- 3 Nisan 2021
- 256
- 1.233
- 33
Evet kuzum çok şükür halimizeİnşallah kuzum
Ayy başından neler geçmiiiş bebekiimçok şükür şimdi sağlıklı olduğunuza

Ay bahar yaz gelsin gelsin gönlümüz şenlensin biraz duvarlar ardından da olsaRica ederim Çiçeğim, hayır mı anneciğin ne ameliyatı olacak? Aa Çarşamba demişsin bir de yarınmış. Çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim
Doğru canım korona da iyice patladı ya, 60 bin üstü gidiyor kaç gündür. Ne kadar sürer o da ayrı bir muamma
Sen implant mı yaptırmıştın, onun üstünü mü geçici yapıştırıldı? İnşaallah alışma sıkıntılarıdır da birde deneme için gidip gelmen gerekmez bir sürü bu kargaşada.
Çiçeğim tartıyı hep kullanmasam da bazen gerçekten çok lazım oluyor. Hassas ayarlı tarifler için, dert hep boğaz gördüğün üzereYoksa az çok ne kaç gram gelecek kaşık bardak ölçülerinden biliyorum. Ahhh, o peynir sevdası benimkinde de var ki ne sevdaa, yemişler de dediğin gibi, e haliyle bizede bulaştı
Su evet balım ya çok etkiliyor, yemek bu kadar etkilemiyor gibi. Bahar bizim buralara geldi sanki, ağaçlar hep çiçekli, kırmızı dutlar oldu, yeni dünyalar da ermeye başladıhavalarda ısınıyor kısa kollu giyiyorum artık evde ve camlar açık
tabi gece camları kapatıyoruz. Bana kalsa kışın bile cam açık yatarım da neyse
![]()

Annem kasık fıtığından olcak dün olmadı şimdi hatta bekliyorum ameliyata girdi 2 saate çıkıcakmış işallah benim dört diş kaplama kaplamayı yaptı son haline geldi sağlam yapıştırdı ama kalıcı yapıştırma olmadı artık bu hafta gitmem mümkün olmadı haftaya gidicem inşallah neyse olsun

Canım çok teşekkürlerGeçmiş olsun annenizeacil şifalar
![]()

Çok teşekkürlerCanlarım merhaba, yoğunluğum sebebiyle gelemiyorum bir süre daha gelemem gibi duruyor. Yakında hepsi bitecek inşallah.
sudem34 tablo için eline sağlık canım.
blondeblond canım çok geçmiş olsun, umarım en hafif şekilde atlatırsınız, bizi durumundan haberdar et mümkün oldukça.
cicekcikkk anneciğine çok geçmiş olsun, inşallah ameliyatı çok güzel geçer, Allah şifa versin.

CanımmmmÇiçeğim yaşadığın sorunlara üzüldüm, bunları yaşadığın koşullar içinde düşünürsek epey ağır bir süreç olmuş ama senin ne kadar güçlü bir kadın olduğunu gördüğüme de çok sevindim. Belliki olaylara bu şekilde bakman senin daha sağlam ayakta kalmanı sağlamış. Bence pek az insan bu kadar kendinden emin, inançlı ve dik durabilir. Bir kaç yazdığın şeylerden sonra bunu da yazdığın için aslında senin karmaşık ve riskli olaylarda bile duygularına kapılmayıp daha mantıklı ve isabetli kararlar verdiğini anlıyorum. Çoğunluğun tercihini değil aklın yolunu seçiyorsun. Bu büyük cesaret ve başarılı girişimcilerin de belirgin bir özelliği ❤ Düşünce gücü ve olumlu etkileri hakkındaki yazdıklarına da harfiyen katılıyorum. Hatta az ve öz yazmışsın, buna bir destan bile yazılırdı![]()