70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Aaa öyle mi? Dün de yeğenimin sinifini karantinaya almislar 2 hafta. Daha simdiden cikiyo vakalar sonumuz hayrolsun.
Allah kolaylik versin ballarin en menekse gözlüsü:KK8:

Hadi bakalim niyet ettim kacamak yapmadan saglikli yasamaya😂 o yuvarlak toto buraya gelecek taktim totoya ne alip veremediğim varsa:KK53:
Olmasin mi bizim de bi cenifır lopez seysimiz:süslü:

Haha aaa sifirlari eksik mi yazmisim o 10 bin olcakti pardon ya:confused: desem de inanma:KK70:
Yok o kalkma saatim balım benim erken kalkmayi sevmek gibi bi psikopatligim var bildigin gibi 😂😂 herkes uyurken sen ayaktasın falan hayatta bunun kadar haz veren cok az sey var bana:KK70:

Simdi sen leslie mi yapcaksin jillian mi yoksa yuruyus mu? Ona gore ben de seni gecme hedefi koyuyum bari:KK76:

Sen songulu ben seni böyle zincirleme gidelim benim arkamdan kim gelcek bakalim :KK70:
Sıfırı beleş buldunya bol bol kullan kuşum, mottamız neydi hatırlayalım "elini korkak alıştırma " :D

Evet bebeğim, uyanma saatim diyerek beni yanıltmadığın için teşekkür ederim 😘😂Hatun kararlı canım Maşaallah ❤

Anlaşılan sporda kıran kırana bir mücadele olacak :KK76:
Balım Cem Yılmaz ın şoför uşağı, uşak bahçıvanı, bahçıvan aşçıyı hikayesi gibi olmasında tövbe tövbe :D

Şimdi benim sporda temelim günlük 10 bin adım ve üzeri. Biraz daha vücut alışınca buna günlük ekler yapacağım, atıyorum bugün 30 dk bisiklet, ertesi gün 20 dk step gibi. Ekleri yapacağım gün adımı sabah-akşam olarak 2ye bölerim. Sabah 5 bin adım + 20 dk step, akşamda 5bin adım veya üzeri, duruma göre balım bende bilmiyorum tam.

Tünaydın Benim Ballı Rakibelerim 💕
Evet potansiyel olarak artık hepiniz rakibimsiniz 😂 dostluk başka yarış başka😜 Ona göre ayağınızı denk alın bakim 😂

Başlangıç için bu kadar gözdağı yeter herhalde 😂 Gözünüz korktu di mi, korkun tabiki💪 birbirimizin sınırlarını zorlayalım ❤
Pıcaklar cekildi mi diyosun:bicak:
Hadi bakalim kilicimiz aman picagimiz keskin, gazamiz mübarek olsun ballarım:D :D

İnşaallah Balım İnşaallahhh, bencede her şey mümkün 😍

Boncuğum birimiz kendisine haksızlık mı ediyor, mesela o sen olabilir misin? Senin sporlar adeta beynime kazınmış. Epey de estirdin hani bi ara, seni geçmeye çalıştığım için beni iyi hatırlıyor olabilir misin bitanem 😘

Başlangıç için adımların çok güzel, Sen ki 20 binleri zorlamış hatunsun, Maşaallah ❤ Bende tam bir haftadır yürüyorum. En yüksek 13bin küsür en düşük 4100.

Ben yine jillian yerine stepe başlarım. O kadar uğraşıp step tahtası yaptım kasadan. Kıyıp atamadımda, şehir şehir yanımda taşıdım 😂 Ekonomik ömrünü tamamlayıp kasa kırılana kadar stepe devam balım, tabi önceliğim yürümek 😜

Balım Jillian deyince aklıma hep ceza sporu gibi geliyorya. Geçmişin izleri silinmiyordu :KK70:
Kasa diyince benim mağduriyetim geliyo aklima hep :D bi türlü bulup yapamadim şu stepi :D sehpalar yüksek masa desen hic olmaz:110::KK42:

Marketlere falan bi göz atiyim önünde yalniz bi kasa bulursam kapip kaccam:D
Sıfırı beleş buldunya bol bol kullan kuşum, mottamız neydi hatırlayalım "elini korkak alıştırma " :KK70:

