70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

15 Ekim Cuma Menüm

Sabah 09:00
400 ml süt, 1 haşlanmış yumurta, 1 tk bal, 1 kk peynir, 1 tk zeytin ezmesi, 1 dilim ekmek

Ara: 5 çubuk kraker, çaylar, kahveler

Akşam 18:00
1 kase iç pilav, 1 tk tahin-pekmez
1 kase yoğurtlu buğday çorbası,
1 küçük yumurtalı patlıcan

Not: Patlıcan dilimlenir, sapıyla tuzlu suda haşlanır, iyice süzdülür, önce una sonra yumurta sarısına batırıp az yağda kızartılır, tarifi almış oldunuz 😂 kızartınca yağını peçeteyle iyice aldırdım)

Su 2 lt, suya çaya devam
Spor yok
Baklavayı kim yedi kız kocayami yedirdin sonunda 😂

15 Ekim menüm

Sabah 08.00 tarçınlı türk kahvesi

Kahvaltı 08.30 2 haşlanmış yumurta az peynir domates salatalık şekersiz çay

Ara öğün 11.00 şekersiz türk kahvesi 1 tane bisküvi

Öğle yemeği 13.00 bir kase yoğurt 2 ceviz bir dilim ekmek

Ara öğün 16.00 1 tane elma 1 tane mandalina yarım nar

Akşam misafirlikte 20.30 1 tane küçük dilim incir pestili çok az kek çay meyve yarım havuç 1 mandalina yarım nar🤣🤣

Günlük 1 saat pilatesimi tamamladım
4 lt suyumu tamamladım
kızlar bugünkü menüyü bende anlamadım hep meyveyle takıldım bugün yemek yemedim bugünde böyle olsun artık :KK48::KK48:

Afiyet olsun balım bir muhteşem attım, bir beğeni attım, sonra yine muhteşeme çevirdim, çok arada kaldım ya niye böyle yapıyosun bebeğim 😂 ekmek, spagetti, baklava üst üste diyecektim, tamamen akşam kurtarıyor durumu, meyvede yok, spor var. Ne kadar yaktın bilemedim ama artı olmasada sabit olur, eksiye ise can feda 😂
Ahah eyvallah bacım:KK28:
Ben de anlamadim bilerek yapmadim ama bugün öyle üst üste geldi.
Aksam yemeginden sonra bir sey yemedim ama bakalim görcez yarin😬
Hakkaten ben meyve cok severim aslinda. Pazardan almali yeniden bu hafta🤩narlar tatli degildir diye almamistim ama agzimin suyu akti su an lalemin menusunde gorunce:D ac oldugumu belli etmemeye calisiyorumdur :D
15 Ekim Cuma Menüm

Sabah 09:00
400 ml süt, 1 haşlanmış yumurta, 1 tk bal, 1 kk peynir, 1 tk zeytin ezmesi, 1 dilim ekmek

Ara: 5 çubuk kraker, çaylar, kahveler

Akşam 18:00
1 kase iç pilav, 1 tk tahin-pekmez
1 kase yoğurtlu buğday çorbası,
1 küçük yumurtalı patlıcan

Not: Patlıcan dilimlenir, sapıyla tuzlu suda haşlanır, iyice süzdülür, önce una sonra yumurta sarısına batırıp az yağda kızartılır, tarifi almış oldunuz 😂 kızartınca yağını peçeteyle iyice aldırdım)

Su 2 lt, suya çaya devam
Spor yok
Afiyet olsun balım ben de tam onu sorcaktim yazmissin bi şok olmadim değil:D :D Allah Allah ilk defa duyuyorum böyle bi tarifi. Nasil güzel oluyo mu?
Menü güzel bence💚

15 Ekim menüm

Akşam misafirlikte 20.30 1 tane küçük dilim incir pestili çok az kek çay meyve yarım havuç 1 mandalina yarım nar🤣🤣

4 lt suyumu tamamladım
kızlar bugünkü menüyü bende anlamadım hep meyveyle takıldım bugün yemek yemedim bugünde böyle olsun artık :KK48::KK48:
2 cevizi cevizli baklava diye okumam peki :deli: sinirler bozuk yarın tartilcamya hep ondan oluyo bunlar:D :D
Menü güzel canım spor da güzel🤩
Valla sen o kdar kiloyu verdikten sonra ne yapsan helal olsun diyesim geliyo :D :D dengelersin sen bir sey olmaz kekten diyor ve basarilar diliyorum :D

