- 3 Nisan 2021
- 256
- 1.233
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 elti birinin gelmesi yakindir birine en az 10 sene varOlsun yaff yapıyor yaa ne yaptığı möhim deelözünde iyi ama belli yani napcan kaç yaşında değişcek değil takmıyacaksın
yaa yemek olayıyla başladı bende herşeyi kendim yapmaya başladım pandemitle sirkemi ekşi mayamı vs derken çizzzkeklere tatlılara kaymaya başladı ammann koronodan gitcez işte yemedin de noldu ile başladı
eski oturduğumuz aprtmanda komşular tanıdık dağıtıyordum ben ordan taşınınca napcaz biz dediler
güzel bir meşgale de işte rikisli
Ohhh yağmur burda da yağdı hava çok tatlıya benim kendi rekorum da 35bin
Ya hiperaktifiz sanırım stresi öyle atıyoruz ben öyle en azından hareket alanım kısıtlanınca üşütme eğilimine giriyorum mecazen tabebaşlasan aslında şöyle birkaç hafta nasıl iyi geldiğini anlarsın o zaman yeni bir bağımlılığın olur
ben sportif bir sırt çantası aldım sen iste çözüm çoook
Çok basit aslında ketoş zor değil yani iş ki karbo tuzağına düşmemek çünkü ketoza gir çık bünye afallıyor ilk ketozo girdiğin birkaç hafta birkaç gün ketoflu olabiliyor beden adapte olurken karboyla kırınca tabi aynı hikaye baştan başlıyor ama uzunca süre böyle beslenince sonraki girişler hafif oluyor
Düşünme yahuu ne güzel iştee eltiler takımı kaö elti gelme durumu var ki![]()
sağol cnm valla kaptım
aynen inişli çıkışlı güzelHahahaha yavrum zaten gelgitlerim olmayaydı bu hallerde olmazdım bence bak herşerde bir hayır var yoksam nerden üye olupta tanıycaktım sizi siz beni![]()
evvetttYaa ne kadan gurur duydum yadoktur öğrencim var yuppi
![]()
sağol kuzum 2.doz da 15 haziranda öss yi kazandığım gün yaaHadi gecmis olsun
10.659 oldu.
Bakalım bugün yine sonuncu mu olucam
Saricivcivcikcik bak az önce ins.da ne geldi açar açmaz karşıma
![]()
bak cnmben buna bir bakıyımm![]()
sağol cnmCok mantikliaslinda bi tane var cepli esofman takimim bi tık dardi en son bi deniyim bakim iyi gelirse cikarim onunla.
Gecmis olsun canim
Cok güzelmisartik bugün geçti çünkü daha ders caliscam mutfagi toplucam falan anca olur hava kararir da. Bugün sadece jillian yapayim.
Yarın sabah insallah cikmaya niyetlendim su anaklımdakileri yapsam dünyanin en enerjik insani olcam da ertelemek benim sonum oluyo
her konuda
![]()
Tek oğlan olunca kv oğlunu paylaşmaz derler ama ya senin kv oturaklı ya sen iyi sınır cizmissinikisi de küçük dana olmuş
benim de meşgalem yok, işe gidip geliyorum ama o da rutin,
işin tuhafı hevesim yok yani bir şey yapasım gelmiyor ya da sıkılıp bırakıyorum
çok yabancıyım senin keto diyetlere ben yaainternetten okuyorum bakıyorum, beslenme şeklimden sürekli sıkıldığım için değişiklik arıyorum
çok haklısın insanlık hali işte neyse en azından meşgale çıkıyor bize
demek karakter meselesi, benim kv'nin tek gelini benim, başka da yok
bende tarif denemeyi, izlemeyi çok severim, hipnotize oluyorum resmen yemek videosu izlerken![]()
İşime gelmeyen her konuyu bende erteliyorum yaCok mantikliaslinda bi tane var cepli esofman takimim bi tık dardi en son bi deniyim bakim iyi gelirse cikarim onunla.
