70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Günaydın
☀️
Ballar
🍯

Mutlu Pazarlar
❤️

( cicekcikkk cicekcikkk , @blondeblond , @hedef54kg nerelerdesiniz ? )
Kuzucum anacımı ağırladım 🤣🤣🤣 elime teli pek alamadım 😋
İyi pazarlar kizceler 💜

Asli benim yürüyüş yalan oldu dün de 1600 filan di sanırsam 🤭 yağmur vardı çıkamadım market filan 😉bahane değil tabi evde de tembellikten yurumedim 😁 film filan izledim 🤪 you yu bitirdim sonunda .

Asli 💜 okul açılacak mı sence ilçeden ne haber geldi size 😉size daha önce geliyor genelde haberler 🤗

Kızlar yeğenimin kızı olacakmış 🧿5 aylık oldu koca teyze oluyorum yine 🤣
Oyy sağlıcakla gelsin dünyaya çok tebrik ediyorum 😍😍😍
Ahh canım, tam da şu an yemek hazırlıyordum 😂
Boğa bildiğin boğa, huyundan vazgeçer mi 😬😂
Menü de dana stroganoff, buharda brokoli, patates püresi, meyve suyu niyetine de 1 bardak kırmızı pancar havuç elma portakal karnabahar suyu sıkıyorum. Biraz oburuz di mi, hadi söyle kızmıcam 😟 :KK70:
Kilo biraz verdim 64ün altındayım. Bugünlerde biraz rahatsızdım, yoksa tam da yürüyüşe başlamıştım. 12 bin küsür yürüdüğüm gün yürümek bilr rahatsız etti beni. Şimdi iyiyim çok şükür. Spora devam yani. Dün 3bin civarı adım attım ama hem hepsi kayıtlı değil hemde epey uğraşmalı işler yaptım. Bence sporun yerine geçmiştir. Geçsin yani o kadar terin suyun içinde kaldım 😂
Bir de regl oldum dün tam değil ama bugün yarın ondan da ekstra eksi gelir gibi 😜

Senin kilo yine 7 li şifreler söylüyor canım, çok mu yiyorsun da kilo vermedin anlamadım orasını, epey de yürüyorsun ama?
Oy kuzum geçmiş olsun neyin var ki aman dikkat et ya beslenmenden kısılcak zamanlar değil 🤗😘

Tünaydın benden yavru kuzular 😍
okumadım daha geçmişi nasılsınız?
Annem bendeydi harala gürele bir haftayı devirdik giremedim hiç özledim sizi 😍😍😍
Hoşgeldin 🌺 canım 🤗 ben tahmin ettim yoğun olduğunu 💜 nasılsın?
Bade balı nasıl?
Annene ne pişirdin 🤭kadın ketojenik mı beslendi 🤣
Değişiklik olmustur iyi yapmışsın 😍

Hoşgeldin 🌺 canım 🤗 ben tahmin ettim yoğun olduğunu 💜 nasılsın?
Bade balı nasıl?
Annene ne pişirdin 🤭kadın ketojenik mı beslendi 🤣
Değişiklik olmustur iyi yapmışsın 😍
Bade iyi iyice sıkıldı yaz tatil moduna girdi sınavları bitti yaydı😂 keto keto valla ekmek neyim var işin içinde onlarda 🤣🤣🤣 oldu valla
cicekcikkk cicekcikkk yürüyüş ne yaptın?
Yağmurlu değişik havalar ben bayadir yürümüyorum ⛅
Yürüyüşlere devam ediyorum canım ama birkaç gün çok kötüyken hava çıkmadım evde yaptım bişeyler😁 yüne regli sıkıntıları başladı periyotlarım dengesiz kısa sürede oluyorum yine memişler şiş karnım şiş vs

Bade iyi iyice sıkıldı yaz tatil moduna girdi sınavları bitti yaydı😂 keto keto valla ekmek neyim var işin içinde onlarda 🤣🤣🤣 oldu valla

Yürüyüşlere devam ediyorum canım ama birkaç gün çok kötüyken hava çıkmadım evde yaptım bişeyler😁 yüne regli sıkıntıları başladı periyotlarım dengesiz kısa sürede oluyorum yine memişler şiş karnım şiş vs
Bende yağmur vs yürümeyi özledim 😍
Hava çok dengesiz🤭
Kaç adım atıyorsun simdi ?

Günaydın 💜 kızlar hatta Tünaydın ⛅

Ballarrrrr merhaba 😘😘😘 ben geldim. Geçmişi okuyayım dedim ama olmadı 😂😂😂 çok birikmiş sayfa var, ben onları bitirene kadar gündem değişir yine 😂😂 en iyisi burdan dalayim olaya dedim. Bilmem gerekenler varsa siz söylersiniz canlarım, hepinizi çok özledim.

Nasılsınız güçlü kadınlar 😍 güzel bal arıları 💐🐝

Ballarrrrr merhaba 😘😘😘 ben geldim. Geçmişi okuyayım dedim ama olmadı 😂😂😂 çok birikmiş sayfa var, ben onları bitirene kadar gündem değişir yine 😂😂 en iyisi burdan dalayim olaya dedim. Bilmem gerekenler varsa siz söylersiniz canlarım, hepinizi çok özledim.

merhaba canımm nasılsın?

Hoşgeldin 🌺
Nasılsın?

asliogretmen asliogretmen balım 🍯 3379 adım bugün haftayı kapattık 😍

Yarın yeni haftaya inşallah güzel başlarız hepimiz 🧿
:KK60:

Hoş geldin en ballllll 🥰❤️😘

Günaydın fıstık kızlar:KK68:
Ben de özledim sizi🤩
Bikac gündür annem ve kaynanamdaydim yegenlerim geldi onlarla vakit gecirdim🤩burda aktif olamadim. Artik evimdeyim ama☺️
Tartimin pili bitti son kilomu göremedim bugün aliyim da bakicam bi☺️

Şu menülerimi düzenli yazmak istiyorum artik.
Sporumu annemdeyken de yaptim yegenler de bana katildi bi harikaydi :D :D :D

Günaydın fıstık kızlar:KK68:
Ben de özledim sizi🤩
Bikac gündür annem ve kaynanamdaydim yegenlerim geldi onlarla vakit gecirdim🤩burda aktif olamadim. Artik evimdeyim ama☺️
Tartimin pili bitti son kilomu göremedim bugün aliyim da bakicam bi☺️

Şu menülerimi düzenli yazmak istiyorum artik.
Sporumu annemdeyken de yaptim yegenler de bana katildi bi harikaydi :KK70: :KK70: :KK70:
Bu aralar hepimiz aileye doymuşuz şükürler olsun canım. Sporunu aksatmamana bayıldım, diyete de dikkat edersin sen artık balım, gelsin yine eksiler :21::21:

İyiyim çok şükür balım, miskinlik yapıyorum şu an. Birazdan kalkıp halıları falan toplayacağım. Sen nasılsın napıyosun :KK60:
Ahh ben de kahve arasi verdim kalkmam lazim kalkamadim bi☺️ simdi gidiyorum biraz caliscam sonra sporumu yapcam geçe kalmadan😍

Sana da kolay gelsin canım yorucu ama heyecanlı ugraslar😍

Back
X