70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Hoşbuldum 🌿 28 Mayıs nikahim inşaallah yasak falan olmazsa. 25 yaşındayım. Ya sıkı diyet yapınca veriyorum bende ama dayanamıyorum. 63 kilodan 55 oldum ama bi ay içinde yine aldım 57.500 oldum şimdi. Kıtlıktan çıkmış gibi yemek yiyorum üstüne de tatlı gömüyorum
Oruç tutuyor muydun canım? Bayramdan sonra düzeltirsin öyleyse ;) vücudun dengesi şaşıyor ya bayağı zor oluyor oruç + diyet

Yaa tebrik ederim. ❤️❤️
çok teşekkürler 😘 sen de en kısa sürede hedefine ulaş inşallah canım 😊

🌸🌸🌸Günaydın herkese🌸🌸🌸
kaçamaklarla dolu geçen bayramın 1.günüsü ve bugün dengeleme umudu olan ben🤭😜

83355560-B4CC-49CF-9895-4F053F27A215.webp

🌸🌸🌸Günaydın herkese🌸🌸🌸
kaçamaklarla dolu geçen bayramın 1.günüsü ve bugün dengeleme umudu olan ben🤭😜

Eki Görüntüle 2848831
Günaydın balım 😍
Birinci gün şeysi bende de oldu ve sahur vaktine kadar devam etti. O neydi öyle kendimi kaybettim resmen😬 Çok tatlı yedim çok, yedikçe de yeniyor tam bir başbelası Umarım bugün dengeleriz canım.

mühim değil olur mu çiçeğim en az 39 cm biceps şarttt🤪🤣😂
Benim annem de öyle, babam da öyle, sürekli azar işitiyorum “bu halinle hala diyet peşindesin, çocuk doğurmuş kadınsın yesene biraz” derler😂
Gerçi eşim de kızıyor😂
Zaten daha vermem gibi, zorlarsam 52 olur 3 kg var ama bilemedim😂 şu halimi beğenmekteyim🌸🥰
Ohh afiyet olsun, dediğin gibi çok kasınca olmuyor, ben bu süreçte aç kaldım bazen ama kendiliğinden 54’leri gördüm sonradan, covid etkisi olabilir, vücut zayıf düştü demek, covidin bana iyi yanı oldu😜😂
Ama 54,8kg 54 sayılmaz düz 55 diyelim😂

minnoşum sen gençsin, hamilelikte geçirmedin o yüzden senin vücut her türlü süper olur🤗💕
Ben 90-67-95 🍀

dene valla tavsiyemdir, seversin🌸
Hurmanın arasına fıstık ezmesi de dene🌸
Öyle yayvan kaba bir basen değil de hani basen biraz çıkık seviyorum, benim basen ölçüm şu an 95 ve çok memnunum😜
Elbise, etek veya haftasonları tayt giydiğimde seviyorum basen hattımı🥰
Senin ölçünü veya duruşu bilmiyorum ama çok yok etmemek lazım, kadınsı hatlar her daim seksidir😋😘

diziyi nerden indiriyosun ki? Netflixte izlemiyor musun?
Şu an fringe izliyorum, o bitince belki dönerim you’ya bilemedim🙃
Fringe bizim kizlar da izledi beğenmişlerdi.
Netflix den izlemiyorum .

Bu ara Kh coşkusu fazla yaşadım direk basene göbeğe gidiyo bende 🤪diyet yapıp ölçmem lazım baseni 🤭benimki yayvan ya 🤪 yürüyüş ile acaip inceliyor ama düz oluyor baya🎯Kh birakip yürüyüşe yüklenmek lazım 😁
Boyum 155 kilom 57.500 idealim 52. Evet çok haklısın hazır hissetmem gerek
Hoşgeldin 🌺 Sabahat Karadavut un listelerinden yapıp kısa sürede inersin 🎯
Günaydın balım 😍
Birinci gün şeysi bende de oldu ve sahur vaktine kadar devam etti. O neydi öyle kendimi kaybettim resmen😬 Çok tatlı yedim çok, yedikçe de yeniyor tam bir başbelası Umarım bugün dengeleriz canım.
Tatlı yapmadığım için yemedim de 🤣 afiyet olsun olsa ben de yerdim 🤭

Oruç tutuyor muydun canım? Bayramdan sonra düzeltirsin öyleyse :KK66: vücudun dengesi şaşıyor ya bayağı zor oluyor oruç + diyet

çok teşekkürler 😘 sen de en kısa sürede hedefine ulaş inşallah canım 😊
Evet oruç tutuyordum
Öyle mii hemen bakayım ona

Tekrardan merhaba, umarım herkes iyidir. Ben göbekten zayıflamak istiyorum. 8 kilo verdiğimde bile göbeğim pek küçülmedi. Fazla kilolarimin çoğu göbekte. Ne yapabilirim var mı öneriniz?

