70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

heygidi hey pandemi öncesi son gezmemdi😂😂😂

175D275C-1523-4374-A591-AA627262CEAC.webp

Olsun yaff yapıyor yaa ne yaptığı möhim deel😂😂😂 özünde iyi ama belli yani napcan kaç yaşında değişcek değil takmıyacaksın😂😂 yaa yemek olayıyla başladı bende herşeyi kendim yapmaya başladım pandemitle sirkemi ekşi mayamı vs derken çizzzkeklere tatlılara kaymaya başladı ammann koronodan gitcez işte yemedin de noldu ile başladı 😂😂😂 eski oturduğumuz aprtmanda komşular tanıdık dağıtıyordum ben ordan taşınınca napcaz biz dediler🤣🤣🤣🤣 güzel bir meşgale de işte rikisli🥸

Ohhh yağmur burda da yağdı hava çok tatlı😍 ya benim kendi rekorum da 35bin🤣🤣🤣

Ya hiperaktifiz sanırım stresi öyle atıyoruz ben öyle en azından hareket alanım kısıtlanınca üşütme eğilimine giriyorum mecazen tabe😂😂😂 başlasan aslında şöyle birkaç hafta nasıl iyi geldiğini anlarsın o zaman yeni bir bağımlılığın olur🤣 ben sportif bir sırt çantası aldım sen iste çözüm çoook😍

Çok basit aslında ketoş zor değil yani iş ki karbo tuzağına düşmemek çünkü ketoza gir çık bünye afallıyor ilk ketozo girdiğin birkaç hafta birkaç gün ketoflu olabiliyor beden adapte olurken karboyla kırınca tabi aynı hikaye baştan başlıyor ama uzunca süre böyle beslenince sonraki girişler hafif oluyor

Düşünme yahuu ne güzel iştee eltiler takımı kaö elti gelme durumu var ki😂😂😂
2 elti birinin gelmesi yakindir birine en az 10 sene var😬😂
Bakalim yarin sabah insallah cikcam kahvaltidan sonra mis gibi haca iyi gelir💚 2 gündür ruh gibiyim zaten🤷🏼‍♀️
Ayrica masallah enerjine canim ❣

tebrikler, tebriklerrr🥳 bak almışsın öğretmenden de ( sudem34 sudem34 ) aferini 😃
sağol cnm valla kaptım 😍

Hahahaha yavrum zaten gelgitlerim olmayaydı bu hallerde olmazdım bence bak herşerde bir hayır var yoksam nerden üye olupta tanıycaktım sizi siz beni🤣🤣🤣
aynen inişli çıkışlı güzel :D

Yaa ne kadan gurur duydum ya 💜doktur öğrencim var yuppi 🧿
evvettt :rolleyes:

Hadi gecmis olsun 💐
10.659 oldu.
Bakalım bugün yine sonuncu mu olucam🤣

Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik bak az önce ins.da ne geldi açar açmaz karşıma 🤭
sağol kuzum 2.doz da 15 haziranda öss yi kazandığım gün yaa 🤗

ben buna bir bakıyımm🧐
bak cnm ;)

Cok mantikli😬 aslinda bi tane var cepli esofman takimim bi tık dardi en son bi deniyim bakim iyi gelirse cikarim onunla.

Gecmis olsun canim

Cok güzelmis🤗 artik bugün geçti çünkü daha ders caliscam mutfagi toplucam falan anca olur hava kararir da. Bugün sadece jillian yapayim.
Yarın sabah insallah cikmaya niyetlendim su an😂 aklımdakileri yapsam dünyanin en enerjik insani olcam da ertelemek benim sonum oluyo😂 her konuda🤦🏼‍♀️
sağol cnm ❤️

ikisi de küçük dana olmuş😂

benim de meşgalem yok, işe gidip geliyorum ama o da rutin,
işin tuhafı hevesim yok yani bir şey yapasım gelmiyor ya da sıkılıp bırakıyorum😶

çok yabancıyım senin keto diyetlere ben yaa😂 internetten okuyorum bakıyorum, beslenme şeklimden sürekli sıkıldığım için değişiklik arıyorum😂

