70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

27 Ekim Çarşamba Menüm

09:30
2 yumurta ile sebzeli lorlu omlet
2 dilim ekmek, 350 ml süt
(Yulafı unuttum sabah, yarına inşaallah)

17:00
1 kase sebzeli makarna, 1 kase piyaz,
1/2 kase az şekerli şeftali kompostosu

Su 1 lt, ayy suyu da unuttum bugün 😬 Az daha içeyim yatmadan da sabaha kadar wc ye taşınayım 😂

Spor: 17 dk bölgesel egzersiz (her yerim hamladığı için 2 gündür fazla yapamıyorum), 1 saat temizlik

Balım direkt ceza listesini baştan uygulasan daha mı kolay olurdu 😂 Gerçi neler yedin bilmiyoruz ama 😂

Aynen balım, derdi hiç bitmiyor, daha 7 ay yeni doldu resmen saçımı ağarttı. Onu idare ettiğim için bana plaket vermeleri lazım 😂😂 Bugün bir sorunu konuşmak için yanına çıktım, anlaştık, aşağı indim planı değişti, tekrar telefonla konuştuk az daha değişti, sonra o bana geldi ilk konuştuğumuz karar komple değişmiş oldu :confused: Birileri beynimle oynuyor, çok kurcalama bozacan deseydim keşke 😂😂 Yalnız bugün onu sağlam fırçaladım, haketti gerçi, sonra da yine bana iltifatlar etti, nasıl bir ilişkimiz var hala çözemedim :KK70:

Uzun hava tadında bi ayar çek balıma ancak biter 😂

Tablo gibi menü, hay Maşaallah be 😍 Bir gün geriden senin menüyü taklit ederek gitmek lazım 😍

Bu anlatan vatandaşlar zayıf mı genelde? Bi de oldum olası zayıf tipler oluyor, yese de almayan, onlar anlatıyorsa çok teessüflerimi ilet kendilerine 😂 Senin Yüksek Gıda Mühendisi olduğunu bilmiyorlar mı acaba, bak nasıl sinir oldum şimdi 😤😂 Balım ben bazen doğaçlama sebze-meyve karıştırıp smothie gibi bir şeyler hazırlayıp içiriyorum herkese, bu çok sağlıklı diye, hem ilginç geliyor çoğuna, benimde işime geliyor 😜 Geçende yumurtalı lorlu bir şey uydurdum, eşime bu protein bombası bak dedim, kandırıp yedirdim 😂 Kandırmasam o beni kandıracak, şöyle bollll tereyağlı şundan yapsan diye başlar hemen ballandıra ballandıra anlatmaya :KK70:
Farz oldu artık sabah sütlü yulaf yiyecem, tarçını da bir köşesine serpip deneyim 😘

Afiyet olsun balım, menün güzel, hem 1 saat yürümüşsün çok sevindim 😍
Teyze adeta simülatör gibi bi leveli gecince daha zoru karsina cikiyo:D
Miyendiz oldugumdan değil de balım yani şunu anlamiyolar biz zaten bilip uygulayamadigimiz icin kilo veremeyen kisileriz :D yani uzun uzun sabahlari sunu ye zayiflatiyo gibi sacma sapan formüller vermeye başlıyorlar:D yok öyle bi formül karşim anlayin artik tek anahtar sağlıklı beslenme. Keske olsa da sonsuz tane yiyip zayif kalsam:D :D

Kilolusu da zayifi da veriyo canim hayatimda her türlü manyak mevcut cok şükür:D neyse evrene kötü enerji yollamayalim
Hayatimdaki manyaklari benden coook uzaklara yolluyorum kendim pozitif enerciyle devam ediyorum🧘🏼‍♀️🧘🏼‍♀️🧘🏼‍♀️ gidin az ötede oynayin pls :D
26 Ekim Salı Menüm

12:00
2 adet yuvarlak minik ekmeklerden,
1 domates, 4 dilim eski kaşar, 1 yk zeytin ezmesi

