Ben bol su içemedim ya yoldaydım sadece 1litre Içtim. Bu gün eksiği tamamlamam lazım yoksa vücudum halden düşecek
Bu arada sulu köfte yemeği en sevdiğim yemektir. Uffff yine acıktım
Sen bana kargolasan iftara yetişir mi kiYaa suya cidden çok önem vermeliyiz :) Ben sürekli içtim. Gel beraber yiyelim akşam :)
Sen bana kargolasan iftara yetişir mi kievde de değilim ki yapayım. Yarına yapayım bari.
Çok teşekkür ederimmm yol arkadaşımOlur iste yeter ki diyet yol arkadaşım
Barsak problemi ne iyi geldiğini bilmiyordum ben çok sevdigimden yiyordum 3 5 taneSahur
Azıcık pide
Çeçil peyniri
3 çeri domates
2 3 bardak su
Bir de barsak problemi yaşamamak için 2 3 tane hurma sahurda yiyorum. İşe de yarıyor.
Çok teşekkür ederimmm yol arkadaşımböyle birbirimize destek olmak gerçekten çok motive ediyor.
Barsak problemi ne iyi geldiğini bilmiyordum ben çok sevdigimden yiyordum 3 5 tane
Bizde de öyle ya şükür ki eşler bunu sıkıntı yapmıyor her gün yemek yapmak zulümİftar
Yayla çorbası
Sulu köfte
Avuç içi kadar pide
Salata.
e evde 2 kişi olduğumuz için yemekler böyle 2 gün yeniyor :)
Bizde de öyle ya şükür ki eşler bunu sıkıntı yapmıyor her gün yemek yapmak zulüm
tebrik ederim valla. ben dün iftarda sütlaç yedim, hem de bir tane de kemalpaşa tatlısı yedim. Tatlı orucumu bozdum, sana eşlik edemedim, kusura bakma cidden.... yapamayacağım ben galiba bunu.İftar
1 tabak çorba
3 4 parça tavuk kanat
5 6 parça minik patates
2 3 kaşık yoğurt.
23:00' da meyve ile ara öğün
3 günüde hiçbir şekilde tatlı isteğim yok. Aralarda çerez abur cubur vs. asla yemiyorum.
tebrik ederim valla. ben dün iftarda sütlaç yedim, hem de bir tane de kemalpaşa tatlısı yedim. Tatlı orucumu bozdum, sana eşlik edemedim, kusura bakma cidden.... yapamayacağım ben galiba bunu.
Senin şu tatlı iradene hayranımİftar
1 tabak ezogelin çorbası
Hünkar beğendi
3 kaşık şehriyeli pilav
3 4 çatal havuç tarator
Yine booll su içilecek.
Tatlı da yaptım ama yemeyi düşünmüyorum.
Senin şu tatlı iradene hayranım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?