- 31 Temmuz 2020
- 20.424
- 60.299
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oy geçmiş olsun canım diş fena ben de çekiyorum bu aralarTamam tamam sakinleştimrelax
Diş işim için stres olmuştum bi de makarnadan kilo alır mıyım diye korkmuştum ama olmadııdonuttan sonra bile eksi geldim bu sabah
Dişçiden çıktım az uyuyayım gelicem kimler sahurcu
Diyetisyenimiz de ay o şekerli unlu yeme derse oklavamı alırımtamamdır
Harikasın canım, maşallah sana12 nisan menüm
08:00 smothie (1 dilim ananas küçük kivi bir tane küçük salatalık yarımdan az greyfurt 150ml kefir acı pul biber tarçın zencefil)
11:30 yer fıstığı türk kahvesi keyfi
12:15 detoks çorbası
( 2 kabak,2 avuç ıspanak,3 kereviz sapı,2 soğan,4diş sarımsak,9 minnak domates yarım havuç üstüne çıkarmadan suyla pişiyor sonra bızzt altını kapayınca zerdeçal kimyon karabiber fesleğen nane azıcık tuz limon )
14:00 %99bitter iki küçük parça
labne , süzme salatalık çubuk kraker biraz
17:00 çorba küçük kase
09:00/11:00 yürüyüş 14bin adım (580kal)
Gün içinde toplam 19bin adım atmışım
3lt su belki fazla
Türlü bi
Afiyet olsun balım cok güzel masallahBallarım
Bugün Ne Yedim?
10.00 1 yumurtadan omlet, 1 domates, 2 dilim salatalık, 1 dilim peynir, 3 zeytin, 2 gün kurusu kayısı
18.00 6 yk nohut yemeği, 4 yk yoğurt, 3 yk kadar lahana ve salatalık turşusu , 1 gün kurusu kayısı
3 litre su
Canim yer fistigi fazla degildir insallah.12 nisan menüm
08:00 smothie (1 dilim ananas küçük kivi bir tane küçük salatalık yarımdan az greyfurt 150ml kefir acı pul biber tarçın zencefil)
( 2 kabak,2 avuç ıspanak,3 kereviz sapı,2 soğan,4diş sarımsak,9 minnak domates yarım havuç üstüne çıkarmadan suyla pişiyor sonra bızzt altını kapayınca zerdeçal kimyon karabiber fesleğen nane azıcık tuz limon )
3lt su belki fazla
Türlü bi
Görüsmeyeli nasilsin napiyosun hic görüsemiyoruzCivcivim
Hayırlı Ramazanlar hepinize ❤![]()
Afiyet olsun balım cok güzel masallah
Canim yer fistigi fazla degildir insallah.
Senin smoothieler gittikçe ilginclesiyo hosuma gitti pul biberler falan havada ucusuyo
Afiyet olsun![]()
Bilmiyorum ki biriciğimSahura kadar oturacak olaniniz var mi
Ben ders calisiyorum aslinda sahura kadar devam etsem programimi tamamlayıp üstüne fazladan soru cozerim ama gözlerimin dayanacagini hic sanmıyorum![]()
Görüsmeyeli nasilsin napiyosun hic görüsemiyoruz![]()
Sağol cüvcüvüm
Çoook teşekkürler sen de harikasınnn amaHarikasın canım, maşallah sana![]()
Bugün az fazla kaçmış olabilirAfiyet olsun balım cok güzel masallah
Canim yer fistigi fazla degildir insallah.