çok haklısın insanlık hali işte neyse en azından meşgale çıkıyor bize😂

demek karakter meselesi, benim kv'nin tek gelini benim, başka da yok😂

bende tarif denemeyi, izlemeyi çok severim, hipnotize oluyorum resmen yemek videosu izlerken😂
Tek oğlan olunca kv oğlunu paylaşmaz derler ama ya senin kv oturaklı ya sen iyi sınır cizmissin 🤪

Bu arada benim oğlan da zayıf değil ama kızlar daha gelişimli oluyor demekki 🤩

Yengeç ve boğa zaten ikisi de işi gücü yemek 🤪bende kendimden geçiyorum video izlerken ayran budalası gibi ağzım açık izlerim tarifleri 😁bı heycanlanirim ne zaman denesem diye can atarım 😅
Cok mantikli😬 aslinda bi tane var cepli esofman takimim bi tık dardi en son bi deniyim bakim iyi gelirse cikarim onunla.

Gecmis olsun canim

Cok güzelmis🤗 artik bugün geçti çünkü daha ders caliscam mutfagi toplucam falan anca olur hava kararir da. Bugün sadece jillian yapayim.
Yarın sabah insallah cikmaya niyetlendim su an😂 aklımdakileri yapsam dünyanin en enerjik insani olcam da ertelemek benim sonum oluyo😂 her konuda🤦🏼‍♀️
İşime gelmeyen her konuyu bende erteliyorum ya 🤪 beynimde birikiyor bunaliyorum ama yine yapmıyorum 😁 ama bugün şeytanın bacağını kırdım dolabın 3 rafini düzenledim 😅dunya için küçük benim için büyük bir adım 🤪benim derdim ev düzeni eşya fazlaligi vs .😁bı de ev işi 🤭
Olsun yaff yapıyor yaa ne yaptığı möhim deel😂😂😂 özünde iyi ama belli yani napcan kaç yaşında değişcek değil takmıyacaksın😂😂 yaa yemek olayıyla başladı bende herşeyi kendim yapmaya başladım pandemitle sirkemi ekşi mayamı vs derken çizzzkeklere tatlılara kaymaya başladı ammann koronodan gitcez işte yemedin de noldu ile başladı 😂😂😂 eski oturduğumuz aprtmanda komşular tanıdık dağıtıyordum ben ordan taşınınca napcaz biz dediler🤣🤣🤣🤣 güzel bir meşgale de işte rikisli🥸

Ohhh yağmur burda da yağdı hava çok tatlı😍 ya benim kendi rekorum da 35bin🤣🤣🤣

Ya hiperaktifiz sanırım stresi öyle atıyoruz ben öyle en azından hareket alanım kısıtlanınca üşütme eğilimine giriyorum mecazen tabe😂😂😂 başlasan aslında şöyle birkaç hafta nasıl iyi geldiğini anlarsın o zaman yeni bir bağımlılığın olur🤣 ben sportif bir sırt çantası aldım sen iste çözüm çoook😍

Çok basit aslında ketoş zor değil yani iş ki karbo tuzağına düşmemek çünkü ketoza gir çık bünye afallıyor ilk ketozo girdiğin birkaç hafta birkaç gün ketoflu olabiliyor beden adapte olurken karboyla kırınca tabi aynı hikaye baştan başlıyor ama uzunca süre böyle beslenince sonraki girişler hafif oluyor

Düşünme yahuu ne güzel iştee eltiler takımı kaö elti gelme durumu var ki😂😂😂
Benim rekor bu canım 🤪aynı zamanlar yürümusuz hemen hemen 🤭benimki de Yılbaşına 3-5 gün kala 😅
IMG_20201228_235703~2.webp

yağmurdan sonra gökkuşağı çıktı nasıl efsane 😍
Delillerle koyalım buraya
Bugün de saat 13:30 ve 14:40 olmak üzere toplamda 7 yumurta yedim 25gr süzme yedim 7kaşık zeytinyağla hadi hayırlısı🥸 tek öğün olmuş gibi oldu sıfır açlık
Yalnız yumurtayı çok sevdiğim için sıkılmadım daha 😂😂😂

