukan birası
Akşam hindistancevizi sütü,çiya,bezelye proteini bızzt
2 lt su
10.000 adım, 4 mil leslie(2 milinde ellerimde 500 ml su şişeleriyle)

tahin, fıstık ezmesi, çilek, bitterrrr offff sen ben misin yaa :-)

canım çok karışmış hangi burca ne dediğim :KK70:
aslan benim burcum 😘 terazi erkek arkadaş bekliyorum ama bulacam 😍 erkeklere elmayra gibi yapışıcam hahaha :KK70: :KK70: :KK70:
Eki Görüntüle 2823825
güzel geçti cnm süt helvası da yemiştim 😆
bağları kopardılar ama aklımdalar :KK51:

terazi burcu erkek arkadaş nasıl oluyormuş ki teraziler ?
balık burcu erkeğini iyi diyorlar ama ben anlamam burçlardan :)

çok da yavaşlamıyor bence cnm :) hep aynı mantık,kastan verince alıyorsun,yağdan verince daha uzun süre koruyorsun
güzel bi tarif :KK66: kırmızı lahana ya da karadut deneyini de yapsanıza :KK66: alkali maddeyle ya da sıvıyle temas edince maviye dönüyor
aynen 50lerde tutmalıyız bence de :KK66:

kırmızı lahana ve karadut deneyi nedir?

hayırlı ramazanlar kızlar :KK36:
ben tutamıyorum ama eşim tutuyor, hatta kızım da tutuyor, inat etti bu sene tam gün tutacakmış :)
heves ediyor hevesini kırmak istemiyorum :)

akşam işten geldim biraz rahatsızlandım, hemen uyumuşum, sabah da ilaç aldım, vitamin aldım, işe geç geldim.
sahura da kalkamadım tabi, eşim kendine bir şeyler hazırlamış yemiş, bu geceden sonra mutlaka kalkarım, ailece kalkarız.
çocukken sahuru ne çok severdim, hatta okul dönemimde sahurdan sonra uyumaz ders çalışırdım :)
ne güzel günlerdi, sanki her şey daha bir anlamlıydı.

bu akşam saat 21:00da cumhurbaşkanı açıklama yapacak, merakla bekliyorum, bakalım yeni kararlar nelerrr.

donut :KK36: afiyetler olsun.
boşver sen diyetisyeni, biz bize yetiyoruz:KK48:

tahin, fıstık ezmesi, çilek, bitterrrr offff sen ben misin yaa :-)

terazi burcu erkek arkadaş nasıl oluyormuş ki teraziler ?
balık burcu erkeğini iyi diyorlar ama ben anlamam burçlardan :)

kırmızı lahana ve karadut deneyi nedir?
Aynen 😍
Off waffla tabağı gibi oldu var ya 😍 ekmekleri de ısıtmıştım üstünde nasıl eriyorr 😍😍😍
Terazi erkeği romantik düşünceli yakışıklı hoşsohbet yumuşak sesli ayyy ay :KK68:
Cnm suları pembe-mor olduğu için alkali tarafa yani mavi renge gidiyor örneğin karbonatla etkileşince ;) sütle de döndü denediğimde , içme suyu alkaliyse o da döndürüyor ;)
Hatta mavi makarnalar smoothiler yapıolar böyle 💙

Aynen 😍
Off waffla tabağı gibi oldu var ya 😍 ekmekleri de ısıtmıştım üstünde nasıl eriyorr 😍😍😍
Terazi erkeği romantik düşünceli yakışıklı hoşsohbet yumuşak sesli ayyy ay :KK68:
Cnm suları pembe-mor olduğu için alkali tarafa yani mavi renge gidiyor örneğin karbonatla etkileşince :KK66: sütle de döndü denediğimde , içme suyu alkaliyse o da döndürüyor :KK66:
Hatta mavi makarnalar smoothiler yapıolar böyle 💙

uno'nun ballı yulaflı ekmeğini denedin mi? o da süper :) üzerine tahin-pekmez.
ben smoothielerimi tatlı yapıyorum genelde, süt, kakao, muz, ananas, çilek, badem gibi şeylerle:KK48:
yabanmersini de çok yakışıyor tatlı-ekşi gibi.

