70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

29 Mayıs Cumartesi Menüm
Sabah 10.00
1 yağda yumurta, salatalik, domates, 1 dilim peynir, yarim dilim tam buğday ekmeği
Ara 14.00 buzlu filtre kahve, 1 kare cikolata
Akşam 17.00 1 kase corba, yarım tabak patlıcan kebabı, 2 kasik pilav, 2 kasik yogurt
Ara 18.00 türk kahvesi, 2 su bardagi kadar patlamis misir
🍇🍇🍇
Spor; simdilik yok birazdan yapicam
Su; 2.5 litre
:KK9: Harikasın civcivim ❤️ Afiyet olsun . 😘
Kilo bildirimi ilk yapan benim galiba 😁
70.7 artıyim 🤪
Diyet şart anlaşıldı 😎
İcraata geçmek için hazırlık yapmam lazım 😉
azıcık özgürlük bile yaramıyor bize hemen löp löp geri geliyor. 🤦🏻‍♀️
Annemler salı günü bana geliyor. 😍 bir hafta kadar kalacaklar fikir değiştirmezlerse.
Nesli’nin bıcırıklarıda geliyor. 4 çocuk artık nasıl olur bilmiyorum 😅
Annemler gittikten sonra Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik im gibi düzenli menü paylaşacağım.
ipin ucunu kaçırmamak lazım. Bugünlerde öğreniyorum yeniden. Spor yapsam da 2 kilo aldım bile 🤭😔
7 Haziran yeniden başlangıç , ne dersin balım ?
Ben eksi geldim ama son kiloma göre bikac gr artidayim. O artilari bikac güne atip geliyorum :cool:
Bir hayalimiz var çünkü :KK36:

Annemler salı günü bana geliyor. 😍 bir hafta kadar kalacaklar fikir değiştirmezlerse.
Annemler gittikten sonra Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik im gibi düzenli menü paylaşacağım.
ipin ucunu kaçırmamak lazım. Bugünlerde öğreniyorum yeniden. Spor yapsam da 2 kilo aldım bile 🤭😔

Evet canim senin de koruma donemindeki menülerini görelim😍 maalesef kiloya yatkiniz aliskanlik haline getirmek gerekiyo 😔
Benim de haftaya ablamlar geliyo belki anneme gecerim. Ama orda da devam edicem diyete. Sadece bi gün kacamak günü yaparim o da mecbur. ablamla kizlar gecesi yapiyoruz hep çünkü :D
Günaydın sportif bal 🍯 ❤️
Sevdim bunu sportif mportif :KK73:
Sana da günaydın bal aslim:KK60:

7 Haziran benim diyete baslama yıldönümüm 🤭 şimdiden bir şeyler yapıp yıl sonu raporu hazırlamam lazım 🤣 evdeki sabotajcilar kol böreği ,pizza istiyor🤪daha kahvaltıdan şimdi kalktık kahvaltıda patates kızartma ve tavada yumurtalı peynirli yufkadan börek vardı üstelik 🧐

Sebahat in detoksuna 3-5 gün yapsam 2-4 kilo garanti ama ona cesaret lazim 😎

Felicio Felicio seni rüyamda gördüm 💫ama detayları hatırlamıyorum 🤭 tatile filan gidiyorduk sanki 😁 ben çocuğu kocayı bırakmışım 🤩

enerji_kusagi enerji_kusagi piliç Topkapı , fırında kuzu yemekleri devam mı boğam 😍 meydanda yoksun 😁kilon kaç de bakım en son 64 lerde idin şimdi kaç oldun?

İyi pazarlar kizceler 💜

Asli benim yürüyüş yalan oldu dün de 1600 filan di sanırsam 🤭 yağmur vardı çıkamadım market filan 😉bahane değil tabi evde de tembellikten yurumedim 😁 film filan izledim 🤪 you yu bitirdim sonunda .

Asli 💜 okul açılacak mı sence ilçeden ne haber geldi size 😉size daha önce geliyor genelde haberler 🤗

Kızlar yeğenimin kızı olacakmış 🧿5 aylık oldu koca teyze oluyorum yine 🤣

7 Haziran benim diyete baslama yıldönümüm 🤭 şimdiden bir şeyler yapıp yıl sonu raporu hazırlamam lazım 🤣 evdeki sabotajcilar kol böreği ,pizza istiyor🤪daha kahvaltıdan şimdi kalktık kahvaltıda patates kızartma ve tavada yumurtalı peynirli yufkadan börek vardı üstelik 🧐

Sebahat in detoksuna 3-5 gün yapsam 2-4 kilo garanti ama ona cesaret lazim 😎
Ben hala kahvaltı masasındayım . Bizde de patates kızartması vardı 🤦🏻‍♀️😅🤭😂😂😂
İyi pazarlar kizceler 💜

Asli benim yürüyüş yalan oldu dün de 1600 filan di sanırsam 🤭 yağmur vardı çıkamadım market filan 😉bahane değil tabi evde de tembellikten yurumedim 😁 film filan izledim 🤪 you yu bitirdim sonunda .

