70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

30 Haziran Menüm

Sabah
1 yk krem peynir, 1 yk zeytin ezmesi, 1 parça ezine peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
1 filtre kahve
Ara: 1 çb haşlanmış nohut
1 filtre kahve, 1 parça beyaz çikolata

Akşam
Doğranmış 1 pembe domates, 1 salatalık üzerine 4 yk kısır, biraz marul
1 kupa yeşilçay

Su 2 litreyi az geçti
Spor 15 dk yürüyüş (ödem var diye hafif geçiştirdim. Step hamlığı ancak geçti 😂)

Ballarım Sayfa 666 of 666, 6 tane 6, şans getirsin bize de bir an önce verelim kiloyu :D
Kendimden umudu kestim sayılarda arıyorum 😜

Şaka şakaaa, bu sefer verene kadar durmak yok, döneni vururum :D

Gidip biraz işlerimi halledeyim step yapayım, bakayım alışmış mı vücut yoksa yine mi pert olacağım 😬

Balım öyle deyince beni taa eskilere çocukluğuma götürdün ya, bazı derslerde anlaşırdık arkadaşlarla, sınav kağıdına isim yazmadan birbirimizin kağıtlarını değiş tokuş yapardık. Kim hangi cevapları biliyorsa onu yazardı :KK70:

Sonra gözetmene yakalanıp da İlk yardım son yardım olmayaydı balım, ondan sonra hadi bakalım sen ehliyet sınavından ömür boyu mensin artık pisiklet bin demesinlerdi :KK70:
Yeni sistemi de bilmiyoruz ha, hacker lığı öğrenip çağa ayak uydurmak lazım 😜

Teşekkür ederim Aslım 😘
Senin menüleri de bekliyoruz 😍

Maşaallah balım, güzel performans 😍

Merhabalar hoşgeldiniz, gelin tabiki 😊
Benimde ağırlık olarak biraz göbeğimde. Malesef şekerle de çok alakası var. Birde pko ve insülin direncinin tipik belirtilerinden. Onun için protein ve lif ağırlıklı beslenip düzenli spor yapmamız şart, tek çözümü bu maalesef. Kilonuza göre şu an başlangıç için 1500 kalori ideal gibi. Fazla gibi görünsede bir anda kesince metabolizma dumura uğruyor, yavaşlayıp tasarruf modunda çalışıyor. Biraz verince onu aşağı çekersiniz. Mesela 2-3 kilo verince 1400,-1300, 2-3 daha verince 1200-1100e indirirsiniz, bir kaç daha verince biraz daha indirirsiniz derken hedefe ulaşırsın 😍
Boyunuzda çok iyiymiş, yalnız bir yeri yanlış yazmışsınuz. 10 kilo mu 20 kilo mu vereceksiniz, 72 mi 82 kilo musunuz?

Aaa ilk olabilir, süt gördüm menün de 😍
Azıcık karbonhidrat oranı fazla gibi diyecektim ki menün de süt, peynir ve yoğurt var, umarım onlarla dengelendi balım, afiyet olsun, spor şahane zaten 😍
Vaay enerci reise bak sen kopyalar falan havada ucusmus :D
Yeni sistemde zaten bilgisayardan canim yüz okuma sistemi falan var kopya imkansiz gibi bir seydi benimki bir umut iste :D
Ballarım Sayfa 666 of 666, 6 tane 6, şans getirsin bize de bir an önce verelim kiloyu :KK70:

Şaka şakaaa, bu sefer verene kadar durmak yok, döneni vururum :KK70:

Gidip biraz işlerimi halledeyim step yapayım, bakayım alışmış mı vücut yoksa yine mi pert olacağım 😬
Haha bence de şans getirsin artik bi :D :D
Kolay gelsin balım ben de jillian yapcam da bi yediklerimi sindireyim bakiyim.
Yanarim yanarim da bi step tahtasi bulamadim ona yanarim :D

29 Haziran Menüm

Sabah
Donmuş 1,5 muz, 10 vişne, 1 yk hindistan cevizi ile dondurma (sardım bugünlerde)

