- 7 Mart 2019
- 554
- 2.324
- 113
Kahve mi dersin su mu dersin bakma bugün gözümün döndüğüne normalde susuzluğa dayanamamDukan diyetini bilmiyorum da dukan birasi yapiyorum cok siskin hissettigim gunler ben ödem atiyo.
Sana derken benim canim da cilekli pasta cekmeye başladı son saatler
Ama yapmicam tabiki. Demin hurma kakao ve bitter cikolatayla brownie yaptim bakalim nasil olmuş iftardan sonra kücük bi tane yicem kahveyleahh kahvesizlikten ölüyorum
![]()
![]()
![]()

Amin canım sağolasınBence çorbanı iç canım ana yemeğini 40 dk sonra yersen göz dönmen geçmiş olur Allah kabul etsin orucunu![]()

Ay sorma ya gerçekten çok farklı bişey acıkmadan çok susuzluk yapıyo bana emzirme esnasında bu aralar yok abur cubur zaten kızım için bişeyler oluyo genel olarakAhh emzirme dönemleri şimdi hatırladım kanın iliğin sömürülüyor gibi nasıl bir acıkmaçok kalori yakıyorsun emzirirken yaa ebde abur cubur olmaması süper

Meyve ve bakliyat vs bunlar da mı yokDukan candır gerisi heyecandırne günler di be
Canım Kh yok.
Sadece sebze ve protein yiyosun.
Ama sen az Kh yiyerek Ramazan sonuna hafiflemiş girersin.
İyi şükür
Blonde de yazmış balım
Artık öğrendim![]()
Eee afiyetler olsun ama tarif isteriz dimi kızlarKızlar hurma brownie harika olmus ben inanmazdim onu yapcagima kendisini yerim derdim ama tam bir dısardn alinanlar gibi. Bide buzluga atmistim disindaki bitter dondu disi citir ici yumusak☺ Agır bi tatli yemissin hissi olusuyo şu an nefsim körlendi acayip
Tavsiye ediyorum şiddetle![]()