Çok üzgünüm nasıl devam edeceğimi bilmiyorum nankör kilo hemen 1 kiloya yakın fark ettiBen de yapıyorum onu ama pes etmemeliyiz. Sakın. Yeniden başlayalım demicem. Aynen kaldığımız yerden devam edelim
Çok üzgünüm nasıl devam edeceğimi bilmiyorum nankör kilo hemen 1 kiloya yakın fark etti
InşallaaaaahHemen gelen kilo geldiği gibi 1 günde de gidiyor :)
ilk sayfana şimdi baktım da bence de bir çözüm bulmalısın bu konuya. 67.5 olup tekrar almak çok üzücü. Ramazanda dikkat et.
Ne güzel; ben de yemesem bile veremiyorum ama bu sene azami dikkat edicem. Tatlı falan nerdeyse 0 yi cem. Belki bir iki çatalRamazanda istesem de yemek yiyemiyorum :) evet. Verdiklerimi aldım. Sadece 1.5 kilosu geri gelmedi. Ona da şükür diyorum artık
Ne güzel; ben de yemesem bile veremiyorum ama bu sene azami dikkat edicem. Tatlı falan nerdeyse 0 yi cem. Belki bir iki çatal
Şekerimiz düşmesin iyiceAynen bence şöyle yapalım. Orucumuzu tutalım. Onunla birlikte bence şeker orucuna da başlayalım? Çünkü ben ömrümde ilk defa 1 ay diyet yaptım. 4 kilo verdiğim diyet 67.5 a düştüğüm. Onda hiç tatlı yemedim. İştah açıcı hiçbir şey yemedim. Onları yemedikçe insanın iştahı kapanıyor. Bence hiç yemeyelim şeker ne dersiniz?
Şekerimiz düşmesin iyice
Tamam uleyn gaza geldim yapalım şeker orucu. Kaç gün olucak ben varım başlarız yarındanYok yok. Elma ve hurma ile çok güzel idare oluyo merak etme. Fit hurma toplarından da yaptık mı tamamdır :)
Tamam uleyn gaza geldim yapalım şeker orucu. Kaç gün olucak ben varım başlarız yarından
Tamamdır inşallah.Ya bence tüm ramazan yapalım :)) Cidden çok fark edicek
Şekersiz ilk günümüzde
İftarda 1.buçuk kase mercimek çorbası 1 dilim ekmek 6-7 kaşık bulgur pilavı büyük bir tabak salata 1 bardak ayran 1 hurma. Tatlı yok yemedim dur didiiimmm yapma didim kendime ve başardım yememeyi hem de künefeydi
Ben bol su içemedim ya yoldaydım sadece 1litre Içtim. Bu gün eksiği tamamlamam lazım yoksa vücudum halden düşecekİftar
1 tabak yayla çorbası
Küçük bir tabak sulu köfte, patatesli
Avuç içi kadar pide
Salata
1 bardak şekersiz limonata
Ara - 23.00
10 adet kadar çilek
Booolll su
Bu arada sulu köfte yemeği en sevdiğim yemektir. Uffff yine acıktımİftar
1 tabak yayla çorbası
Küçük bir tabak sulu köfte, patatesli
Avuç içi kadar pide
Salata
1 bardak şekersiz limonata
Ara - 23.00
10 adet kadar çilek
Booolll su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?