Hakkaten ben meyve cok severim aslinda. Pazardan almali yeniden bu hafta🤩narlar tatli degildir diye almamistim ama agzimin suyu akti su an lalemin menusunde gorunce:KK70: ac oldugumu belli etmemeye calisiyorumdur :KK70:

Afiyet olsun balım ben de tam onu sorcaktim yazmissin bi şok olmadim değil:KK70: :KK70: Allah Allah ilk defa duyuyorum böyle bi tarifi. Nasil güzel oluyo mu?
Menü güzel bence💚

2 cevizi cevizli baklava diye okumam peki :deli: sinirler bozuk yarın tartilcamya hep ondan oluyo bunlar:KK70: :KK70:
Valla sen o kdar kiloyu verdikten sonra ne yapsan helal olsun diyesim geliyo :KK70: :KK70: dengelersin sen bir sey olmaz kekten diyor ve basarilar diliyorum :KK70:
Baklava aklımızı başımızdan aldı yok kuzum daha yemedim:KK71:
Sinirini bozma canım güzel sonuç alırsın inşallah 😊
Spor bence çok önemli sporsuz pek gitmiyor o yağlar

Sağol canım inşallah hepimiz güzel sonuçlar alacağız burada sadece biraz sabır ve diyetle sporla başaracaz 🤩🤩

Sağol canım inşallah hepimiz güzel sonuçlar alacağız burada sadece biraz sabır ve diyetle sporla başaracaz 🤩🤩
Kesinlikle oyle balım🤩
Zafer ona inananlarındır 💪💪💪

15 Ekim menüm

4 lt suyumu tamamladım
Olsun balım hep muntazam olacak değil ya, afiyet bal şeker olsun, 1 saat pilates az bir spor değil, bol posalı bir gün oldu senin için şifa olsun canım😘
Hakkaten ben meyve cok severim aslinda. Pazardan almali yeniden bu hafta🤩narlar tatli degildir diye almamistim ama agzimin suyu akti su an lalemin menusunde gorunce:KK70: ac oldugumu belli etmemeye calisiyorumdur :KK70:

Afiyet olsun balım ben de tam onu sorcaktim yazmissin bi şok olmadim değil:KK70: :KK70: Allah Allah ilk defa duyuyorum böyle bi tarifi. Nasil güzel oluyo mu?
Menü güzel bence💚

2 cevizi cevizli baklava diye okumam peki :deli: sinirler bozuk yarın tartilcamya hep ondan oluyo bunlar:KK70: :KK70:
Valla sen o kdar kiloyu verdikten sonra ne yapsan helal olsun diyesim geliyo :KK70: :KK70: dengelersin sen bir sey olmaz kekten diyor ve basarilar diliyorum :KK70:
Balım geçen bende epey nar ayıkladım ağzım sulana sulana ama o kadar ekşiydi ki hepsini buzluğa stokladım, ekşili bir yemekte kullanacağım artık. İnanır mısın senin yorumu okuyana kadar Lalemin keki görmedim 😂 Görmek istememiş de olabilirim yani 😂

Bir itirafta bulunayım, az önce o baklavayı sonsuzluğa uğurladım 😬😂Glikoz molekülü olarak şu an damarlarımda geziyor, uygun bir yer bulup yağ olarak konaklamaz inşaallah, telkine devam, şimdi şeker seyahatini wc de noktalayacak, yiyip içip kilo veriyorum, pişman değilim, metabolizmam çok hızlı 🙏 😂 Yarın spora tam gaz devam:silah: Evet kuzum sporsuz gitmiyor bu yağlar.

Olsun balım hep muntazam olacak değil ya, afiyet bal şeker olsun, 1 saat pilates az bir spor değil, bol posalı bir gün oldu senin için şifa olsun canım😘

Balım geçen bende epey nar ayıkladım ağzım sulana sulana ama o kadar ekşiydi ki hepsini buzluğa stokladım, ekşili bir yemekte kullanacağım artık. İnanır mısın senin yorumu okuyana kadar Lalemin keki görmedim 😂 Görmek istememiş de olabilirim yani 😂