Öğlen
Doğranmış 1,5 salatalık üzerine 4 yk yoğurt, 1 yk keten tohumu, 1 yk nane

Akşam
1 tabak sebzeli kuruyemişli pilav, 4 parça kırmızı pancar turşusu

Su; 3 litre
3 kupa filtre kahve
1 kupa yeşilçay
Spor 7158 adım

30 Haziran Menüm

Sabah
1 filtre kahve

Akşam
1 kupa yeşilçay

Su 2 litreyi az geçti
Spor 15 dk yürüyüş (ödem var diye hafif geçiştirdim. Step hamlığı ancak geçti 😂)
Balim menülerin cok güzel afiyet olsun. Sporlar da güzel😍
Şu senin dondurmayi ben de deniyim bi ara😬 ama visne almam lazim

Balım öyle deyince beni taa eskilere çocukluğuma götürdün ya, bazı derslerde anlaşırdık arkadaşlarla, sınav kağıdına isim yazmadan birbirimizin kağıtlarını değiş tokuş yapardık. Kim hangi cevapları biliyorsa onu yazardı :KK70:

Sonra gözetmene yakalanıp da İlk yardım son yardım olmayaydı balım, ondan sonra hadi bakalım sen ehliyet sınavından ömür boyu mensin artık pisiklet bin demesinlerdi :KK70:
Yeni sistemi de bilmiyoruz ha, hacker lığı öğrenip çağa ayak uydurmak lazım 😜

Teşekkür ederim Aslım 😘
Senin menüleri de bekliyoruz 😍

Maşaallah balım, güzel performans 😍

Merhabalar hoşgeldiniz, gelin tabiki 😊
Benimde ağırlık olarak biraz göbeğimde. Malesef şekerle de çok alakası var. Birde pko ve insülin direncinin tipik belirtilerinden. Onun için protein ve lif ağırlıklı beslenip düzenli spor yapmamız şart, tek çözümü bu maalesef. Kilonuza göre şu an başlangıç için 1500 kalori ideal gibi. Fazla gibi görünsede bir anda kesince metabolizma dumura uğruyor, yavaşlayıp tasarruf modunda çalışıyor. Biraz verince onu aşağı çekersiniz. Mesela 2-3 kilo verince 1400,-1300, 2-3 daha verince 1200-1100e indirirsiniz, bir kaç daha verince biraz daha indirirsiniz derken hedefe ulaşırsın 😍
Boyunuzda çok iyiymiş, yalnız bir yeri yanlış yazmışsınuz. 10 kilo mu 20 kilo mu vereceksiniz, 72 mi 82 kilo musunuz?

Aaa ilk olabilir, süt gördüm menün de 😍
Azıcık karbonhidrat oranı fazla gibi diyecektim ki menün de süt, peynir ve yoğurt var, umarım onlarla dengelendi balım, afiyet olsun, spor şahane zaten 😍
Daha 3 saat önce pko olduğumu ve insülin direncim olduğunu öğrendim. Başka hormonsal problemlerde varmış tabii de. İnsülin direnci için dahiliye ilaç yazıyormuş sanırım. Doktor kilo vermen biraz sıkıntı dedi. Ama gene de kilo vermem gerekiyormuş. Nasıl olacak Hiçbir fikrim yok bu arada evet yanlış yazmışım 10 kg olacak.

Balim menülerin cok güzel afiyet olsun. Sporlar da güzel😍
Şu senin dondurmayi ben de deniyim bi ara😬 ama visne almam lazim
Sağol balım gel beraber olsun şu an yeşil mercimek kaşıklıyorum ekmeksiz :D
Gerçi senin uyku vakti geldi, ben biraz sabahçıyım galiba, gece internetim var bolca onu bitireceğim :D

Balım bu dondurmada temel malzeme süt ve salep yerine sadece muz, çok güzel kıvam veriyor. İçine de vişne şart değil, çilek, frambuaz, karadut gibi meyvelerde olur. Hatta muzdan başka meyve yoksa kakao tozu olur. Hindistan cevizi rendesi olur. Kuru hurma, kayısı vs bile olur. Robotta çek gitsin 😜 Müptelası olursan karışmam bak :D
1 günlük meyve hakkını kapatsada değiyor balım. Bu arada bu dondurmayı biraz geliştirdim, eccük kalorisi artmış olabilir 😬