Aralar: 4 çay, 1 filtre kahve,
3 üzüm, 1 ince dilim pepino, 1 çatal kavun, 1 dilim trabzon hurması, 2 yk çorba, ucundan kek parçası ( bunları tatmak için yedim, azar azar da yesem totalde bayağı bir şey olmuş yine)

18:00
1 tabak zeytinyağlı taze fasulye,
Domates, soğan söğüş,
1 kase az şekerli şeftali kompostosu

Su zorla 2 lt, bugün hiç içesim yoktu
Spor : yok, temizlik, alışveriş vs hareketli bir gündü
Afiyet olsun balim ara biraz kacmis gibi de. Onun disinda güzel 💚
Fıstıklar nereye kayboldunuz 😨
Misafir geldi gitti balım anca kendime geliyorum😬
27 ekim menüm

Sabah 08.00 ılık limonlu su

Kahvaltı 08.40 haşlanmış yumurta 2 adet ince dilim peynir domates salatalık şekersiz çay

Öğle yemeği 14.00 6 kaşık etli bulgur pilavı 1 kase patates sulusu 1 bardak ayran

Ara öğün 15.30 / 2 tane ceviz türk kahvesi

Akşam yemeği yok

Günlük 4 lt suyumu tamamladım
1 saat pilatesimi tamamladım
Afiyet olsun balim masallah temiz menü gayet🤩
27 Ekim Çarşamba Menüm

09:30
2 yumurta ile sebzeli lorlu omlet
2 dilim ekmek, 350 ml süt
(Yulafı unuttum sabah, yarına inşaallah)

1 kase sebzeli makarna, 1 kase piyaz,
1/2 kase az şekerli şeftali kompostosu

Su 1 lt, ayy suyu da unuttum bugün 😬 Az daha içeyim yatmadan da sabaha kadar wc ye taşınayım 😂

Spor: 17 dk bölgesel egzersiz (her yerim hamladığı için 2 gündür fazla yapamıyorum), 1 saat temizlik
Masallah gayet temiz bi menü olmus balim spor da yeterli🤩

28 Ekim menüm

Sabah 08.00 ılık limonlu su

Kahvaltı 08.30/ 3 kaşık menemen 1 dilim ekmek domates salatalık şekersiz çay

Öğle yemeği 13.30 lavaş ekmekli tavuk döner 1 bardak ayran

Ara öğün 15.30/ 10 tane çiğ fındık

Akşam yemeği yok

Günlük 4 lt suyumu tamamladım
1 saat aletli pilates yaptım

28 Ekim Menüm

Sabah 07:00
350 ml süt, 2 haşlanmış yumurta, 2 kk peynir, 1 dilim ekmek,

1 kase tahin soslu karışık yeşil salata (haşlanmış kuru fasulye ve yumurta da içeriyor), 1 kase sebzeli makarna,

Su 3 lt,
Spor 40 dk bisiklet
30 dk bölgesel egzersiz (ağırlıklı)

Kızlar maalesef son 3 günüm berbat gecti bazi seylerle ugrasmak zorunda kaldım ayrintiya girmiyim ailevi meseleler oldu yani.
Dikkat edemedim kahvalti hazirlamak bile icimden gelmedi hazir ne varsa onu yedim.

Tartilmadim bugün.
Pazartesi 1 kasım insallah o zaman tartilirim.

Kızlar maalesef son 3 günüm berbat gecti bazi seylerle ugrasmak zorunda kaldım ayrintiya girmiyim ailevi meseleler oldu yani.
Dikkat edemedim kahvalti hazirlamak bile icimden gelmedi hazir ne varsa onu yedim.

Tartilmadim bugün.
Bende salı günü tartilacam yada Çarşamba günü

Tartilmadim bugün.
Canım sıkıntıların inşallah geçer.

Dua et bazen öyle oluyor.

Ruh sağlığımız yerinde olsun da herşey gelip geçiyor.

Back
X