Bir itirafta bulunayım, az önce o baklavayı sonsuzluğa uğurladım 😬😂Glikoz molekülü olarak şu an damarlarımda geziyor, uygun bir yer bulup yağ olarak konaklamaz inşaallah, telkine devam, şimdi şeker seyahatini wc de noktalayacak, yiyip içip kilo veriyorum, pişman değilim, metabolizmam çok hızlı 🙏 😂 Yarın spora tam gaz devam:silah: Evet kuzum sporsuz gitmiyor bu yağlar.
Ayy hic gülcegim yoktu :D bir baklavanin yolculugu anca bu kadar güzel sevimli anlatilabilirdi :D :D

İnşallah şifa olur yağ olmaz balım:D
Evet biz fit hatunlariz baklava bile yesek eksideyiz keyif alarak kilo veriyoruz🧘🏼‍♀️🧘🏼‍♀️🧘🏼‍♀️

Ben sana dedim ama sen dayanamazsın diye neyse yedin kurtuldun bi seferde🤣🤣

Oh afiyet olsun canım metabolizma yakmıştır onu bile merak etme sen😄

Ayy hic gülcegim yoktu :KK70: bir baklavanin yolculugu anca bu kadar güzel sevimli anlatilabilirdi :KK70: :KK70:

İnşallah şifa olur yağ olmaz balım:KK70:
Evet biz fit hatunlariz baklava bile yesek eksideyiz keyif alarak kilo veriyoruz🧘🏼‍♀️🧘🏼‍♀️🧘🏼‍♀️
Aynen öyle kuzu yiyerek kilo veriyoruz o yüzden sıkıntı yok enerji_kusagi enerji_kusagi 😊

Menü güzel bence💚

Yumurtalı patlıcanı annem yapardı eskiden, severek yiyorum, beğeniyorum. Eşim sebze neredeyse hiç yemez bir kere böyle yaptım o da beğendi ama hiç yap demez, olursa yer. Değişik bir tat.

Ben sana dedim ama sen dayanamazsın diye neyse yedin kurtuldun bi seferde🤣🤣

Oh afiyet olsun canım metabolizma yakmıştır onu bile merak etme sen😄
Ama dayanıyordum balım ya😂 Sen gözünü kapat ye gitsin dedin, eşim ye bitsin dedi, civcivimin menüde de baklavayı görünce bu bir işaret olabilir dedim :D Kurtulduk gitti, şimdi Civcivimin baklavası bitsin diye gözüne bakaxaz 😂

Yumurtalı patlıcanı annem yapardı eskiden, severek yiyorum, beğeniyorum. Eşim sebze neredeyse hiç yemez bir kere böyle yaptım o da beğendi ama hiç yap demez, olursa yer. Değişik bir tat.
Ne güzel denemek lazim balim ayrintilarini alcam bi ara🤣 patlican güzel bi sebze ya nesini yapsan harika oluyo haslama haric🤣
Gerci gecen türlünün icine kabagi da patlicani da direkt kızartmadan firinlamadan koydum cok guzel oldu. Demekki haslamasi da güzel olabiliyo😬 sabah sabah patlican analizi yaptim resmen hwjsns:D
Ama dayanıyordum balım ya😂 Sen gözünü kapat ye gitsin dedin, eşim ye bitsin dedi, civcivimin menüde de baklavayı görünce bu bir işaret olabilir dedim :KK70: Kurtulduk gitti, şimdi Civcivimin baklavası bitsin diye gözüne bakaxaz 😂
Kıyamam iyi olmus bosver. Aklinda kalcagina midende dursun :D

Balim sence o baklava kalmis midir :D daha ilk gün benimki 6 dilim yedi ben 1 dilim yerken :D dün sadece 2 dilim kalmisti onu da paylaştık ve bitti:D mutlu son. :D

Ama dayanıyordum balım ya😂 Sen gözünü kapat ye gitsin dedin, eşim ye bitsin dedi, civcivimin menüde de baklavayı görünce bu bir işaret olabilir dedim :KK70: Kurtulduk gitti, şimdi Civcivimin baklavası bitsin diye gözüne bakaxaz 😂
Boşver kuzum yedin kurtuldun hiç takma kalori yapar diye bir taneden birşey olmaz 😊

Biz yiyerek zayıflıyoruz aldığımız kaloriler bize kilo olarak dönmüyor 🤣🤣
Ciddiyim.😄 Kilo yapar dersek yapar yapmaz dersek yapmaz olay bu balım 🤩

Back
X