70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Evet kuzum ta disipline oldum artık olur gibi olup olmuyordum bir yıldır iniyordum çıkıyorum kısır döngüsü vs artık bu benden sıkıldım valla çok sıkıldım kendimden yemek içmek düşünmek tattmak biçmek istemiyorum 54-55 aralığına gelince bir şişe şarapla kutluycam ve telimdeki tartma biçme uygulamalarını kaldırcam eski beni özledim yaa acıkınca ye doyunca bırak yani 😂😂😂
Senin ölçüler bir harika bebekim benim göğüs küçük 86 mıydı neydi gerçi ben küçük seviyorum kendimde omuzlarım geniş memişlerde büyük olunca kendimi dana gibi hissediyorum😂😂 sportif durmayı seviyorum🥸

Ohhhh geçmiş gitmiş olsun kuzum çok sevindim😍😍 sağlıktan gerisi gerçekten boş kuzum cümlemizin sağlıklı sıhhatli mutlu bir ömrü olsun❤️🙏

Canım yaa olsun kolay değil daha geçen ay hastaydın troit vs zaten zor birde sen stres olma iştahında gelir geçer ya ne iştahlar atlattık😂😂😂 hepsi geçti gitti 😘😘😘

91 olmadı kuzum ya ordaydı önceden 95 91 e gitmek hedefim olsun didim🤓

kırmızı mı beyaz mı😋😋😋 yanında miss gibi bir peynir tabağı, benim bile kutlayasım geldi 😍
evet göğüs küçülttürecektim ameliyat falan da şimdilik vazgeçtim birlikte yaşamaya devam ediyoruz kendileriyle😜
o döngüyü kırdın işte bu! süpersin süperrr🥰😍😘

kızlarrrr🌸🌷🌸
bugünlerde ben kendimi baya iyi hissediyorum, çiçekler böcekler kelebekler modu😇

menü yazmıyorum farkındayım ama biraz kaçamaklı geçiyor günler😋
mesela dün akşam sarma yedim dondurma yedim, ondan önceki akşam churros yedimm😍
ama annemlerde kaldığımızda annemin böreklerinden hiç yemeyerek rekor kırdım😂
hatta annemle babam kızıyor bana, özellikle babam bu halinle diyet peşinde misin hala diyor,
tabi onlara sorsan zayıflıktan uçacağım😂 bana sorsan hep fazlam var, eşime sorsan fıstık gibiyim😂😆

sizde ne var ne yok?
yürüyüşler süper, menüde yazın bende feyz alırım belki😂

Evet kuzum ta disipline oldum artık olur gibi olup olmuyordum bir yıldır iniyordum çıkıyorum kısır döngüsü vs artık bu benden sıkıldım valla çok sıkıldım kendimden yemek içmek düşünmek tattmak biçmek istemiyorum 54-55 aralığına gelince bir şişe şarapla kutluycam ve telimdeki tartma biçme uygulamalarını kaldırcam eski beni özledim yaa acıkınca ye doyunca bırak yani 😂😂😂
Senin ölçüler bir harika bebekim benim göğüs küçük 86 mıydı neydi gerçi ben küçük seviyorum kendimde omuzlarım geniş memişlerde büyük olunca kendimi dana gibi hissediyorum😂😂 sportif durmayı seviyorum🥸

Ohhhh geçmiş gitmiş olsun kuzum çok sevindim😍😍 sağlıktan gerisi gerçekten boş kuzum cümlemizin sağlıklı sıhhatli mutlu bir ömrü olsun❤️🙏

Canım yaa olsun kolay değil daha geçen ay hastaydın troit vs zaten zor birde sen stres olma iştahında gelir geçer ya ne iştahlar atlattık😂😂😂 hepsi geçti gitti 😘😘😘

85 güzel oluyor ya 😁 ben beğeniyorum 😁
91 bu yürüyüşle olur bence 🧿
Biz kızlarla 3 günde 100 bin üstü yapmıştık o ara acaip incelmisti bacaklar 💜
Düne ait yürüme verilerim şöyle dursun🤓 bugünü akşama ya da yarına bildiririm gençler💃🏾💃🏾💃🏾
Herkes iyidir umuyorum öpüyorum yanacıklarınızdan copcoppp❤️😘😘😘

