70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Aslim göbek nasil yani siskin mi ?
Göbek daha cok yediklerinden kaynaklaniyo diye biliyorum. Bir de her zaman söyledigim gibi spor spor spor.
Pilates öneririm direkt göbek icin degil her bölgen sekillensin diye.
Bunu bizzat kendi gözlerimle gordugum yasadigim icin israrla spor diyorum😅 cok degil yuruyusun üstüne her gün 20 dk pilates acayip is görür.
Civcivim sezeryan doğumlarımdan bana kalan bir hediye 🤦🏻‍♀️ Bu karın 😉
Son günlerde yürüyüş, ip atlama tamam 👌🏻 o zaman pilates denemeye de başlıyorum. Tavsiye video bekliyorum civcivim ❤️

Civcivim sezeryan doğumlarımdan bana kalan bir hediye 🤦🏻‍♀️ Bu karın 😉
Son günlerde yürüyüş, ip atlama tamam 👌🏻 o zaman pilates denemeye de başlıyorum. Tavsiye video bekliyorum civcivim ❤️
Aslim ben videolardan yapmiyorum bi sene düzenli yapmistim ordan ezberledim hareketleri kendim yapıyorum.
Ama sana video önermek icin gözatiyorum hemen❤
Simdi aklima geldi jillian da yapabilirsin bak. O da saglam sıkılastiriyo 3 level. Her leveli 10 gün yapiyosun

Aslim ben videolardan yapmiyorum bi sene düzenli yapmistim ordan ezberledim hareketleri kendim yapıyorum.
Ama sana video önermek icin gözatiyorum hemen❤
Simdi aklima geldi jillian da yapabilirsin bak. O da saglam sıkılastiriyo 3 level. Her leveli 10 gün yapiyosun
Biriciğim jillian bana link vs atar mısın? Ya da tel uygulaması var mı? Ben yanlış mı yazıyorum ne bir türlü bulamadım. 😔
asliogretmen asliogretmen mesela bu video da güzelmiş aslim kizi ilk kez goruyorum ama inceliği beni benden aldi :KK70:

Agir gelirse baslangic seviyesi de var ama bence bu sana agir gelmez☺️

çokkkk güzel , bu videoyu deneyeceğim 😘 teşekkür ederim balların hası 😘

Biriciğim jillian bana link vs atar mısın? Ya da tel uygulaması var mı? Ben yanlış mı yazıyorum ne bir türlü bulamadım. 😔

çokkkk güzel , bu videoyu deneyeceğim 😘 teşekkür ederim balların hası 😘
Dur bakayim aslim youtube gibi bilinen yerlerde yok nedense o. eski oldugndan midir nedir

cicekcikkk cicekcikkk
Çiçeğim özledimm 😟
Nerelerdesin, ne halde ne yoldasın, hangi alemlere hizmet ediyorsun az anlat hele seni bana?

Ketojenik diyetle uyumun arttı mı ne oldu son durumun?
Birde bu diyette hiç ekmek olmuyor mu?
Benimde peşine takılıp gelesim var, seni bulabilirsem takılacam da :D

cicekcikkk cicekcikkk
Çiçeğim özledimm 😟
Nerelerdesin, ne halde ne yoldasın, hangi alemlere hizmet ediyorsun az anlat hele seni bana?

Ketojenik diyetle uyumun arttı mı ne oldu son durumun?
Birde bu diyette hiç ekmek olmuyor mu?
Benimde peşine takılıp gelesim var, seni bulabilirsem takılacam da :KK70:

ben de bu aralar ketoyu arastırıyorum,
hatta mutfak tartısı bile aldım ketoya geçiş için😄 cicekcikkk cicekcikkk geeeeelll🤗

Back
X