70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

İnşallah kuzum :KK68:
Ayy başından neler geçmiiiş bebekiim :anne:çok şükür şimdi sağlıklı olduğunuza
Evet kuzum çok şükür halimize💜🙏
Rica ederim Çiçeğim, hayır mı anneciğin ne ameliyatı olacak? Aa Çarşamba demişsin bir de yarınmış. Çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim💐
Doğru canım korona da iyice patladı ya, 60 bin üstü gidiyor kaç gündür. Ne kadar sürer o da ayrı bir muamma😑
Sen implant mı yaptırmıştın, onun üstünü mü geçici yapıştırıldı? İnşaallah alışma sıkıntılarıdır da birde deneme için gidip gelmen gerekmez bir sürü bu kargaşada.
Çiçeğim tartıyı hep kullanmasam da bazen gerçekten çok lazım oluyor. Hassas ayarlı tarifler için, dert hep boğaz gördüğün üzere 😝 Yoksa az çok ne kaç gram gelecek kaşık bardak ölçülerinden biliyorum. Ahhh, o peynir sevdası benimkinde de var ki ne sevdaa, yemişler de dediğin gibi, e haliyle bizede bulaştı :KK70:

Su evet balım ya çok etkiliyor, yemek bu kadar etkilemiyor gibi. Bahar bizim buralara geldi sanki, ağaçlar hep çiçekli, kırmızı dutlar oldu, yeni dünyalar da ermeye başladı😋 havalarda ısınıyor kısa kollu giyiyorum artık evde ve camlar açık 😍 tabi gece camları kapatıyoruz. Bana kalsa kışın bile cam açık yatarım da neyse 😂
Ay bahar yaz gelsin gelsin gönlümüz şenlensin biraz duvarlar ardından da olsa 🤓
Annem kasık fıtığından olcak dün olmadı şimdi hatta bekliyorum ameliyata girdi 2 saate çıkıcakmış işallah benim dört diş kaplama kaplamayı yaptı son haline geldi sağlam yapıştırdı ama kalıcı yapıştırma olmadı artık bu hafta gitmem mümkün olmadı haftaya gidicem inşallah neyse olsun 🤣🤣🤣
Geçmiş olsun annenize 💐acil şifalar 🌸
Canım çok teşekkürler ❤️
Canlarım merhaba, yoğunluğum sebebiyle gelemiyorum bir süre daha gelemem gibi duruyor. Yakında hepsi bitecek inşallah.

sudem34 sudem34 tablo için eline sağlık canım.

blondeblond blondeblond canım çok geçmiş olsun, umarım en hafif şekilde atlatırsınız, bizi durumundan haberdar et mümkün oldukça.

cicekcikkk cicekcikkk anneciğine çok geçmiş olsun, inşallah ameliyatı çok güzel geçer, Allah şifa versin.
Çok teşekkürler 💜 tez vakit rahatlaman dileğiyle🥰
Çiçeğim yaşadığın sorunlara üzüldüm, bunları yaşadığın koşullar içinde düşünürsek epey ağır bir süreç olmuş ama senin ne kadar güçlü bir kadın olduğunu gördüğüme de çok sevindim. Belliki olaylara bu şekilde bakman senin daha sağlam ayakta kalmanı sağlamış. Bence pek az insan bu kadar kendinden emin, inançlı ve dik durabilir. Bir kaç yazdığın şeylerden sonra bunu da yazdığın için aslında senin karmaşık ve riskli olaylarda bile duygularına kapılmayıp daha mantıklı ve isabetli kararlar verdiğini anlıyorum. Çoğunluğun tercihini değil aklın yolunu seçiyorsun. Bu büyük cesaret ve başarılı girişimcilerin de belirgin bir özelliği ❤ Düşünce gücü ve olumlu etkileri hakkındaki yazdıklarına da harfiyen katılıyorum. Hatta az ve öz yazmışsın, buna bir destan bile yazılırdı 😘
Canımmmm❤️❤️❤️