Evet bebeğim, uyanma saatim diyerek beni yanıltmadığın için teşekkür ederim 😘😂Hatun kararlı canım Maşaallah ❤

Anlaşılan sporda kıran kırana bir mücadele olacak :KK76:
Balım Cem Yılmaz ın şoför uşağı, uşak bahçıvanı, bahçıvan aşçıyı hikayesi gibi olmasında tövbe tövbe :KK70:

Şimdi benim sporda temelim günlük 10 bin adım ve üzeri. Biraz daha vücut alışınca buna günlük ekler yapacağım, atıyorum bugün 30 dk bisiklet, ertesi gün 20 dk step gibi. Ekleri yapacağım gün adımı sabah-akşam olarak 2ye bölerim. Sabah 5 bin adım + 20 dk step, akşamda 5bin adım veya üzeri, duruma göre balım bende bilmiyorum tam.
En düşük adım sayın bile benim en yüksek adimimdan fazla ama yine de sen bilirsin :D
Oohh ben de tam geccek kisiyi bulmusum stepler bisikletler havada uçuşuyor 🤦🏼‍♀️ bene de sepetine at da bari beraber binelim :anne:
Ben bugün başliyorum cnm 😃
Ooo aramizdan bazilari adeta doğuştan rocky:sampiyon::KK59:
Basladin mi nasil gidiyo ben de geliyim mi iyi gidiyosa ona göre gelcem:D

Ben bugün başliyorum cnm 😃
Balım sen başla hemen arkandayım ha kolla kendini :D Zaten seninle ganyan misali hep burun buruna gidiyorduk hatırlıyorsun di mi arada bi 250 gr falan oynuyordu 😂
Pıcaklar cekildi mi diyosun:bicak:
Hadi bakalim kilicimiz aman picagimiz keskin, gazamiz mübarek olsun ballarım:KK70: :KK70:
Cenk çetin geçecek balım picak kama pusat süngü top Allah ne verdiyse topla gel 😂
İlk hedef Kızıl Elma, Son hedef Altın Portakal, hadi bakalım :D :D
Gazadan dönen Ho-han-Yeh gibi olsun :D
Kasa diyince benim mağduriyetim geliyo aklima hep :KK70: bi türlü bulup yapamadim şu stepi :KK70: sehpalar yüksek masa desen hic olmaz:110::KK42:

Marketlere falan bi göz atiyim önünde yalniz bi kasa bulursam kapip kaccam:KK70:

En düşük adım sayın bile benim en yüksek adimimdan fazla ama yine de sen bilirsin :KK70:
Oohh ben de tam geccek kisiyi bulmusum stepler bisikletler havada uçuşuyor 🤦🏼‍♀️ bene de sepetine at da bari beraber binelim :anne:
Ah benim çilekeş civcivim :D Bi insan evladı da çıkıp al civciv şunun tepesinde tepin demedi ya yazıklar olsun 😂
Balım kasayı alıp kaçaçağında buraya yazda gelmezsen nerede bulacağımızı bilelim :D

Tamam tamam gel bakim beraber binelim :KK4:

Selam kizlar nasilsiniz😍
Selam canım hoşgeldin 😍
Ben cocuk bakmaya devam ve cok yogunum tam diyete basladim bi gruba gireyim belki faydasi olur dedim grupkar kapandi. Sizler napiyorsunuz. Diyete devam mi.
Yine iyi götürdün bu zamana kadar, senin çocuklarda alışmıştır artık di mi, ilk günler hafif bir kıskanma yapmıştı galiba oğlan?

Bizimde her birimiz ayrı ayrı yoğunduk ne zamandır, mecbur biraz ara vermiştik, 1-2 gün içinde tekrar diyete başlıyoruz. Bu sefer daha kurallı daha çekişmeli olacak gibi. Aa doğru takımlar kapanmış, olsun günlüğümüz var. Bizimle başlamak istersen gel canım. Bu sefer ceza sporları falanda uygulayacağız, yazışırız yine aramızda vs. gelirsen düzenli gelebilir misin ki o yoğunlukta?

