73 kilodan 60 kiloyaa :) varmı bana yol arkadaşı ? :)

Şimdi 1 fincan limonlu yeşil çay içip yatıyorum artık kızlarrr yarın sabah görüşürüz :)

haa aklıma gelmişken, sizce yürüyüşten önce mi kahvaltı yapayım yoksa sonra mı?

Ben genelde önce kahvaltı yapıyorum, yoksa spor sırasında başım dönüyor.

Yürüyüşten önce 1 haşlanmış yumurta ye sonra kahvaltı yaparsın daha iyi olur gibi ama sen bilirsin :)

Bence de ve kaçamak yapıp sakıncalı şeyler yemissek bile saklama olmasın :) birbirimize destek olalım saygılı olur hem :)

Ben uyarim kizlar :)

Kahvalti sonrasi hemen spor da olmaz cok acken de olmaz bence canim ya ne ac ne tok ol :)

Iyi geceleeer

günaydın canlarım, şimdi kahvaltıda, bir yumurta, yeşilçay, peynir (sınırsız), 5-6 yeşil zeytin, salatalık, yeşillik ve domates yiyip 45 dakika sonra spora gideceğim:)

Slm kızlar bende aranıza katilabilirmiyim Çoktandır diyetteyim ama 3 kilo vermekten öteye gidemedim bugünkü kilom 69.6 boyum 1.62 kilomdan psikolojim bozuldu artık vücudum çok yavaş kilo veriyor

Slm kızlar bende aranıza katilabilirmiyim Çoktandır diyetteyim ama 3 kilo vermekten öteye gidemedim bugünkü kilom 69.6 boyum 1.62 kilomdan psikolojim bozuldu artık vücudum çok yavaş kilo veriyor
Tabi hoşgeldin :) elbirliği ile veririz ınş uzme tatli canını :)

Günaydın kuzucuklarim

Bu sabahki menüm:

3 haslanmis yumurta
Beyaz peynir
Zeytin (5)
Yarım muz
Elma çayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…