Şşşttt o konulara girmeyelim enercim:KK19::KK70: şu an dondurmanin kalanı dolapta duruyo. Bomba da diyebiliriz:KK70: ama bugün canm istemiyo basimiza tas yagacak canim dondurma istemiyo:KK53: dün depoları doldurduk tabi:KK70:

Aaa orkide öyle miymis. Hic bilmiyodum. Biliyosun ki cicekler hakkinda bu grupta en cok benim bilgim vardir hele o mor menekşeler :KK68::KK53:

Kahvaltimi yaptim afyonumun patlamasini bekliyorum sen napiyosun görüsmeyeli😬😂
Aynıyım ben bildiğin gibi😅 sen nasılsın kv ile ilgili var mı vukuat😬
Kaç kilosun şimdi👀👀

Annem kasık fıtığından olcak dün olmadı şimdi hatta bekliyorum ameliyata girdi 2 saate çıkıcakmış işallah benim dört diş kaplama kaplamayı yaptı son haline geldi sağlam yapıştırdı ama kalıcı yapıştırma olmadı artık bu hafta gitmem mümkün olmadı haftaya gidicem inşallah neyse olsun 🤣🤣🤣

Canım çok teşekkürler ❤️

Canımmmm❤️❤️❤️
Canim annene gecmis olsun tekrardan. İnşallah ameliyattan güzelce cikar hemen iyileşir 💚

Benim de balım benim de, çok özlüyorum sizi.

Balım bir rivayete göre ilk açan çiçek mi ne orkideymiş, sonraki bütün çiçekler ondan gelmeymiş, yani demem o ki her şeye orkide diyebilirsin 😂🤭🤭

Hepimizin çiçekler hakkındaki engin bilgisi gözlerimi yaşartıyor 😂😂
Ama hemen aklıma geldi mi geldi 😂 sizin bilgiyle karşılaştırınca ohoooo :KK70: :KK70:
Körlerle topallar birbirini ağırlar mı denir şimdi burada milyon tane deyim geçti aklımdan :KK70:
Haa doğru bak o da çok güzel kokar 😍
Yani o sınıflara girmiyorum açıkçası 😎😎😎

Selam kızlar 💕
Bugün hava güzeldi 2 saat müzik eşliğinde yürüdüm 😁
Yarım saat kadar da üzerine eve gelip zumba yaptım 😁
Evde otura otura toto büyümüş resmen 🤪
Acilen küçültmek lazım 😁

blondeblond blondeblond nasıl oldun?

asliogretmen asliogretmen nasıl oldun?

Ramazan yoğunluğu var sanırım herkeste.

Hepinize öpücükler 😘

65 keşşşşkeee benim olsa😅 hiç tartılmıyorum ki 🤣
Balım sen 1 Nisanda başlayacağım dediğin şeye başlamış mıydın? 1 Nisandan Hazirana kadar mı ne diyordun sanki diyet için. Kilo verdiğini nasıl ölçüyorsun Negom tartılmadan, kıyafetlerden mi anlıyorsun 😬😂 Bir ara ben, ya karnım da dümdüz geliyor elime galiba zayıfladım dediğimde 5 kilo falan almışım, tartıya çıkınca büyük şok olmuştu :D Salaş giydiğim sıralardı galiba hiç anlamamıştım 😑

Selam kızlar 💕
Bugün hava güzeldi 2 saat müzik eşliğinde yürüdüm 😁
Yarım saat kadar da üzerine eve gelip zumba yaptım 😁
Evde otura otura toto büyümüş resmen 🤪
Acilen küçültmek lazım 😁

blondeblond blondeblond nasıl oldun?

asliogretmen asliogretmen nasıl oldun?

Ramazan yoğunluğu var sanırım herkeste.

