70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Ah canımm, ben o 6000i tamamen yanlış anladım bugün :KK70:
3bin adım ancak atabildim. Her yere arabayla.
Keşke şehiriçi bir çok yerde araba yasaklansa da her yere bisikletle gitmek zorunda olsak 😍
Canın sağolsun 💜müsait olsan 50.000 de atarsın 🎯

Hayırlısı olsun canım 🤗 aynen.
Kararsızlık en beteri zaten . En azından kararli olduğun bir konu senin.

Ben yıllardır ikilemde olduğum bir konu.Hala da yuzde yüz net değilim ama zaten benim planım varsa kaderin de bir planı var.Arafta olmak da çok yoruyor insanı .Ben hep araftayim sanırım 🤪

bir ara ben de düşündüm, sonra tamamen vazgeçtim.
bir şeyin netleşmesi gerçekten huzur veriyo ama normalde hiçbir konuda net olabilen biri değilimdir ki, hep kararsızlıklar hep gelgitler yaşayan biriyim😔

Sen tek cocukta kalmissin ben sıfırda kaldım 😬😂😂 bakalim herkesin hakkinda hayirlisi.
Aman cevreye bakcak olsak ooo lisede başlıyorlar sevgilin var mi evlnecen mi 3 cocugun olsa basliyolar dörduncu ne zaman. Asla susmuyolar o yüzden artik duymamaya calisiyorum🤷🏼‍♀️

Canim atama bol diyemem ama imkansiz da degil yine de iyi durumda öyle söylüyüm. Atama durumndan dolayi degil cocuk meselesi aslinda. Cunku 3 cocukla derece yapan da o kadar cook insan var ki gozumun önünde.
Ben kendimi hazir hissetmiyorum daha acikcasi ☺️ biraz daha durmak istiyorum.

1.5 yil oldu evleneli canim.

Öyle öyle zamanla hem maddi hem manevi her seyi oturunca cocuk olursa daha iyi olur insallah. Biraz garanticiyim😬

daha çok yenisiniz, evliliğin en güzel zamanları, tadını çıkarın😍
ben 2010 da evlendim 2012 de kızım doğdu, hiç hesapta yoktu hatta sürpriz bir gelişme oldu bize😄

Ooo daha tazeymiş sizin evlilik yahu çocuğu bırak yaşamaya bak 😍 bak sonra ormantizm yok diyor birileri 😂😂😂

😂bitmeyenler vardır belki ama bilemedim benim pek içimden gelmiyor,
zaten dün akşam tartıştık fena kızgınım eşime hiç girmeyelim oralara😄

🌸🌸🌸günaydın🌸🌸🌸
regl oldum yine bana geldiler, duygu durumum pert😣

hemen dün yediklerimi yazıyım:
sabah: mantarlı omlet, 4 adet zeytin, 2 parça hellim peyniri, domates, salatalık, fıstık ezmesi-bal.
öğle: şirkette salata yiyorum, keten tohumu serpiyorum üzerine, bol limonlu sağlık deposu😇
akşam: süzme yoğurt içine roka, dereotu, salatalık doğradım, pul biber, nane baharat ekleyip yedim.

cicekcikkk cicekcikkk akşam yine süzme yoğurt ama bu sefer otları baharatları doldurdum içine😄

biri beni süzme yoğurt batağından kurtarsınnn😂

ben kıbrısa gitmeyi düşünüyordum. çok sevdiğim bir yer.
ama eşim huysuzluk ediyor, riskliymiş, virüs varmış, çocuk varmış.
gidelim trabzondaki evde hem kafa dinleyelim hem doğayla içiçe vakit geçirelim demez mi,
ablamı da alırız arabayla geze geze gideriz hatta dedi.. şok oldum😳

tamam virüs var ama artık virüs hep var, zaten işe gidip geliyoruz, markete de gidiyoruz,
yapacak bir şey yok ki.
hem ben üçümüz başbaşa olalım tatilde istiyorum,
ya ben istemiyorum kimseyi, zaten yakın oturuyoruz yani istediğimiz an ailesini görüyoruz sonuçta.
tatilde neden onlarla olayım ki..
@Saricivcivcikcik muğlayı da çok seviyorum, bende çok ayrı bir yeri var ama böyle bir fikir ayrılığı oluştu
şimdi kara kara düşünüyorum😣

enerji_kusagi enerji_kusagi olayımız bu enerjicim🙃

Günaydın kızlar 🤗ben hala ayilamadim😂7.5 saat uyku bana yetmiyor 😔 galiba yürümek epey yoruyor ondan 🎯

