70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Dukan diyetini bilmiyorum da dukan birasi yapiyorum cok siskin hissettigim gunler ben ödem atiyo.
Sana derken benim canim da cilekli pasta cekmeye başladı son saatler😂🤦🏼‍♀️
Ama yapmicam tabiki. Demin hurma kakao ve bitter cikolatayla brownie yaptim bakalim nasil olmuş iftardan sonra kücük bi tane yicem kahveyle☺️ ahh kahvesizlikten ölüyorum :KK70: :KK70: :KK70:
Kahve mi dersin su mu dersin bakma bugün gözümün döndüğüne normalde susuzluğa dayanamam 😣
Bence çorbanı iç canım ana yemeğini 40 dk sonra yersen göz dönmen geçmiş olur Allah kabul etsin orucunu 🌸
Amin canım sağolasın😊
Ahh emzirme dönemleri şimdi hatırladım kanın iliğin sömürülüyor gibi nasıl bir acıkma 😂 çok kalori yakıyorsun emzirirken yaa ebde abur cubur olmaması süper
Ay sorma ya gerçekten çok farklı bişey acıkmadan çok susuzluk yapıyo bana emzirme esnasında bu aralar yok abur cubur zaten kızım için bişeyler oluyo genel olarak 😀
Dukan candır gerisi heyecandır 🤭 ne günler di be 😎

Canım Kh yok.
Sadece sebze ve protein yiyosun.
Ama sen az Kh yiyerek Ramazan sonuna hafiflemiş girersin.💜

İyi şükür 💜

Blonde de yazmış balım 🍯
Artık öğrendim 🤭
Meyve ve bakliyat vs bunlar da mı yok
Kızlar hurma brownie harika olmus ben inanmazdim onu yapcagima kendisini yerim derdim ama tam bir dısardn alinanlar gibi. Bide buzluga atmistim disindaki bitter dondu disi citir ici yumusak🤭☺ Agır bi tatli yemissin hissi olusuyo şu an nefsim körlendi acayip 😍
Tavsiye ediyorum şiddetle ☺️
Eee afiyetler olsun ama tarif isteriz dimi kızlar 🍯🤩 ama yapınca kökünü kurutmaktan korkuyorum 🥲

Kızlar hurma brownie harika olmus ben inanmazdim onu yapcagima kendisini yerim derdim ama tam bir dısardn alinanlar gibi. Bide buzluga atmistim disindaki bitter dondu disi citir ici yumusak🤭☺ Agır bi tatli yemissin hissi olusuyo şu an nefsim körlendi acayip 😍
Tavsiye ediyorum şiddetle ☺️
Misss ellerine sağlık canım ben de yoğurdu tarçınlayıp stevia azıcık atıyorum dondurma gibim oluyor 😂🤣🤣
14 Nisan Çarşamba Menüm
Sahur
Soğanlı omlet, 1 dilim kepekli ekmek, cherry domates, salatalık, 1 dilim beyaz peynir, limon sıkılmış marul

İftar 1 kase çorba, 1 tabak kağıt kebabı(sonunda bitti😂), yarım dilim kepekli ekmek, turşu, 1 bardak ayran

Ara 21.00 türk kahvesi, 1 dilim hurma brownie(yaklasik 80 kalori), 3 çilek

Spor; bugün yapamicam.
Su; sahura kadar devam.

*Ders calisirken belki bi tane daha kahve içerim. İcmemeye caliscam ama.🤷🏼‍♀️
Afiyet bal olsun miss olmuş🤗
Bugün yediklerim:
Sabah: 2 dilim ananas + filtre kahve
Öğlen: şirketteki menüden
1 kase yoğurt çorbası + salata
Saat 16:00 gibi 2 adet ev yapımı züber lokma
Akşam: bol yeşillikli salata
Gün içinde minimum 2-2,5lt su.
Üzerimde regl şişkinliği ve duygusallığı var, hormonlarım tavan yaptı😔
Oyy canım ya ne regliler geçti gitti hayatlarımızdan bu da geçicek elbette🤗
Kahve mi dersin su mu dersin bakma bugün gözümün döndüğüne normalde susuzluğa dayanamam 😣

Amin canım sağolasın😊

Ay sorma ya gerçekten çok farklı bişey acıkmadan çok susuzluk yapıyo bana emzirme esnasında bu aralar yok abur cubur zaten kızım için bişeyler oluyo genel olarak 😀

Eee afiyetler olsun ama tarif isteriz dimi kızlar 🍯🤩 ama yapınca kökünü kurutmaktan korkuyorum 🥲
Meyve de bakliyatta yok dukan da keza ketojenikte de yok karbonhidrat oranları çok yüksek 🤓 o susuzluk tatlı isteği emzirmede çok normal yaa ben de o dönemleri hatırladım sayende zaman su misali akıp gidiyor🤗

