- 17 Mart 2010
- 26.612
- 68.230
- 1.123
Canın sağolsunAh canımm, ben o 6000i tamamen yanlış anladım bugün
3bin adım ancak atabildim. Her yere arabayla.
Keşke şehiriçi bir çok yerde araba yasaklansa da her yere bisikletle gitmek zorunda olsak![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canın sağolsunAh canımm, ben o 6000i tamamen yanlış anladım bugün
3bin adım ancak atabildim. Her yere arabayla.
Keşke şehiriçi bir çok yerde araba yasaklansa da her yere bisikletle gitmek zorunda olsak![]()
Hayırlısı olsun canımaynen.
Kararsızlık en beteri zaten . En azından kararli olduğun bir konu senin.
Ben yıllardır ikilemde olduğum bir konu.Hala da yuzde yüz net değilim ama zaten benim planım varsa kaderin de bir planı var.Arafta olmak da çok yoruyor insanı .Ben hep araftayim sanırım![]()
Sen tek cocukta kalmissin ben sıfırda kaldımbakalim herkesin hakkinda hayirlisi.
Aman cevreye bakcak olsak ooo lisede başlıyorlar sevgilin var mi evlnecen mi 3 cocugun olsa basliyolar dörduncu ne zaman. Asla susmuyolar o yüzden artik duymamaya calisiyorum![]()
Canim atama bol diyemem ama imkansiz da degil yine de iyi durumda öyle söylüyüm. Atama durumndan dolayi degil cocuk meselesi aslinda. Cunku 3 cocukla derece yapan da o kadar cook insan var ki gozumun önünde.
Ben kendimi hazir hissetmiyorum daha acikcasibiraz daha durmak istiyorum.
1.5 yil oldu evleneli canim.
Öyle öyle zamanla hem maddi hem manevi her seyi oturunca cocuk olursa daha iyi olur insallah. Biraz garanticiyim![]()
Ooo daha tazeymiş sizin evlilik yahu çocuğu bırak yaşamaya bakbak sonra ormantizm yok diyor birileri
![]()
ben kıbrısa gitmeyi düşünüyordum. çok sevdiğim bir yer.
ama eşim huysuzluk ediyor, riskliymiş, virüs varmış, çocuk varmış.
gidelim trabzondaki evde hem kafa dinleyelim hem doğayla içiçe vakit geçirelim demez mi,
ablamı da alırız arabayla geze geze gideriz hatta dedi.. şok oldum
tamam virüs var ama artık virüs hep var, zaten işe gidip geliyoruz, markete de gidiyoruz,
yapacak bir şey yok ki.
hem ben üçümüz başbaşa olalım tatilde istiyorum,
ya ben istemiyorum kimseyi, zaten yakın oturuyoruz yani istediğimiz an ailesini görüyoruz sonuçta.
tatilde neden onlarla olayım ki..
@Saricivcivcikcik muğlayı da çok seviyorum, bende çok ayrı bir yeri var ama böyle bir fikir ayrılığı oluştu
şimdi kara kara düşünüyorum![]()
Ahh güzel zamanları buysa kotusunu merak ediyorum diyesim geldiHazır hissetmek önemlievlilik oturmamistir daha zaten
Pandemi gelinisin resmen daha kocanla gezip tozup balayı bile düzgünce yapamamış sındır
evliliğin ilk yılları hep acemilikle geçiyor ya
çocuk zaten yıpratıyor ilişkiyi
sen aşkını yaşamaya bak doyasıya
![]()
Günaydın maalesef yine gec uyandim ben şaka gibi uyanamiyorum bu aralar ya.Günaydın kızlarben hala ayilamadim
7.5 saat uyku bana yetmiyor
galiba yürümek epey yoruyor ondan
Kahvaltı yaptımkilom aynı gram oynamamış henüz Kh yemeye devam ediyorum sanırım ondan
kaslar da şiş tabi spordan
herkes regl sanırım
Haftaya şiş geçer hepimiz rahatlariz.
Kahveler içildi mı?