Eki Görüntüle 2852018
🧿

Çok karışık bir toplu mesaj yazmak için karşınızdayım Canlar'ım o_O

Mesaj yazarken yönetimden alt fonda Ceza'dan yerli plakayı çalmasını istirham ederim (54❤) 😜

asliogretmen asliogretmen Hemdemim bu mesajda yüksek miktarda hasret içeriyor :KK36:
Aman patlamadan yollayayım :eek:

cicekcikkk cicekcikkk Çiçeğimm ne güzel yürüyorsun ya, bence senin vücudun senelerdir bu kadar hareketi özümsemiş. Doğalı buymuş gibi davranıyor. Benim gibi günlerinin çoğu yatarak geçse (hep ayaktayım da spor olaraktani ) bu yürümeye 2 gün hamlar 3 kilo veririm, net bak brüt değil 😂
O kadar yumurtayı da iyi yiyorsun valla, bende severim ama zaman zaman kokusu muazzam bulantı yapıyor😑
Hangi eşekse o üst kattan balkonu pisleten, sen 12.katta daire tut balkonu az toz oluyor diye, gelsin komşu kirletsin olacak şey değil :KK12:
Bu arada senin uzun uzun yazman, her şeyi dikkatlice okuman ve içinden geldiği gibi davranman da hoşuma gidiyor😘

Aa birde gözlerin nasıl oldu geçti mi artık?
Annen toparladı mı iyice ameliyattan sonra?

asliogretmen asliogretmen blondeblond blondeblond cicekcikkk cicekcikkk
Okuduğuma göre çocuklarınız donlarına giremiyormuş, bende giremiyorum hala vermem gereken yaklaşık 8-9 kilo var, Small kıyafetlerim öylece benim keyfimi bekliyor 😬😂Bebişler boyuna, ben enine :D
Minnoşlar güle güle kullansın yeni kıyafetlerini 😍

blondeblond blondeblond canım menüleri bence de artık hepimiz yazalım ve birbirimizi uyaralım. Bende senin gibi değişik şeyler yemeyi ve yapmayı çok seviyorum. Çok rutine binmiş ve birbirinin benzeri bir beslenme bana çok sıkıcı geliyor. Bu arada itiraf etmem gerekirse bütün bir ramazan boyu her gün tatlı yedim. Bayramda da bayram diye yedim 😨 Pazartesi tatlısız günümü de hamburgerlerle(!!!) ve dondurmayla tamamladım 😬 Bugünümü ise bol soslu 2 karışık tost ve biraz kuruyemişle geçirdim. Umarım en kısa sürede yola gireriz.

Kayınvalide konusunda büyükten küçüğe şans sıralaması yapıyorum;
cicekcikkk cicekcikkk = blondeblond blondeblond > sudem34 sudem34 >= sonngulen sonngulen > asliogretmen asliogretmen > Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik >=< Ben 😂 Hadi bakalım sıralama doğru mu siz yorumlayın 😜

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak canım bu nicki çok sevdim, sen epey disiplinlisin Maşaallah, dumble lar sporlar takdir ediyorum seni 😍

Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik Kuşum sabah üşenme de çık yürü, etrafı izle, incele, meraklı bir kız çocuğu gibi börtü böcek ağaç çiçek taş ne varsa, o zaman hiç sıkılmazsın. Hava almak bile çok iyi gelecektir 😘
Jillian programını da çok beğendim 😍

sudem34 sudem34 cicekcikkk cicekcikkk asliogretmen asliogretmen
Ballarım çok güzel adımlar atıyorsunuz, tebrik ediyorum sizi ❤
Benim pazartesi 5 bin civarı, bugün de 3 bine yakındı. Fazla vakit bulamadım yürümeye. Ama gönlüm atıyor bilesiniz 😉
------------------------------------------------------
Ballarım; yazacak çok şeyim var ama sabah erken kalkacağım.
Kapanma bitince ertelediğimiz işler devreye girdi. Yarın da tüm gün Antalya da olacağız. Buraya 75 km. Gidince de şehrin bir o ucuna bir bu ucuna gidilecek yerlerimiz olacak. Vaktimizin bir kısmı da yollarda geçecek haliyle. Girip yazamasam dahi en kötü okuyacağım. Sizleri seviyorum, özlüyorum ❤