Gecmis olsun canim
Cok güzelmisartik bugün geçti çünkü daha ders caliscam mutfagi toplucam falan anca olur hava kararir da. Bugün sadece jillian yapayim.
Yarın sabah insallah cikmaya niyetlendim su anaklımdakileri yapsam dünyanin en enerjik insani olcam da ertelemek benim sonum oluyo
her konuda
![]()
Benim rekor bu canımOlsun yaff yapıyor yaa ne yaptığı möhim deelözünde iyi ama belli yani napcan kaç yaşında değişcek değil takmıyacaksın
yaa yemek olayıyla başladı bende herşeyi kendim yapmaya başladım pandemitle sirkemi ekşi mayamı vs derken çizzzkeklere tatlılara kaymaya başladı ammann koronodan gitcez işte yemedin de noldu ile başladı
eski oturduğumuz aprtmanda komşular tanıdık dağıtıyordum ben ordan taşınınca napcaz biz dediler
güzel bir meşgale de işte rikisli
Ohhh yağmur burda da yağdı hava çok tatlıya benim kendi rekorum da 35bin
Ya hiperaktifiz sanırım stresi öyle atıyoruz ben öyle en azından hareket alanım kısıtlanınca üşütme eğilimine giriyorum mecazen tabebaşlasan aslında şöyle birkaç hafta nasıl iyi geldiğini anlarsın o zaman yeni bir bağımlılığın olur
ben sportif bir sırt çantası aldım sen iste çözüm çoook
Çok basit aslında ketoş zor değil yani iş ki karbo tuzağına düşmemek çünkü ketoza gir çık bünye afallıyor ilk ketozo girdiğin birkaç hafta birkaç gün ketoflu olabiliyor beden adapte olurken karboyla kırınca tabi aynı hikaye baştan başlıyor ama uzunca süre böyle beslenince sonraki girişler hafif oluyor
Düşünme yahuu ne güzel iştee eltiler takımı kaö elti gelme durumu var ki![]()
yağmurdan sonra gökkuşağı çıktı nasıl efsane
Delillerle koyalım buraya
Bugün de saat 13:30 ve 14:40 olmak üzere toplamda 7 yumurta yedim 25gr süzme yedim 7kaşık zeytinyağla hadi hayırlısıtek öğün olmuş gibi oldu sıfır açlık
Yalnız yumurtayı çok sevdiğim için sıkılmadım daha
Eki Görüntüle 2852018
Heh iyi onar sene arayla ilk on yıl gelene anca yeter sonrası allah kerim2 elti birinin gelmesi yakindir birine en az 10 sene var
Bakalim yarin sabah insallah cikcam kahvaltidan sonra mis gibi haca iyi gelir2 gündür ruh gibiyim zaten
Ayrica masallah enerjine canim ❣
Oyyy maşallahhh senin rekora ben kıramamışım bak şimdiTek oğlan olunca kv oğlunu paylaşmaz derler ama ya senin kv oturaklı ya sen iyi sınır cizmissin
Bu arada benim oğlan da zayıf değil ama kızlar daha gelişimli oluyor demekki
Yengeç ve boğa zaten ikisi de işi gücü yemekbende kendimden geçiyorum video izlerken ayran budalası gibi ağzım açık izlerim tarifleri
bı heycanlanirim ne zaman denesem diye can atarım
İşime gelmeyen her konuyu bende erteliyorum yabeynimde birikiyor bunaliyorum ama yine yapmıyorum
ama bugün şeytanın bacağını kırdım dolabın 3 rafini düzenledim
dunya için küçük benim için büyük bir adım
benim derdim ev düzeni eşya fazlaligi vs .