Senin smoothieler gittikçe ilginclesiyo hosuma gitti pul biberler falan havada ucusuyo
Afiyet olsun![]()
Afiyet olsun cnm spor da yakıyor12 nisan menüm
3lt su belki fazla
Türlü bi
11-2 arası uyuyayım diyorum cnmSahura kadar oturacak olaniniz var mi
Ben ders calisiyorum aslinda sahura kadar devam etsem programimi tamamlayıp üstüne fazladan soru cozerim ama gözlerimin dayanacagini hic sanmıyorum![]()
Maşallah cnmGünaydınnnn güzellikler
ay sabah yani 4 tü tartıldım dayanamadım 60,75 geldim iki gün smothie if karışımı olayla 1,25 gitmiş pek mesudum ödemlerime baybay
@enerji_kusagi demişsin ki zor gidiyor kilolar kolay geliyor evet benimde öyle oldu işte bir yıldır kolaycana gelip gitmiyor densizlerbu iki gündür beslenmem ortada kaçamak yapmıyorum ve öğlen 1 gibi kesiyorum yemeyi bu şekilde daha önce 3 kg ödemi atardım şimdi ama 1,25 gidiyor gibi gibi sonra bozmuyorum mesela devam ediyorum dikkate değişmiyor peki sonra noluyor ben çildiriyorum eeeh diyorum
Yani bir yaştan sonra ekstra hatta ekkkstra çaba gerekiyor malesef hormonlar hep onları toplattırıp aslanlara atmalı![]()
yeşil kabak ben de çiğ çok severimİnan hissedilmiyor salatalık gibim oluyor normalde çiğ yeme alışkanlığımız yok ya kabağı bu şekilde süper ilk sabah yaptığımın tadına inanamadım kabak salatalık maydanoz muz kivi vs vardı çok lezzetliydi ama bunu yaptığında evde olcan bir gün yap benim bağırsaklar fena çalıştı![]()
Mersi kuzummAfiyet olsun cnm spor da yakıyor
11-2 arası uyuyayım diyorum cnm
Spor yakışırrrrVeee menüm geliyorr-900 kalori
Uyanınca ılık limonlu sirkeli su
Kahvaltı 2 dilim çiyalı ekmek,tahin,fıstık ezmesi,muz,çilek ,1 parça bitter çoklıt, tarçın,sade kahve
Öğlen 1 koca tabak beyaz makarna(4 dilim ekmek kadar) ,az zeytinyağında kabak sote, acı biber,karabiber, kimyon,zerdeçal
Ara dukan birası
Akşam hindistancevizi sütü,çiya,bezelye proteini bızzt
2 lt su
10.000 adım, 4 mil leslie(2 milinde ellerimde 500 ml su şişeleriyle)
yeşil kabak ben de çiğ çok severimgarip garip bakıyor görenler
![]()
Aslım güzel menü spor da paylaş balımBallarım
Bugün Ne Yedim?
10.00 1 yumurtadan omlet, 1 domates, 2 dilim salatalık, 1 dilim peynir, 3 zeytin, 2 gün kurusu kayısı
18.00 6 yk nohut yemeği, 4 yk yoğurt, 3 yk kadar lahana ve salatalık turşusu , 1 gün kurusu kayısı
3 litre su
Menü de spor da efsane Çiğdem cim12 nisan menüm
3lt su belki fazla
Türlü bi
canım çok karışmış hangi burca ne dediğimBizim kızın burcu neydi ki acaba kaçırdım mı yineAslan ve koç nasıl olur ki, gerçi terazi bekliyordu ama
Benimde yükselenimin yengeç veya aslan olma ihtimali var, ikizler de rivayetler arasında amaZaten geriye pek burç kalmıyor gibi
Balım afiyet olmuştur artık, umarım güzel geçmiştir
Aa canım sende mi yengeçtin, çok güzel anlatmışsın
O iki vatandaşta iyi ki koparmış iletişimi. İstediği kadar hoşlanmasın asla bahane değil, açıklama yapmadan bağ kesmek nedir, geçen zamanın bile hatrı varken, cibiliyetsizliğini belli etmişler
Balım bu anlattığın boğa olmasın ya, ayyy burcumdan şüphe ettim yoksa yengeç miyimYa da yükselenim mi yengeç
Aşk evi bile tutuyor vay be
![]()