hayırlı ramazanlar kızlar :KK36:
ben tutamıyorum ama eşim tutuyor, hatta kızım da tutuyor, inat etti bu sene tam gün tutacakmış :)
heves ediyor hevesini kırmak istemiyorum :)

akşam işten geldim biraz rahatsızlandım, hemen uyumuşum, sabah da ilaç aldım, vitamin aldım, işe geç geldim.
sahura da kalkamadım tabi, eşim kendine bir şeyler hazırlamış yemiş, bu geceden sonra mutlaka kalkarım, ailece kalkarız.
çocukken sahuru ne çok severdim, hatta okul dönemimde sahurdan sonra uyumaz ders çalışırdım :)
ne güzel günlerdi, sanki her şey daha bir anlamlıydı.

bu akşam saat 21:00da cumhurbaşkanı açıklama yapacak, merakla bekliyorum, bakalım yeni kararlar nelerrr.
Çok geçmiş olsun canım 🙏
Ay ne açıklıycak acaba yetti canımıza bu hastalık😔
Eskiden gerçekten daha başkaydı ben de sahuru çok severdim iftarlar sülale gider gelirdi birbirine vs yok oldu gitti ben yıllardır oruç tutmuyorum aynen benim kızım sa taktı tutcam diye bakalım nereye kadar gidicek benden daha dinli imanlı🤓

Ya ben yıllarca tarçın zencefil acı biber balla yulaflı yoğurt yaptım o kadar efsane ve doyurucu ki tek öğün meyve koymazdım sonra bir sıkıldım ki bıraktım iki senedir arada sırada yapar hale geldim bu karışımlarda tatlımsı oluyor ki zaten
ünlü bir çikolata markası var onun acıbiberli bitterini yemedin bence yesen acıyla ne kadan muhteşem olduğunu anlardın🤣🤣🤣 tabi zevk renk acı biber metabolizmayı da ekstra fiştekliyor sağolsun😁

Çok geçmiş olsun canım 🙏
Ay ne açıklıycak acaba yetti canımıza bu hastalık😔
Eskiden gerçekten daha başkaydı ben de sahuru çok severdim iftarlar sülale gider gelirdi birbirine vs yok oldu gitti ben yıllardır oruç tutmuyorum aynen benim kızım sa taktı tutcam diye bakalım nereye kadar gidicek benden daha dinli imanlı🤓

tam kapanma diye söylenti var ama bilmiyorum.

Ya ben yıllarca tarçın zencefil acı biber balla yulaflı yoğurt yaptım o kadar efsane ve doyurucu ki tek öğün meyve koymazdım sonra bir sıkıldım ki bıraktım iki senedir arada sırada yapar hale geldim bu karışımlarda tatlımsı oluyor ki zaten
ünlü bir çikolata markası var onun acıbiberli bitterini yemedin bence yesen acıyla ne kadan muhteşem olduğunu anlardın🤣🤣🤣 tabi zevk renk acı biber metabolizmayı da ekstra fiştekliyor sağolsun😁

godivanın acıbiberli çikolatası mı? :)
ben de severim ama evde böyle denemedim. denemek lazım.
tarçın zencefil acı biber bal yulaf yoğurt ve meyve mi koyuyoruz?

uno'nun ballı yulaflı ekmeğini denedin mi? o da süper :) üzerine tahin-pekmez.
ben smoothielerimi tatlı yapıyorum genelde, süt, kakao, muz, ananas, çilek, badem gibi şeylerle:KK48:
yabanmersini de çok yakışıyor tatlı-ekşi gibi.
Denemedim cnm çiyalıyı seviyorum :)
Aynen ne istersen koy binbir çeşit 😍
Yabanmersini de severim 😘 dondurma ekliyo musun 😋

Back
X