70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Tamam kuşum, o zaman Marmara tarafı yerine Batıya doğru da gidebiliriz 😂 Mısır, Filistin, Fransa, İtalya,...... dahil Akdenize açılan ülkeleri hayallere katarak bir kaç sezon dizi tadında da gidebilirdik :KK70: Bu dizi çok tutarsa kanallardan geçerek başka denizlere de sürüklenirdik :KK70:
Evet buradan anladığımıza göre bir kayık işi çözer, tüm dünyayı gezebiliriz balım 😍
Vay be balım, yüzmeden bu kadar çene çaldık, ya yüzseydik :KK70:

Yeni kariyerimi şu an çözmüş bulunuyorum :KK70: Gemicilik yüksek lisansı yapayım varsa. Korkuyorum ben okuyana kadar onunda şartları değişir :KK70:

Arada benimde canım hiç yemedigim şeyleri çekiyor, biz ikimiz normalsek o da normaldir herhalde :KK70:
Hayal gücümüz kuvvetli olduğuna göre nasıl bir tat olacağını da hayal ediyoruzdur 😜 başka mantıklı açıklama bulamadım, yoksa reenkarnasyona inanacaz, eski hayatımızda yemiştik biliyoruza çıkacak yol 😂

Evet bebeğim ortalama yiyorum şimdilik. Bir kaç kilo inince biraz daha kısarım miktarı. Sporu artıracağım mutlaka. Bu regl stresi çok etkiledi vücudumu. Sen düğüne gidene kadar 2-3 veririm bende galiba😊
Haha bence de mantikli bi karar enercim gemicilik alanına yönel kurtar bizi yok alirken rahat rahat cene calabiliriz😂😂
sonngulen sonngulen de artik keyfi olmayan yüzmeyle takip eder bizi :D
Arada bi setler arasi gemiye aliriz :D
Reenkarnasyon değil de tamamen bizim boğazimizdan kaynaklı bence bu balim😂 durum vahim valla bi insan yemedigi seyi nasil cani cekebilir ya bunu da aciklasin isvicreli bilim adamlari :D
Tamamında var galiba, her dilimde 1 kaşık un yoktur. Ne olacak ondan balım, 1 dilim ekmek bile yapmaz 1 kaşık un. Afiyet olsun 😘
Evet balim tamaminda var😍

Karsimdan cekirdek citirtilari ve tuz kokulari geliyo :KK17:
Ben de karın gurultusuyla eslik ediyorum😂

6 Temmuz Sali Menüm
Sabah 09.00 karisik omlet(biber misir zeytin kasar azcik sucuk yumurta) domates, 1 dilim peynir, 1 cay kasigi tahin
Ara 13.00 nescafe
Ara 15.00 1 dilim dondurma( 160 kalori)
Akşam 17.30 1 tabak keşkek, 1 tane küçük köz patates icine azcik tereyagiyla kasar koydum

Spor; bugün yapamadim kolum ağrıyo. Olmazsa kolumu kullanmadan leslie yaparim birazdan.

Su; 2 litre
Afiyet olsun canım menünü beğendim, kolunu yormaman iyi olmuş. Sen sabah ekmek yemeden nasıl kahvaltı yapabiliyorsun ben bir türlü beceremiyorum malesef. Kendimi şu ekmek batağından bir kurtarabilsem keşke, gerçi beyaz ekmek yemiyorum çok şükür.
Bir kaç günlük Menülerim

03 Temmuz
Sabah : 2 fincan filtre kahve, 10 çiğ badem, 1/5 simit

Ara: 1 bardak süt, 1 elma, bir kaç siyah üzüm

Akşam : 4 yk kızarmış biber, 2 yk domates sos, 3 yk yoğurt, 1 tam tahıllı yufka ekmeği

Su 3 litre
Spor 20 dk yürüyüş
-------------------------------------------------
04 Temmuz
Sabah : 2 fincan filtre kahve, 1 hurma, 10 çiğ fındık

Ara : 2 bardak süt, 1 şeftali, 3-4 kiraz

Akşam : 1 dolu tabak Yeşil mercimek yemeği
Su 2 litre
Spor 15 dk yürüyüş
------------------------------------------------
05 Temmuz
Sabah : 1 filtre kahve,
1 simit, 3 dilim hindi salam, 1 dilim kaşar peyniri, 3-4 parça domates