Eki Görüntüle 2857857
Vuu🧿artık 19.999 altı kesmez seni 🎯
muhteşem ikilisiniz maşallah size çifte kumrular😍
keşke benim eşim de diyet yapmak istese, yapsa demiyorum bak istese o bile yeter😄

evet o köprü dünyanın en güzel ve en zor şeyi herhalde bizim için😂

menüleri özlemişim, ne kadar sağlıklı, dengeli, afiyet olsun🌸

çilek&muz favorim, daha karpuz kavuna geçiş yapmadım, dondurma çok seviyorum😏
Çilek 🍓 tatlı bulamadım ya 🤪 ama muz 🍌 en favori tat garantili en azından sos da tamamdır 😁
Aynen karpuz 🍉 çekiyor canım ama tatlansin biraz daha diye bekliyorum 🎯

kızlarrrr🌸🌷🌸
bugünlerde ben kendimi baya iyi hissediyorum, çiçekler böcekler kelebekler modu😇

hatta annemle babam kızıyor bana, özellikle babam bu halinle diyet peşinde misin hala diyor,
tabi onlara sorsan zayıflıktan uçacağım😂 bana sorsan hep fazlam var, eşime sorsan fıstık gibiyim😂😆

sizde ne var ne yok?
Oo anne böreklerine karsi koyduysan bi tebrigi haketmissin demektir😅👏👏👏

Ah aileler zaten hep öyle kilo alinca aldin verince cok verdin derler😁

Bende de nolsun canim ya dun gece uyumadim sabaha karsi uyudum bugun de öğlen 1 de uyandim tuhaf gecti yani😂
Menüleri ben yazmaya basladim yeniden sen de yaz hadi senin belki cok ihtiyacin yok ama bana eslik etmis olursun☺️

26 Mayıs Çarşamba Menüm
(Gec uyandigim icin sabah yok)
Öğlen 13.45 4 tatli kaşığı yulaf, karisik kuru meyve, 1 cay kasigi bal, sütü karistirip yedim
Ara 16.00 türk kahvesi, 1 tam buğdaylı yaprak galeta, 7 tane kuru üzüm
Akşam 18.00 4 kaşık kıymalı taze fasulye, 1 dilim kepekli ekmek, 2 kasik yoğurt

Spor; leslie 5 mil=30 dk
Su; 3 litre

:KK19: Çiçeğim, dün sonunda regl oldum. O koca göbek hemen nasıl rahatladı 🤭 ben de rahatladım 😅
inşallah en yakın zamanda bende senin gibi disipline olurum çiçeğim 😘
Düne ait yürüme verilerim şöyle dursun🤓 bugünü akşama ya da yarına bildiririm gençler💃🏾💃🏾💃🏾
Herkes iyidir umuyorum öpüyorum yanacıklarınızdan copcoppp❤️😘😘😘

Eki Görüntüle 2857857
bizim seni geçmemiz mümkün değil .
harikasın canımın canı
Kocaman :KK9::KK9::KK9:
Bir de copppp :KK60:

:KK60::KK200:
kızlarrrr🌸🌷🌸

sizde ne var ne yok?
Bana sorsan
Çok tatlısın 😋😉🥰
Kızlar yürüyüşteyim 🏃🏻‍♀️esiyor bir yandan daha 10.000 olmadı 😅
cicekcikkk cicekcikkk senin adımın yanında yavru kalacak 😅
çiçeğimizin maşallahı var . 🤭
Benim de bu sabah yürüyüşüm yarım kaldı. Yürüyüş yolu çok ıssızdı, birden karşıma köpek çıktı. Bende korkup arabaya kaçtım 😔 halbuki beni sev diye bakıyordu, garip . Ah ben 😔
26 Mayıs Çarşamba Menüm
(Gec uyandigim icin sabah yok)
Öğlen 13.45 4 tatli kaşığı yulaf, karisik kuru meyve, 1 cay kasigi bal, sütü karistirip yedim
Ara 16.00 türk kahvesi, 1 tam buğdaylı yaprak galeta, 7 tane kuru üzüm
Akşam 18.00 4 kaşık kıymalı taze fasulye, 1 dilim kepekli ekmek, 2 kasik yoğurt

Spor; leslie 5 mil=30 dk
Su; 3 litre
harika menü ve spor ✔️
tebrikler civcivim 🥰😘 gel bi öpem. Coppp 😘 ben bu copuuu çok sevdim cicekcikkk cicekcikkk 🌸
asliogretmen asliogretmen 10.258 unutmadan yazayım 🤪 sonra silinip gidiyor Alimallah 😅
İyi geceler 💫 ballar 🍯
Sizi seviyorum 💜
Ozlendiniz🤗