Hepinize öpücükler 😘
Selam canım💕
Ohh maşaallah, 2 saat yürüyüşle 10 bini geçiyordun di mi çünkü saatte 6 bin adım atıyorum diyordun😍

Çok oturunca senin toto, benim göbek büyümeye meyilli 😬 İlginç yaw, sen yürüyünce toto küçülüyor ben yürüyünce büyüyor 😝 Belki dikleştiği için büyüyor sanıyorumdur hiç ölçmedim doğrusu :ıslık:

Balların yarısı hasta diğer yarısı da yasta, çok özledim hepsini :KK61:

Canım çok teşekkürler ❤️

Canımmmm❤️❤️❤️
💋💋💋

Anneciğin nasıl oldu Çiçeğim, ameliyat güzel geçmiştir inşaallah çok ağrısı olmuyordur. Öperim ellerinden, çok geçmiş olsun tekrardan 💐

Bakalım geç gelen baharın yazı nasıl sıcak geçecek. Aslında eskiden mayıs hazirana kadar kar olurmuş, soğuk olurmuş daha havalar. Bahar daha yavaş yaza geçermiş. Son yıllarda tabi havalar bir anda ısınıyor bir anda soğuyor. Bu sene bile bir gün içinde 10-15 derece düştüğü olmuştu. İnsanın ayarıda bozuluyor. Allah bugünleri aratmasın diyelim.Bahar bitmeden keşke korona bitse gitse....

Şşşttt o konulara girmeyelim enercim:KK19::KK70: şu an dondurmanin kalanı dolapta duruyo. Bomba da diyebiliriz:KK70: ama bugün canm istemiyo basimiza tas yagacak canim dondurma istemiyo:KK53: dün depoları doldurduk tabi:KK70:

Aaa orkide öyle miymis. Hic bilmiyodum. Biliyosun ki cicekler hakkinda bu grupta en cok benim bilgim vardir hele o mor menekşeler :KK68::KK53:

Kahvaltimi yaptim afyonumun patlamasini bekliyorum sen napiyosun görüsmeyeli😬😂
Bebişim dolapta ki bomba patladı mı 😬😂
Çok hasar yoktur inşaallah :D

Yaa canım kalp kalbe karşı😍 dün kızlar napıyor yazayım bir dedim senin etiketin geldi🤗
İkisi aynı çiçek değil 🤣
Nasılsınız güçlü kadınlar😊
Kalbimiz kalbine karşı Negoom 😍😘
Yine geldin aydınlattın bizi balım, kaşığı soruyoruz biliyorsun çiçeği soruyoruz biliyorsun, ne ayaksın bakim sen 😂
Bundan sonra senin lakabın Larousse olsun 😍 Bildin mi Larousse'yi, biz çocukken gazetelerin kuponla verdiği bol ciltli bir ansiklopedi vardı, onun adıydı, Meydan Larousse. Okumayı sayesinde erkenden öğrenmiştim. Vayy be...

Yine geldin aydınlattın bizi balım, kaşığı soruyoruz biliyorsun çiçeği soruyoruz biliyorsun, ne ayaksın bakim sen 😂
Bundan sonra senin lakabın Larousse olsun 😍 Bildin mi Larousse'yi, biz çocukken gazetelerin kuponla verdiği bol ciltli bir ansiklopedi vardı, onun adıydı, Meydan Larousse. Okumayı sayesinde erkenden öğrenmiştim. Vayy be...
Ay hatırlıyoruum kitaplığımızın nadide eserleriydi 😍 bi de Ana Britannica vardı ne zevkliydi o zaman yaa daha değerliydi bilgiler sanki nasıl heyecanlanırdık birşeyi fihrist ten bulup öğrenince 😂

Bebişim dolapta ki bomba patladı mı 😬😂
Çok hasar yoktur inşaallah :KK70:
Patladi ama esim patlatti akşam cok sukur bitti de kurtulduk😂😂
Ahh ödevlerimi yaparken az mi ordan bakardim.. icinde kaybolurdum ben küçücük ansiklopedi kocaman🤦🏼‍♀️ o zamanlar bilgi ne kadar değerliydi bilgili insanlar ne kadar degerliydi.. simdi aksine bilgili insan kucumseniyo şarlatanlar el üstünde tutuluyo. Bu da böyle bi tepki olarak dursun burda:KK51:

Selam canım💕
Ohh maşaallah, 2 saat yürüyüşle 10 bini geçiyordun di mi çünkü saatte 6 bin adım atıyorum diyordun😍