Ara: 2 fincan filtre kahve, 2 parça beyaz çikolata

Akşam
1 dolu tabak yeşil mercimek yemeği

Spor 30 dk yürüyüş
Su 2,5 litre
------------------------------------------------
06 Temmuz
Sabah : 2 filtre kahve
1 pita ekmeği (gobit gibi)
2 kk ezine peynir, 1/2 salatalık, 1/2 domates, bir kaç yaprak marul ile sandviç

Ara: 2-3 çatal kavun
1 kupa şekersiz çay

Akşam
1 dolu tabak bamya yemeği
1 kupa limonlu zencefil çayı

Spor: hafif bir yürüyüş
Su: 2 litre
Afiyet olsun canım, menüler çok güzel, özellikle akşam yemekleri full sebze olmuş, vücut eminim hafiflemistir. Spor konusunda da en azından az da olsa bir şeyler yapmışsın 😘
Tünaydın ballarım 💜💛💚
Bu sabah 5te çikolata krizi ile uyandım. 4 tk bitter damla çikolata yedim, başka çikolata yoktu evde. Zor frenledim kendimi valla. Bir sürü de acayip rüyalar gördüm. Bu neydi ki şimdi böyle. Stresten mi adet olamadım ondan mı bilmiyorum. Dengelesin diye de 2 bardak süt içtim 😬 kahvaltı yapmadım haliyle, midem fena kazınıyor şu an, yüz vermiyorum. Biraz sürünsün haketti bu mide 😂

Kısır halkasını da Songülüm tamamlamış 😍😘
Yakında bende civcivim gibi keyfi yüzmeye başlar o halkayı tamamlarım 😂
Songülüm gibi profeyşinıl olmasa da yaparız bir şeyler artık :KK70:

Aslıcım Buğramın mezuniyeti kutlu olsun, güle güle git gel memleketine, bizim yerimize de gez dolaş. Bu hava değişimi sana iyi gelecektir 😊
Vücut bazen alışık olduğu tatları bünyeye almak istiyor 😂😂 adet olamamak da biraz dengeni bozmuş galiba balım. Neyden etkilendi de olmuyor acaba, çok mu gecikti. Bir kontrole mi gitsen ki.

Ayy benim yüzmem de profeyşınıl değil de öncesinde öyle bir suda antrenman yaptırıyorlardı ki belirtmesem olmazdı 😂😂 dün kaç yeri gezdim, gidecek bir havuz ve kurs bulamadım çok üzgünüm 😔
Balım masallah menüleri kombolamissin:KK70:
Bence gayet güzel dengelemissin her gün😍 afiyet olsun yuruyuslerin de güzel☺️

Enercim kendini suclama canin cekti ve yedin insaniz tabi ki yiceksin robot değiliz ki💚 yedin ve bitti simdi önüne bak gunun geri kalanını dengeli gecirirsen hicbir sey olmaz zaten biliyosun☺️ dengelemek senin isin 😂
Balim stresten adet olamamis olabilirsin. Pek narin zaten hemen etkileniveriyo fazla spordan bile bazen gec olabiliyosun mesela. Adacayi galiba söktürüyodu.

Haha senle yan yana yüzdüğümüzü hayal ettim de bi an cene calmaktan yuzmeye firsat bulamayiz o iş yaş balım:KK70:
Yan yana gelsek yuzmeyle mi ilgileniriz yaa 😂😂 suyun içinde serin serin çene yaparız 🤩

Boncuğum keşkek içine tavuk göğsü veya kırmızı et konuyor. Buğday ile özleşip içinde tel tel dağılana kadar pişiriliyor. Veya dövüyorlar birbirine girsin diye. Onun için görüntü dediğin gibi. Ben en çok Aydın da keşkek gördüm. Hemen hemen her lokanta menüsünde var ve çok meşhur. Düğünlerde zaten demirbaşmış. Bir defasında Aydınlı bir kadın yapıp getirmişti. Çok beğenmiştim. O kadında çok bulamaç gibi olmasın diye ve kolay olsun diye pişen malzemeyi döverek ezmek yerine blender ile azıcık çekiyormuş. Biraz buğday parçalı oluyor dişe geliyor. Üzerine tereyağı yakıp kırmızı toz biber koyuyorlardı servis ederken. Kısır tarzı şeyleri seven insan buna bayılabilir. Tabi ilk yenilecek her şeyde yapan çok önemli. Sonuçta genel bir önyargı oluşturuyor.