Daha 3 saat önce pko olduğumu ve insülin direncim olduğunu öğrendim. Başka hormonsal problemlerde varmış tabii de. İnsülin direnci için dahiliye ilaç yazıyormuş sanırım. Doktor kilo vermen biraz sıkıntı dedi. Ama gene de kilo vermem gerekiyormuş. Nasıl olacak Hiçbir fikrim yok bu arada evet yanlış yazmışım 10 kg olacak.
Geçmiş olsun canım. Belliydi zaten söylediklerinden. Evet vermek zor oluyor maalesef. Ama bizimde bildiğimiz taktiklerimiz var. Ben sana yardımcı olacak tüyoları ilk fırsatta yazacağım, hem kilo verecek hemde hormonların epey yoluna girecektir 😍
Sende menülerini yazmaya başlayabilirsin

Sağol balım gel beraber olsun şu an yeşil mercimek kaşıklıyorum ekmeksiz :KK70:
Gerçi senin uyku vakti geldi, ben biraz sabahçıyım galiba, gece internetim var bolca onu bitireceğim :KK70:

Balım bu dondurmada temel malzeme süt ve salep yerine sadece muz, çok güzel kıvam veriyor. İçine de vişne şart değil, çilek, frambuaz, karadut gibi meyvelerde olur. Hatta muzdan başka meyve yoksa kakao tozu olur. Hindistan cevizi rendesi olur. Kuru hurma, kayısı vs bile olur. Robotta çek gitsin 😜 Müptelası olursan karışmam bak :KK70:
1 günlük meyve hakkını kapatsada değiyor balım. Bu arada bu dondurmayı biraz geliştirdim, eccük kalorisi artmış olabilir 😬
Afiyet olsun canim evet muzum da yok aliyim da en kisa sürede denicem. Artik ara öğün olarak değerlendiririm:D

Müptelası olursam sucu sana atarim ben bilmem sen bene söyledin 😜😂😂

2 Temmuz Cuma Menüm
Sabah 10.00 1.5 dilim kepekli ekmek, cökelek sündürmesi(tereyağ ve cökelekle yapılıyo sadece kaşar yok yani), şekersiz çay
Ara 11.30 buzlu nescafe
Ara 14.00 1 makaron:KK17:
Ara 16.00 8 tane kiraz
Akşam 18.00 1 kase kısır, bol marul, yarım tursu, 1 bardak ayran, 1 ince kıl biber

Spor;
Jillian level 1(3.günüm)= 28 dakika
Leslie rastgele bi videosunu elimde agirliklarla yaptim=10 dk

Su; 3 litre

Hayırlı cumalar kızlar:KK68:
Uzun süredir bazi sorunlarla bogustugum icin gelemedim yazamadim kendimi bırakmıştım.
Sorunlar hala bitmedi zor bi dönemden geciyorum ama artik kendimi toplamaya karar verdim🙏🏻
Farkettim ki tek zarari kendime veriyorum.

Bugünden itibaren ben saglikli beslenmeye spora devam ediyorum katilirsaniz ne mutlu. Katilmazsaniz da kendi kendime menü yazmaya devamke :KK70:

Sporumu yaptim e bi dusumu aliyim madem ben:21:
Çok haklısın canım, zor dönemleri atlatırken kendimize daha fazla zarar vermemeliyiz. İnşallah yakın bir zamanda da tüm sıkıntılardan kurtulursun balım 😘

Seninle her şeye varım ben diyerekten bu zorlu ve engebeli yolda sana katılıyorum çalışkan bal arısı 🤩🤩
25 Haziran Menüm
Sabah 10.00 1 haslanmis yumurta, 1 dilim peynir, cherry domates, 1 cay kasığı tahin pekmez, yarım dilim kepekli ekmek
Ara 12.00 türk kahvesi, 1 kare bitter
Ara 16.00 2 kayisi, 10 kiraz, 10 beyaz leblebi, maden suyu
Akşam 18.15 3 kaşık güveç, 3 kaşık domatesli bulgur pilavı, tursu, ayran

Spor;
Leslie 3 mil 30 dk
Pilates 15 dk
Su; 2.5 litre
Helal be balıma, bu ne güzel bir menü ve spor 🤩🤩
Hoşgeldin Civcicimmm💚 💐