Asli 💜 okul açılacak mı sence ilçeden ne haber geldi size 😉size daha önce geliyor genelde haberler 🤗

balım henüz haber gelmedi. Gelir gelmez yazarım sana 😘❤️ Eğitimhaneye takıldım dün. Genel düşünce bu bir ayın açılacağı. Ama benim hiç bir fikrim yok. ASLInda çocuklar için çok iyi olurdu. Dersten öte çocukların sosyalleşmesi için iyi olurdu.
Oh ne güzel. Teyze olmak iyidir. 😍 bende bu hafta bu duyguyu doya doya yaşayacağım. 🤭😅🌸

annemler beni canlı görünce ne diyecek bende onun merakı içindeyim 😍

Ben hala kahvaltı masasındayım . Bizde de patates kızartması vardı 🤦🏻‍♀️😅🤭😂😂😂

balım henüz haber gelmedi. Gelir gelmez yazarım sana 😘❤️ Eğitimhaneye takıldım dün. Genel düşünce bu bir ayın açılacağı. Ama benim hiç bir fikrim yok. ASLInda çocuklar için çok iyi olurdu. Dersten öte çocukların sosyalleşmesi için iyi olurdu.
Oh ne güzel. Teyze olmak iyidir. 😍 bende bu hafta bu duyguyu doya doya yaşayacağım. 🤭😅🌸

annemler beni canlı görünce ne diyecek bende onun merakı içindeyim 😍
Kimi anne evlat yedikçe mutlu olduğu için aman kızim ye kandan candan düşme der.🤗
Kimi de güzellik vs hevesli ise kilo alma böyle kal der.🧿
Anne nin kişiliği ile ilgili biraz 🤭
Beğenirler bence 🤗
Kv elt filan da beğenmişti seni zira 💜
20 kiloya yakin verdin 🧿
17 mı toplam verdiğin kilo 🧿

Şimdi kaç oldun 69 mu ?

Kimi anne evlat yedikçe mutlu olduğu için aman kızim ye kandan candan düşme der.🤗
Kimi de güzellik vs hevesli ise kilo alma böyle kal der.🧿
Anne nin kişiliği ile ilgili biraz 🤭
Beğenirler bence 🤗
Kv elt filan da beğenmişti seni zira 💜
20 kiloya yakin verdin 🧿
17 mı toplam verdiğin kilo 🧿

Şimdi kaç oldun 69 mu ?
Balım, kovid olduğumda annem çok kızdı. Zayıfladım diye ağır atlattığımı düşündü. 😉😍 ama ben böyle çok iyiyim ki ❤️
Evet 17 kg verdim balım 🥰
Şimdi 69 um 😉 buralarda kalmalıyım .
7 leri görmemeliyim. 🥰
Görmemeliyiz 😘

İyi pazarlar kizceler 💜

Hayırlı olsun canim Allah anali babali büyütmek nasip etsin☺️

30 Mayıs Pazar Menüm
Sabah 11.30 1 haslanmis yumurta domates salatalik 1 dilim peynir 1 cay kasigi tahin pekmez avuc ici kadar yufka ekmek, buzlu filtre kahve
🍇🍇🍇
Akşam 17.15 5 kasik yoğurtlu bakla salatası, 4 ücgen dilim karpuz
Ara 17.45 menengic kahvesi, 2 kare cikolata

🍇🍇🍇
Spor;
Leslie 5 mil= 45 dakika
Pilates= 10 dakika

Su; 2 litre

Hayırlı olsun canim Allah anali babali büyütmek nasip etsin☺️
Sağol canım 🤗
30 Mayıs Pazar Menüm
Sabah 11.30 1 haslanmis yumurta domates salatalik 1 dilim peynir 1 cay kasigi tahin pekmez avuc ici kadar yufka ekmek, buzlu filtre kahve
🍇🍇🍇
Akşam 17.15 5 kasik yoğurtlu bakla salatası, 4 ücgen dilim karpuz
Ara 17.45 menengic kahvesi, 2 kare cikolata

