70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Hayırlı cumalar kızlar:KK68:
Uzun süredir bazi sorunlarla bogustugum icin gelemedim yazamadim kendimi bırakmıştım.
Sorunlar hala bitmedi zor bi dönemden geciyorum ama artik kendimi toplamaya karar verdim🙏🏻
Farkettim ki tek zarari kendime veriyorum.

Bugünden itibaren ben saglikli beslenmeye spora devam ediyorum katilirsaniz ne mutlu. Katilmazsaniz da kendi kendime menü yazmaya devamke :D

Sporumu yaptim e bi dusumu aliyim madem ben:21:

25 Haziran Menüm
Sabah 10.00 1 haslanmis yumurta, 1 dilim peynir, cherry domates, 1 cay kasığı tahin pekmez, yarım dilim kepekli ekmek
Ara 12.00 türk kahvesi, 1 kare bitter
Ara 16.00 2 kayisi, 10 kiraz, 10 beyaz leblebi, maden suyu
Akşam 18.15 3 kaşık güveç, 3 kaşık domatesli bulgur pilavı, tursu, ayran

Spor;
Leslie 3 mil 30 dk
Pilates 15 dk
Su; 2.5 litre

ben de bu aralar ketoyu arastırıyorum,
hatta mutfak tartısı bile aldım ketoya geçiş için😄 @cicekcikkk geeeeelll🤗
Yaa çok sevindim araştırdığına😍
Tartıyı da aldın o kadar kararlısın yani😂
Ben henüz tam araştıracak kadar fırsat bulamadım canım, sana nokta atışı sorarım artık😜 ekmek var mıymış yok muymuş mesela?

Hayırlı cumalar kızlar:KK68:
Uzun süredir bazi sorunlarla bogustugum icin gelemedim yazamadim kendimi bırakmıştım.
Sorunlar hala bitmedi zor bi dönemden geciyorum ama artik kendimi toplamaya karar verdim🙏🏻
Farkettim ki tek zarari kendime veriyorum.

Bugünden itibaren ben saglikli beslenmeye spora devam ediyorum katilirsaniz ne mutlu. Katilmazsaniz da kendi kendime menü yazmaya devamke :KK70:

Sporumu yaptim e bi dusumu aliyim madem ben:21:
Hoşgeldin Civcicimmm💚 💐

Keyfini kaçıran her ne ise umarım kısa zamanda çözer, bir an önce atlatırsın🙏
Madem kendini toplamaya karar verdln sormayayım hiç 😘
Bende epey karışık ve yoğun bir dönem içindeydim. Ufak bir ev krizi yaşadım atlattım. Tabi biraz stres yönetimini mutfak yönetimiyle ikame etmiş olabilirim 😬 😂
İyi ki yazdın bebişim, bende bir kaç gündür hazırlanmaya çalışıyordum, bugün yarın başlayacaktım. Büyük bir zevkle yarın sana eşlik etmeye başlarım 😋💪

Hakkaten pek sessiz kalmış buralar, nasılsınız güzel bal arıları 💐🐝
Boncuğum, imam şey ederse diye diye başımıza geldi galiba, cemaat iptal :D

Günümüze şükür ben iyiyim, sen nasılsın?
Kovanı getirde toplaşsın bal arıları 🌸🌺🐝

Hoşgeldin Civcicimmm💚 💐

Keyfini kaçıran her ne ise umarım kısa zamanda çözer, bir an önce atlatırsın🙏
Madem kendini toplamaya karar verdln sormayayım hiç 😘
Bende epey karışık ve yoğun bir dönem içindeydim. Ufak bir ev krizi yaşadım atlattım. Tabi biraz stres yönetimini mutfak yönetimiyle ikame etmiş olabilirim 😬 😂
İyi ki yazdın bebişim, bende bir kaç gündür hazırlanmaya çalışıyordum, bugün yarın başlayacaktım. Büyük bir zevkle yarın sana eşlik etmeye başlarım 😋💪
Haha sana da gecmis olsun o zaman enerci balım😂😍
Evet artik bi dur demek farz oldu sağlığım bozuluyo çünkü. Hem stresten hem yediklerimden.

O zaman beraber basliyoruz bugün😍
Kahvaltimi yaptim kayisi cayimi aldim bile ben:kahve:
Ayy iki gündür hava feci halde sıcak. Soğuk yesilcay yapcam simdi demleniyo. Gün icinde icine buz atip icerim soguk soğuk :süslü:
Orasi da burasi gibi sicaktir ayni iklim zaten😬

1.59 44 kilo yaş 22 canım
Boy iyi, yaş harika, kilo evet biraz az gibiymiş. Gerçi nasıl göründüğünü bilmiyoruz ama, bazılarında aynı kilo az duruyor bazılarında çok. Kemik yapısı ve etinin sıkılığı gevşekliği çok fark ediyor. Kaç kilo almayı istiyorsun ki canım? Hep mi böyle zayıftın? Genetik mi yoksa hızlı tiroit veya mide sorunun mu var?