2 elti birinin gelmesi yakindir birine en az 10 sene var😬😂
Bakalim yarin sabah insallah cikcam kahvaltidan sonra mis gibi haca iyi gelir💚 2 gündür ruh gibiyim zaten🤷🏼‍♀️
Ayrica masallah enerjine canim ❣
Heh iyi onar sene arayla ilk on yıl gelene anca yeter sonrası allah kerim🤣🤣🤣🤣
Çık çık ya valla yürüyüş ya da bisiklete binmek sahilde benim için meditasyon ciddiyim bak spor dersen evde de yapıyorum yeter ki yapmak iste ama sahilde doğada yürürken resmen farklı birşey oluyor ki bunun bilimsel açıklamalarıda var ama bilime girmiycem😂😂😂😂
Tek oğlan olunca kv oğlunu paylaşmaz derler ama ya senin kv oturaklı ya sen iyi sınır cizmissin 🤪

Yengeç ve boğa zaten ikisi de işi gücü yemek 🤪bende kendimden geçiyorum video izlerken ayran budalası gibi ağzım açık izlerim tarifleri 😁bı heycanlanirim ne zaman denesem diye can atarım 😅

İşime gelmeyen her konuyu bende erteliyorum ya 🤪 beynimde birikiyor bunaliyorum ama yine yapmıyorum 😁 ama bugün şeytanın bacağını kırdım dolabın 3 rafini düzenledim 😅dunya için küçük benim için büyük bir adım 🤪benim derdim ev düzeni eşya fazlaligi vs .😁bı de ev işi 🤭

Benim rekor bu canım 🤪aynı zamanlar yürümusuz hemen hemen 🤭benimki de Yılbaşına 3-5 gün kala 😅
Eki Görüntüle 2852176

🧿
Oyyy maşallahhh senin rekora ben kıramamışım bak şimdi 😂😂😂 ah ahh lyona gitmiştim tek başıma kendime doğum günü hedayesi olarak nassı güzeldi şehir küçüktü yoksa daha fazla atardım🤪 senle iyi gezerdik biz 😍
Evet ya kızlar bu yaşlarda atak yapıyor erkekler daha geç ataklanıyor😁 kızım bayağı yetişti bana hatta bazı kıyafetlerime bile ortak oldu 🤣🤣🤣
18 Mayıs adım sayım
Eki Görüntüle 2852180
asliogretmen asliogretmen 17.067 canım 🤗
Yine sonuncu olmam umarım 😅
Valla sağlam olmuş bende bak gazlandım bugün tek turda daha çok atcam😂😂😂😂 çelinçç olayı süper oldu gazman lara dönüştük

Mesaj yazarken yönetimden alt fonda Ceza'dan yerli plakayı çalmasını istirham ederim (54❤) 😜

asliogretmen asliogretmen Hemdemim bu mesajda yüksek miktarda hasret içeriyor :KK36:

cicekcikkk cicekcikkk Çiçeğimm ne güzel yürüyorsun ya, bence senin vücudun senelerdir bu kadar hareketi özümsemiş. Doğalı buymuş gibi davranıyor. Benim gibi günlerinin çoğu yatarak geçse (hep ayaktayım da spor olaraktani ) bu yürümeye 2 gün hamlar 3 kilo veririm, net bak brüt değil 😂
O kadar yumurtayı da iyi yiyorsun valla, bende severim ama zaman zaman kokusu muazzam bulantı yapıyor😑
Hangi eşekse o üst kattan balkonu pisleten, sen 12.katta daire tut balkonu az toz oluyor diye, gelsin komşu kirletsin olacak şey değil :KK12:
Bu arada senin uzun uzun yazman, her şeyi dikkatlice okuman ve içinden geldiği gibi davranman da hoşuma gidiyor😘

Okuduğuma göre çocuklarınız donlarına giremiyormuş, bende giremiyorum hala vermem gereken yaklaşık 8-9 kilo var, Small kıyafetlerim öylece benim keyfimi bekliyor 😬😂Bebişler boyuna, ben enine :KK70:

blondeblond blondeblond canım menüleri bence de artık hepimiz yazalım ve birbirimizi uyaralım. Bende senin gibi değişik şeyler yemeyi ve yapmayı çok seviyorum. Çok rutine binmiş ve birbirinin benzeri bir beslenme bana çok sıkıcı geliyor. Bu arada itiraf etmem gerekirse bütün bir ramazan boyu her gün tatlı yedim. Bayramda da bayram diye yedim 😨 Pazartesi tatlısız günümü de hamburgerlerle(!!!) ve dondurmayla tamamladım 😬 Bugünümü ise bol soslu 2 karışık tost ve biraz kuruyemişle geçirdim. Umarım en kısa sürede yola gireriz.