bı de ev işi
Benim rekor bu canımaynı zamanlar yürümusuz hemen hemen
benimki de Yılbaşına 3-5 gün kala
Eki Görüntüle 2852176
![]()
Valla sağlam olmuş bende bak gazlandım bugün tek turda daha çok atcam
Ahh kuzu sarmalı böreğim senin inceliğine kurbanÇok karışık bir toplu mesaj yazmak için karşınızdayım Canlar'ım
Mesaj yazarken yönetimden alt fonda Ceza'dan yerli plakayı çalmasını istirham ederim (54❤)
asliogretmen Hemdemim bu mesajda yüksek miktarda hasret içeriyor
Aman patlamadan yollayayım
cicekcikkk Çiçeğimm ne güzel yürüyorsun ya, bence senin vücudun senelerdir bu kadar hareketi özümsemiş. Doğalı buymuş gibi davranıyor. Benim gibi günlerinin çoğu yatarak geçse (hep ayaktayım da spor olaraktani ) bu yürümeye 2 gün hamlar 3 kilo veririm, net bak brüt değil
O kadar yumurtayı da iyi yiyorsun valla, bende severim ama zaman zaman kokusu muazzam bulantı yapıyor
Hangi eşekse o üst kattan balkonu pisleten, sen 12.katta daire tut balkonu az toz oluyor diye, gelsin komşu kirletsin olacak şey değil
Bu arada senin uzun uzun yazman, her şeyi dikkatlice okuman ve içinden geldiği gibi davranman da hoşuma gidiyor
Aa birde gözlerin nasıl oldu geçti mi artık?
Annen toparladı mı iyice ameliyattan sonra?
asliogretmen
blondeblond
cicekcikkk
Okuduğuma göre çocuklarınız donlarına giremiyormuş, bende giremiyorum hala vermem gereken yaklaşık 8-9 kilo var, Small kıyafetlerim öylece benim keyfimi bekliyorBebişler boyuna, ben enine
Minnoşlar güle güle kullansın yeni kıyafetlerini
blondeblond canım menüleri bence de artık hepimiz yazalım ve birbirimizi uyaralım. Bende senin gibi değişik şeyler yemeyi ve yapmayı çok seviyorum. Çok rutine binmiş ve birbirinin benzeri bir beslenme bana çok sıkıcı geliyor. Bu arada itiraf etmem gerekirse bütün bir ramazan boyu her gün tatlı yedim. Bayramda da bayram diye yedim
Pazartesi tatlısız günümü de hamburgerlerle(!!!) ve dondurmayla tamamladım
Bugünümü ise bol soslu 2 karışık tost ve biraz kuruyemişle geçirdim. Umarım en kısa sürede yola gireriz.
Kayınvalide konusunda büyükten küçüğe şans sıralaması yapıyorum;
cicekcikkk =
blondeblond >
sudem34 >=
sonngulen >
asliogretmen >
Saricivcivcikcik >=< Ben
Hadi bakalım sıralama doğru mu siz yorumlayın
Hedef60kgolmak canım bu nicki çok sevdim, sen epey disiplinlisin Maşaallah, dumble lar sporlar takdir ediyorum seni
Saricivcivcikcik Kuşum sabah üşenme de çık yürü, etrafı izle, incele, meraklı bir kız çocuğu gibi börtü böcek ağaç çiçek taş ne varsa, o zaman hiç sıkılmazsın. Hava almak bile çok iyi gelecektir
Jillian programını da çok beğendim
sudem34
cicekcikkk
asliogretmen
Ballarım çok güzel adımlar atıyorsunuz, tebrik ediyorum sizi ❤
Benim pazartesi 5 bin civarı, bugün de 3 bine yakındı. Fazla vakit bulamadım yürümeye. Ama gönlüm atıyor bilesiniz
------------------------------------------------------
Ballarım; yazacak çok şeyim var ama sabah erken kalkacağım.
Kapanma bitince ertelediğimiz işler devreye girdi. Yarın da tüm gün Antalya da olacağız. Buraya 75 km. Gidince de şehrin bir o ucuna bir bu ucuna gidilecek yerlerimiz olacak. Vaktimizin bir kısmı da yollarda geçecek haliyle. Girip yazamasam dahi en kötü okuyacağım. Sizleri seviyorum, özlüyorum ❤
Masallah ne güzel yuruyosunuz aslim. Ben sıkılmicagimi bilsem cikcam da. Teli elimde tasimam lazim kulaklikla müzik dinlemek icin. Cepli bi esofmanim yok.
