70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Bu aralar hep geç yatıyorum nerdeyse canım, tek başıma geçirdiğim bu saatler güzel geliyor 🤩🤩
Kendinle kalmak iyi gelir🤩
Ayy bir de kokulu mum yakip kahve yapiyorum ben kendime tam keyif oluyo denemelisin😁 mum ışığını cok severim çünkü ☺️
Bugün menü yazacağım diye güne dikkatli başladım, inşallah sonu da iyi olur 😂😂
Hadi bakalim sag salim ciktin mi naptin kuşum :D

Bugün ben de temizim galiba ama sporumu yapmadim daha. Yemegi sindireyim de jillian abla beni bekler:D
Sen de basliyo musun:KK8:

4 gün önce ölcülerimi aldim. Hic ara vermeden yapcam 10 gün sonra tekrar bi ölcülerimi alcam bakalim:KK73:

3 Temmuz Cumartesi Menüm
Sabah 08.30 3/4 simit, domates, 1 dilim peynir, 2 cay kasigi reçel, 2 ücgen dilim karpuz, 1 biber
Ara 11.00 1 dilim kabuklu karpuz
Ara 13.00 buzlu nescafe, 1 tane icinde badem olan minik çikolatalardan
Akşam 17.30 1 tabak haşlanmış tavuklu salata( icindekiler; 2 tursu, 1 avuc haslanmis misir, 5 yaprak marul, yoğurt, haslanmis tavuk, tuz)

Spor; bi iki saate yapcam
Su; 2.5 litre

3 temmuz cumartesi
12.30 kahvaltı
1 adet haşlanmış mısır

15.30 ara
Birkaç çatal kavun

17.30 akşam
2 kaşık patates salatası, 1 kase kısır, 1 bardak ayran.

Suyu ölçmedim ama en fazla 1.5 lt olmuştur, yatana kadar arttırırım.
Spor yok, bütün gün ev yerlestirmece yaptım.

Kendinle kalmak iyi gelir🤩
Ayy bir de kokulu mum yakip kahve yapiyorum ben kendime tam keyif oluyo denemelisin😁 mum ışığını cok severim çünkü ☺️

Hadi bakalim sag salim ciktin mi naptin kuşum :KK70:

Bugün ben de temizim galiba ama sporumu yapmadim daha. Yemegi sindireyim de jillian abla beni bekler:KK70:
Sen de basliyo musun:KK8:

4 gün önce ölcülerimi aldim. Hic ara vermeden yapcam 10 gün sonra tekrar bi ölcülerimi alcam bakalim:KK73:
Mumları bulamadım canım, hangi açılmayan kolideler bilmiyorum 😂😂

Bugün sağ salim çıktım kuzum, zaten bir haftadır pek iştahım yok (tiroid hormonlarindan biri çok düşük o yapabilirmis) zorlayarak yiyorum. Menüne baktım bence sen de günü güzel geçirmişsin. Bugün jillian yapamam sanırım, son kalan eşyaları yerleştirmeyi bitircem inşallah. Bu arada ben ne tartıyı ne de mezurayi bulabildim, bu sabah hem tartilmak hem de ölçü almak istiyordum ama olmadı. Sana bu mesajı yazarken mezuranin yerini hatırladım galiba 😂😂

Senin 10 gün sonundaki ölçülerini merakla bekleyeceğim 🤩
3 Temmuz Cumartesi Menüm
Sabah 08.30 3/4 simit, domates, 1 dilim peynir, 2 cay kasigi reçel, 2 ücgen dilim karpuz, 1 biber
Akşam 17.30 1 tabak haşlanmış tavuklu salata( icindekiler; 2 tursu, 1 avuc haslanmis misir, 5 yaprak marul, yoğurt, haslanmis tavuk, tuz)

Su; 2.5 litre
Afiyet olsun canım, gayet güzel bir menü olmuş. Kendimizi çok sıkmadan strese girmeden devam edelim inşallah.

3 Temmuz Cumartesi Menüm

Su; 2.5 litre
Spor;
Jillian level 1(4. Gün)=28 dakika
Adım=2160
Pilates çemberiyle iç bacak ve kol çalıştım azcik da.

3 temmuz cumartesi
12.30 kahvaltı
1 adet haşlanmış mısır

15.30 ara
Birkaç çatal kavun

17.30 akşam
2 kaşık patates salatası, 1 kase kısır, 1 bardak ayran.