Ben daha o fasla geçmedimçay içmeye devamke
![]()
Sana noldu kız 7 de kalkan senAhh güzel zamanları buysa kotusunu merak ediyorum diyesim geldi![]()
ögrenciyken de hep bunlar güzel zamanlarin tadını çıkar derlerdi ve hakli olduklarini gördüm
ama yine de tekrar ögrneci olmak istemem sanirim
Biz balayina gittiğimizde pandemi yoktu canim biz evlendik 5 ay sonra falan cikti. Ama evet dedigin gibi anlayamadik ki.
Günaydın maalesef yine gec uyandim ben şaka gibi uyanamiyorum bu aralar ya.
Daha kahvaltiyi anca yaptm kahveye yer kalmadi![]()
17 Mayıs’ta sorduğun sayıların gizemini açıklıyorum sıkı tutun, O gün bizim kira günümüz
17 Mayıs’ta sorduğun sayıların gizemini açıklıyorum sıkı tutun, O gün bizim kira günümüz
Diğer gizemde benim uğurlu sayılarım olması olabilir, bilette tutmadı ama
Şimdi irdeleyelim bakalım neler çıkacak
Kilon 70.7, boyunda 1.77 olsa tam olacakmış
7 ve 14ü çok severim. Birbirin katları.... Bir ara 3te şansını çok zorladı ama.... 3.14 pi sayısı gözüme hoş geliyordu
Altın oranda 1.618, az daha zorlasa 1.7 olacakmış. Burada bir Bahçeli matematiği iş görürdü ama neyse
Dünyanın 7 harikası, dünyaya yakın 7 büyük gezegen, gökkuşağının 7 ana rengi, haftanın 7 günü, İstanbul'un 7 tepesi, 7 kat sema, 7 kıta, 7 veren çiçek ağaç, 7 emin, 7 kat yabancı, Türkiyenin tek 7 minareli camisi, 7 göbek soy bağı( 7 ceddini derlerya), vs vs.. Ayın evreleri 7şer gün ve 14ü(tam dolunay,tam ışık), ayın 14ü gibi(parlak ve güzel)kız derler, 14 SEVGİyi ve aşkı simgeler(14 şubat),14 yıllık evliliğin, 14 dönüşüm ve yenilenme sayısı, hımmm.... şu an ciddi bir nokta dank etti kafama. Ay sanki doğumu simgeliyor. Allah Allah.... Sayıların gizemi diye diye bir şey bulduk sanki. Bak şimdi;
Kadının adet döngüsü 28 gün. 14 gün boyunca yumurlama oluyor. Yani adet bittikten 14 gün sonra zirvede oluyor. Aynı ay gibi. 14.gün ay tam ışıklı halini aldığında kadın tam doğurgan oluyor. Yumurta döllenmezse bu sefer adet olma döngüsüne giriyor. Aynı dolunayın küçülmeye başladığı gibi.Vay beee...
14 Şubat demişken ay genelde şubatta 28 gündür. Ay takmine göre tam bir döngü. 14 sayısı haçı ve dolayısı ile İsa'yı, ve o güne atfedilen Aziz Valentin'i kastediyor. Ay da kadınlığı simgeliyor gibi. Acaba neden sadece şubat ayı 28 günken diğer günler 30-31. Kendimce bir hesap yaptım şimdi. 12 ay değilde 13 ay olsaydı, ve ay takvimi kullanılsaydı 12 ay 28 gün olurdu, artan 29 günde 13.ay olurdu. 4 senede bir de 2 tane 29 gün olurdu. Bu arada 12 burç değil 13 burç olurduburçlar niye 12 ise, bu da 12 havariyi mi kastediyor ki. Gerçi bizde de bir 7 imam muhabbeti vardı. Balım bir 7den nerelere geldik, Allah sonumuzu hayır etsin
Aaa bu arada atom sanırım 7 katmandı. Burada durayım artık.