Anlicagin bahane cok![]()
Hey masallah helal olsun diyorum baska bisey demiyorum sıkılmıyo musun yururken ya. Ben hep bi bahnae buluyorum kendi kendime cok eriniyorum simdi kim giyinip cikcak diye![]()
Allahim benim kv nin tek gelini su an benim ama yakinda yenileri gelir cok şükür biraz odak noktasi benden uzaklasir![]()
benimkinin tek gelini olduğumu düşünemiyorum
![]()
Pantolonun cebine , trençkot cebine ya da askılı çantaya koyuyorum teli
Tam tersi mutlu oluyorumpsikolojik olarak deşarj oluyorum
bir de boğazdan kismaktansa yürümek daha karlı geliyor
hem psikolojik hem biyolojik rahatlama sağlıyor çünkü
![]()
Hadi gecmis olsun
10.659 oldu.
Bakalım bugün yine sonuncu mu olucam
Saricivcivcikcik bak az önce ins.da ne geldi açar açmaz karşıma
Eki Görüntüle 2851915
yağmurdan sonra gökkuşağı çıktı nasıl efsane
Delillerle koyalım buraya
Bugün de saat 13:30 ve 14:40 olmak üzere toplamda 7 yumurta yedim 25gr süzme yedim 7kaşık zeytinyağla hadi hayırlısıtek öğün olmuş gibi oldu sıfır açlık
Yalnız yumurtayı çok sevdiğim için sıkılmadım daha
Eki Görüntüle 2852018
Tek oğlan olunca kv oğlunu paylaşmaz derler ama ya senin kv oturaklı ya sen iyi sınır cizmissin
Bu arada benim oğlan da zayıf değil ama kızlar daha gelişimli oluyor demekki
Yengeç ve boğa zaten ikisi de işi gücü yemekbende kendimden geçiyorum video izlerken ayran budalası gibi ağzım açık izlerim tarifleri
bı heycanlanirim ne zaman denesem diye can atarım
İşime gelmeyen her konuyu bende erteliyorum yabeynimde birikiyor bunaliyorum ama yine yapmıyorum
ama bugün şeytanın bacağını kırdım dolabın 3 rafini düzenledim
dunya için küçük benim için büyük bir adım
benim derdim ev düzeni eşya fazlaligi vs .
bı de ev işi
Benim rekor bu canımaynı zamanlar yürümusuz hemen hemen
benimki de Yılbaşına 3-5 gün kala
Eki Görüntüle 2852176
![]()
Günaydınnnn( Geçmiş yapamadım
19 Mayıs
Gençlik ve Zafer Bayramı’mız kutlu olsun.
köye gidiyoruz.
müsait olduğum ilk an yapacağım. Sizi çok seviyorum.