cicekcikkk cicekcikkk = blondeblond blondeblond > sudem34 sudem34 >= sonngulen sonngulen > asliogretmen asliogretmen > Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik >=< Ben 😂 Hadi bakalım sıralama doğru mu siz yorumlayın 😜

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak canım bu nicki çok sevdim, sen epey disiplinlisin Maşaallah, dumble lar sporlar takdir ediyorum seni 😍

Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik Kuşum sabah üşenme de çık yürü, etrafı izle, incele, meraklı bir kız çocuğu gibi börtü böcek ağaç çiçek taş ne varsa, o zaman hiç sıkılmazsın. Hava almak bile çok iyi gelecektir 😘

Benim pazartesi 5 bin civarı, bugün de 3 bine yakındı. Fazla vakit bulamadım yürümeye. Ama gönlüm atıyor bilesiniz 😉
Kapanma bitince ertelediğimiz işler devreye girdi. Yarın da tüm gün Antalya da olacağız. Buraya 75 km. Gidince de şehrin bir o ucuna bir bu ucuna gidilecek yerlerimiz olacak. Vaktimizin bir kısmı da yollarda geçecek haliyle. Girip yazamasam dahi en kötü okuyacağım. Sizleri seviyorum, özlüyorum ❤
Ahh kuzu sarmalı böreğim senin inceliğine kurban 😍😍😍 sen nassı datlu bir insansın yahuu yürüme senn kuzum yürüme sen ne yapsan şahane koyver gitsin afiyet bal olsun datlular bundan sonra edersin dikkat ya da etmezsin yaaa keyficiğin bilir hep destek tam destek❤️
12. katta olmamı hatırlaman önünde saygıyla eğiliyorum 😂😂😂zira ben balık hafızlaı olarak bazen ayrıntı bilgi için hala baktımı itiraf edim ama taşlar oturuyor😂😂😂 ben 12. Kattayım ama üstümde 26 kat daha var o yüzden kimden geliyor anlamak güç😂😂🤣🤣 aslında en üstte geççektikte ben daireyi gezerken bildiğin başım döndü adaların arkasını görüyordun manzara olarak o kdat efsane ama bekar bir anneyim ve kızımı evde iki üç saate kadar bırakabiliyotum o dairede bırakamazdım korkardım mazallah😱 evet bedenim artık sporu çok kabullendi ama abarttığım ilk günler ekstra ödem oluyorum kaslar bir noluyooo diyor 😂😂😂 abartmamın sebebi sporu psikoljime iyi gelmesi yoksa bu kadar abartı da mantıklı değil kendimi çokta mantıklı bulmuyorum 😂😂😂
Yumrutayı çok severim evet ama aynen dediğin gibi bir kokusu var bazı pişirme şekillerinde ortaya daha çok çıkıyor yada yumurta cinsinden mi nedir benim de midem acayip bulanır her yumurtayı yemem babam çiftliğimizin ordan bir yerden alıyor getiriyor sağolsun yımurtasız kalınca marketten organik adı altında alsamda çöpe attığım çok olmuştur bakma bana yediklerimde gerçekten cinsim ama bu bir yere gidince çıkıyor kendi evimde kendime uygun yaptığım için kendim kendimden rahatsız olmuyor puhahahahahha ay kahkaha attım😂😂😂😂
Çok yorma kendini kuzuuuuu ay ben de antalyada otel bakıp duruyorum yaa ciğerci önündeki kedi gibi bir aya durumlara göre hareket ediciğim bakalım olurda gelirsek görüşme ayarlayalımmm sosyal mesafeli🤓😍😍😍

enerji_kusagi enerji_kusagi kuzum unutmuşum cevaplamayı anacım daha iyi çok teşekkürler 💜 benim gözler geçti ama dünden beri yine birr haller damla damlatmaya teramisin sürmeye başladım bak içine doğmuş😂 böyle başladımı ardarda sürüyor kuzum ya kırıcam işallah❤️🙏 pıspıslara dezenfektan kolonya vs ama hep kullanıyordum da bazen hassaslaşıyor işte