Suyu ölçmedim ama en fazla 1.5 lt olmuştur, yatana kadar arttırırım.
Spor yok, bütün gün ev yerlestirmece yaptım.
Afiyet olsun balim kahvaltını daha dolu dolu yapsan iyi olur evle de ugrasiyosun enerjiye ihtiyacin var💚
Hastalktan dolayi demissin istahsizlik inşallah en kisa zamanda kendini daha da toparlarsin canim ya :(

Dogru senin evi unuttum ben jillian diyorum da sen en buyuk sporu yapiyosun zaten😂 kolay gelsin😘

Buldun mu mezurayi yeri aklima geldi yazmissin 😂 bulduysan arada derede ölç hemen hadi bak kaldi benim 6 günüm 🤭 6 gün sonra ölccem tekrar bakalim ne kadar incelcem😁

Spor;
Jillian level 1(4. Gün)=28 dakika
Adım=2160
Pilates çemberiyle iç bacak ve kol çalıştım azcik da.
Süpersin canım, hala jilliana devam ediyor olmana çok imrendim 😍
Afiyet olsun balim kahvaltını daha dolu dolu yapsan iyi olur evle de ugrasiyosun enerjiye ihtiyacin var💚
Hastalktan dolayi demissin istahsizlik inşallah en kisa zamanda kendini daha da toparlarsin canim ya :KK43:

Dogru senin evi unuttum ben jillian diyorum da sen en buyuk sporu yapiyosun zaten😂 kolay gelsin😘

Buldun mu mezurayi yeri aklima geldi yazmissin 😂 bulduysan arada derede ölç hemen hadi bak kaldi benim 6 günüm 🤭 6 gün sonra ölccem tekrar bakalim ne kadar incelcem😁
Ev işleri canıma okuyor resmen canım, bugün dinlendim iş yapmadım, dışarı çıkıp 6000adim attım.

Mezurayi bulamadım balım ama tartıyı bu akşam buldum. Yarın aç karnına tartilip gerçekle yüzleşme vakti 😂😂

Senin sonucunu acayip merak ediyorum 🤩

Süpersin canım, hala jilliana devam ediyor olmana çok imrendim 😍

Ev işleri canıma okuyor resmen canım, bugün dinlendim iş yapmadım, dışarı çıkıp 6000adim attım.

Mezurayi bulamadım balım ama tartıyı bu akşam buldum. Yarın aç karnına tartilip gerçekle yüzleşme vakti 😂😂

Senin sonucunu acayip merak ediyorum 🤩
Bugün jilliana ara verdim canim yarin devam inşallah. Hic icimden gelmedi yapmak spor🤷🏼‍♀️

4 temmuz pazar menüsü
12.00 kahvaltı
1 dilim otlu peynir, 1 haşlanmış yumurta, 1 kaşık patates kavurması, domates salatalık nane, 2 dilim esmer ekmek, çay.

12.30 ara
Yarım kase ay çekirdeği

18.00 akşam
3 kaşık bulgur pilavı, 5 kaşık mantarlı tavuk, 1 bardak ayran.

Su 2 lt
Spor 6000 adım.

4 temmuz pazar menüsü
12.00 kahvaltı
1 dilim otlu peynir, 1 haşlanmış yumurta, 1 kaşık patates kavurması, domates salatalık nane, 2 dilim esmer ekmek, çay.

12.30 ara
Yarım kase ay çekirdeği

18.00 akşam
3 kaşık bulgur pilavı, 5 kaşık mantarlı tavuk, 1 bardak ayran.

Su 2 lt
Spor 6000 adım.
Menü cok guzel canim afiyet olsun😍 tertemiz olmuş 😍

5 temmuz pazartesi menüsü
11.30 kahvaltı
1 tereyağlı yumurta, yarım dilim otlu peynir, 2 zeytin, yarım domates, 1.5 dilim ekmek.

19.30 akşam
Kıtır salatası (1.5 dilim peynir, 4 küçük domates, 1 salatalık, 1 yeşil biber, altınbaşak kıtır, limon, zeytinyağı), şekersiz çay. (Salatayı oğlumla paylaştım)

Hiç iştahım yok, yerken çok zorlanıyorum.

Su 1.5 lt ama zorlayıp 1 lt daha içerim.
Spor 4000 adım

5 Temmuz Pazartesi Menüm
Sabah 12.00 biberli kasarli omlet, 2 kasik lor peyniri, 1 dilim beyaz peynir, 1 cay kasigi tahin pekmez, domates
Ara 13.00 filtre kahve
Ara 14.00 buzlu nescafe
Ara 16.00 1 tatli kasigi dondurma(tadina baktim sadece gercekten)
Akşam 18.00 köz patlican, firin kabak, 1 firin köfte, 2 dilim patates(dünden kalan yemekti böluk pörçük), 5 ücgen dilim karpuz, çeyrek dilim ekmek

Spor;
40 dakika yürüyüş:KK4:
28 dakika jillian level 1(5.gün):spor:

Su; 3 litre olmuştur herhalde

Son düzenleme:
İştahsızlık büyük kurtarıcı oldu bana bu aralar 😂😂

Sen menü yazacak mısın bugün.
Balim simdi gördüm mesajını 💚 dün gece bi yeme atagi gecirdim spor da yapmayinca moralmen düstüm.
Ama hemen toparladm bu sabah kahvaltidan önce jillian yaptım. Ölüm gibi bir sey oldu ama kimse ölmedi :D :D
5 temmuz pazartesi menüsü
11.30 kahvaltı
1 tereyağlı yumurta, yarım dilim otlu peynir, 2 zeytin, yarım domates, 1.5 dilim ekmek.

