Kombo bizim işimiz, hep günü kurtarma çabaları

Mecbur dengeleyeceğim canım, bir kaç gündür adam akıllı spor da yapamadım. Bu kadar yürümek yetmiyor bana. Hiç yoktan iyi yine, korumaya katkısı oluyor gibi ama.... en az 40 dk tempolu yürümem şart ona emin oldum.
Birazdan bir adaçayı içeyim bakayım, iyi oldu hatırlattığın
Balımın hayallerine ortak olayım ❤
Sırtüstü yatıp çene çalabiliriz bak. Kulaç gibi olmasada çene çalmak da bir spor

Akışına bırakır anı yaşarız olmaz mı

Artık akıntı bizi Hatay taraflarına mı sürükler yoksa Ege tarafından Marmara'ya doğru mu sürükleniriz bilemedim

O tarafta da müsilaj vardı, yapışıp kalmayalım

Marmara yerine Ege den Yunanistan sınırına sürüklenirsek de büyük sıkıntı olabilir. Haşin Yunan askeri direkt üzerimize ateş açabilir Türkler saldırıyor diye

Ya da mülteci sanıp tutuklanabiliriz. En iyisi oturduğumuz yerde oturalım. Diplomatik kaos çıkarmayalım. Zaten hep bu yüzden kilo alıyoruz(suçlu bulundu). Başımıza iş gelecek diye paso oturuyoruz. Gönlümüzce yüzemiyoruz. Kilo vermekten bile korkuyoruz aç kalacaz diye. Vah vahh, fikren bile özgür değiliz, hayaller bile akıntıya kapıldı

Balım bu keyfi yüzme bizi bozar, gel biz jiliana, stepe devam edelim, leslie bacı neyimize yetmiyor
Amatör yüzme ile profesyonel yüzme arasındaki farkı anlamış olduk. Songülüm onun için keyfi değil diyor demek ki, hımmm.... Kontrollü olmak şart, kafamıza göre takılmanın ağır sonuçları olabilirmiş meğerse

Gerçekleşmeyecek bir hayalin daha sonuna geldik, hadi bakalım, teorileri bırakıp gerçeklere dönelim, diyete devam Kuşum

Çikiletadan fırsat bulup muzlu dondurmayı denedin mi hiç?
Az önce tartıldım birazcık eksi var gibi ama... Sabah aç karnına tartılayım bakim bi net anlayayım kaç kiloyum