Senin şu kıtır salatayı bi denemedim gitti. Mutlaka deneyeceğim 😋
Herkes çok güzel olduğunu söylüyor balım bir gün tadımlık da olsa deneyeceğim, inşallah müptelası olmam 😂😂 zaten maşallah iştahımız her şeye göz kırpıyor bir şey daha eklemek fena olur 😂😂

Kıtır salata candır diyorum 😋😋
7 Temmuz Çarsamba Menüm
Sabah 11.00 1 haşlanmis yumurta salatası(marul, taze soğan, maydanoz vardi içinde ama bitiremedim , domates, çörekotlu çökelek, filtre kahve
Ara 14.00 menengiç kahvesi, 1 tane küçük top cikolata
Akşam 18.45 3 dilim firinda ıspanak(abarttik mi?), 2 ücgen dilim karpuz

Spor ; yemegi hazmedeyim bi saate yaparim
Su; 2 litre
Afiyet olsun canım gayet güzel bir menü. Ispanağı abarttık mi deyince acaba nasıl bir şey diye merak ettim tabiki 😂 neyse ki çok masum bir şeymiş o yüzden sıkıntı yok 🤩
Tamam kuşum, o zaman Marmara tarafı yerine Batıya doğru da gidebiliriz 😂 Mısır, Filistin, Fransa, İtalya,...... dahil Akdenize açılan ülkeleri hayallere katarak bir kaç sezon dizi tadında da gidebilirdik :KK70: Bu dizi çok tutarsa kanallardan geçerek başka denizlere de sürüklenirdik :KK70:
Evet buradan anladığımıza göre bir kayık işi çözer, tüm dünyayı gezebiliriz balım 😍
Vay be balım, yüzmeden bu kadar çene çaldık, ya yüzseydik :KK70:

Yeni kariyerimi şu an çözmüş bulunuyorum :KK70: Gemicilik yüksek lisansı yapayım varsa. Korkuyorum ben okuyana kadar onunda şartları değişir :KK70:

Arada benimde canım hiç yemedigim şeyleri çekiyor, biz ikimiz normalsek o da normaldir herhalde :KK70:
Hayal gücümüz kuvvetli olduğuna göre nasıl bir tat olacağını da hayal ediyoruzdur 😜 başka mantıklı açıklama bulamadım, yoksa reenkarnasyona inanacaz, eski hayatımızda yemiştik biliyoruza çıkacak yol 😂

Evet bebeğim ortalama yiyorum şimdilik. Bir kaç kilo inince biraz daha kısarım miktarı. Sporu artıracağım mutlaka. Bu regl stresi çok etkiledi vücudumu. Sen düğüne gidene kadar 2-3 veririm bende galiba😊
İtalya'yi seçebiliyor muyuz balım 😂😂 off yaa tekneyle geziye çıkacaksın arada bir denize atlayıp çıkacaksın, çoluk çocuk iş güç olmayacak bol bol da dinleceksin, nasıl canım çekti. Senin hayaller bak başımıza ne işler açtı 😂😂
Haha bence de mantikli bi karar enercim gemicilik alanına yönel kurtar bizi yok alirken rahat rahat cene calabiliriz😂😂
sonngulen sonngulen de artik keyfi olmayan yüzmeyle takip eder bizi :KK70:
Arada bi setler arasi gemiye aliriz :KK70:
Reenkarnasyon değil de tamamen bizim boğazimizdan kaynaklı bence bu balim😂 durum vahim valla bi insan yemedigi seyi nasil cani cekebilir ya bunu da aciklasin isvicreli bilim adamlari :KK70:

Evet balim tamaminda var😍

Karsimdan cekirdek citirtilari ve tuz kokulari geliyo :KK17:
Ben de karın gurultusuyla eslik ediyorum😂
Aman Allah'ım çekirdek en büyük sınavlardan birisi bence 😂😂

Afiyet olsun canım menünü beğendim, kolunu yormaman iyi olmuş. Sen sabah ekmek yemeden nasıl kahvaltı yapabiliyorsun ben bir türlü beceremiyorum malesef. Kendimi şu ekmek batağından bir kurtarabilsem keşke, gerçi beyaz ekmek yemiyorum çok şükür.

