70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Afiyet olsun balım, az ve sık bir beslenme tarzı olmuş. Miden nasıl, toparladı mı epey? Enişte bey hani diyet moduna geçecek gibiydi, vaz mı geçti kuşum ne oldu yine aşermeler başlamış 😂
Aman ona güven olur mu 2 gün diyette 3.gün baklava börek mi yapsan demeye basliyo :D
Benim ona uymamam lazim :bicak:

Günaydın İncim hoşgeldin, çok geçmiş olsun 😟 Oğlun grip gibiydi en son, ateşi falan vardı, onu mu atlatamadı yoksa ayrıca hasta mı oldu?
500 gr artıyla yırttıysan yine iyi canım ya, bende sıkıntıdan 2 felaket gün geçirdim, anında artı oldu, bugün biraz indi bakalım 😬
Ahh balimm boynunda ki lenf bezi sisti ve bu beni cok korkuttu. Doktora goturdum enfeksiyondan sismis dedi ultrason falan cektirdik cok sukur temiz cikti. Ama ben cok korktum birde panik atak hastasiyim cok kotu oldum bugun biraz kafam yerine geldi. 😞😞

Gecmis olsun canim neyi var oglunun:KK43:
Bu aralr cocuklar hep hasta zaten ya. İshal kusma salgın varmis galiba. Bir de grip zaten bu sene olmayan yok gibi bir sey.
İyiyim şükür sen nasilsin☺️

İyi canim o da ödemdir zaten atarsin 2 güne inşallah 💚 spora agirlik verelim bu hafta hepimiz tek care bu😬

Afiyet olsun enercim baklava dicektim ama 1 tane yemissin zaten tebrik ediyorum kendini iyi durdurmuşsun ben olsam🤤
Bir de bisiklet cok cok iyi 85 dk masallah:KK57: yakmissindir yani🤩
Cok sukur simdi iyi canimm lenf bezi sismis ama cok sukur temiz ciktii. Bende panik atak okunca atlatmam biraz zor oldu ama daha iyiyiz cok sukur. Regl haftam belkide odemdir canim ama valla kiloysada cokta onemli degil sporuma basliyorum tekrardan ama aksamlari yurumeyi dusunuyorum bakalim.😍😘

Cok sukur simdi iyi canimm lenf bezi sismis ama cok sukur temiz ciktii. Bende panik atak okunca atlatmam biraz zor oldu ama daha iyiyiz cok sukur. Regl haftam belkide odemdir canim ama valla kiloysada cokta onemli degil sporuma basliyorum tekrardan ama aksamlari yurumeyi dusunuyorum bakalim.😍😘
Cok gecmis olsum canim sükür temiz cikmis🤩
Aynen cok önemli degil. Yolumuz uzun zaten illa ki inişler cikislar olacak önemli olan vazgecmemek birakmamak💃

Gidiyim de leslie yapiyim bu kadar gaz veren bi konusmadan sonra kendim bile motive oldum :D

Aynen cok önemli degil. Yolumuz uzun zaten illa ki inişler cikislar olacak önemli olan vazgecmemek birakmamak💃

Gidiyim de leslie yapiyim bu kadar gaz veren bi konusmadan sonra kendim bile motive oldum :KK70:
Saol canimm😂 bende aksam yuruyecegim artik daha iyi oluyor💪

Gidiyim de leslie yapiyim bu kadar gaz veren bi konusmadan sonra kendim bile motive oldum :KK70:
Senin gazınla bende gaza geldim şu an :D Gideyim de bugünde 100 dk bisiklet süreyim ancak yakarım artıları 😬 Totom bu durumdan hiç hoşnut olmayacak ama :D

Bugünkü menüm

Sabah 07.30 ılık limonlu su

Kahvaltı 08.00 2 haşlanmış yumurta ince dilim peynir domates salatalık şekersiz çay

Ara öğün 10.00 şekersiz türk kahvesi

Ara öğün 12.00 bir meyve

Akşam yemeği 16.00 fırında kıyma tepsi küçük dilim 2 kaşık pirinç pilavı 1 bardak ayran

Günlük 4 lt suyumu tamamladım
1 saat zumba pilates yaptım ve sporumuda tamamlamış oldum😊
Canım menülerin çok hoş, sade, hafif. Spor zaten çok iyi. Suya beni de heveslendirdin, zaten severim de çaydan kahveden fırsat bulamıyordum içmeye 😂 Sen bu şekilde çok iyi kilo vereceksin belli 😘