Kahvaltı yaptım 😁 kilom aynı gram oynamamış henüz Kh yemeye devam ediyorum sanırım ondan 🤪kaslar da şiş tabi spordan 🤭herkes regl sanırım 🤓

Haftaya şiş geçer hepimiz rahatlariz.🎯

Kahve ☕ ler içildi mı?
Ben daha o fasla geçmedim 😅 çay içmeye devamke ☕

Hazır hissetmek önemli 😉 evlilik oturmamistir daha zaten 😁 Pandemi gelinisin resmen daha kocanla gezip tozup balayı bile düzgünce yapamamış sındır 😔 evliliğin ilk yılları hep acemilikle geçiyor ya 😁 çocuk zaten yıpratıyor ilişkiyi 🎯sen aşkını yaşamaya bak doyasıya 💜
Ahh güzel zamanları buysa kotusunu merak ediyorum diyesim geldi:D :D ögrenciyken de hep bunlar güzel zamanlarin tadını çıkar derlerdi ve hakli olduklarini gördüm:D ama yine de tekrar ögrneci olmak istemem sanirim 🤦🏼‍♀️😂
Biz balayina gittiğimizde pandemi yoktu canim biz evlendik 5 ay sonra falan cikti. Ama evet dedigin gibi anlayamadik ki.
Günaydın kızlar 🤗ben hala ayilamadim😂7.5 saat uyku bana yetmiyor 😔 galiba yürümek epey yoruyor ondan 🎯

Kahvaltı yaptım 😁 kilom aynı gram oynamamış henüz Kh yemeye devam ediyorum sanırım ondan 🤪kaslar da şiş tabi spordan 🤭herkes regl sanırım 🤓

Haftaya şiş geçer hepimiz rahatlariz.🎯

Kahve ☕ ler içildi mı?
Ben daha o fasla geçmedim 😅 çay içmeye devamke ☕
Günaydın maalesef yine gec uyandim ben şaka gibi uyanamiyorum bu aralar ya.
Daha kahvaltiyi anca yaptm kahveye yer kalmadi😂

Ahh güzel zamanları buysa kotusunu merak ediyorum diyesim geldi:KK70: :KK70: ögrenciyken de hep bunlar güzel zamanlarin tadını çıkar derlerdi ve hakli olduklarini gördüm:KK70: ama yine de tekrar ögrneci olmak istemem sanirim 🤦🏼‍♀️😂
Biz balayina gittiğimizde pandemi yoktu canim biz evlendik 5 ay sonra falan cikti. Ama evet dedigin gibi anlayamadik ki.

Günaydın maalesef yine gec uyandim ben şaka gibi uyanamiyorum bu aralar ya.
Daha kahvaltiyi anca yaptm kahveye yer kalmadi😂
Sana noldu kız 7 de kalkan sen 😅 esin kahvaltı yapmayı mı bıraktı 😅 eşinin burcu ne ya zor mu kolay mı hiç bahsetmedin kv den ona sıra gelmedi 😅dün kaç adım attın dışarda 🏃🏻‍♀️
Ünv yılları ben özlüyor um ya bizim bölüm kolaydı ilk 2 yıl 3 .yıl ödev çok olurdu sabahlardik.4.yil da kpss hazırlık ile geçti.Ama çok güzel gezdik şükür para da vardı 💸💰 abim sağolsun 💜

Hazır online iken adım sayımı paylaşayım 🎯
19 Mayıs
Eki Görüntüle 2852645
17 Mayıs’ta sorduğun sayıların gizemini açıklıyorum sıkı tutun, O gün bizim kira günümüz :D
Diğer gizemde benim uğurlu sayılarım olması olabilir, bilette tutmadı ama :KK70:
Şimdi irdeleyelim bakalım neler çıkacak 😬😂

Kilon 70.7, boyunda 1.77 olsa tam olacakmış 😜
7 ve 14ü çok severim. Birbirin katları.... Bir ara 3te şansını çok zorladı ama.... 3.14 pi sayısı gözüme hoş geliyordu 😂
Altın oranda 1.618, az daha zorlasa 1.7 olacakmış. Burada bir Bahçeli matematiği iş görürdü ama neyse :D