Afiyet olsun canım, menüler çok güzel, özellikle akşam yemekleri full sebze olmuş, vücut eminim hafiflemistir. Spor konusunda da en azından az da olsa bir şeyler yapmışsın 😘

Vücut bazen alışık olduğu tatları bünyeye almak istiyor 😂😂 adet olamamak da biraz dengeni bozmuş galiba balım. Neyden etkilendi de olmuyor acaba, çok mu gecikti. Bir kontrole mi gitsen ki.

Ayy benim yüzmem de profeyşınıl değil de öncesinde öyle bir suda antrenman yaptırıyorlardı ki belirtmesem olmazdı 😂😂 dün kaç yeri gezdim, gidecek bir havuz ve kurs bulamadım çok üzgünüm 😔

Yan yana gelsek yuzmeyle mi ilgileniriz yaa 😂😂 suyun içinde serin serin çene yaparız 🤩
Canim bizde genelde kepekli ekmek oluyo. Onun da tadi malum harika olmadigi için :D gerci bekarken beyaz ekmek vardi onu da yemiyodum bilmiyorum ki aliskanlik galiba. Ama taze sıcak çıtir cıtır ekmek olsa dayanamam tabi😬
Herkes çok güzel olduğunu söylüyor balım bir gün tadımlık da olsa deneyeceğim, inşallah müptelası olmam 😂😂 zaten maşallah iştahımız her şeye göz kırpıyor bir şey daha eklemek fena olur 😂😂

Kıtır salata candır diyorum 😋😋

Afiyet olsun canım gayet güzel bir menü. Ispanağı abarttık mi deyince acaba nasıl bir şey diye merak ettim tabiki 😂 neyse ki çok masum bir şeymiş o yüzden sıkıntı yok 🤩

İtalya'yi seçebiliyor muyuz balım 😂😂 off yaa tekneyle geziye çıkacaksın arada bir denize atlayıp çıkacaksın, çoluk çocuk iş güç olmayacak bol bol da dinleceksin, nasıl canım çekti. Senin hayaller bak başımıza ne işler açtı 😂😂

Aman Allah'ım çekirdek en büyük sınavlardan birisi bence 😂😂
Tesekkur ederim balim evet firinda ispanak benim icin kurtarıcı oluyo canim normal ıspanak yemeği istemeyince😬

Haha yemedim çekirdeği şükür atlattık da hala cekmecede tehlike arz ediyor bitse de kurtulsam ya :D tam bir cin iskencesi :D

selaaam✨🦋🌸🍀 kızlar nasılsınız?
yoğunluk, ev-iş, tatil öncesi hazırlığı, alışveriş vesaire derken giremedim yine.
eşimi ikna ederek trabzona gitmekten vazgeçtik😄 bayramda kendi arabamızla yola çıkıyoruz, rotamız yine en sevdiğimiz yerler çeşme, datça, fethiye olacak, 15 gün kadar oralardayız inşallah🥰😇
virüs sebebiyle geçen yazdan hiçbir şey anlamamıştım, bu yaz sanki daha güzel🌸
bu arada diyete devam ediyorum, 55-56 civarları gidip geliyorum kilo almadım ama vermedim de😄
bu halimi beğeniyorum ama 3 kilo versem muhteşem olurdu😄😜
genelde kendimi if sistemine alıştırdım ve low-carb beslenmeye çalışıyorum, tabi arada kaçamaklar olmuyor değil, dayanamadığım tek şey dondurmaaa🤩
özet haliyle bende durumlar böyle, bir yaramazlık yok, her şey yolunda🤗
hepinize sevgiler öpücükler🥰😘

Canim bizde genelde kepekli ekmek oluyo. Onun da tadi malum harika olmadigi için :KK70: gerci bekarken beyaz ekmek vardi onu da yemiyodum bilmiyorum ki aliskanlik galiba. Ama taze sıcak çıtir cıtır ekmek olsa dayanamam tabi😬

Tesekkur ederim balim evet firinda ispanak benim icin kurtarıcı oluyo canim normal ıspanak yemeği istemeyince😬

Haha yemedim çekirdeği şükür atlattık da hala cekmecede tehlike arz ediyor bitse de kurtulsam ya :KK70: tam bir cin iskencesi :KK70:
Kepekli ekmek ve tat 😂😂 ikisi bir arada çok uyumsuz kelimeler 😂😂 beyaz ekmek, çıtır sıcak ekmek vs. Kölesiyim resmen 😋

Fırında ıspanak muhteşem fikirmis canım, ben yıkamaya usendigim için ıspanak yerine pazı kullanıyordum ama bana yasak artık malesef.

