70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Aynen su an esim bekliyo evdeki cips cikiletalari yiyelim diye :KK70: ben hic beklemiyorum:KK12:
Cumartesi kesin startı veririz o zaman balım. Simdi de dikkat etmeye calisiyorum tabi de.
Ben de dikkat etmeye çalışıyorum canım ama bugün regl oldum o yüzden biraz tahin pekmez ve küçük parça kek yedim. Şimdi uzun bir yürüyüşe çıkıp yakmaya çalışacağım.

Eniste bey seni yoldan çıkarmak için pusuda resmen 😂😂 gerçi hangisi değil ki 😂 yersen de abartma olur mu balım 😘

Nasilsin canim 🤩 gidiyo musun okula nasil durumlar maskeyle zor oluyodur ders dimi 😐
İyiyim canım, sen nasılsın neler yaptın. Bugün okuldaydim, dersler normalde bu hafta başlamış olacaktı ama 4 ekime ertelendi okul. Bu dönem 3 gün dersim olacak canım çok yoğun olmayacak gibi ama bir taraftan da dersin bir kısmını online yapacağız, durum karışık gibi görünüyor şu an. Yaşayarak öğreneceğiz bakalım. Maskeyle ders yapmak çok zor olacak o belli 😔

Bugün 10bin adım atıldı ballar 😘
Oo sportbaby sahalara dönüyor 😍 Hedefim seni geçmekti hep nasıl unutursun 😂
Ben de 1000 adım attım:KK70: :KK70:
Bin mi kız o, gözlerim ekrana bakmaktan çift görüyor ama 10 olmadığı kesin :D
1 sıfırdan büyüktür diyoruz bu durumda 😂😂
Sıfır etkisiz eleman Hocam, ders çalışan öğrencilerin şevkini kırmayalım, 1 az olabilir ama 2 de iyidir :D
Biraz gec oldu ama sana da iyi geceler balım:KK70:
Kuşum ben o saati tam algılayamadım :D malum saat geç, şarj az, gözler bulanık görüyor. Tüm geçerli bahaneleri saydığımıza göre ; o saat uyanma saatin mi yoksa yatma mı? Yatma diyeceksen pat diye söyleme önce ima ile alıştır olur mu :D

Bin mi kız o, gözlerim ekrana bakmaktan çift görüyor ama 10 olmadığı kesin :KK70:

Sıfır etkisiz eleman Hocam, ders çalışan öğrencilerin şevkini kırmayalım, 1 az olabilir ama 2 de iyidir :KK70:

Kuşum ben o saati tam algılayamadım :KK70: malum saat geç, şarj az, gözler bulanık görüyor. Tüm geçerli bahaneleri saydığımıza göre ; o saat uyanma saatin mi yoksa yatma mı? Yatma diyeceksen pat diye söyleme önce ima ile alıştır olur mu :KK70:
Bugün de 7bin adımım var kuzum, cumartesiden itibaren yemeye de sağlam bir hop dersek her şey mümkün. Bu arada spor konusunda sen benden hep daha iyiydin be kuzum nasıl unuturum 😍 şimdi tekrar lesliler jillianlar bizi bekler 😂😂
Balımmm 😍
Aşkla❤ Sevgiyle❤ Heyecanla ❤
Ve sizinle her şeye hazırım 💪 Yeni yıla heyecanla girdiğimiz gibi bu yeni yıla da formda girelim 🙏
1.yilimizi kutlarken başka sebeplerimiz de olsun inşallah 🤩🤩 3.5 ay var, bence her şey olabilir 😍

İyiyim canım, sen nasılsın neler yaptın. Bugün okuldaydim, dersler normalde bu hafta başlamış olacaktı ama 4 ekime ertelendi okul. Bu dönem 3 gün dersim olacak canım çok yoğun olmayacak gibi ama bir taraftan da dersin bir kısmını online yapacağız, durum karışık gibi görünüyor şu an. Yaşayarak öğreneceğiz bakalım. Maskeyle ders yapmak çok zor olacak o belli 😔
Aaa öyle mi? Dün de yeğenimin sinifini karantinaya almislar 2 hafta. Daha simdiden cikiyo vakalar sonumuz hayrolsun.
Allah kolaylik versin ballarin en menekse gözlüsü:KK8:
enerji_kusagi enerji_kusagi
Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik
birmuhendisanne birmuhendisanne
sudem34 sudem34
asliogretmen asliogretmen
Felicio Felicio