Yalnız bu 7 rakamının 6 ile pek bir ilgisi var onu tam çözemedim. Bir an önce 67 kiloya inmeni işaret ediyor da olabilir
Ayyy kendimi Ömer Çelakıl gibi hissettim ya![]()
----------------------------------
Tünaydın canım, gece yazarken uyumuş kalmışım, tamamladım atıyorum![]()
Kız ben çabuk mahçup olurum, şu an utancımdan 7 kat yerin dibine girdim, bak bir 7 daha
Ya sen na kadar zeki ne kadar kıvrak zekalı konuskan neşeli ve hafızası kuvvetli bir insansınher detayı aklında tutan unutmayan hatırlayan
sevdiklerine değer veren onları kendi gibi düşünen birisin
her insanın hayatına dokunmasi gereken birisin bence
senin yanında insan ne yaşlanır ne mutsuz olur
nesen coşkun enerjin hiç eksilmesin hep artsın.
sen kesinlikle iş hayatı vs birilerinin hayatına dokunmalisin
çok yönlü kişiliğin bedenine sığmayan bir enerjin var gerçekten
taşı sıksa suyunu çıkarırin kadın versiyonu sun sen
![]()
Boşver 7 kat dibe inmeKız ben çabuk mahçup olurum, şu an utancımdan 7 kat yerin dibine girdim, bak bir 7 daha
Canımm çok teşekkür ederim❤ Aminn, inşaallah birlikte daim olsun neşemiz
Bir tezim var bu arada hissetmekle ilgili. Bana yazdığın şeyleri aslında senin kişiliğinin de barındırdığına dair
Bu, insanların birbirini sevmesi ve birbirinin dengi olmasıyla da ilgili
Bir ara aça aça yazayım bakalım kim ne düşünüyor ballarımdan❤
13. Burcu buldularda yılan mı olsun demişlerenerji_kusagi Bu arada burçlar bir ara 13 tane demişlerdi yılan
burcu filan vardı 13.u burç
Galiba 13 uğursuz sayı muhabbetinden dolayı 13.burc yok![]()
Benim şuan 169. Günlükte takılıyorum fırsat buldum diye. Birazdan yürüyeceğim. Hatta kalkıp biraz iş yapayım, ısınmışkende yürüyeyimGüçlü kadınlarben yürüyüşe çıktım 1337 şu an .
Sizden naber?
enerji_kusagi bugün neler yapacaksın?
cicekcikkk sabah sahile inmedin mi?
Bisiklet i kurdun mu yen ev de pisiklet sürmüyon muBenim şuan 169. Günlükte takılıyorum fırsat buldum diye. Birazdan yürüyeceğim. Hatta kalkıp biraz iş yapayım, ısınmışkende yürüyeyim
Yan gelip yatasımda çok var ama yok yok kalkayım ben, keyfimizi beklersek çok bekleriz![]()
Burçları kim buldu o kadar detaylı bilgim yok13. Burcu buldularda yılan mı olsun demişler![]()
Şöyle bir kedi, bir tavşan, bir kaplan vs koymak varken
Bazı sinsi ve soğuk karakterleri bir burca sokamadılar zannımca yılanı icat ettiler
Uğursuz onlara göre uğursuz, Hristiyanlardan başka 13ü uğursuz sayanda yok. Burçlar bile onların inanışına göre vay anasını be![]()
Bisiklet i kurdun mu yen ev de pisiklet sürmüyon mu![]()
Bu evde hiç bisiklete binmedim, öylece salonda bakışıyoruzBurçları kim buldu o kadar detaylı bilgim yokBana göre uğursuz sayı yok zaten
5 sayısını eskiden çok severdim niye bilmem hoşuma giderdi bibir ara hatta uğurlu sayım filan dedim
öyle işte.
Yemekte ne var bugün?
Detoks metoks![]()
Bugün bir saat pisiklet ödevi vereyim sanaBu evde hiç bisiklete binmedim, öylece salonda bakışıyoruzBugün yarın başlarım ama niyetim var
Detoks metoks hak getire
Son yediklerimden sonra beni ancak su orucu paklar, o toto da bende yok
1 hafta günlük 20 bin adım atsam o beni toparlar bak.
Şimdi uğurlu sayıların var mı?