Dünyanın 7 harikası, dünyaya yakın 7 büyük gezegen, gökkuşağının 7 ana rengi, haftanın 7 günü, İstanbul'un 7 tepesi, 7 kat sema, 7 kıta, 7 veren çiçek ağaç, 7 emin, 7 kat yabancı, Türkiyenin tek 7 minareli camisi, 7 göbek soy bağı( 7 ceddini derlerya), vs vs.. Ayın evreleri 7şer gün ve 14ü(tam dolunay,tam ışık), ayın 14ü gibi(parlak ve güzel)kız derler, 14 SEVGİyi ve aşkı simgeler(14 şubat),14 yıllık evliliğin, 14 dönüşüm ve yenilenme sayısı, hımmm.... şu an ciddi bir nokta dank etti kafama. Ay sanki doğumu simgeliyor. Allah Allah.... Sayıların gizemi diye diye bir şey bulduk sanki. Bak şimdi;
Kadının adet döngüsü 28 gün. 14 gün boyunca yumurlama oluyor. Yani adet bittikten 14 gün sonra zirvede oluyor. Aynı ay gibi. 14.gün ay tam ışıklı halini aldığında kadın tam doğurgan oluyor. Yumurta döllenmezse bu sefer adet olma döngüsüne giriyor. Aynı dolunayın küçülmeye başladığı gibi.Vay beee...

14 Şubat demişken ay genelde şubatta 28 gündür. Ay takmine göre tam bir döngü. 14 sayısı haçı ve dolayısı ile İsa'yı, ve o güne atfedilen Aziz Valentin'i kastediyor. Ay da kadınlığı simgeliyor gibi. Acaba neden sadece şubat ayı 28 günken diğer günler 30-31. Kendimce bir hesap yaptım şimdi. 12 ay değilde 13 ay olsaydı, ve ay takvimi kullanılsaydı 12 ay 28 gün olurdu, artan 29 günde 13.ay olurdu. 4 senede bir de 2 tane 29 gün olurdu. Bu arada 12 burç değil 13 burç olurdu 😂 burçlar niye 12 ise, bu da 12 havariyi mi kastediyor ki. Gerçi bizde de bir 7 imam muhabbeti vardı. Balım bir 7den nerelere geldik, Allah sonumuzu hayır etsin 😂 Aaa bu arada atom sanırım 7 katmandı. Burada durayım artık.

Yalnız bu 7 rakamının 6 ile pek bir ilgisi var onu tam çözemedim. Bir an önce 67 kiloya inmeni işaret ediyor da olabilir 😜

Ayyy kendimi Ömer Çelakıl gibi hissettim ya :D :D

----------------------------------
Tünaydın canım, gece yazarken uyumuş kalmışım, tamamladım atıyorum😘

17 Mayıs’ta sorduğun sayıların gizemini açıklıyorum sıkı tutun, O gün bizim kira günümüz :KK70:
Diğer gizemde benim uğurlu sayılarım olması olabilir, bilette tutmadı ama :KK70:
Şimdi irdeleyelim bakalım neler çıkacak 😬😂

Kilon 70.7, boyunda 1.77 olsa tam olacakmış 😜
7 ve 14ü çok severim. Birbirin katları.... Bir ara 3te şansını çok zorladı ama.... 3.14 pi sayısı gözüme hoş geliyordu 😂
Altın oranda 1.618, az daha zorlasa 1.7 olacakmış. Burada bir Bahçeli matematiği iş görürdü ama neyse :KK70:

Dünyanın 7 harikası, dünyaya yakın 7 büyük gezegen, gökkuşağının 7 ana rengi, haftanın 7 günü, İstanbul'un 7 tepesi, 7 kat sema, 7 kıta, 7 veren çiçek ağaç, 7 emin, 7 kat yabancı, Türkiyenin tek 7 minareli camisi, 7 göbek soy bağı( 7 ceddini derlerya), vs vs.. Ayın evreleri 7şer gün ve 14ü(tam dolunay,tam ışık), ayın 14ü gibi(parlak ve güzel)kız derler, 14 SEVGİyi ve aşkı simgeler(14 şubat),14 yıllık evliliğin, 14 dönüşüm ve yenilenme sayısı, hımmm.... şu an ciddi bir nokta dank etti kafama. Ay sanki doğumu simgeliyor. Allah Allah.... Sayıların gizemi diye diye bir şey bulduk sanki. Bak şimdi;
Kadının adet döngüsü 28 gün. 14 gün boyunca yumurlama oluyor. Yani adet bittikten 14 gün sonra zirvede oluyor. Aynı ay gibi. 14.gün ay tam ışıklı halini aldığında kadın tam doğurgan oluyor. Yumurta döllenmezse bu sefer adet olma döngüsüne giriyor. Aynı dolunayın küçülmeye başladığı gibi.Vay beee...