Ballar yeniden toplanıyor muyuz haydi bakalım. Cumartesi sabah tartı ve vücut ölçülerini alalım, tablolarimizi hazırlayalım, kaldığımız yerden devam edelim 🐝💐💞
Hadi bakalim niyet ettim kacamak yapmadan saglikli yasamaya😂 o yuvarlak toto buraya gelecek taktim totoya ne alip veremediğim varsa:KK53:
Olmasin mi bizim de bi cenifır lopez seysimiz:süslü:

Bin mi kız o, gözlerim ekrana bakmaktan çift görüyor ama 10 olmadığı kesin :KK70:

Sıfır etkisiz eleman Hocam, ders çalışan öğrencilerin şevkini kırmayalım, 1 az olabilir ama 2 de iyidir :KK70:

Kuşum ben o saati tam algılayamadım :KK70: malum saat geç, şarj az, gözler bulanık görüyor. Tüm geçerli bahaneleri saydığımıza göre ; o saat uyanma saatin mi yoksa yatma mı? Yatma diyeceksen pat diye söyleme önce ima ile alıştır olur mu :KK70:
Haha aaa sifirlari eksik mi yazmisim o 10 bin olcakti pardon ya:confused: desem de inanma:D
Yok o kalkma saatim balım benim erken kalkmayi sevmek gibi bi psikopatligim var bildigin gibi 😂😂 herkes uyurken sen ayaktasın falan hayatta bunun kadar haz veren cok az sey var bana:D

Simdi sen leslie mi yapcaksin jillian mi yoksa yuruyus mu? Ona gore ben de seni gecme hedefi koyuyum bari:KK76:

Sen songulu ben seni böyle zincirleme gidelim benim arkamdan kim gelcek bakalim :D

Tünaydın Benim Ballı Rakibelerim 💕
Evet potansiyel olarak artık hepiniz rakibimsiniz 😂 dostluk başka yarış başka😜 Ona göre ayağınızı denk alın bakim 😂

Başlangıç için bu kadar gözdağı yeter herhalde 😂 Gözünüz korktu di mi, korkun tabiki💪 birbirimizin sınırlarını zorlayalım ❤

Bugün de 7bin adımım var kuzum, cumartesiden itibaren yemeye de sağlam bir hop dersek her şey mümkün. Bu arada spor konusunda sen benden hep daha iyiydin be kuzum nasıl unuturum 😍 şimdi tekrar lesliler jillianlar bizi bekler 😂😂

1.yilimizi kutlarken başka sebeplerimiz de olsun inşallah 🤩🤩 3.5 ay var, bence her şey olabilir 😍
İnşaallah Balım İnşaallahhh, bencede her şey mümkün 😍

Boncuğum birimiz kendisine haksızlık mı ediyor, mesela o sen olabilir misin? Senin sporlar adeta beynime kazınmış. Epey de estirdin hani bi ara, seni geçmeye çalıştığım için beni iyi hatırlıyor olabilir misin bitanem 😘

Başlangıç için adımların çok güzel, Sen ki 20 binleri zorlamış hatunsun, Maşaallah ❤ Bende tam bir haftadır yürüyorum. En yüksek 13bin küsür en düşük 4100.

Ben yine jillian yerine stepe başlarım. O kadar uğraşıp step tahtası yaptım kasadan. Kıyıp atamadımda, şehir şehir yanımda taşıdım 😂 Ekonomik ömrünü tamamlayıp kasa kırılana kadar stepe devam balım, tabi önceliğim yürümek 😜

Balım Jillian deyince aklıma hep ceza sporu gibi geliyorya. Geçmişin izleri silinmiyordu :D

Back
X