Masallah ne güzel yuruyosunuz aslim. Ben sıkılmicagimi bilsem cikcam da. Teli elimde tasimam lazim kulaklikla müzik dinlemek icin. Cepli bi esofmanim yok.
Anlicagin bahane cok :KK70:

benim cepli eşofman var,
işten gelince yorgun oluyorum bahanem var ama sen bence bu bahaneyle ödülü hakettin Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik 🎉🎈😂

Hey masallah helal olsun diyorum baska bisey demiyorum sıkılmıyo musun yururken ya. Ben hep bi bahnae buluyorum kendi kendime cok eriniyorum simdi kim giyinip cikcak diye🤦🏼‍♀️😥

aslında her şey o eylemi gerçekleştirene kadar,
yürüyüşe başlayınca ve bitince ohhh iyi ki yapmışım diyor insan, çok defa böyle deneyimlemiştim😂

Allahim benim kv nin tek gelini su an benim ama yakinda yenileri gelir cok şükür biraz odak noktasi benden uzaklasir :KK70: :KK70: benimkinin tek gelini olduğumu düşünemiyorum:KK70:

seninki biraz huysuz sanırım😂 kvleri de iyi çekiştirdik🤣

Pantolonun cebine , trençkot cebine ya da askılı çantaya koyuyorum teli 🏃🏻‍♀️

Tam tersi mutlu oluyorum 😍 psikolojik olarak deşarj oluyorum 😍 bir de boğazdan kismaktansa yürümek daha karlı geliyor 🤣 hem psikolojik hem biyolojik rahatlama sağlıyor çünkü 😍

bu felsefeyi sevdim ben, "boğazdan kısmaktansa yürümek daha karlı" 🤣

Ben de aşı oldummm kızlar Sinovac sudem34 sudem34 🤗 6000 adım oldu iyiyim şimdilik biraz daha atarım :)

minnoşum geçmiş olsun ve hayırlı olsun, hastalıklar uzak olsun😘

Hadi gecmis olsun 💐
10.659 oldu.
Bakalım bugün yine sonuncu mu olucam🤣

Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik bak az önce ins.da ne geldi açar açmaz karşıma 🤭

Eki Görüntüle 2851915

bu tip motive edici sözleri seviyorum, çok anlamlı ve haklı bir söz,
çoğu şeye kader kısmet deyip geçsek de, her şey biraz da bizim elimizde
ama işte insanoğluyuz, biraz nankör biraz kıymet bilmiyoruz bazen😣

yağmurdan sonra gökkuşağı çıktı nasıl efsane 😍
Delillerle koyalım buraya
Bugün de saat 13:30 ve 14:40 olmak üzere toplamda 7 yumurta yedim 25gr süzme yedim 7kaşık zeytinyağla hadi hayırlısı🥸 tek öğün olmuş gibi oldu sıfır açlık
Yalnız yumurtayı çok sevdiğim için sıkılmadım daha 😂😂😂

Eki Görüntüle 2852018

yumurtayı ben de pek çok severim her türlüsü kabulüm afiyetler olsun😘

Eki Görüntüle 2852176

🧿

aslında bilemiyorum, kv de bir orduyu yönetecek ayarda biri ama
böyle durumlar için şöyle bir cümle kurulabilir:

"deli deliyi görünce sopasını saklarmış" 🤣🤣🤣

ben biraz fenayımdır, başa belayımdır😜😜😜
bir surat asarım yanımda durulmaz😂

benim kızım bu aralar kilo aldı, bilmiyorum 8,5 yaş 40 kilo, bacakları benden kalın olmaya başladı😱
pandemi kapanma derken hareketsiz kaldılar enerjilerini atamıyorlar ki.

evet tam bir yengecim o zaman yemek aşkı mevcut🤗😃

Günaydınnnn
☀️
19 Mayıs
Gençlik ve Zafer Bayramı’mız kutlu olsun.

