73 kilodan 60 kiloyaa :) varmı bana yol arkadaşı ? :)

Son düzenleme:

Tarih: 11.15.2016

fatima38 başlangıç: 63
tugken başlangıç: 65
Masanitsa başlangıç: 69.5
Cileklishot başlangıç: 73
@kitap_asigi başlangıç: 72

Birde eve koşu bandi almayi düşünüyorum çünkü hayatimda hic hareket yok yuruyebilecegim bir yerim yok. siz neler yapiyorsunuz spor olarak

Benim de hic spor yok malesef hayatimda. Eliptik bisiklet almayi dusunuyorum. Oturmasiz olandan. Alana kadar da jillian yapacagim bakalim

Kızlar ya benim tek sorunum SU hiç icemiyorum ya 2 gün bile icmiyorum bazen aklıma hiç gelmiyor sevmiyorum nasıl zayifliycam susuz bilmiyorum

Canim telefon uygulamasi var ismi water your body. Su icme hatirlaticisi saat basi bildirim veriyor. Kullanisli bence deneyebilirsin
Anladimmm. O da iyi bir seye benziyor o zaman protein sebze serbest.gibi yani. Kolayliklar diliyorum :)
Afiyet olsun canim. Hafif gecmis canini sıkma baska alternatifin yokmus sonucta.
Kızlar size de uyursa bildirim günlerini Pazar günü olarak yapıyoruz :)
Eyvah tam haftasonuu. Guzel oldu bence cunku benim koca sagolsun haftasonu gece yemeyi cok sever. Benim agzima da tikar illa. Bildirim heyecanindan yememis olurum :)
çok yakınız kızlar boylar kaç :) benim 1.68 :)
Aynen oyle yarisma gibi yapsak cok cekismeli gecer cok yakin kilolar. Benim de 168 canim boyum :)

ama metabolizma hızlarımız ve yaptığımız etkinlikler farklı olduğundan geç kilo verenin morali bozulur bence :) şöyle bir söz verelim ve gruptaki herkes istediği kiloya ulaşana kadar grubu bırakmayalım olmaz mı hep destek tam destek! :))

O zaman ne mutlu bana :)

Bence de ve kaçamak yapıp sakıncalı şeyler yemissek bile saklama olmasın :) birbirimize destek olalım saygılı olur hem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…