Keyfini kaçıran her ne ise umarım kısa zamanda çözer, bir an önce atlatırsın🙏
Madem kendini toplamaya karar verdln sormayayım hiç 😘
Bende epey karışık ve yoğun bir dönem içindeydim. Ufak bir ev krizi yaşadım atlattım. Tabi biraz stres yönetimini mutfak yönetimiyle ikame etmiş olabilirim 😬 😂
İyi ki yazdın bebişim, bende bir kaç gündür hazırlanmaya çalışıyordum, bugün yarın başlayacaktım. Büyük bir zevkle yarın sana eşlik etmeye başlarım 😋💪
Ben de varım kuzum sizinle aynı yolda yürümeye 😘😘
Boncuğum, imam şey ederse diye diye başımıza geldi galiba, cemaat iptal :KK70:

Günümüze şükür ben iyiyim, sen nasılsın?
Kovanı getirde toplaşsın bal arıları 🌸🌺🐝
Kimmiş o imam 😂😂

Neyse imamı boşverelim bence, hadi toplaşalim güzel bal arıları 💐🐝😂😂

26 Haziran Menüm
Sabah 09.30 1 yumurtayla kasarli omlet, cherry domates, 1 dilim peynir, zeytin, kayısı çayı
Ara 11.30 2 kayısı, 10 kiraz, 2 yemek kasigi kadar mısır kavurga
Ara 13.00 buzlu nescafe
Akşam 18.45 1 tane firinda çupra, salata, 3 ince halka firinda patates, domates, soğan, 1 dilim ekmek

Spor; 1.5 saat yüzme
Su;2 litre

Leslie yapabilirsem yapcam cook yorgunum
Afiyet olsun canım yine çok güzel bir menü, ayrıca muhteşem bir yüzme de var orada 🤩🤩
26 Haziran Menüm

Sabah 10:30
1 dilim tt ekmek, 1 salatalık, 2 kk kadar ezine peynir, 1 yk zeytin ezmesi

Ara: 1 filtre kahve, 7 çiğ fındık, 1 kare beyaz çikolata
Ara: 8 yeşil erik, çeyrek dilim karpuz

Akşam 20:30
1 tabak etli perde pilavı (sadece içi, hamur yok)
3 yk yoğurt, 1 kornişon turşu

Su; 2 litre
Spor; 15 dk yürüyüş, 10 dk bölgesel egzersiz
Aman Allah'ım bir güzel menü daha, aradaki minnak cikileta hiç sorun değil gibi duruyor 🤩

Çok haklısın canım, zor dönemleri atlatırken kendimize daha fazla zarar vermemeliyiz. İnşallah yakın bir zamanda da tüm sıkıntılardan kurtulursun balım 😘

Seninle her şeye varım ben diyerekten bu zorlu ve engebeli yolda sana katılıyorum çalışkan bal arısı 🤩🤩

Helal be balıma, bu ne güzel bir menü ve spor 🤩🤩

Ben de varım kuzum sizinle aynı yolda yürümeye 😘😘

Kimmiş o imam 😂😂

Neyse imamı boşverelim bence, hadi toplaşalim güzel bal arıları 💐🐝😂😂

Afiyet olsun canım yine çok güzel bir menü, ayrıca muhteşem bir yüzme de var orada 🤩🤩

Aman Allah'ım bir güzel menü daha, aradaki minnak cikileta hiç sorun değil gibi duruyor 🤩
Senin keyfi yüzmelerinin yerini tutmaz ama biz de kendi capimizda bi keyfi yüzüyoruz :D

27 Haziran Menüm

Sabah 08:00
2 dilim tam buğday ekmeği, az tereyağı ile peynirli tost
2 bardak yarım yağlı süt

Ara 12:00
15 küçük yeşil erik+5 kiraz
Ara: 14:00
7 çiğ fındık, 1 sade maden suyu

Akşam 20:00
1 küçük kase yoğurt
1/2 küçük kase salata (sadece limonlu)
1 tabak zeytinyağı ile kavrulmuş barbunya taklidi yapan taze fasulye

Su; şimdilik 1,5 içiyorum
Spor: 25 dk step
Adım atacağım biraz, yazarım su ile
Çaylar 5-6 bardak şekersiz
Taklitçi fasulyeyle birlikte muhteşem bir menü olmuş balım 😘
28 Haziran Menüm