🇹🇷
( Geçmiş yapamadım 😔 köye gidiyoruz. 🥰 müsait olduğum ilk an yapacağım. Sizi çok seviyorum. ❤️)
Eki Görüntüle 2852287

iyi yolculuklar canım, köy ortamını çok severim mis gibi havası suyu, tadını çıkarın🥰

bayramımız kutlu mutlu olsun❣️

Okuduğuma göre çocuklarınız donlarına giremiyormuş, bende giremiyorum hala vermem gereken yaklaşık 8-9 kilo var, Small kıyafetlerim öylece benim keyfimi bekliyor 😬😂Bebişler boyuna, ben enine :KK70:

ayyy kimler gelmiş💛💖🦋🌸
bende bayramda toplam 5 gün, çok düzensiz bol tatlılı beslendim, sonra toparlamak gerçekten zorluyor, vücudum hala şiş, regl de olamadım hala, dertliyimm😄
bu tatlı, karbonhidrat olayı uçsuz bucaksız bir batak, derhal kurtulmalıyız,
pazartesi itibariyle kendime çeki düzen verdim ama nerden baksan normale dönüşüm 10 gün,
5 günlük dağınıklığımı 10 günlük düzenli beslenme anca toparlıyor😖😣😕

kv konusuna gelince evet şansım çoook ama benimde eşimle başım belada ona napıcaz🤣
şimdi de tatil konusunda anlaşamıyoruz yine bir fikir ayrılığı, yine yangınlar yine benn😂

enerji_kusagi enerji_kusagi tatlım benim kendine dikkat et, iyi gezmeler, sevgiler öpücükler😍🥰😘

mami şimşek gibi girdi dünyamaaa
bırakamadım tiryakiyim sanaaa🎤🎶🎵🥁

benim favori şarkılarımdan size gelsin🌼🌸🌼🌸
gününüz güzel geçsin, ben çalışıyorum bugün biriken işler sebebiyle🙃

dün neler yedim:
sabah: altınkılıç sade kefir
öğlen: havuç, kıvırcık, salatalık, domates, keten tohumu ile salata
akşam: süzme yoğurt içine bir adet küçükten ortaya gibi boy muz dilimledim, kuru üzüm, tarçın ile karıştırıp yedim

ama sonra ne oldu?
eşim dondurma sipariş etti, dayanamadım biraz dondurma yedim filtre kahveyle,
pişman mıyım bilmiyorum o an aşırı keyif aldım😅
sanırım pişmanım yaa, neden yedim acaba neden nedennnn, çok lazımdı sanki😠

Allah seni napmasin sabah sabah iyi güldüm:D sıralamada sen neden kendini en sanssiz kisma attin onu anlamadim ama sende kv derdi yok ki:D sen en basta olmalisin :D
İslerinde Allah kolaylik versin balım🤗💚

ayyy kimler gelmiş💛💖🦋🌸
bende bayramda toplam 5 gün, çok düzensiz bol tatlılı beslendim, sonra toparlamak gerçekten zorluyor, vücudum hala şiş, regl de olamadım hala, dertliyimm😄
bu tatlı, karbonhidrat olayı uçsuz bucaksız bir batak, derhal kurtulmalıyız,
pazartesi itibariyle kendime çeki düzen verdim ama nerden baksan normale dönüşüm 10 gün,
5 günlük dağınıklığımı 10 günlük düzenli beslenme anca toparlıyor😖😣😕

kv konusuna gelince evet şansım çoook ama benimde eşimle başım belada ona napıcaz🤣
şimdi de tatil konusunda anlaşamıyoruz yine bir fikir ayrılığı, yine yangınlar yine benn😂

enerji_kusagi enerji_kusagi tatlım benim kendine dikkat et, iyi gezmeler, sevgiler öpücükler😍🥰😘
Nasil bi tatil dusunuyosunuz biz de gitcez de erteleyip duruyoruz virüs yuzunden. Ben bi ara villa istedim sonra vazgectik sonra kışın yapalim dedik afyonda cok guzel villalar var odana ait havuz olan. Ama kışa kadar evde dayanabilir miyim emin deglim. Gerci ben zaten mugladayim yazim tatilde gibi gecyo o yonden sansliyim😊

Back
X