Civciv 🐥 menü spor 👏
Tamamdır balım, not ettim 😘
Günaydın kızlar 6 buçukta uyandim inanilmaz mutluyum:rolleyes: birsuru isimi hallettim :21:
Şuralari da siliyim kimse gelmeden:temizlik::temizlik::temizlik:
Cay hazır hadin kalkın. Olmazsa olmaz yumurtalar da hazır:KK70:
Ellerine kollarına sağlık bal hemşehrim benim.
Her yer mis gibi kokmuş .
Bende çok acıktım . Elektrikler de kesik . Sana gelmem için çok bahanem var 🥰
ama en büyük bahanem
KALBİM :KK200:
KALBİN :KK200:

:KK19: Çiçeğim, dün sonunda regl oldum. O koca göbek hemen nasıl rahatladı 🤭 ben de rahatladım 😅
inşallah en yakın zamanda bende senin gibi disipline olurum çiçeğim 😘

bizim seni geçmemiz mümkün değil .
harikasın canımın canı
Kocaman :KK9::KK9::KK9:
Bir de copppp :KK60:

:KK60::KK200:

Bana sorsan
Çok tatlısın 😋😉🥰

çiçeğimizin maşallahı var . 🤭
Benim de bu sabah yürüyüşüm yarım kaldı. Yürüyüş yolu çok ıssızdı, birden karşıma köpek çıktı. Bende korkup arabaya kaçtım 😔 halbuki beni sev diye bakıyordu, garip . Ah ben 😔

harika menü ve spor ✔️
tebrikler civcivim 🥰😘 gel bi öpem. Coppp 😘 ben bu copuuu çok sevdim cicekcikkk cicekcikkk 🌸

Tamamdır balım, not ettim 😘

Ellerine kollarına sağlık bal hemşehrim benim.
Her yer mis gibi kokmuş .
Bende çok acıktım . Elektrikler de kesik . Sana gelmem için çok bahanem var 🥰
ama en büyük bahanem
KALBİM :KK200:
KALBİN :KK200:
Buyur gel aslım temizlik yapiyodum simdi kahve arasi verdim sene de kahve yaparim :KK60: :kahve:

27 Mayis Perşembe Menüm
Sabah 08.00
soğuk filtre kahve
09.45 soğanlı biberli omlet, 1 dilim peynir, yarim dilim tam buğday ekmeği, domates, salatalık, 1 cay kasigi tahin pekmez
Ara 12.00 nescafe, 2 kare bitter
Ara 14.30 1 dilim fırında ıspanak
Akşam 16.45 2 dilim firinda ıspanak, salata
🍇 🍇 🍇
Spor;
3 saat temizlik
30 dk leslie 5 mil
10 dk pilates(direnc bandi ve cemberle)
Su; 2.5 litre

Tebrik ederim balım 🎊🎊🎊🎊🎊 muhteşemsin 🌹🌹🌹🌹🌹
Çok teşekkür ederim güzel Leylam ❤️🥰 sayenizde oldu ki . En güzel motivasyonum sizlerdiniz ❤️
Buyur gel aslım temizlik yapiyodum simdi kahve arasi verdim sene de kahve yaparim :KK60: :kahve:
Yine mi geç kaldım ben :KK66: :KK36:
teşekkür ederim civcivim. ❤️
27 Mayis Perşembe Menüm
Sabah 08.00
soğuk filtre kahve
09.45 soğanlı biberli omlet, 1 dilim peynir, yarim dilim tam buğday ekmeği, domates, salatalık, 1 cay kasigi tahin pekmez
Ara 12.00 nescafe, 2 kare bitter
Ara 14.30 1 dilim fırında ıspanak
Akşam 16.45 2 dilim firinda ıspanak, salata
🍇 🍇 🍇
Spor;
3 saat temizlik
30 dk leslie 5 mil
10 dk pilates(direnc bandi ve cemberle)
Su; 2.5 litre
Gümbür gümbür geliyor benim bal hemşehrim . Harikasınnnn balım. Menü de spor da ef sa ne :KK9::KK9::KK9:
2648 adım asliogretmen asliogretmen Canım hafta başına kadar telafi edicem 🤗 42.000 e tamamlamaya çalışacagim.🎯

Bugün okula gidip geldim imza için defter doldurmaya.

Yarın sabah da aşı için hastaneye gidecem.
tamamdır balım, kolay gelsin 🌸

Back
X