Günaydın güzellikler😍
Dün ki menüm

08:00 smothie
(ananas çilek dört tane 3 kaşık light yoğurt pul biber tarçın zencefil, 1 çay kaşığı keten tohumu)

14:00 smothie
(ananas 6çilek 1 kabak yarım demet dereotu kefir pulbiber tarçın zencefil)yarısını içebildim
Nesfit ballı bademli bar ,biraz fıstık badem

15:20 küçük ayva kalan smothie

Sabah 16bin adımla yürüyüş yaptım 20bin adımj geçmişti yatma vakti
3 lt su bitki çayları kahveler oldu elbette😂😂😂

Amin canım sağolasın😊

Canım emziriyorsun Dukan yapamazsın.

Bir de sürdürebilir bir diyet değil bırakınca Kh a saldırip hızla kilo alınıyor.

Sana tavsiyem az Kh yiyerek zayıflaman.

Pişmiş ve çiğ sebze,protein bol alarak çok güzel kilo verebilirsin.🤗

Koruman daha kolay olur.

Emzirdigin için gözün de dönmez.

Misss ellerine sağlık canım ben de yoğurdu tarçınlayıp stevia azıcık atıyorum dondurma gibim oluyor 😂🤣🤣

Afiyet bal olsun miss olmuş🤗

Oyy canım ya ne regliler geçti gitti hayatlarımızdan bu da geçicek elbette🤗

Meyve de bakliyatta yok dukan da keza ketojenikte de yok karbonhidrat oranları çok yüksek 🤓 o susuzluk tatlı isteği emzirmede çok normal yaa ben de o dönemleri hatırladım sayende zaman su misali akıp gidiyor🤗

evet canım, neler gelip geçmiyor ki.
Dün işten çıktım, eve giderken spotify listemden müzik açıyım dedim, benim melankolik şarkılardan çalmaya başladı, son ses açtım arabada başladım ağlamaya, yol boyu öyle sulugözlüydüm,
İyice dolmuşum herhalde.😔
Son zamanlarda moral ve motivem sıfıra indi zaten. İştahım bile kapandı yani inanamıyorum, gerçi o iyi bişey😋🙃😄
Sonra eve geldim kızıma sarıldım, onunla vakit geçirdim ruhuma iyi geldi resmen😇

Amin canım sağolasın😊

Haha o zaman az yapcaksin canim ben de dün 6 tane hurmadan yaptim 4 top cikti. Cogunu esime yedirdim sağ olsun beni kilo derdinden kurtariyo:D :D
Tarifi vereyim canim.
1 yemek kasigi tahin
1 yemek kasigi kakao
6 tane hurma
İstege bagli bitter cikolata

Hurmaları 5 dk sicak suda bekletip diger malzemelerle birlikte blenderdan geciriyosun. Biraz hamur toparlansin diye buzlukta bekletiyosun. Ben hamuru toparlamaya ugrasmadim oruc oruc😂 elimi ıslatıp top sekli verdim. En son 2 kare bitter eritip disina sürdum. Normal tarifte bitter bi paketti galiba. Ben az kullandigim halde gayet harika hissedildi tadi😍
Günaydın güzellikler😍
Dün ki menüm

08:00 smothie
(ananas çilek dört tane 3 kaşık light yoğurt pul biber tarçın zencefil, 1 çay kaşığı keten tohumu)

14:00 smothie
(ananas 6çilek 1 kabak yarım demet dereotu kefir pulbiber tarçın zencefil)yarısını içebildim
Nesfit ballı bademli bar ,biraz fıstık badem

15:20 küçük ayva kalan smothie

Sabah 16bin adımla yürüyüş yaptım 20bin adımj geçmişti yatma vakti
3 lt su bitki çayları kahveler oldu elbette😂😂😂
Afiyet olsun canim. Tüm gün smoothie zorlamiyo inşallah dikkat et kendine:(
Dün işten çıktım, eve giderken spotify listemden müzik açıyım dedim, benim melankolik şarkılardan çalmaya başladı, son ses açtım arabada başladım ağlamaya, yol boyu öyle sulugözlüydüm,
Son zamanlarda moral ve motivem sıfıra indi zaten. İştahım bile kapandı yani inanamıyorum, gerçi o iyi bişey😋🙃😄
Sonra eve geldim kızıma sarıldım, onunla vakit geçirdim ruhuma iyi geldi resmen😇
Neden boyle oldun inşallah kötü bisey olmamistir canim bugün iyi misin:(