Bu akşam çekirdeği koy eşinin önüne bitirsin, sen yine iradelisin ben olsam duramam sanırım 😂😂
Günaydın kızlar:KK36:
Günaydın balım 😘
selaaam✨🦋🌸🍀 kızlar nasılsınız?
yoğunluk, ev-iş, tatil öncesi hazırlığı, alışveriş vesaire derken giremedim yine.
eşimi ikna ederek trabzona gitmekten vazgeçtik😄 bayramda kendi arabamızla yola çıkıyoruz, rotamız yine en sevdiğimiz yerler çeşme, datça, fethiye olacak, 15 gün kadar oralardayız inşallah🥰😇
virüs sebebiyle geçen yazdan hiçbir şey anlamamıştım, bu yaz sanki daha güzel🌸
bu arada diyete devam ediyorum, 55-56 civarları gidip geliyorum kilo almadım ama vermedim de😄
bu halimi beğeniyorum ama 3 kilo versem muhteşem olurdu😄😜
genelde kendimi if sistemine alıştırdım ve low-carb beslenmeye çalışıyorum, tabi arada kaçamaklar olmuyor değil, dayanamadığım tek şey dondurmaaa🤩
özet haliyle bende durumlar böyle, bir yaramazlık yok, her şey yolunda🤗
hepinize sevgiler öpücükler🥰😘
Merhaba canım, kilonu koruyor olman muhteşem. Güzel bir tatil rotası çizmişsiniz şimdiden bol keyifli vakitler diliyorum. Arada dondurma hiç sorun değil bence.

Kepekli ekmek ve tat 😂😂 ikisi bir arada çok uyumsuz kelimeler 😂😂 beyaz ekmek, çıtır sıcak ekmek vs. Kölesiyim resmen 😋

Fırında ıspanak muhteşem fikirmis canım, ben yıkamaya usendigim için ıspanak yerine pazı kullanıyordum ama bana yasak artık malesef.

Bu akşam çekirdeği koy eşinin önüne bitirsin, sen yine iradelisin ben olsam duramam sanırım 😂😂

Günaydın balım 😘

Merhaba canım, kilonu koruyor olman muhteşem. Güzel bir tatil rotası çizmişsiniz şimdiden bol keyifli vakitler diliyorum. Arada dondurma hiç sorun değil bence.
Ispanagi toplu alip yikayip 3 4 tane buzdolabi posetine paylastirip buzluga atıyorum canim :D böylece yikama seremonisi bi avazda bitiyo yemek yapcagim zaman elime geliyo hemen ☺️

08 Temmuz Menüm

Sabah
1 dilim ekmek, 2 kk peynir,
1 elma, 2 filtre kahve

Ara:
1 salkım siyah üzüm
2 yk yoğurt, 1 yk keten tohumu

Akşam
1 dolu tabak soslu, sosisli spagetti
2 yk yoğurt

Su: 3 litre, hala içiyorum
Spor: 11661 adım

09 Temmuz Menüm

Sabah
2 dilim kavun, 1 bardak süt
Ara: 1 filtre kahve

Öğlen
1 tabak spagetti, 1 bardak ayran
Ara
1 filtre kahve, 1 kayısılı form çayı

Akşam
1 büyük kase yeşil mercimekli salata
1/2 şeftali
1 kupa yeşil çay
1 kupa normal çay

Su : 2 litre
Spor : 10392 adım

Kızlar 38 bedene girmeye baslamisim:KK73: bu benim icin önemli bir sey:KK73::KK70: yeni kiyafet almistm valla girdim icine.

Jilliani yapalı sanirim 8 gün falan oldu. 2 gün aralarda kendime izin vermistim. Ölcümü alamadim çünkü regl donemindeyim. Bitsin insallah ölccem bakalim fark var mi.

O arada leslie ve pilates karisimina devam edebilirim. Ya da jilliana mi devam etsem bilmiyorum kararsizim😬

sonngulen sonngulen enerji_kusagi enerji_kusagi siz neler yaptiniz nasilsiniz☺️💚

Kızlar 38 bedene girmeye baslamisim:KK73: bu benim icin önemli bir sey:KK73::KK70: yeni kiyafet almistm valla girdim icine.