19.30 akşam
Kıtır salatası (1.5 dilim peynir, 4 küçük domates, 1 salatalık, 1 yeşil biber, altınbaşak kıtır, limon, zeytinyağı), şekersiz çay. (Salatayı oğlumla paylaştım)

Hiç iştahım yok, yerken çok zorlanıyorum.

Su 1.5 lt ama zorlayıp 1 lt daha içerim.
Spor 4000 adım
Afiyet olsun canım cok güzel😍 boyle giderse eski kiloya donmek hic uzak degil😍
İstahsizliga üzülüyorum ama olsun bunu da saglikli beslenerek fırsata ceviriyosun☺️

Benim de gecen senin kıtır salata aklima geldi inan ki bu secret degil de ne :D sana sorcaktim yazmissin bile. Kaydedeyim de yapayım yazin iyi gider.

5 Temmuz Pazartesi Menüm
Sabah 12.00 biberli kasarli omlet, 2 kasik lor peyniri, 1 dilim beyaz peynir, 1 cay kasigi tahin pekmez, domates
Ara 13.00 filtre kahve
Ara 14.00 buzlu nescafe
Ara 16.00 1 tatli kasigi dondurma(tadina baktim sadece gercekten)
Akşam 18.00 köz patlican, firin kabak, 1 firin köfte, 2 dilim patates(dünden kalan yemekti böluk pörçük), 5 ücgen dilim karpuz, çeyrek dilim ekmek

Spor;
40 dakika yürüyüş:KK4:
28 dakika jillian level 1(5.gün):spor:

Su; 3 litre olmuştur herhalde
Afiyet olsun balım 😘 menü de spor da çok güzel 🤩 akillardaki tek soru küçücük kaşık dondurmayla nasıl durdun 😂😂 listedeyken bile haftalık dondurman vardı senin 😂
Balim simdi gördüm mesajını 💚 dün gece bi yeme atagi gecirdim spor da yapmayinca moralmen düstüm.
Ama hemen toparladm bu sabah kahvaltidan önce jillian yaptım. Ölüm gibi bir sey oldu ama kimse ölmedi :KK70: :KK70:

Afiyet olsun canım cok güzel😍 boyle giderse eski kiloya donmek hic uzak degil😍
İstahsizliga üzülüyorum ama olsun bunu da saglikli beslenerek fırsata ceviriyosun☺️

Benim de gecen senin kıtır salata aklima geldi inan ki bu secret degil de ne :KK70: sana sorcaktim yazmissin bile. Kaydedeyim de yapayım yazin iyi gider.
Ölen tek şey dün akşamki kaçamak ve yağlar olmuştur kuzum 🤩🤩

İştahsızlık bir süre daha devam etsin böyle güzel 😂😂 kıtır salata muhteşem canım, hafif hafif pek güzel gidiyor 😋

Afiyet olsun balım 😘 menü de spor da çok güzel 🤩 akillardaki tek soru küçücük kaşık dondurmayla nasıl durdun 😂😂 listedeyken bile haftalık dondurman vardı senin 😂

Ölen tek şey dün akşamki kaçamak ve yağlar olmuştur kuzum 🤩🤩

İştahsızlık bir süre daha devam etsin böyle güzel 😂😂 kıtır salata muhteşem canım, hafif hafif pek güzel gidiyor 😋
Haha valla dün aksamki kacamaktan sonra bugün bayagi konsantreydim ondan tuttum kendimi :D hatta esim aksam karsimda patlamis misir yedi ondan da yemedim :D

Canim yarin keşkek yapcam yanina keskek gibi saglikli bi yemek tavsiyen var mi. Kitir salatayi denerim yarin ama altinbasak kıtır demissin o ne oluyo internetten baktim bulamadim 😬

Haha valla dün aksamki kacamaktan sonra bugün bayagi konsantreydim ondan tuttum kendimi :KK70: hatta esim aksam karsimda patlamis misir yedi ondan da yemedim :KK70:

Canim yarin keşkek yapcam yanina keskek gibi saglikli bi yemek tavsiyen var mi. Kitir salatayi denerim yarin ama altinbasak kıtır demissin o ne oluyo internetten baktim bulamadim 😬
1625517301954.webp

Tatlım kıtır dediğim şey bu, salatanın içine kiriyorum😋

Keşkek hiç yemedigim için yanına ne gider onu da hiç bilmiyorum canım, kizlar belki yardımcı olur. Keşkek sağlıklı ve diyette tüketilebilir gibi geliyor, içinde neler var. Uygun bir porsiyonla yenemez mi 😬
Maşallahhhhh ballarıma ❤️
Seni de bekliyoruz bal 😍

Back
X