Amin kuzum inşallah Allah razı olsunAllah en hayırlı şekilde nasip etsin inşallah canım, yaşın genç olduğu için şansın yüksektir eminim, kiloları verdiğinde de her şey daha kolay olur inşallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin kuzum inşallah Allah razı olsunAllah en hayırlı şekilde nasip etsin inşallah canım, yaşın genç olduğu için şansın yüksektir eminim, kiloları verdiğinde de her şey daha kolay olur inşallah![]()
Hey maşallahEki Görüntüle 2935999 haydi kızlar ben bŞladım
Balım bu konuda konusmayi belki sevmiyosundur ama uzatmadan bir sey soylücemAmin kuzum inşallah Allah razı olsun![]()
Oyyy temiz kalplim benim ben de çok özledimİyiyim balım çok şükür sen nasılsınnakşam aklıma geldin acaba me zaman gelecek diye kalbim temizmiş bak özledik senii
![]()
En çok ben isterem o toto küçülten şeydenİtinayla ceza verilir picak takilir toto küçültülür
İyiyim songulummm sen nasılsın
Özledik valla![]()
Aranan kan pardon çay bulundu deseneKızlar yeni bi form cayı aldım acayip bagırsak çalıştırıyor yani bizim dilimizle acayip mıçtırıyor![]()
Hoşbuldum canım, ben de çoookkk özledimmm
Önceki sporlarına bakmamıştım canım ama maşallah diyorum sana, azmin hep böyle devam etsin inşallah.İyi geceler kızlar
2 kasık yogurt ile kür yaptım yaklasık 2 saat önce 1 lt su içtim üstüne
3 farklı bacak hareketi 90 adet her biri onu yaptım
30 yarım mekik
1 dakika bisiklet hareketi spora bunları da eklersek ben bugün pert
Yarın dha azimli bir güne uyanmak dilegiylee![]()
Afiyet olsun balım, akşam menüsünde karbonhidratlar bir araya toplanmış görünüyor ama miktarlar çok değil. Hareket de edilmiş daha ne olsun dimi.18 Ekim Pazartesi Menüm
Sabah 11:00
2 haşlanmış yumurta, 1 tk bal, 2 kk peynir,
Yarımşar salatalık, domates, avokado,
1 dilim ekmek, bolca maydanoz
Akşam 18:20
1 kase şehriye çorbası, 3 kaşık kestaneli pilav, 2 parça tavuk ve 2 elma dilim patates fırın
1 filtre kahve, 5 kupa çay
Su 2 lt, hala içiyorum,
Spor 3 bin adım ve 2 saat sürtmeli ovmalı temizlik![]()
Hayırlara çıksın inşallah.Ne var icinde balim? Ben kayisi iciyorum sıkısınca da fayda ediyo
Bir de bir diyetisyen önerisi duydum kayısı ve kiraz sapi cayini karistirip içmek de micmaya deva oluyomus
Haha pek hos degildi balim ya sıkıntılı gördümhayra ciksin insallah rüyalar tersine ciksr derler
![]()
Yemeğe gidecektim birazdan, senin için bir kaçamak mı yapsam acaba ilk gündenHey masallah ben cezacibasi olunca basladiniz yine süper menülere sporlara
Beklicez artik kacamaklari![]()
Canım kahve çekti ama ben sadece 3ü1arada seviyorum, diğerleri hoşuma gitmirHey maşallah
Kahvaltımi yaptim ben de bi kahvemi iciyim acilsin uykum![]()
İnşallah balımmm cok saollÖnceki sporlarına bakmamıştım canım ama maşallah diyorum sana, azmin hep böyle devam etsin inşallah.
Afiyet olsun balım, akşam menüsünde karbonhidratlar bir araya toplanmış görünüyor ama miktarlar çok değil. Hareket de edilmiş daha ne olsun dimi.
Hayırlara çıksın inşallah.
Yemeğe gidecektim birazdan, senin için bir kaçamak mı yapsam acaba ilk günden
Canım kahve çekti ama ben sadece 3ü1arada seviyorum, diğerleri hoşuma gitmir![]()
Cok iyi yaptin balim vazgecmemek bizim ruhumuzda vaaarrOyyy temiz kalplim benim ben de çok özledim
En çok ben isterem o toto küçülten şeyden
İyiyim canım çok şükür, baktım yoğunluğun biteceği falan yok hatta daha da artıyor maşallah en iyisi suya ayağımı sokup alışmayı beklemek yerine direk dalayım dedimhepinizi çok çok özledim.