Jilliani yapalı sanirim 8 gün falan oldu. 2 gün aralarda kendime izin vermistim. Ölcümü alamadim çünkü regl donemindeyim. Bitsin insallah ölccem bakalim fark var mi.

O arada leslie ve pilates karisimina devam edebilirim. Ya da jilliana mi devam etsem bilmiyorum kararsizim😬

sonngulen sonngulen enerji_kusagi enerji_kusagi siz neler yaptiniz nasilsiniz☺️💚
Oooo, kuşum bu harika bir haber 😍 Güle güle giy yeni cicilerini 😘
38e sadece sıkılaşma ile mi girdin, eksiler de geliyor di mi tartıda?
Jillian epey etkili ama, bence sıkılmıyorsan devam et, aynı şey sürekli olunca bıktırıyor bazen. Arada plates vs değişiklik yapsanda güzel olabilir.

Bende bir kaç gündür yürüyüşe verdim kendimi. 2 gündür 10 bini geçemedim ama en az 40 dk yürüyorum şimdilik. Burası da fena sıcak ve çok nem var, ağır spor gitmiyor, akşamları yürümek iyi oluyor👣

Oooo, kuşum bu harika bir haber 😍 Güle güle giy yeni cicilerini 😘
38e sadece sıkılaşma ile mi girdin, eksiler de geliyor di mi tartıda?
Jillian epey etkili ama, bence sıkılmıyorsan devam et, aynı şey sürekli olunca bıktırıyor bazen. Arada plates vs değişiklik yapsanda güzel olabilir.

Bende bir kaç gündür yürüyüşe verdim kendimi. 2 gündür 10 bini geçemedim ama en az 40 dk yürüyorum şimdilik. Burası da fena sıcak ve çok nem var, ağır spor gitmiyor, akşamları yürümek iyi oluyor👣
Tesekkur ederim balim🤩
En son bikac gün önce eksideydim ama regl dönemi olunca tartılmadım bi daha.
Aynen leslie ve pilates yapayim bu hafta da😁
Yaa inanir misin benim de 10 bin adim atasm var ama dedigin gibi aksami beklemek lazim. Hava kararinca da köpekler pesime takiliyo korkuyorum:D sen korkmuyo musun😁
40 dk da gayet iyi ayrica🤩 düzenli yapmak lazim asıl basariya götüren duzen bizi bence 💚 ahh ne güzel kolayca söylüyorum uygulamasi da bu kadar kolay olsa keske😂

Tesekkur ederim balim🤩
En son bikac gün önce eksideydim ama regl dönemi olunca tartılmadım bi daha.
Aynen leslie ve pilates yapayim bu hafta da😁
Yaa inanir misin benim de 10 bin adim atasm var ama dedigin gibi aksami beklemek lazim. Hava kararinca da köpekler pesime takiliyo korkuyorum:KK70: sen korkmuyo musun😁
40 dk da gayet iyi ayrica🤩 düzenli yapmak lazim asıl basariya götüren duzen bizi bence 💚 ahh ne güzel kolayca söylüyorum uygulamasi da bu kadar kolay olsa keske😂
Yap balım yap, benimde yapasım var öyle şeyler 😂

Oy oy oyy korkutmuşlar mı benim minnoşumu 😘 Kimin peşine takılmalı köpekler de işi biliyor 😜
Balım ben çok gözü karayım, pek korktuğum bir şey yok 😎
İnanır mısın burada sokak hayvanı da yok. Mesela hiç köpek görmedim kedi var sadece, o da her yerde değil. İlginç bir yer, çöp tenekeleri yok, sinek yok,...

Akşam 19:30-20:10 arası çıkıyorum. Hem güneş batttı batacak oluyor hemde hava tam kararmıyor. Belki sabaha dönerim dicem onda da saat çok erken oluyor. Neredeyse 4 buçukta hava aydınlık oluyor.
Evet düzen şart kuşum 😍 Benim regl de rica minnet geliyor, hızlı hızlı olsa da bitse artık, süründürüyor😬 Yeterli eksiyi göremiyorum. Fazla da yemiyorum sayılır. Bugün kahveyi 1 tane içeyim bakayım ondan mı ödem var

Back
X