Boy iyi, yaş harika, kilo evet biraz az gibiymiş. Gerçi nasıl göründüğünü bilmiyoruz ama, bazılarında aynı kilo az duruyor bazılarında çok. Kemik yapısı ve etinin sıkılığı gevşekliği çok fark ediyor. Kaç kilo almayı istiyorsun ki canım? Hep mi böyle zayıftın? Genetik mi yoksa hızlı tiroit veya mide sorunun mu var?
Aşırı sigara içiyordum 41 kiloya düştüm yemek yiyemiyordum 3 haftadır bıraktım 44 kiloya çıktım halada iştahım baya bir var gorucez artık canım inşallah alırım bı 55 60 olurum

Haha sana da gecmis olsun o zaman enerci balım😂😍
Evet artik bi dur demek farz oldu sağlığım bozuluyo çünkü. Hem stresten hem yediklerimden.

O zaman beraber basliyoruz bugün😍
Kahvaltimi yaptim kayisi cayimi aldim bile ben:kahve:
Ayy iki gündür hava feci halde sıcak. Soğuk yesilcay yapcam simdi demleniyo. Gün icinde icine buz atip icerim soguk soğuk :süslü:
Orasi da burasi gibi sicaktir ayni iklim zaten😬
Teşekkür ederim Civcivimm, var olasın 😍

Çok doğru dedin, aynı şekilde düşünüyoruz 😍
Bugün başladım bende. Zaten ne zaman cam silsem yağmur yağar, ne zaman diyete başlasam misafir gelir :D

Yine de başladım bugün 😜

Aynen balım, buranın havasıda çok fena 2 gündür. Dün 40 a kadar çıktı. Gece bile en serin hali 28, nemle hissedilen yine 30 üstüdür. Bende senin buzlu tarifleri deneyeyim. Şekersiz reyhan şerbeti yapsam neye benzer acaba, iştahı da keser mi ki, hımmm, ...

Aşırı sigara içiyordum 41 kiloya düştüm yemek yiyemiyordum 3 haftadır bıraktım 44 kiloya çıktım halada iştahım baya bir var gorucez artık canım inşallah alırım bı 55 60 olurum
Bu bahane ile sigarayı bırakman çok iyi olmuş, inşaallah bir daha başlamazsın😍 Daha yeni sayılır zaten bırakman. Şimdi tat ve koku duyuların vs açılırken iştah bir artar bir azalır derken derken rayına girer. Sen yine de pek 55 üstünü düşünme canım ya, vermesi pek zor oluyor sanki 😬

26 Haziran Menüm
Sabah 09.30 1 yumurtayla kasarli omlet, cherry domates, 1 dilim peynir, zeytin, kayısı çayı
Ara 11.30 2 kayısı, 10 kiraz, 2 yemek kasigi kadar mısır kavurga
Ara 13.00 buzlu nescafe
Akşam 18.45 1 tane firinda çupra, salata, 3 ince halka firinda patates, domates, soğan, 1 dilim ekmek

Spor; 1.5 saat yüzme
Su;2 litre

Leslie yapabilirsem yapcam cook yorgunum

26 Haziran Menüm

Sabah 10:30
1 dilim tt ekmek, 1 salatalık, 2 kk kadar ezine peynir, 1 yk zeytin ezmesi

Ara: 1 filtre kahve, 7 çiğ fındık, 1 kare beyaz çikolata
Ara: 8 yeşil erik, çeyrek dilim karpuz

Akşam 20:30
1 tabak etli perde pilavı (sadece içi, hamur yok)
3 yk yoğurt, 1 kornişon turşu

Su; 2 litre
Spor; 15 dk yürüyüş, 10 dk bölgesel egzersiz

26 Haziran Menüm
Sabah 09.30 1 yumurtayla kasarli omlet, cherry domates, 1 dilim peynir, zeytin, kayısı çayı
Ara 11.30 2 kayısı, 10 kiraz, 2 yemek kasigi kadar mısır kavurga
Ara 13.00 buzlu nescafe
Akşam 18.45 1 tane firinda çupra, salata, 3 ince halka firinda patates, domates, soğan, 1 dilim ekmek

Spor; 1.5 saat yüzme
Su;2 litre

Leslie yapabilirsem yapcam cook yorgunum
Menü ve spor harikasın bal hemşehrim :KK60: :KK9:
26 Haziran Menüm

Sabah 10:30
1 dilim tt ekmek, 1 salatalık, 2 kk kadar ezine peynir, 1 yk zeytin ezmesi

Ara: 1 filtre kahve, 7 çiğ fındık, 1 kare beyaz çikolata
Ara: 8 yeşil erik, çeyrek dilim karpuz

Akşam 20:30
1 tabak etli perde pilavı (sadece içi, hamur yok)
3 yk yoğurt, 1 kornişon turşu

Su; 2 litre
Spor; 15 dk yürüyüş, 10 dk bölgesel egzersiz
Hemdemimmmmm biriciğim harikasın ❤️

Back
X