14 Şubat demişken ay genelde şubatta 28 gündür. Ay takmine göre tam bir döngü. 14 sayısı haçı ve dolayısı ile İsa'yı, ve o güne atfedilen Aziz Valentin'i kastediyor. Ay da kadınlığı simgeliyor gibi. Acaba neden sadece şubat ayı 28 günken diğer günler 30-31. Kendimce bir hesap yaptım şimdi. 12 ay değilde 13 ay olsaydı, ve ay takvimi kullanılsaydı 12 ay 28 gün olurdu, artan 29 günde 13.ay olurdu. 4 senede bir de 2 tane 29 gün olurdu. Bu arada 12 burç değil 13 burç olurdu 😂 burçlar niye 12 ise, bu da 12 havariyi mi kastediyor ki. Gerçi bizde de bir 7 imam muhabbeti vardı. Balım bir 7den nerelere geldik, Allah sonumuzu hayır etsin 😂 Aaa bu arada atom sanırım 7 katmandı. Burada durayım artık.

Yalnız bu 7 rakamının 6 ile pek bir ilgisi var onu tam çözemedim. Bir an önce 67 kiloya inmeni işaret ediyor da olabilir 😜

Ayyy kendimi Ömer Çelakıl gibi hissettim ya :KK70: :KK70:

----------------------------------
Tünaydın canım, gece yazarken uyumuş kalmışım, tamamladım atıyorum😘
:D
Ya sen na kadar zeki ne kadar kıvrak zekalı konuskan neşeli ve hafızası kuvvetli bir insansın 💜🧿her detayı aklında tutan unutmayan hatırlayan 💜 sevdiklerine değer veren onları kendi gibi düşünen birisin 💜her insanın hayatına dokunmasi gereken birisin bence🤗senin yanında insan ne yaşlanır ne mutsuz olur :KK19::KK60:nesen coşkun enerjin hiç eksilmesin hep artsın.🧿sen kesinlikle iş hayatı vs birilerinin hayatına dokunmalisin🤗çok yönlü kişiliğin bedenine sığmayan bir enerjin var gerçekten 💜taşı sıksa suyunu çıkarırin kadın versiyonu sun sen 🎯

:KK70:
Ya sen na kadar zeki ne kadar kıvrak zekalı konuskan neşeli ve hafızası kuvvetli bir insansın 💜🧿her detayı aklında tutan unutmayan hatırlayan 💜 sevdiklerine değer veren onları kendi gibi düşünen birisin 💜her insanın hayatına dokunmasi gereken birisin bence🤗senin yanında insan ne yaşlanır ne mutsuz olur :KK19::KK60:nesen coşkun enerjin hiç eksilmesin hep artsın.🧿sen kesinlikle iş hayatı vs birilerinin hayatına dokunmalisin🤗çok yönlü kişiliğin bedenine sığmayan bir enerjin var gerçekten 💜taşı sıksa suyunu çıkarırin kadın versiyonu sun sen 🎯
Kız ben çabuk mahçup olurum, şu an utancımdan 7 kat yerin dibine girdim, bak bir 7 daha :D

Canımm çok teşekkür ederim❤ Aminn, inşaallah birlikte daim olsun neşemiz 🙏

Bir tezim var bu arada hissetmekle ilgili. Bana yazdığın şeyleri aslında senin kişiliğinin de barındırdığına dair 😉
Bu, insanların birbirini sevmesi ve birbirinin dengi olmasıyla da ilgili 😍
Bir ara aça aça yazayım bakalım kim ne düşünüyor ballarımdan❤

Kız ben çabuk mahçup olurum, şu an utancımdan 7 kat yerin dibine girdim, bak bir 7 daha :KK70:

Canımm çok teşekkür ederim❤ Aminn, inşaallah birlikte daim olsun neşemiz 🙏

Bir tezim var bu arada hissetmekle ilgili. Bana yazdığın şeyleri aslında senin kişiliğinin de barındırdığına dair 😉
Bu, insanların birbirini sevmesi ve birbirinin dengi olmasıyla da ilgili 😍
Bir ara aça aça yazayım bakalım kim ne düşünüyor ballarımdan❤
Boşver 7 kat dibe inme 🤪Sen yüzeyde kal 💜sana ihtiyacımız var 🤗bende 7 yi bırakıp hızlıca en kotu 69.9 olayım 🎯67 de hemen akabinde 💜