Ahh balimm boynunda ki lenf bezi sisti ve bu beni cok korkuttu. Doktora goturdum enfeksiyondan sismis dedi ultrason falan cektirdik cok sukur temiz cikti. Ama ben cok korktum birde panik atak hastasiyim cok kotu oldum bugun biraz kafam yerine geldi. 😞😞
Korkma balım, bademcikte bir lenf bezi, bademcik şişse bu kadar korkmazdın. Bilmediğinden işte hep akla kötü şey geliyor. Lenf organları kanı süzdükleri için mikrop görünce tutup yok etmek için savaş başlatıyorlarlar, ondan şişip ağrıyor, aslında iyi bir şey. Tekrar geçmiş olsun, oğluna çok su içir, çabuk atar enfeksiyonu 😉

Dakika mı tuttun balım 😂😂 50 dk falan sürdüm, telefon gelince mola verdim. Şu an elma yiyorum. Birazdan tamamlayacam 😬 Sen ne yapıyorsun bakim, plank programına tekrar mı başlasak 😍
Ben de leslie ve pilates yaptim bugün. Ve plank sen söyleyince aklima geldi ben yapcaktim unuttum onu bugün🤦🏼‍♀️
Yapalim valla iyi olur.

12 Ekim Salı Menüm
Sabah 09.30
kuymak miktarını nasil tarif etsem bilemedim ama azdı🤷🏼‍♀️ 1 dilim tambuğday ekmeği, zeytin, sekersiz çay
Ara 11.00 sütlü kahve
Ara 13.00 türk kahvesi, 6 fındık, 1 kuru incir
Ara 15.00 1 elma
Akşam 17.00 3 kasik etli türlü, 3 kaşık sade bulgur pilavi, 1 bardak ayran
Ara 18.00 türk kahvesi, 5 findik

Spor;
Leslie 3 mil 32 dakika
Pilates 10 dakika
Su ; 2.5 litre

Ben de leslie ve pilates yaptim bugün. Ve plank sen söyleyince aklima geldi ben yapcaktim unuttum onu bugün🤦🏼‍♀️
Yapalim valla iyi olur.
Ohh misss 😍 Yapalım balım da programdan mı başlayalım yoksa kaldığımız yerden mi? Hiç değilse 8. Günden falan başlayıp programa göre gidebiliriz, en azından sistemli olur sanki di mi?

Ohh misss 😍 Yapalım balım da programdan mı başlayalım yoksa kaldığımız yerden mi? Hiç değilse 8. Günden falan başlayıp programa göre gidebiliriz, en azından sistemli olur sanki di mi?
Bence de programdan kaldigimiz yerden devam edelim balım. Disipline sokmak şart gelisigüzel yapinca şaftimiz kayiyo:D

12 Ekim Salı Menüm
Sabah 09.30
kuymak miktarını nasil tarif etsem bilemedim ama azdı🤷🏼‍♀️ 1 dilim tambuğday ekmeği, zeytin, sekersiz çay
Ara 11.00 sütlü kahve
Ara 13.00 türk kahvesi, 6 fındık, 1 kuru incir
Ara 15.00 1 elma
Akşam 17.00 3 kasik etli türlü, 3 kaşık sade bulgur pilavi, 1 bardak ayran
Ara 18.00 türk kahvesi, 5 findik

Spor;
Leslie 3 mil 32 dakika
Pilates 10 dakika
Su ; 2.5 litre
Afiyet olsun kuşum, ders çalışma menüsü bu di mi, ara ara kahveler fındıklar 😍
Balım kahve fincanı veya klasik çay bardağını ölçü olarak kullanabilirsin. Spor çok iyi olmuş 😘

Bence de programdan kaldigimiz yerden devam edelim balım. Disipline sokmak şart gelisigüzel yapinca şaftimiz kayiyo:KK70:
Aynen öyle balım, şaftımız kaymasın :D Kayacağı kadar kaymış zaten bu kadarı kafi :D Tamam bugün menüye yazmasak da 7.gün yaparız ısınma gibi, yarın 8.günden menüye yazmaya başlarız o zaman.

enerji_kusagi enerji_kusagi enercim orda da yağmur yagdi mi burda bugün resmen firtina vardi hava kapkaranlikti:KK17: elektrikler de gidip gelip duruyo
Elektriği etkileyecek kadar fırtına var öyle mi 😑 Bugün öğlen gibi bi ara burası da epey esti durdu, hava biraz kapandı ama yağmadı, şu an hafif esiyor.

enerji_kusagi enerji_kusagi enercim orda da yağmur yagdi mi burda bugün resmen firtina vardi hava kapkaranlikti:KK17: elektrikler de gidip gelip duruyo
Aydın ı fırtına vurmuş balım haberlerde izledim şimdi :KK35: O taraflar bayağı rüzgarlı anlaşılan. Rüzgar Songülümüzü uçurup bize getirsin artık :cry:

Back
X