Ah canım yaa :( ağlaman biraz rahatlatmıştır seni hep eşşek hormonlardan bak zorlu bir dönemdeyiz ayrı ama hormonlar tuzu biberi oluyor
İyi ki varlar bak ne kadar şanslısın sarılabilcek kuzun var😍
Haha o zaman az yapcaksin canim ben de dün 6 tane hurmadan yaptim 4 top cikti. Cogunu esime yedirdim sağ olsun beni kilo derdinden kurtariyo:KK70: :KK70:
Tarifi vereyim canim.
1 yemek kasigi tahin
1 yemek kasigi kakao
6 tane hurma

Hurmaları 5 dk sicak suda bekletip diger malzemelerle birlikte blenderdan geciriyosun. Biraz hamur toparlansin diye buzlukta bekletiyosun. Ben hamuru toparlamaya ugrasmadim oruc oruc😂 elimi ıslatıp top sekli verdim. En son 2 kare bitter eritip disina sürdum. Normal tarifte bitter bi paketti galiba. Ben az kullandigim halde gayet harika hissedildi tadi😍

Afiyet olsun canim. Tüm gün smoothie zorlamiyo inşallah dikkat et kendine:KK43:

Neden boyle oldun inşallah kötü bisey olmamistir canim bugün iyi misin:KK43:
Tarif efsane🤓 yok zorlamıyor enteresan kalori düşük ben şişiyorum fıstık badem de yediğim için aralarda cidden tok tutuyor yalnız et özledim😂😂😂 malzemem o kadar çok ki arada veremedim 🤣🤣🤣 cildim parladı bir gerginleşti enteresan faideleri görmekteyim bünyemde😍

Haha o zaman az yapcaksin canim ben de dün 6 tane hurmadan yaptim 4 top cikti. Cogunu esime yedirdim sağ olsun beni kilo derdinden kurtariyo:KK70: :KK70:
Tarifi vereyim canim.
1 yemek kasigi tahin
1 yemek kasigi kakao
6 tane hurma

Afiyet olsun canim. Tüm gün smoothie zorlamiyo inşallah dikkat et kendine:KK43:

Neden boyle oldun inşallah kötü bisey olmamistir canim bugün iyi misin:KK43:

benim tariflere benziyor, süper bir şey olur bu, hemen yapmalıyım :)

yok aslında belli bir sebep değil duygusallık var üzerimde ve sanki hiçbir şeyin tadı yok eskisi gibi değil ramazan bile Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik

Ah canım yaa :KK43: ağlaman biraz rahatlatmıştır seni hep eşşek hormonlardan bak zorlu bir dönemdeyiz ayrı ama hormonlar tuzu biberi oluyor
İyi ki varlar bak ne kadar şanslısın sarılabilcek kuzun var😍

Tarif efsane🤓 yok zorlamıyor enteresan kalori düşük ben şişiyorum fıstık badem de yediğim için aralarda cidden tok tutuyor yalnız et özledim😂😂😂 malzemem o kadar çok ki arada veremedim 🤣🤣🤣 cildim parladı bir gerginleşti enteresan faideleri görmekteyim bünyemde😍

evet yaa hormonlarım ve son günlerdeki şu virüs muhabbeti iyice canımı sıkmaya başladı.

gerçekten kimsecikler kalmamış nerelerde bu kızlar acaba..

kızlar umarım herkes iyidir🍀🌸
benim çalıştığım yerde 15 iş arkadaşım corona ile karantinada.
ben yine odamdan çıkmamaya devam.
çıkış saatimizde daha erkene çekildi.

bugün yediklerimi yazıyım:
sabah: 2 dilim ananas + filtre kahve

öğlen: mantar çorbası aldım ama içemedim çok kremalı geldi tadı, bir iki kaşık aldım. salata yedim.

akşam: yoğurt keten tohumu yemeyi düşünüyorum. yeter bana.

bu arada gün içinde atıştırmalık olarak eti’nin yulaf toplarından yedim kahveyle. Fotoğrafını paylaşıyorum🌿
293147A7-D52F-42A2-9862-8CF2FD65A54A.jpeg

öğlen: mantar çorbası aldım ama içemedim çok kremalı geldi tadı, bir iki kaşık aldım. salata yedim.

bu arada gün içinde atıştırmalık olarak eti’nin yulaf toplarından yedim kahveyle. Fotoğrafını paylaşıyorum🌿
Eki Görüntüle 2825924
Afiyet olsun canim.
Aa bu yeni mi çıktı deneyeyim ben de😍

Yürüyüs yaptım geldim ben de şaftım kaydi acayip susadım 🤭🤤

Hocam evlenmeden önce yapmıştır en azından hadii 😂😂😂😂
Bir düşüneyim 🤔 😂
Anası ayarlarını mı bozmuş 😅
🤭 olabülüüü 😅😂
Günaydın güzeller❤️
14 nisan menüm
11:40 smothie Bi dilim ananas bi kabak bi küçük salatalık bir kereviz sapı biraz taze nane maydanoz dereotu iki kaşık yoğurt az su, pul biber tarçın zencefil zerdeçal karabiber (130 kal) biraz katı oldu olsundu🤣
12:30 bir avuç badem fındık fıstık

