73 kilodan 60 kiloyaa :) varmı bana yol arkadaşı ? :)

Saat 7den sonra bişey yeme canım su çay kahve haricinde biseyde içme sindiremiyoruz akşam yenilenmesi direk yağ olarak depolaniyor

Selam ben de katilabilir miyim araniza?

Yasim 22. 168 boyunda, 72 kilo bir tontisim

Diyet yapmayacagim. Paul Mckennanin sizi zayiflatabilirim kitabindaki kurallari uygulayip kilo vermeyi istiyorum. Kurallardan bahsedeyim.

Acikinca canim ne istiyorsa doyana kadar cok yavas ve tadina vararak yiyip Doydugum anda birakicam. Kitaptaki kurallar bunlar.
Ben bir de gec vakit bir seyler yemeyi kesicem. Daha once bu yontemle 62 kiloya kadar indim. Sonrasinda evlenip duzenimi bozunca geri aldim malesef.

Herşeyi yiyerek nasıl zayifladin yahu ne enteresan :) tebrik ederim :) bende karbonhidrat diyeti yapıyorum aramıza hoşldin :)

Herşeyi yiyerek nasıl zayifladin yahu ne enteresan :) tebrik ederim :) bende karbonhidrat diyeti yapıyorum aramıza hoşldin :)

Canim kitabi tavsiye ediyorum hepinize. Bana cok mantikli geldi. Kendimi biliyorum. Bir yiyecegi yasaklar sinifina koydugum zaman daha cazip geliyor stres yapiyorum kendi kendime. Diyet suresinde yemeyip diyet bitince abartip yiyecegimi de biliyorum. Boyle olunca deneyim dedim. Isin sirri yavas yemekte. Doydugunu daha cabuk hissediyorsun. Doydugun zaman da durmak gerekiyor kurallara gore. Boyle boyle gitti. Oyle cok sıkı spor da yapmadim.

Karbonhidrat diyetini bi ara arastirdim ama hic anlayamadim ben

Hosbuldum cok tesekkur ediyorum :) gecmisi okuyayim ben bi :)

Zaten bu karbonhidrat diyetide aslında mantıken biraz böyle mesela yumurta peynir tavuk suyu çorbası tavuk et falan sıfır puan olduğu için istediğin kadar yiyebiliyorsun douana kadar istersen sabah akşam
aslında biraz karbonhidrat diyeti mantığı puanı sıfır olan yumurta peynir tavuk bi kaç bişey var bunları sınırsız yiyebiliyorsun istersen sabah akşam yumurta ye tavuk ye önemli değil 0puan olduğu icin

Kızlarr grubunuzun öğretmenii geldiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)))) daha yeni ağzıma bir seyler attım valla çok mu geç oldu sizce, balık ve 3 kaşık taze fasulye yedim, ekmek falan hiç yemedimmmmmmm vicdanım rahat değil

Kızlar size de uyursa bildirim günlerini Pazar günü olarak yapıyoruz :)

Yok yok liste ok dr kötü değil problem olmaz ama bu saate bırakmamaya çalış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…