- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum cnm ya anlamadim insan gram degismez mi yaa. O degismiyorsa ben taktikleri degistiricemWc durumları olmasın yine İncim, bi de regl olamadın o da şişirmiş olabilir. 250 gr çok değil ama, kilo dümdüz hep aşağı inen bir şey de değil. Yediğin içtiğin hormonların sporun vs her şey etkilemiş olabilir. Yarın bakalım ne çıkacak.
Azmine hastayım biliyorsun di miBilmiyorum cnm ya anlamadim insan gram degismez mi yaa. O degismiyorsa ben taktikleri degistiricem![]()
Kuzum ne yaptın tembihledin mi enişteyiBence görmeyelim yarın listede onu eşinin önüne koy yesin adam gözünün içine baka bakavalla bu şeytan daha bizi çok dürter kuzu yok yediğimizden pişman olmazsak bi ... Yapamaz
Valla birazdan uyarayim da dışarda yesin en iyisi
Onun işi belli olmaz getiriverir şeytanda bi dürter ye bacım birşey olmaz diye tamam her şey sil baştan
Yok canım ben işimi garantiye alayım en iyisi nolur nolmaz![]()
Saol cinımmmmmAzmine hastayım biliyorsun di mi![]()
Olur balım olur hiç kafana takma, bence yarına bile inebilir, olumlu düşünüyoruz olumlu olacakSaol cinımmmmm
Ama i azmin sonunda azcicik bi degisim olsa![]()
Tembihledim iyice canım hele bi alsın görür o gününüKuzum ne yaptın tembihledin mi enişteyiAkşama sürpriz olmaz inşaallah
Sabah benimki de tutturdu o baklavayı ye de bitsin, kaldır ortadan diyor, Aman Ya Rabbi mesac yanlış yere mi gitti didimBen diyorum yemem sen ye, o diyor sen ye, ortada kaldı baklava yazık
![]()
![]()
İnsallah bakalimOlur balım olur hiç kafana takma, bence yarına bile inebilir, olumlu düşünüyoruz olumlu olacak![]()
Afiyet olsun balım güzel menü, spor da cok güzel14 Ekim Perşembe Menüm
Sabah 07:00
1 paket form bisküvi,
2 küçük haşlanmış yumurta,
2 kk ezine peynir, 1 tk bal, 2 kupa çay
Ara 14:00 : 1/4 dilim bol peynirli gözleme
3-5 bardak çaylar, 1 sade Türk Kahvesi,
Akşam 18:00
1 kase mercimek çorbası
1 kase kestaneli havuçlu tarçınlı bademli pirinç pilavı, 1 parça tavuk göğsü ızgara,
1/2 kase yoğurt
22:00 1 filtre kahve
Su 3 lt
Spor 80 dk bisiklet
Totemin tuttu balımBugün müsaitim ama herkes meşgulŞimdi kendime bir iş bulup gidiyorum bakalım totem tutacak mı
![]()
Balim benim icin daha iyi olur ben de ayni sekilde düşünüyorumBallarım bir şey diyeceğim;
Diyorum ki tartı gününü Cuma ya alsak, hafta sonu her zaman evde olamayabiliyoruz. Hemde Cumartesi ile pazartesi arası çok yakın olduğu için, Cumartesi artı geldiğimde Pazartesi eksiye çevirmek istiyorum. Ara yakın olduğu için spora yüklensem bir Cumartesi yüklenebiliyorum, ödem olmasın diye Pazar dinlenmem gerekiyor. O zaman sporu az yapmış oluyorum yetmiyor. Dinlenme yapmazsam da artı çıkıyor. Yani genelde tartılarda artı çıkmak asabımı bozuyor. Sizde de böyle olmuyor mu? Hatta bence sadece Cuma tartı günü yapıp Pazartesiyi direkt kaldırabiliriz, ben zaten tartılıp duruyorum evde kontrole gerek yokSiz ne dersiniz? Bunu aşarsak belki başka bir fikirle daha gelirim, sonra bana saldırmayın bak şimdiden aydınlatıyorum
![]()
Afiyet olsun balım bir muhteşem attım, bir beğeni attım, sonra yine muhteşeme çevirdim, çok arada kaldım ya niye böyle yapıyosun bebeğim15 Ekim Cuma Menüm
Sabah 09.00 2 dilim tambuğday ekmeginden bayat ekmek pizzası, sekersiz çay
Ara 10.30 türk kahvesi, 1 dilim soguk baklava
Öğlen 13.30 küçük bir kase spagetti
Ara 14.30 nescafe
Akşam 18.00 1 tabak firinda az yağlı sebze( patlican, kabak, havuç, azcik patates), 4 kasik yoğurt
Ara 19.00 türk kahvesi
Spor;
17 dakika leslie 3 mil
410 hayali ip atlama
Su; 2.5 litre
Ohh, benim gibi düşündüğüne sevindimBalim benim icin daha iyi olur ben de ayni sekilde düşünüyorum
Pazartesi cumartesi arasi uzun geliyo bana tartiya son bir gün kala kacamak yapiyorum hep
İncim de isterse iyi olur bence o da hafta sonu genelde isleri oluyodu sankiinci-tepik
Morlale balim zaten 2 haftda bir tartılıyordu![]()
Menü güzel bende birazdan atarım misafirlikteyim şimdi15 Ekim Cuma Menüm
Sabah 09.00 2 dilim tambuğday ekmeginden bayat ekmek pizzası, sekersiz çay
Ara 10.30 türk kahvesi, 1 dilim soguk baklava
Öğlen 13.30 küçük bir kase spagetti
Ara 14.30 nescafe
Akşam 18.00 1 tabak firinda az yağlı sebze( patlican, kabak, havuç, azcik patates), 4 kasik yoğurt
Ara 19.00 türk kahvesi
Spor;
17 dakika leslie 3 mil
410 hayali ip atlama
Su; 2.5 litre
Neye uyacaz canım anlamadım tartı günlerinimi degistiriyorsunuzOhh, benim gibi düşündüğüne sevindimEvet doğru söylüyorsun, İncim genelde hafta sonu bahçeye ablaya kayınvalideye gidebiliyor, onun içinde iyi olur sanki. Lalecim de uyarım derse bir Songülümüz kalıyor geriye
![]()