)
Eki Görüntüle 2852287
Çok karışık bir toplu mesaj yazmak için karşınızdayım Canlar'ım
Mesaj yazarken yönetimden alt fonda Ceza'dan yerli plakayı çalmasını istirham ederim (54❤)
cicekcikkk Çiçeğimm ne güzel yürüyorsun ya, bence senin vücudun senelerdir bu kadar hareketi özümsemiş. Doğalı buymuş gibi davranıyor. Benim gibi günlerinin çoğu yatarak geçse (hep ayaktayım da spor olaraktani ) bu yürümeye 2 gün hamlar 3 kilo veririm, net bak brüt değil
O kadar yumurtayı da iyi yiyorsun valla, bende severim ama zaman zaman kokusu muazzam bulantı yapıyor
Hangi eşekse o üst kattan balkonu pisleten, sen 12.katta daire tut balkonu az toz oluyor diye, gelsin komşu kirletsin olacak şey değil
Bu arada senin uzun uzun yazman, her şeyi dikkatlice okuman ve içinden geldiği gibi davranman da hoşuma gidiyor
asliogretmen
blondeblond
cicekcikkk
Okuduğuma göre çocuklarınız donlarına giremiyormuş, bende giremiyorum hala vermem gereken yaklaşık 8-9 kilo var, Small kıyafetlerim öylece benim keyfimi bekliyorBebişler boyuna, ben enine
blondeblond canım menüleri bence de artık hepimiz yazalım ve birbirimizi uyaralım. Bende senin gibi değişik şeyler yemeyi ve yapmayı çok seviyorum. Çok rutine binmiş ve birbirinin benzeri bir beslenme bana çok sıkıcı geliyor. Bu arada itiraf etmem gerekirse bütün bir ramazan boyu her gün tatlı yedim. Bayramda da bayram diye yedim
Bugünümü ise bol soslu 2 karışık tost ve biraz kuruyemişle geçirdim. Umarım en kısa sürede yola gireriz.
cicekcikkk =
blondeblond >
sudem34 >=
sonngulen >
asliogretmen >
Saricivcivcikcik >=< Ben
Hedef60kgolmak canım bu nicki çok sevdim, sen epey disiplinlisin Maşaallah, dumble lar sporlar takdir ediyorum seni
Saricivcivcikcik Kuşum sabah üşenme de çık yürü, etrafı izle, incele, meraklı bir kız çocuğu gibi börtü böcek ağaç çiçek taş ne varsa, o zaman hiç sıkılmazsın. Hava almak bile çok iyi gelecektir
sudem34
cicekcikkk
asliogretmen
Benim pazartesi 5 bin civarı, bugün de 3 bine yakındı. Fazla vakit bulamadım yürümeye. Ama gönlüm atıyor bilesiniz
Kapanma bitince ertelediğimiz işler devreye girdi. Yarın da tüm gün Antalya da olacağız. Buraya 75 km. Gidince de şehrin bir o ucuna bir bu ucuna gidilecek yerlerimiz olacak. Vaktimizin bir kısmı da yollarda geçecek haliyle. Girip yazamasam dahi en kötü okuyacağım. Sizleri seviyorum, özlüyorum ❤
Allah seni napmasin sabah sabah iyi güldümÇok karışık bir toplu mesaj yazmak için karşınızdayım Canlar'ım
asliogretmen
blondeblond
cicekcikkk
cicekcikkk =
blondeblond >
sudem34 >=
sonngulen >
asliogretmen >
Saricivcivcikcik >=< Ben
sudem34
cicekcikkk
asliogretmen
Nasil bi tatil dusunuyosunuz biz de gitcez de erteleyip duruyoruz virüs yuzunden. Ben bi ara villa istedim sonra vazgectik sonra kışın yapalim dedik afyonda cok guzel villalar var odana ait havuz olan. Ama kışa kadar evde dayanabilir miyim emin deglim. Gerci ben zaten mugladayim yazim tatilde gibi gecyo o yonden sansliyimayyy kimler gelmiş
bende bayramda toplam 5 gün, çok düzensiz bol tatlılı beslendim, sonra toparlamak gerçekten zorluyor, vücudum hala şiş, regl de olamadım hala, dertliyimm
bu tatlı, karbonhidrat olayı uçsuz bucaksız bir batak, derhal kurtulmalıyız,
pazartesi itibariyle kendime çeki düzen verdim ama nerden baksan normale dönüşüm 10 gün,
5 günlük dağınıklığımı 10 günlük düzenli beslenme anca toparlıyor
kv konusuna gelince evet şansım çoook ama benimde eşimle başım belada ona napıcaz
şimdi de tatil konusunda anlaşamıyoruz yine bir fikir ayrılığı, yine yangınlar yine benn
enerji_kusagi tatlım benim kendine dikkat et, iyi gezmeler, sevgiler öpücükler
![]()