- 5 Kasım 2016
- 418
- 353
- 18
- Konu Sahibi Cilekli Turtam
-
tartı gününü mü canım :)Kızlar size de uyursa bildirim günlerini Pazar günü olarak yapıyoruz :)
Ama derslerim bu saatte bitiyor, ondan önce de hiç boşluğum yokYok yok liste ok dr kötü değil problem olmaz ama bu saate bırakmamaya çalış :)
Evet canım ama sen aydan ayda tartilcam dedin :) sorun yok yeterki zayiflayalimda :)tartı gününü mü canım :)
yapcak bişey yok o zaman şekerim bu saatte ye hafif ye bugünkü gibi :)Ama derslerim bu saatte bitiyor, ondan önce de hiç boşluğum yok2 den 8 e kadar dersim var
Aynen canım o kadar acıkmışım ki nam nam yedim balığı :)) söylemesi ayıptır babam balıkçı da balık eksik olmuyor evde :))yapcak bişey yok o zaman şekerim bu saatte ye hafif ye bugünkü gibi :)
Sorun yok :)Evet ben aydan aya söylesem olur mu kiiiiii
O zaman süper vallaha diyet için senin için daha iyi :) çok faydalı sağlıklı :)Aynen canım o kadar acıkmışım ki nam nam yedim balığı :)) söylemesi ayıptır babam balıkçı da balık eksik olmuyor evde :))
Cilekli Turtam başlangıç: 73
edebigezgin başlangıç: 70
gzdy başlangıç: 72.3
V Vanilyalikahve başlangıç: 73
Merhaba KK nın güzel bayanları :) ilk önce size kendimi tanitmakla basliyayim 22 yaşında EVLİ ve 1 çocuk annesiyim . aynaya baktığında kendini hiç beğenmeyen bir insanım ayrıcahamile kalmadan önce 60 kilo olan ve ne yersem yiyeyim hiç 60dan yukarı çıkmayan bir insandim boyum 163 bana gore ideal kilom 60 . o eski güzel ne giyersem kendime yakistirdigim günlerime dönmek için uzun bir yolculuğa çıkıyorum bu yolculukta bana eşlik etmek isteyen olursa cok mutlu olurum hem hirslanirsak hepbirlikte el birliği ile daha rahat kilo veririz ne dersiniz ? :)
fatima38 başlangıç: 63
tugken başlangıç: 65
Masanitsa başlangıç: 69.5
Cileklishot başlangıç: 73
@kitap_asigi başlangıç: 72
1.63 :)çok yakınız kızlar boylar kaç :) benim 1.68 :)
Birde eve koşu bandi almayi düşünüyorum çünkü hayatimda hic hareket yok yuruyebilecegim bir yerim yok. siz neler yapiyorsunuz spor olarak
Kızlar ya benim tek sorunum SU hiç icemiyorum ya 2 gün bile icmiyorum bazen aklıma hiç gelmiyor sevmiyorum nasıl zayifliycam susuz bilmiyorum
Anladimmm. O da iyi bir seye benziyor o zaman protein sebze serbest.gibi yani. Kolayliklar diliyorum :)Zaten bu karbonhidrat diyetide aslında mantıken biraz böyle mesela yumurta peynir tavuk suyu çorbası tavuk et falan sıfır puan olduğu için istediğin kadar yiyebiliyorsun douana kadar istersen sabah akşam
aslında biraz karbonhidrat diyeti mantığı puanı sıfır olan yumurta peynir tavuk bi kaç bişey var bunları sınırsız yiyebiliyorsun istersen sabah akşam yumurta ye tavuk ye önemli değil 0puan olduğu icin
Afiyet olsun canim. Hafif gecmis canini sıkma baska alternatifin yokmus sonucta.Kızlarr grubunuzun öğretmenii geldiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)))) daha yeni ağzıma bir seyler attım vallaçok mu geç oldu sizce, balık ve 3 kaşık taze fasulye yedim, ekmek falan hiç yemedimmmmmmm vicdanım rahat değil
Eyvah tam haftasonuu. Guzel oldu bence cunku benim koca sagolsun haftasonu gece yemeyi cok sever. Benim agzima da tikar illa. Bildirim heyecanindan yememis olurum :)Kızlar size de uyursa bildirim günlerini Pazar günü olarak yapıyoruz :)
Aynen oyle yarisma gibi yapsak cok cekismeli gecer cok yakin kilolar. Benim de 168 canim boyum :)çok yakınız kızlar boylar kaç :) benim 1.68 :)
O zaman ne mutlu bana :)Benim de hic spor yok malesef hayatimda. Eliptik bisiklet almayi dusunuyorum. Oturmasiz olandan. Alana kadar da jillian yapacagim bakalim
Canim telefon uygulamasi var ismi water your body. Su icme hatirlaticisi saat basi bildirim veriyor. Kullanisli bence deneyebilirsin
Anladimmm. O da iyi bir seye benziyor o zaman protein sebze serbest.gibi yani. Kolayliklar diliyorum :)
Afiyet olsun canim. Hafif gecmis canini sıkma baska alternatifin yokmus sonucta.
Eyvah tam haftasonuu. Guzel oldu bence cunku benim koca sagolsun haftasonu gece yemeyi cok sever. Benim agzima da tikar illa. Bildirim heyecanindan yememis olurum :)
Aynen oyle yarisma gibi yapsak cok cekismeli gecer cok yakin kilolar. Benim de 168 canim boyum :)
Bence de ve kaçamak yapıp sakıncalı şeyler yemissek bile saklama olmasın :) birbirimize destek olalım saygılı olur hem :)ama metabolizma hızlarımız ve yaptığımız etkinlikler farklı olduğundan geç kilo verenin morali bozulur bence :) şöyle bir söz verelim ve gruptaki herkes istediği kiloya ulaşana kadar grubu bırakmayalım olmaz mı hep destek tam destek! :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?