- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
- 248
Sıfırı beleş buldunya bol bol kullan kuşum, mottamız neydi hatırlayalım "elini korkak alıştırma "Aaa öyle mi? Dün de yeğenimin sinifini karantinaya almislar 2 hafta. Daha simdiden cikiyo vakalar sonumuz hayrolsun.
Allah kolaylik versin ballarin en menekse gözlüsü
Hadi bakalim niyet ettim kacamak yapmadan saglikli yasamayao yuvarlak toto buraya gelecek taktim totoya ne alip veremediğim varsa
Olmasin mi bizim de bi cenifır lopez seysimiz
Haha aaa sifirlari eksik mi yazmisim o 10 bin olcakti pardon yadesem de inanma
Yok o kalkma saatim balım benim erken kalkmayi sevmek gibi bi psikopatligim var bildigin gibiherkes uyurken sen ayaktasın falan hayatta bunun kadar haz veren cok az sey var bana
Simdi sen leslie mi yapcaksin jillian mi yoksa yuruyus mu? Ona gore ben de seni gecme hedefi koyuyum bari
Sen songulu ben seni böyle zincirleme gidelim benim arkamdan kim gelcek bakalim![]()

Evet bebeğim, uyanma saatim diyerek beni yanıltmadığın için teşekkür ederim

Anlaşılan sporda kıran kırana bir mücadele olacak

Balım Cem Yılmaz ın şoför uşağı, uşak bahçıvanı, bahçıvan aşçıyı hikayesi gibi olmasında tövbe tövbe

Şimdi benim sporda temelim günlük 10 bin adım ve üzeri. Biraz daha vücut alışınca buna günlük ekler yapacağım, atıyorum bugün 30 dk bisiklet, ertesi gün 20 dk step gibi. Ekleri yapacağım gün adımı sabah-akşam olarak 2ye bölerim. Sabah 5 bin adım + 20 dk step, akşamda 5bin adım veya üzeri, duruma göre balım bende bilmiyorum tam.