Sabah
1 kupa yeşilçay
Buzlu 2 muz 10 vişne,1 bardak süt

Ara: 1 bardak süt 10 vişne, 2 yk yulaf
Ara: 1 kupa filtre kahve

Akşam
1 tabak taze fasulye ve 1 kase yoğurt
1 kupa çay

Su: 3 litre
Spor: 7100 adım
Heyyy maşallah nasıl da hafif bir menü ve güzel bir adım 🤩
Ballarımmmm
Benim menülerim bugünlerde biraz dengesiz. Ama sporlarımı şuracığa bırakabilirim. :cool::KK66:
iiki günlük toplam : 140 dk hızlı tempolu yürüyüş
Eki Görüntüle 2879612 Eki Görüntüle 2879613
Canimm adımlar muhteşem 🤩
30 Haziran Çarşamba Menüm
Sabah 07.30 2 dilim peynir, domates, biber, 1 yaş kayısı, 1 dilim kepekli ekmek
Ara 10.00 15 kiraz, 5 üçgen dilim karpuz
Ara 13.00 buzlu nescafe, 1 avuç beyaz leblebi
Ara 15.00 1 bardak süt, 1 kare cikolata
Akşam 17.00 1 tabak ayranaşı, 1 kase köz patlican salatası

Spor; jillian level 1 30 dk
Su; 2.5 litre

Günü kapattim artik yeşilçay ve bol su içerim.
Afiyet olsun canım, menü de spor da çok güzel 🤩
29 Haziran Menüm

Sabah
Donmuş 1,5 muz, 10 vişne, 1 yk hindistan cevizi ile dondurma (sardım bugünlerde)

Öğlen
Doğranmış 1,5 salatalık üzerine 4 yk yoğurt, 1 yk keten tohumu, 1 yk nane

Akşam
1 tabak sebzeli kuruyemişli pilav, 4 parça kırmızı pancar turşusu

Su; 3 litre
3 kupa filtre kahve
1 kupa yeşilçay
Spor 7158 adım
Afiyet olsun canım 😘
30 Haziran Menüm

Sabah
1 filtre kahve

Akşam
1 kupa yeşilçay

Su 2 litreyi az geçti
Afiyet olsun canım, yine güzel bir menü olmuş 🤩
Ballarım Sayfa 666 of 666, 6 tane 6, şans getirsin bize de bir an önce verelim kiloyu :KK70:

Şaka şakaaa, bu sefer verene kadar durmak yok, döneni vururum :KK70:

Kizzz 666 şeytan değil mi, aman bizi yoldan iyice çıkarmasın 😂😂
2 Temmuz Cuma Menüm
Sabah 10.00 1.5 dilim kepekli ekmek, cökelek sündürmesi(tereyağ ve cökelekle yapılıyo sadece kaşar yok yani), şekersiz çay
Ara 11.30 buzlu nescafe
Ara 14.00 1 makaron:KK17:
Ara 16.00 8 tane kiraz
Akşam 18.00 1 kase kısır, bol marul, yarım tursu, 1 bardak ayran, 1 ince kıl biber

Spor;
Jillian level 1(3.günüm)= 28 dakika
Leslie rastgele bi videosunu elimde agirliklarla yaptim=10 dk

Su; 3 litre
Afiyet olsun canım, menü de spor da çok güzel, yarın bana kısır yaptıracaksınız siz belli oldu 😂😂

Taklitçi fasulyeyle birlikte muhteşem bir menü olmuş balım 😘

Heyyy maşallah nasıl da hafif bir menü ve güzel bir adım 🤩

Canimm adımlar muhteşem 🤩

Afiyet olsun canım, menü de spor da çok güzel 🤩

Afiyet olsun canım 😘

Afiyet olsun canım, yine güzel bir menü olmuş 🤩

Kizzz 666 şeytan değil mi, aman bizi yoldan iyice çıkarmasın 😂😂

Afiyet olsun canım, menü de spor da çok güzel, yarın bana kısır yaptıracaksınız siz belli oldu 😂😂
Haha ben de enercimden sonra kisır yaptim zaten😂 Ama iyi oldu valla hava sıcak insanin cani yemek istemiyo😑
Yok daha neler aşkolsun, benimkiler keyfi olmayan yüzme 😂😂
Ayy doğru pardon nasil unuturum😂

Back
X