🍇🍇🍇
Spor;
Leslie 5 mil= 45 dakika
Pilates= 10 dakika

Su; 2 litre
Spor ve menü güzel 😍

Felicio Felicio seni rüyamda gördüm 💫ama detayları hatırlamıyorum 🤭 tatile filan gidiyorduk sanki 😁 ben çocuğu kocayı bırakmışım 🤩

enerji_kusagi enerji_kusagi piliç Topkapı , fırında kuzu yemekleri devam mı boğam 😍 meydanda yoksun 😁kilon kaç de bakım en son 64 lerde idin şimdi kaç oldun?
Ahh canım, tam da şu an yemek hazırlıyordum 😂
Boğa bildiğin boğa, huyundan vazgeçer mi 😬😂
Menü de dana stroganoff, buharda brokoli, patates püresi, meyve suyu niyetine de 1 bardak kırmızı pancar havuç elma portakal karnabahar suyu sıkıyorum. Biraz oburuz di mi, hadi söyle kızmıcam 😟 :D
Kilo biraz verdim 64ün altındayım. Bugünlerde biraz rahatsızdım, yoksa tam da yürüyüşe başlamıştım. 12 bin küsür yürüdüğüm gün yürümek bilr rahatsız etti beni. Şimdi iyiyim çok şükür. Spora devam yani. Dün 3bin civarı adım attım ama hem hepsi kayıtlı değil hemde epey uğraşmalı işler yaptım. Bence sporun yerine geçmiştir. Geçsin yani o kadar terin suyun içinde kaldım 😂
Bir de regl oldum dün tam değil ama bugün yarın ondan da ekstra eksi gelir gibi 😜

Senin kilo yine 7 li şifreler söylüyor canım, çok mu yiyorsun da kilo vermedin anlamadım orasını, epey de yürüyorsun ama?

Ahh canım, tam da şu an yemek hazırlıyordum 😂
Boğa bildiğin boğa, huyundan vazgeçer mi 😬😂
Menü de dana stroganoff, buharda brokoli, patates püresi, meyve suyu niyetine de 1 bardak kırmızı pancar havuç elma portakal karnabahar suyu sıkıyorum. Biraz oburuz di mi, hadi söyle kızmıcam 😟 :KK70:
Kilo biraz verdim 64ün altındayım. Bugünlerde biraz rahatsızdım, yoksa tam da yürüyüşe başlamıştım. 12 bin küsür yürüdüğüm gün yürümek bilr rahatsız etti beni. Şimdi iyiyim çok şükür. Spora devam yani. Dün 3bin civarı adım attım ama hem hepsi kayıtlı değil hemde epey uğraşmalı işler yaptım. Bence sporun yerine geçmiştir. Geçsin yani o kadar terin suyun içinde kaldım 😂
Bir de regl oldum dün tam değil ama bugün yarın ondan da ekstra eksi gelir gibi 😜

Senin kilo yine 7 li şifreler söylüyor canım, çok mu yiyorsun da kilo vermedin anlamadım orasını, epey de yürüyorsun ama?
Restoran menüsü gibi eşin sebze sevmez kendine mi brokoli püre filan 😅

Senin niye gelemediğin belli oldu 🤪

yemek yapmaktan menü çıkarmaktan fırsat bulamıyorsun zira iki kişi 24 saat neden yetmesin diyecektim ki senin menüyü okuyunca ikna oldum 🤪 bide ayriyeten titiz kadınsın 🧿

Ben geçen çikolata krizi yaşadım sanki midem bulanana kadar yedim o derece psikolojik açlık mı duygusal açlık mi birseyler yaşadım işte 🤭 yedim de yedim 🤪

şimdi saatsiz yiyorum ondan veremiyorum 😅bide bu hafta sporum kötü 30 binlerde 7 gün toplamı 🤣

Geçen hafta iyiydi 80 binlerde idi 😁

Sana da geçmiş olsun 💐 uugra buraya ozletme 💜dışardan yemez mı eşin en azından yemeğe ayiracagin vakti iki satır ozlem gideririz 🤗

Kh yiyorum ben bildigin kendime ayrı yemek yapmadığım için kilom aşağı inemiyor😉çok çeşit yapmıyorum aslında ama arada ağzım boş durmuyor 🤪 kahve yani çay yani derken 😅

Sen 61 lere kadar inmistin 63 isen ortalama iki kilo civarı artısin sende bana göre yine iyi 🤪5 e gidiyor benim 🤣

7 li şifreler hayrolsun ya ne diyim 😁

Uzun zaman demek az kalır milat oldu kız😅 nereye kayboldun ?
Valla milat oldu😁tel gitti anlatmistim tuslu kullandim 🙄 esimden girmeye calistim olmadi falan. Sonra da yaptirinca iste uzun hikayee😁 geri gelmek icin can attimmmm sonunda burdayimm🙏valla unutmanizdan korktum beniiii😞😞

Neler yapıyorsun?
Bakiciliga devam mı?
Nasıl gidiyor?
Bahçe işleri tarla işleri?
Anlat merak ettirdin.
Evdeyimmm yineee
Kilo aldimm😞😞😞
Bakicilik devam cocuklarin annesi kamu personeli oldugu icin haftada 1 e inmisti yarin nikcak bakalim.
Ahhh bugun portakal topladik😁

Yine yeniden diyete basliyorum bu kez hedefte var onumde 65 kilo ve altina inince iddada buyuk bi idda var 😁

Bide sizleri coooooook ozledimmmmmmm😍💗

Back
X