15:10 bi küçük salatalık küçük ayva

16:00 labne süzme 3 wasa
Totalde 850 kalori

Sabah yürüyüş yaptım 15bin adım attım evde temizlilik vs derken 21bin adımla gün bitti
Bolcana da su 3lt yi geçmiştir
maşallahhhhh canım, süpersin ❤️
herkese günaydın kızlar:KK200:

bu sabah, iş yaptığımız bir şirketten tanıdığım birinin coronadan vefat ettiğini öğrendim. şok oldum.
daha 15 gün öncesi şirketimize ziyarete gelmişti, kahve içmiştik, sohbet etmiştik.
40 yaşında dağ gibi adam yani sağlıklı, neşeli, hayat dolu, hiçbir sağlık sorunu da yoktu.
Allah rahmet eylesin. :KK43:
lütfen dikkat edin, önlemleri iki katına çıkarın, şakası yok bu virüsün.
ben çift maske takmaya başladım, şirket içinde kimseyle yakın olmuyorum, odamdan çıkmıyorum.
bilmiyorum başka ne yapılabilir.. ama özellikle bu dönem hiçbir yere adım atmamak lazım.
eşim bugün pozitif çıktı 😔 ama iyi çok şükür. An itibariyle 10 gün karantinadayız.

Canım buralardayım .
Dersim bitti oturduğum yerden kalkamadım.
Biraz TV izledim.
Gidip yatsam diyorum 🤭
Sen napıyorsun?
Ahh canım gece uyuyamazsın ama yatarsan şimdi sen bilen elbette gece ders çalışıyordun değil mi? Ben de yürüyüş yaptım evde uzanarak nette geziyorum öyle yeni ketojenik beslenmeyle ilgili bir kitap çıkmış kargoya vermişler bakalkm dört gözle onu bekliyorum🤗

Eki Görüntüle 2825924
Ayyy aman çok dikkat et canım yaa off ortalık perişan oldu iyice:(
Beslenmen bana çok az gibim geldi sanki afiyet bal olsun 😍
Bir düşüneyim 🤔 😂

🤭 olabülüüü 😅😂

maşallahhhhh canım, süpersin ❤️

eşim bugün pozitif çıktı 😔 ama iyi çok şükür. An itibariyle 10 gün karantinadayız.
Ayyy çok geçmiş olsun canım yaa inşallah hafifçene atlatır😞

Ahh canım gece uyuyamazsın ama yatarsan şimdi sen bilen elbette gece ders çalışıyordun değil mi? Ben de yürüyüş yaptım evde uzanarak nette geziyorum öyle yeni ketojenik beslenmeyle ilgili bir kitap çıkmış kargoya vermişler bakalkm dört gözle onu bekliyorum🤗

Ayyy aman çok dikkat et canım yaa off ortalık perişan oldu iyice:KK43:

İnşallah canım, çok teşekkür ederiz 🌼

Canım emziriyorsun Dukan yapamazsın.

Bir de sürdürebilir bir diyet değil bırakınca Kh a saldırip hızla kilo alınıyor.

Sana tavsiyem az Kh yiyerek zayıflaman.

Pişmiş ve çiğ sebze,protein bol alarak çok güzel kilo verebilirsin.🤗

Koruman daha kolay olur.

Emzirdigin için gözün de dönmez.
Evet çok doğru dedin sudem canım😍 ben en iyisi böyle devam edeeyim zaten bugünden itibaren menülerimi yazmaya başlıyım en iyisi günlerdir güzel devam ediyor ama yazmaya üşeniyorum açıkçası 🥲
incebellihatun incebellihatun bide badem istersen katabilirsin. Ben katmadim. Yazmayı unuttum.
Sağol civcivim😀 denersem eklerim ama kendime güvenemiyorum bende bi keresinde hurmanın çekirdeğini çıkarıp içersine bitter damla çikolata koyup yemiştim acayip bombastik bişey olmuştu😂😂😂

Eki Görüntüle 2825924
Ya varya senin menülere bayılıyorum 😍✅🧿 senin iradenin aynısı bana da nasip olsun ne diyim

Ayyy aman çok dikkat et canım yaa off ortalık perişan oldu iyice:KK43:

Canim sanirim gece ders calismiyodur cunku öğretmen o😬 muhtemelen benimle karistirdin ben ders calisiyorum.

İki gündür sürekli uyuyorum ya sanirim oruçken kan sekerim düşüyo 🤦🏼‍♀️ bide dun lavaboya da cikamadim suyu da cok iciyorum ama. Komposto yaptim bakalim iftarda iccem belki iyi gelir. Sahurda midem berbatti zor yedim

Back
X