Aranan kan pardon çay bulundu desene
Hoşbuldum canım, ben de çoookkk özledimmm![]()
Kacamak falan yok picak var songül hanımÖnceki sporlarına bakmamıştım canım ama maşallah diyorum sana, azmin hep böyle devam etsin inşallah.
Afiyet olsun balım, akşam menüsünde karbonhidratlar bir araya toplanmış görünüyor ama miktarlar çok değil. Hareket de edilmiş daha ne olsun dimi.
Canım kahve çekti ama ben sadece 3ü1arada seviyorum, diğerleri hoşuma gitmir![]()
Çok haklısın balımCok iyi yaptin balim vazgecmemek bizim ruhumuzda vaaarr
Kacamak falan yok picak var songül hanım
Bu arada ben iciyorum ama 2si bir arada.. acik söylemek gerekirse bi kahve keyfim var ondan da kisamam. Kissam da uzun ömürlü olmaz. Sen de cok fazla icmemek sartiyla bence içebilirsin kendini en iyi sen bilirsin tabi..
Ona varana kadar ne zararli ne kalorili seyler yedik ictik su ana kadarteşekkürler
![]()
Tünaydın balımGünaydın ballarım, şimdi derse giriyorum. Çıkınca geleceğim size![]()
En iyisini yapmışsın balım, beklersek daha çoook bekleriz, nereden biliyorum çünkü wc den bildiriyorum, kısıtlı vakti iyi kullanmak lazımOyyy temiz kalplim benim ben de çok özledim
En çok ben isterem o toto küçülten şeyden
İyiyim canım çok şükür, baktım yoğunluğun biteceği falan yok hatta daha da artıyor maşallah en iyisi suya ayağımı sokup alışmayı beklemek yerine direk dalayım dedimhepinizi çok çok özledim.
Aranan kan pardon çay bulundu desene
Hoşbuldum canım, ben de çoookkk özledimmm![]()
Kuzucum hayır öyle takıntılı değilim bu konuya Rabbime bıraktım verirse Şükümdur vermezse de SabrımdirBalım bu konuda konusmayi belki sevmiyosundur ama uzatmadan bir sey soylücem
İlk konuştuğumuzdan beri icime öyle bi his dogdu kesin olacak inaniyorum ben hislerim asiri kuvvetlidir bu arada.
Bi kuzenimin sonradan ikizleri oldu. Bi akrabamin da sonradan 2 cocugu oldu biri erkek biri kız yillar sonra oldu yani öyle birden değil. Allahim gönlüne göre en hayirlisini versin inşallah![]()
Aminn, hayır olsun inşaallahÖnceki sporlarına bakmamıştım canım ama maşallah diyorum sana, azmin hep böyle devam etsin inşallah.
Bende bugün 4 buçukta gidecem canım pilatese kolay gelsin sanadaEki Görüntüle 2935999 haydi kızlar ben bŞladım
Lalem ne güzel bir bakış açın varKuzucum hayır öyle takıntılı değilim bu konuya Rabbime bıraktım verirse Şükümdur vermezse de Sabrımdir
Allah razı olsun kuzum inşallah rabbim duysun güzel haberler veririm bende burda sizlere inşallah![]()
Afiyet olsun balım iyi sporlarKızlar az önce yemeğimi yedim suyumu içiyorum bol bol 4 buçukta 2 saat spor yapmaya gidecem aletli pilatese artık yemek yok sizlerde durumlar nasıl![]()
Amin kuzum inşallah bütün isteyenlerede nasip etsin rabbimLalem ne güzel bir bakış açın varBende Civcimim gibi yürekten inanıyorum olacağına
Rabbim en güzel vaktinde, hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin
![]()
Sağol balım sanada kolay gelsin bol eksiler bende günü kapadım artık bi çay içecem akşam karanfil çayı icersem içecem yemeği çok geç saate bırakmazsan iyi olur balım.en geç 5 gibi yesen miden rahat olur akşamAfiyet olsun balım iyi sporlar
Bende geç kahvaltı yaptım. Birazdan kahve içip spora geçeceğim. Bugünlerde uyanamıyorum, zaten vaktim az, şimdi olan vakitte neredeyse uykuda geçiyorÇayla suyla idare ediyoruz balım, yeme içme yok
![]()