enerji_kusagi enerji_kusagi Bu arada burçlar bir ara 13 tane demişlerdi yılan 🐍 burcu filan vardı 13.u burç 🐍
Galiba 13 uğursuz sayı muhabbetinden dolayı 13.burc yok 🤪
13. Burcu buldularda yılan mı olsun demişler :D :D
Şöyle bir kedi, bir tavşan, bir kaplan vs koymak varken :D
Bazı sinsi ve soğuk karakterleri bir burca sokamadılar zannımca yılanı icat ettiler :D
Uğursuz onlara göre uğursuz, Hristiyanlardan başka 13ü uğursuz sayanda yok. Burçlar bile onların inanışına göre vay anasını be 😬😂

Güçlü kadınlar 🎯ben yürüyüşe çıktım 1337 şu an .
Sizden naber?
enerji_kusagi enerji_kusagi bugün neler yapacaksın?
cicekcikkk cicekcikkk sabah sahile inmedin mi?
Benim şuan 169. Günlükte takılıyorum fırsat buldum diye. Birazdan yürüyeceğim. Hatta kalkıp biraz iş yapayım, ısınmışkende yürüyeyim 😍
Yan gelip yatasımda çok var ama yok yok kalkayım ben, keyfimizi beklersek çok bekleriz😂

Benim şuan 169. Günlükte takılıyorum fırsat buldum diye. Birazdan yürüyeceğim. Hatta kalkıp biraz iş yapayım, ısınmışkende yürüyeyim 😍
Yan gelip yatasımda çok var ama yok yok kalkayım ben, keyfimizi beklersek çok bekleriz😂
Bisiklet i kurdun mu yen ev de pisiklet sürmüyon mu🤪

13. Burcu buldularda yılan mı olsun demişler :KK70: :KK70:
Şöyle bir kedi, bir tavşan, bir kaplan vs koymak varken :KK70:
Bazı sinsi ve soğuk karakterleri bir burca sokamadılar zannımca yılanı icat ettiler :KK70:
Uğursuz onlara göre uğursuz, Hristiyanlardan başka 13ü uğursuz sayanda yok. Burçlar bile onların inanışına göre vay anasını be 😬😂
Burçları kim buldu o kadar detaylı bilgim yok 🤪 Bana göre uğursuz sayı yok zaten 🎯

5 sayısını eskiden çok severdim niye bilmem hoşuma giderdi bi 🤓bir ara hatta uğurlu sayım filan dedim 😁 öyle işte.

Yemekte ne var bugün?
Detoks metoks 🤪

Bisiklet i kurdun mu yen ev de pisiklet sürmüyon mu🤪
Burçları kim buldu o kadar detaylı bilgim yok 🤪 Bana göre uğursuz sayı yok zaten 🎯

5 sayısını eskiden çok severdim niye bilmem hoşuma giderdi bi 🤓bir ara hatta uğurlu sayım filan dedim 😁 öyle işte.

Yemekte ne var bugün?
Detoks metoks 🤪
Bu evde hiç bisiklete binmedim, öylece salonda bakışıyoruz😑 Bugün yarın başlarım ama niyetim var😊

Detoks metoks hak getire 😂
Son yediklerimden sonra beni ancak su orucu paklar, o toto da bende yok :D

1 hafta günlük 20 bin adım atsam o beni toparlar bak.

Şimdi uğurlu sayıların var mı?

Bu evde hiç bisiklete binmedim, öylece salonda bakışıyoruz😑 Bugün yarın başlarım ama niyetim var😊

Detoks metoks hak getire 😂
Son yediklerimden sonra beni ancak su orucu paklar, o toto da bende yok :KK70:

1 hafta günlük 20 bin adım atsam o beni toparlar bak.

Şimdi uğurlu sayıların var mı?
Bugün bir saat pisiklet ödevi vereyim sana 🏃🏻‍♀️hem telde takılırsin 📱bir yerden başlamak lazım 🎯yaz geliyor en azından yeni aldığımiz kiloları ödemleri atalim🎯

Kaç kilosun şimdi?
Kaç kilo aldın bu süreçte?
Benim resmen 5 oldu yani yavaş yavaş gidecek mecbur 66 olana dek durdurma beni gazla lütfen 💜günde 20.000 atılır ev büyük zaten rahat atarsin.

Migros a yürüyerek gitsen bir iki kez bir iki hafif şey için al sana adim.Ya da enisteyle git o arabayla döner sen yürüyerek 🏃🏻‍♀️

Sensin benim uğurum 🐞

Back
X