- 3 Ağustos 2016
- 167
- 117
- 18
- Konu Sahibi Cilekli Turtam
-
Yürüyüşten önce 1 haşlanmış yumurta ye sonra kahvaltı yaparsın daha iyi olur gibi ama sen bilirsin :)Şimdi 1 fincan limonlu yeşil çay içip yatıyorum artık kızlarrr yarın sabah görüşürüz :)
haa aklıma gelmişken, sizce yürüyüşten önce mi kahvaltı yapayım yoksa sonra mı?
Ben genelde önce kahvaltı yapıyorum, yoksa spor sırasında başım dönüyor.
Eklerim tabi hoşgeldin :)Tüp bebektwn sonraki kilom73...
Evlendiğimde 63 düm. bebiş falan derken ilaçlar üstünede tedavi 73 oldum. benide ekle listeye canm.diyete başkayalı 6 gün oldu.
tamam canım öyle deneyeyim bi :) hadi iyi geceler öptüm hepinizi :))Yürüyüşten önce 1 haşlanmış yumurta ye sonra kahvaltı yaparsın daha iyi olur gibi ama sen bilirsin :)
Sana da iyi geceler :)tamam canım öyle deneyeyim bi :) hadi iyi geceler öptüm hepinizi :))
Kız bu diyetisyenden şüphe etmeye basladim artık gece gece ne ögünü yahu :/Kizlar yazamamistim hepsiniz okudum yazdiklarinizin benim gece de ara ogun var 1 kase yogurt ve elma onu yicem simdi ay hic doymuyorum yaaa
ama metabolizma hızlarımız ve yaptığımız etkinlikler farklı olduğundan geç kilo verenin morali bozulur bence :) şöyle bir söz verelim ve gruptaki herkes istediği kiloya ulaşana kadar grubu bırakmayalım olmaz mı hep destek tam destek! :))
Bence de ve kaçamak yapıp sakıncalı şeyler yemissek bile saklama olmasın :) birbirimize destek olalım saygılı olur hem :)
Şimdi 1 fincan limonlu yeşil çay içip yatıyorum artık kızlarrr yarın sabah görüşürüz :)
haa aklıma gelmişken, sizce yürüyüşten önce mi kahvaltı yapayım yoksa sonra mı?
Ben genelde önce kahvaltı yapıyorum, yoksa spor sırasında başım dönüyor.
tabikiiii hoşgeldin :)Slm kızlar bende aranıza katilabilirmiyim Çoktandır diyetteyim ama 3 kilo vermekten öteye gidemedimbugünkü kilom 69.6 boyum 1.62 kilomdan psikolojim bozuldu artık vücudum çok yavaş kilo veriyor
Günaydın canım kahvaltin harika maşallah :)günaydın canlarım, şimdi kahvaltıda, bir yumurta, yeşilçay, peynir (sınırsız), 5-6 yeşil zeytin, salatalık, yeşillik ve domates yiyip 45 dakika sonra spora gideceğim:)
Tabi hoşgeldin :) elbirliği ile veririz ınş uzme tatli canını :)Slm kızlar bende aranıza katilabilirmiyim Çoktandır diyetteyim ama 3 kilo vermekten öteye gidemedimbugünkü kilom 69.6 boyum 1.62 kilomdan psikolojim bozuldu artık vücudum çok yavaş kilo veriyor
Süpersin canımmmmmmmmm :)Günaydın kuzucuklarim
Bu sabahki menüm:
3 haslanmis yumurta
Beyaz peynir
Zeytin (5)
Yarım muz
Elma çayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?