Çok oturunca senin toto, benim göbek büyümeye meyilli 😬 İlginç yaw, sen yürüyünce toto küçülüyor ben yürüyünce büyüyor 😝 Belki dikleştiği için büyüyor sanıyorumdur hiç ölçmedim doğrusu :ıslık:

Balların yarısı hasta diğer yarısı da yasta, çok özledim hepsini :KK61:
Evet adım sayar yatmaya yakın 15 binlerde idi.😍
Doğru hatırlıyorsun benim ortalama saatte 6 bin.😍

Benim tip de Songül un ki gibi basen geniş öyle olunca büyümüş 😱

Civciv in dediği gibi portakal toto ise seninki güzel 😍

Bu ara sguat filan ara verdim ya benim de şekilsizlesti.🤪

Spor çok farkediyor ya diyeti de sporu da ikisini birden bırakmamak lazım 🤣

Ya hep ya hiç bizde ya ikisi ya hiçbiri🤪

Hava ısındıkça yürümek daha keyifli olur 😁

En sahibin ne yapıyor?
Bahçen nasıl ektin mı birşeyler?
Alıştın mı yeni yerine?
Bu kadar hızli radikal kararlar alip uygulayinca adapte olabiliyor musun?

En sahibin ne yapıyor?
Alıştın mı yeni yerine?
Maşaallah çok güzel adım atmışsın canım :nazar: Benim yatarak geçen günümde 2500-3000 arası adım oluyor. Evin koridoru ve balonları oldukça uzun. Bir kaç defa gidip gelince bile iyi adım oluyor. 4 tane büyük uzun balkonu var ama bir kere oturmuş değiliz. Yıkaması da ayrı dert çünkü kenarlarda 2 parmak kalınlığında çıkıntı var üzeri bolca işlemeli ince bir demir ve bembeyaz. Yani yıkasan dert yıkamasan ayrı bir dert. Yıkayınca su direkt aşağı, dikkat etmem gerekiyor. Dışı seni içi beni misali 😟
Her balkonun karşısında ev, ve komşular çok meraklı 😬 Bahçe de sadece ot yoldum. Kadının biri çıktı beni izledi işim bitene kadar, dedimya meraklı çok 😂 Doğrusu teyze huysuz olduğu için hevesim de kaçtı. Çünkü o ben bahçeyi ekersem hani bahçe düzenleyecek birisine para vermem gerekmez diye seviniyor. Açıkça da demiyor ama kendini ele veriyor. Ev için modern hiç bir şeyden de geri kalmıyor ama hep en ucuzunu kovalıyor. Olsa dert olmasa ayrı dert. Mesela geçen gün hastaydı, hastaneden randevu almış. Bana ben seni arabayla bırakayım teyze dedirtmek için kırk türlü laf oyunu yapıyor. Direkt söylese daha hoş olur ama bu davranışları itiyor. Beni görünce numaradan sallanıyor vs. İyi bile olsa her işini yaşlıyım diye gördürmeye çalışıyor yani. Yaşlılara hürmetim zaten çoktur da bu çok numaracı bir teyze 😂 Gözü işine gelince benden güzel görüyor, iş yaptıracak olunca gözlerim görmüyor diyor, gözünde de numaralı gözlük var. Bir daha böyle derse teyze gözlüğünü boşuna takma bari diyeceğim az kaldı :D Bir sordun bin ah işittin canım kısaca evi de teyzeyi de hiç benimseyemedik. Sanki başkasının evi gibi yabancı geliyor hala. Onun dışında verdiğimiz karardan mutluyuz çok isabetli oldu. Nakliye erken gelmese, önceki ev sahibi erken vazgeçse bu evi asla tutmazdık mecbur kaldık o an, nasip diyoruz ve aheste aheste ev arsa bakmaya çalışıyoruz, kısaca burada yapamayız biz 😑

Songülümle sana o düşündüğümüz basen kesme ameliyatı şart oldu :D
Benim toto lopezin basensiz küçüğü gibi diyeyim. Yürümezsem şekli yuvarlak ve yumuşak oluyor. Spor muazzam işe yarıyor. 2 günde toplanıp dikleşiyor, şekilleniyor. Dediğin gibi spor ve diyetsiz olamayız biz😍

Sen neler yapıyorsun evde, sıkılıyor musun?