Günaydın balım 😍

ben de kaybettim bulamıyorum,
“Wanted blonde” 😜
Veee dengeleyemedim bugün de devam modu çıldırıciiim😱🤭😂

Bu ara Kh coşkusu fazla yaşadım direk basene göbeğe gidiyo bende 🤪diyet yapıp ölçmem lazım baseni 🤭benimki yayvan ya 🤪 yürüyüş ile acaip inceliyor ama düz oluyor baya🎯Kh birakip yürüyüşe yüklenmek lazım 😁

Netflix dizileri başka nerden izleniyor ki😱
Fringe, bilimkurgu dizisi ve black mirror dizisine benziyor, o yüzden seviyorum🤗
Başroldeki ajan olivia, çok güzel kadın di mi? Mimikleri, gözleri, saçları😍

yayvansa yürüyüşe devam o zaman, toparlanınca güzel durur anladığım kadarıyla, ben popomu 95 ölçümde çok seviyorum😜 tip olarak yayvan değildi benim, toparlak kendileri😂

diyet yapıyor musun sudem34 sudem34 ya da ne durumdasın?
ben de 54 ü gördüm ama bayram bana yaramadı, iştahım açıldı, 2 kilo alacağım bu gidişle😳
Artık bayram sonrası sıkı detoks falan girerim napıyım🙃

mutlu bayramlar cnm ❤️

ben de sabah çizkek ve soğuk baklava yedim :KK70: ve dondurma,yer fıstığı ve çilek :KK70: :KK70: :KK70:

Yarasın minnoşum😂
Ben de dondurma, çikolata, lokum yiyorum😂 nasıl toparlanacağız, biri bizi durdursun😂

“Wanted blonde” 😜

Fringe, bilimkurgu dizisi ve black mirror dizisine benziyor, o yüzden seviyorum🤗

yayvansa yürüyüşe devam o zaman, toparlanınca güzel durur anladığım kadarıyla, ben popomu 95 ölçümde çok seviyorum😜 tip olarak yayvan değildi benim, toparlak kendileri😂

ben de 54 ü gördüm ama bayram bana yaramadı, iştahım açıldı, 2 kilo alacağım bu gidişle😳

Yarasın minnoşum😂
Ben de dondurma, çikolata, lokum yiyorum😂 nasıl toparlanacağız, biri bizi durdursun😂
Yok canım diyet hala yapmıyorum 😁 sadece spor 6000 ve üstü atıyorum gün içinde evde filan müzikle bazen dans gibi.

O da ancak koruma gibi oluyor yani.
4 kilo fazlam var hala.🎯1-2 kilo ödem dir 2 kilo da yağ olsa verilir ama başlamak lazım 😁

Tartilmiyorum bile 😁 yaza gitmeden bir kaç kilo verip eşe dosta hava atasim var çok pis 🤪gitmeye de en az daha 48 gün var 🎯

54 iyi olmuşsun canım 🤗 hayaldi gerçek oldu resmen hedefin 53 du biraz daha sıksan 53 geldi desene .😎

Mezun mu oldun?🎯
Kutlama sezdim sanki 😁
57.3 ile oluyordun kaç oldun bakıyim 🤓
56.2 miş cnm mezuniyet minimum 55.4 geldim bugün 😎 ama 1 Haziran'a kadar bayram ilan ettim sonra 54 için devam :D

Yarasın minnoşum😂
Sağol cnm sana da afiyet olsun 😘
1 Haziran'a kadar kop kop 😆 sonra normal diyete döncem cnm düşük kalorili detoks gibi yaptım mezuniyet için ama normale geçicem ;)

56.2 miş cnm mezuniyet minimum 55.4 geldim bugün 😎 ama 1 Haziran'a kadar bayram ilan ettim sonra 54 için devam :KK70:

1 Haziran'a kadar kop kop 😆 sonra normal diyete döncem cnm düşük kalorili detoks gibi yaptım mezuniyet için ama normale geçicem :KK66:
Tebrikler 🏆 çok hızlısin 🎯1 Haziran a az kaldı sahalara dönüş var he 😁 sporu bırakma yeter öyle alınmıyor hemen zaten 🤭

sağlıklı tatlı niyetine kız 😂 yansın yağlar :KK66:

işte sınıf gibi cnm,karne bile alıyorsun :KK66: yarın mezunumm karnem de geliyoor :KK76:
Canım aynı hafta mezun oluyoruz ❤️

Balım, bu hafta adım challange ı mı yapsak?
bende mezunum inşallah,
artık ❤️🚶🏻‍♀️
mutlu bayramlar cnm ❤️

ben de sabah çizkek ve soğuk baklava yedim :KK70: ve dondurma,yer fıstığı ve çilek :KK70: :KK70: :KK70:
Afiyet, bal şeker olsun ama kilo olmasın 😅
Biz ayarlamışız gibi nasıl da aynı hafta mezun olmak istedik ki ?
Bireysel dereceni tebrik ediyorum, balım ❤️ :KK9:
Tekrardan merhaba, umarım herkes iyidir. Ben göbekten zayıflamak istiyorum. 8 kilo verdiğimde bile göbeğim pek küçülmedi. Fazla kilolarimin çoğu göbekte. Ne yapabilirim var mı öneriniz?
Merhabalar, hoş geldiniz . Spor yapıyor musunuz? Ayakta göbek eritme hareketleri vardı , ben bir ara onu yapıyordum. ❤️
“Wanted blonde” 😜

Yarasın minnoşum😂
Pazartesi günü toparlanmaya başlayalım bence 😉
Yok canım diyet hala yapmıyorum 😁 sadece spor 6000 ve üstü atıyorum gün içinde evde filan müzikle bazen dans gibi.

4 kilo fazlam var hala.🎯1-2 kilo ödem dir 2 kilo da yağ olsa verilir ama başlamak lazım 😁

Tartilmiyorum bile 😁 yaza gitmeden bir kaç kilo verip eşe dosta hava atasim var çok pis 🤪gitmeye de en az daha 48 gün var 🎯

54 iyi olmuşsun canım 🤗 hayaldi gerçek oldu resmen hedefin 53 du biraz daha sıksan 53 geldi desene .😎
Sudemmmmm Balımmm, pazartesi değişim başlasın tekrardan o vakit, ne dersin ? ☺️🥰

bende mezunum inşallah,
artık ❤️🚶🏻‍♀️

Merhabalar, hoş geldiniz . Spor yapıyor musunuz? Ayakta göbek eritme hareketleri vardı , ben bir ara onu yapıyordum. ❤️

Sudemmmmm Balımmm, pazartesi değişim başlasın tekrardan o vakit, ne dersin ? ☺️🥰
Tebrikler Aslım boğam 🏆🎯🧿doğum günü ne zaman 😁 hediye erken mi vaktin de mi geldi 😍

Sen ne dersen olsun Aslı m çek beni götür istediğin yere 💜

Adım başlat yapayım diyet de yapayım topla çarp çıkar bol beni Aslı 💜

4kg hiçbir şey değil😇
Evet 53 demiştim ama 54 olsun😂 şu an ölçülerimden çok memnunum, hedefim korumak artık🥰
Tatile mi gidiliyorrr😋
Kime hava atacaksın oralarda?😄

56.2 miş cnm mezuniyet minimum 55.4 geldim bugün 😎 ama 1 Haziran'a kadar bayram ilan ettim sonra 54 için devam :KK70:

1 Haziran'a kadar kop kop 😆 sonra normal diyete döncem cnm düşük kalorili detoks gibi yaptım mezuniyet için ama normale geçicem :KK66:

Her türlü halledilir😇

aynen cnm yine diğer öğünlerle dengelicem ve leslie devam

🥰

leslie hangisini yapıyorsun? Hergün yapıyor musun?

bende mezunum inşallah,
artık ❤️🚶🏻‍♀️

Pazartesi tatlılara veda😋

Back
X