- 12 Temmuz 2016
- 1.997
- 3.620
- 63
- 29
- Konu Sahibi Cilekli Turtam
-
Saat 7den sonra bişey yeme canım su çay kahve haricinde biseyde içme sindiremiyoruz akşam yenilenmesi direk yağ olarak depolaniyorİnş veririz ben de senin Doğuma girdiğin kilodayım çocuk da YOk üstelik ;( şimdi iki kase domates çorbası ile salata yedim bir de uno denge ekmeğinden bir dilim , yersem belki bir de meyve yerim ilerleyen saatlerde çok gibi yaaa
Yemeyeydin iyiydi canimKızlar çok kötü bişey yaptım bi kaç catalcik patates kızartması yedim
Valla eşim gözümün önünde ballandıra ballandıra yiyince tutamadım kendimi diyeti hep bozmaktansa 2 3 çatal alıp hevesimi kırdımYemeyeydin iyiydi canim
Yarışalım :)Bende 14 kilo veri cem yari salim mi ne dersin
Tamam :)Yarışalım :)
Sakin ol hemen süte tarçın ekleyip iciyorsun sut yoksa yogurtlakaristir oda yoksa suyla karistirSimdi 3 kaşık menemen ve 1 kase domates corbasi yedim. tatli krizim tuttu yaaa acil yardim edin yicem yoksa
Tamam simdi yapcam bide buraya resim ekleyebilsem keşke ya hic eklemeye beceremiyorumSakin ol hemen süte tarçın ekleyip iciyorsun sut yoksa yogurtlakaristir oda yoksa suyla karistir
Ne resmi canımTamam simdi yapcam bide buraya resim ekleyebilsem keşke ya hic eklemeye beceremiyorum
Herşeyi yiyerek nasıl zayifladin yahu ne enteresan :) tebrik ederim :) bende karbonhidrat diyeti yapıyorum aramıza hoşldin :)Selam ben de katilabilir miyim araniza?
Yasim 22. 168 boyunda, 72 kilo bir tontisim
Diyet yapmayacagim. Paul Mckennanin sizi zayiflatabilirim kitabindaki kurallari uygulayip kilo vermeyi istiyorum. Kurallardan bahsedeyim.
Acikinca canim ne istiyorsa doyana kadar cok yavas ve tadina vararak yiyip Doydugum anda birakicam. Kitaptaki kurallar bunlar.
Ben bir de gec vakit bir seyler yemeyi kesicem. Daha once bu yontemle 62 kiloya kadar indim. Sonrasinda evlenip duzenimi bozunca geri aldim malesef.
Herşeyi yiyerek nasıl zayifladin yahu ne enteresan :) tebrik ederim :) bende karbonhidrat diyeti yapıyorum aramıza hoşldin :)
ahh bu esleer yok mu bu esler.Valla eşim gözümün önünde ballandıra ballandıra yiyince tutamadım kendimi diyeti hep bozmaktansa 2 3 çatal alıp hevesimi kırdım
Zaten bu karbonhidrat diyetide aslında mantıken biraz böyle mesela yumurta peynir tavuk suyu çorbası tavuk et falan sıfır puan olduğu için istediğin kadar yiyebiliyorsun douana kadar istersen sabah akşamCanim kitabi tavsiye ediyorum hepinize. Bana cok mantikli geldi. Kendimi biliyorum. Bir yiyecegi yasaklar sinifina koydugum zaman daha cazip geliyor stres yapiyorum kendi kendime. Diyet suresinde yemeyip diyet bitince abartip yiyecegimi de biliyorum. Boyle olunca deneyim dedim. Isin sirri yavas yemekte. Doydugunu daha cabuk hissediyorsun. Doydugun zaman da durmak gerekiyor kurallara gore. Boyle boyle gitti. Oyle cok sıkı spor da yapmadim.
Karbonhidrat diyetini bi ara arastirdim ama hic anlayamadim ben
Hosbuldum cok tesekkur ediyorum :) gecmisi okuyayim ben bi :)
aslında biraz karbonhidrat diyeti mantığı puanı sıfır olan yumurta peynir tavuk bi kaç bişey var bunları sınırsız yiyebiliyorsun istersen sabah akşam yumurta ye tavuk ye önemli değil 0puan olduğu icinCanim kitabi tavsiye ediyorum hepinize. Bana cok mantikli geldi. Kendimi biliyorum. Bir yiyecegi yasaklar sinifina koydugum zaman daha cazip geliyor stres yapiyorum kendi kendime. Diyet suresinde yemeyip diyet bitince abartip yiyecegimi de biliyorum. Boyle olunca deneyim dedim. Isin sirri yavas yemekte. Doydugunu daha cabuk hissediyorsun. Doydugun zaman da durmak gerekiyor kurallara gore. Boyle boyle gitti. Oyle cok sıkı spor da yapmadim.
Karbonhidrat diyetini bi ara arastirdim ama hic anlayamadim ben
Hosbuldum cok tesekkur ediyorum :) gecmisi okuyayim ben bi :)
Sormaahh bu esleer yok mu bu esler.benim esimde inatla yemesem zorla yedirir
Pazartesi olabilir :)Ay kimse tartilmayi dusunmuyor mu?
Ben tartilmadan duramiyorum malesef. Bildirim gunu gibi bir sey olmayacak mi?
Yok yok liste ok dr kötü değil problem olmaz ama bu saate bırakmamaya çalış :)Kızlarr grubunuzun öğretmenii geldiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)))) daha yeni ağzıma bir seyler attım vallaçok mu geç oldu sizce, balık ve 3 kaşık taze fasulye yedim, ekmek falan hiç yemedimmmmmmm vicdanım rahat değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?