Balım sen başla hemen arkandayım ha kolla kendini :KK70: Zaten seninle ganyan misali hep burun buruna gidiyorduk hatırlıyorsun di mi arada bi 250 gr falan oynuyordu 😂

Cenk çetin geçecek balım picak kama pusat süngü top Allah ne verdiyse topla gel 😂
İlk hedef Kızıl Elma, Son hedef Altın Portakal, hadi bakalım :KK70: :KK70:
Gazadan dönen Ho-han-Yeh gibi olsun :KK70:

Ah benim çilekeş civcivim :KK70: Bi insan evladı da çıkıp al civciv şunun tepesinde tepin demedi ya yazıklar olsun 😂
Balım kasayı alıp kaçaçağında buraya yazda gelmezsen nerede bulacağımızı bilelim :KK70:

Tamam tamam gel bakim beraber binelim :KK4:
Allah seni napmasın ben de diyorum ho-han-yeh tanidik geliyo bi yerden :D :D

Haha evet bene kimse step yaptırmadı :110:

Uyudum ama uykumu alamadim bugün ya😑 evdeki abur cuburlar da bitti bugün artik baslamayi planliyorum ben.. cok gerginim :D :D

Selam kizlar nasilsiniz😍
Selam canim iyiyim ben sen nasilsin?
Ben cocuk bakmaya devam ve cok yogunum tam diyete basladim bi gruba gireyim belki faydasi olur dedim grupkar kapandi. Sizler napiyorsunuz. Diyete devam mi.
Biz basliyoruz cumartesi canım. Bu sefer kararliyiz😬
Sen de kararliysan düzenli olarak gelmeye calisirim diyosan buyur gel💕

Ama bu sefer bildirimler konusunda falan tavizimiz yok hepimiz 5 dk da olsa girip kilo bildirimi yapcaz ona göre.

Selam canım hoşgeldin 😍

Yine iyi götürdün bu zamana kadar, senin çocuklarda alışmıştır artık di mi, ilk günler hafif bir kıskanma yapmıştı galiba oğlan?

Bizimde her birimiz ayrı ayrı yoğunduk ne zamandır, mecbur biraz ara vermiştik, 1-2 gün içinde tekrar diyete başlıyoruz. Bu sefer daha kurallı daha çekişmeli olacak gibi. Aa doğru takımlar kapanmış, olsun günlüğümüz var. Bizimle başlamak istersen gel canım. Bu sefer ceza sporları falanda uygulayacağız, yazışırız yine aramızda vs. gelirsen düzenli gelebilir misin ki o yoğunlukta?
Yaa gelmeyi cok isterim tabikiii 😍 bende baslicam tekrardan kosu bandi falan aldimm yuruyuse gidemiyorum diye😉
Ah balimm cocuklar krese basladi kiz buyuk olunca durmadi simdide 1.sinifa baslayinca tekrar bana muhtac kaldilar anliycan😂😂 yani millet cocugun kolesi olmus yani cocuklar ne derse onu yapiyorlar bende biraz disiplin gorunce hemen kaciyor cocuklarr😂

Selam canim iyiyim ben sen nasilsin?

Biz basliyoruz cumartesi canım. Bu sefer kararliyiz😬
Sen de kararliysan düzenli olarak gelmeye calisirim diyosan buyur gel💕

Ama bu sefer bildirimler konusunda falan tavizimiz yok hepimiz 5 dk da olsa girip kilo bildirimi yapcaz ona göre.
Evet evet evet bende cok isterimmmmm😂 yok bu sefer hersey tam ayarindaa olcakk . Cumartesileri mi tarti gunumuzz valla buda iyi olmuss cok heycanlandimm😍😍

Evet evet evet bende cok isterimmmmm😂 yok bu sefer hersey tam ayarindaa olcakk . Cumartesileri mi tarti gunumuzz valla buda iyi olmuss cok heycanlandimm😍😍
Daha konusmadik ama sanirim yine cumartesi olur☺️
Ben de heyecanliyim ocağa kalmadan incecik bel bos bi mide görmek istiyorum cöplük oldum çünkü artik🤦🏼‍♀️

Daha konusmadik ama sanirim yine cumartesi olur☺️
Ben de heyecanliyim ocağa kalmadan incecik bel bos bi mide görmek istiyorum cöplük oldum çünkü artik🤦🏼‍♀️
Ahh canimmm benimde kasimda oglanin dogum gunu var o zaman kadar incelmek istiyorum🤣. Bende eski halime dondum🕸🕸

Back
X