Patladi ama esim patlatti akşam cok sukur bitti de kurtulduk😂😂

Ahh ödevlerimi yaparken az mi ordan bakardim.. icinde kaybolurdum ben küçücük ansiklopedi kocaman🤦🏼‍♀️ o zamanlar bilgi ne kadar değerliydi bilgili insanlar ne kadar degerliydi.. simdi aksine bilgili insan kucumseniyo şarlatanlar el üstünde tutuluyo. Bu da böyle bi tepki olarak dursun burda:KK51:
Öğütücü eş güzel şey 😂
Google amca çıkalı gerçek emekli bilgi kimde kim hava atıyor çok anlaşılmıyor balım :KK51:

En sahibin ne yapıyor?
Alıştın mı yeni yerine?
Yavaştan başla bence spora kuzum 😉
Ben de hergün 10 bin adım atmaya başladım bi de leslie yi bayağı sömürdüm bu kiloya kadar 😂 biraz bölgesel de eklicem 😘
Maşaallah çok güzel adım atmışsın canım :nazar: Benim yatarak geçen günümde 2500-3000 arası adım oluyor. Evin koridoru ve balonları oldukça uzun. Bir kaç defa gidip gelince bile iyi adım oluyor. 4 tane büyük uzun balkonu var ama bir kere oturmuş değiliz. Yıkaması da ayrı dert çünkü kenarlarda 2 parmak kalınlığında çıkıntı var üzeri bolca işlemeli ince bir demir ve bembeyaz. Yani yıkasan dert yıkamasan ayrı bir dert. Yıkayınca su direkt aşağı, dikkat etmem gerekiyor. Dışı seni içi beni misali 😟
Her balkonun karşısında ev, ve komşular çok meraklı 😬 Bahçe de sadece ot yoldum. Kadının biri çıktı beni izledi işim bitene kadar, dedimya meraklı çok 😂 Doğrusu teyze huysuz olduğu için hevesim de kaçtı. Çünkü o ben bahçeyi ekersem hani bahçe düzenleyecek birisine para vermem gerekmez diye seviniyor. Açıkça da demiyor ama kendini ele veriyor. Ev için modern hiç bir şeyden de geri kalmıyor ama hep en ucuzunu kovalıyor. Olsa dert olmasa ayrı dert. Mesela geçen gün hastaydı, hastaneden randevu almış. Bana ben seni arabayla bırakayım teyze dedirtmek için kırk türlü laf oyunu yapıyor. Direkt söylese daha hoş olur ama bu davranışları itiyor. Beni görünce numaradan sallanıyor vs. İyi bile olsa her işini yaşlıyım diye gördürmeye çalışıyor yani. Yaşlılara hürmetim zaten çoktur da bu çok numaracı bir teyze 😂 Gözü işine gelince benden güzel görüyor, iş yaptıracak olunca gözlerim görmüyor diyor, gözünde de numaralı gözlük var. Bir daha böyle derse teyze gözlüğünü boşuna takma bari diyeceğim az kaldı :KK70: Bir sordun bin ah işittin canım kısaca evi de teyzeyi de hiç benimseyemedik. Sanki başkasının evi gibi yabancı geliyor hala. Onun dışında verdiğimiz karardan mutluyuz çok isabetli oldu. Nakliye erken gelmese, önceki ev sahibi erken vazgeçse bu evi asla tutmazdık mecbur kaldık o an, nasip diyoruz ve aheste aheste ev arsa bakmaya çalışıyoruz, kısaca burada yapamayız biz 😑
Canım balkonun giderinde mi sıkıntı var boru yok mu? ya da şöyle olur mu 1ini kullanın önce sabunlu suyla sonra duru suyla silsen balkondan akmıcak kadar
Ya da ince halı saha döşemelerinden serip arada makinede yıkayabilirsin cnm bunlar aklıma geldi 😘
Bu teyze ev sahibi mi ? Tatlı geldi bana yaa 😀 bazen böyle karakterler hayata renk katıyor 😂

Back
X